homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Visele-25

#457 2009-01-28 14:56:57

Laura_Micutzza
Full member
De la: orasul alb violet
Inregistrat: 2008-07-08

Re: Visele

yo am visat k mi-am facut vreo 5 teste de sarcina si toate au iesit pozitive mamy stia si nu mi-a zis nimik k eram insarcinata m-a inteles:D ce inseamna ?

IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X

#458 2009-01-28 15:05:01

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

nu cred k putem descifra visele smile

They can because they think they can.

#459 2009-02-10 02:22:07

Laura_Micutzza
Full member

va pov un vis ciudat..se face k eram in dormitor la mn acasa cu ink 2 prietene D si M,a mai venit un baiat A la noi care s-a pus langa mn p pat cred k m-a si luat in bratze nu mai stiu sig..noi eram mai multzi dar ceilaltzi erau prin sufragerie..M statea langa mn D la comp..dupa vreo cateva min dupa c a plecat A imi zice D k A incepe sa tina la M(in realitate a tinut la ea acum nush)dupa care yo zic "A incepe sa tina la M ??" ea "da" am ramas uimita imi venea s-o sun p o alta prietena sa-i zic faza dar n-aveam unde sa merg k sa pot vb..M era racita sufla nasul si yo aveam nasul infundat..imi zice M k scrie intr-un caiet roshu cum fac sa mi se desfunde nasul si k ii dincolo-n camera..merg il i-au merg in bucatarie ma uit prin el gasesc niste jocuri..iar revin in camera mea si o sun pe prietena mea nu stiu dc o aveam trecuta in agenda cu alt nume..in fine o sun raspunde un baiat Ady inceark sa fak baza yo mi-am dat seama imedeat..trec in alt loc acolo se dansa p populara yo l-am luat p un amic R la dans era si A pe acolo..vine el ne oprim yo ink il tineam pe R d mana ii zice A "poate t indragostesti de ea" cu o fatza d park ii era frik d cva k asa parea..si R avea o fatza d uimit cum ar veni yo ma gandeam k se i-au la bataie dar din fericire n-a fost asa..imi cam da d gandit..stie cnva c inseamna ? vreau neaparat sa stiu big_smile

#460 2009-02-10 02:23:40

skumpi
Vizitator

Laura_Micutzza a scris:

yo am visat k mi-am facut vreo 5 teste de sarcina si toate au iesit pozitive mamy stia si nu mi-a zis nimik k eram insarcinata m-a inteles:D ce inseamna ?

ma gandesc ca ti`e frica d o posibila sarcina ? sau esti stresata pe tema asta` ?

#461 2009-02-10 02:25:07

Laura_Micutzza
Full member

a fost adevarat visul..am fost insarcinata in 8 sapt

Publicitate

loading...

#462 2009-02-10 02:28:08

skumpi
Vizitator

aha`

#463 2009-02-10 03:07:28

skumpi
Vizitator

Jessie a scris:

Am visat aseara ca am nascut, fara dureri, fara nimic. Eu le spuneam asistentelor ca vreau cezariana iar ele imi spuneau ca nu este un doctor acolo sa o faca. Pana la urma a venit un doctor si am nascut asa (dar fara nicio durere, fara contractii). Iar copilul (un baietel) nu plangea, nu nimic, nu schita niciun gest. Iar dupa aceea s-a mutat imaginea in fata unui chiosc de ziare (parca) eu aveam copilul in geaca ca sa nu ii fie frig si tot nu plangea, dormea linistit.
M-am uitat pe niste site-uri de inetrpretare a viselor dar se cam bat cap in cap informatiile.
NASTERE: tine de tot ce iese din mintea si mainile umane, de rezultatele palpabile ale propriilor idei, descrie posibilitati de directie ale unor evenimente sau viitorul, dar fata de care se simte anxietate si teama, nestiind ce te asteapta; (tu nasti) necesitatea de a aborda o noua atitudine fata de propriile tale eforturi, de a-ti asuma resposnabilitati, implicare, inspiratie, spirit practic; (altcineva naste) prevestirea unor noi inceputuri sau a unor noi perspective; (usoara) creativitate, spirit constructiv, proiecte pe care sa fie puse in practica, rezultate bune, recompense; (dificila) rezultate, dar prin eforturi; (urmand sa nasca) vezi gravida; (nastere la animale) aparitia unor ocazii in care ies la iveala inamici noi.

Copil - Daca sunt mai multi, nu e semn bun; daca se naste un prunc, inseamna moarte; daca plinge e semn de boala in familie; daca il legeni, nu-ti face sperante mari cu privire la afacerea in curs; daca ride vei primi o veste ce te va intrista; daca e in fata, iseamna sanatate si bucurie; daca se joaca e semn bun, situatia materiala se va imbunatati

Pana la urma, ce inseamna?

pana la urma eu cred ca visele astea sunt o amestecatura intre ganduri, temeri, dorinte, constient si inconstient + pura intamplare
Freud zice k visele sunt dorinte refulate... dar sa fim seriosi...nu toate visele pot fi asta` lol

#464 2009-02-10 03:29:16

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Laura_Micutzza a scris:

a fost adevarat visul..am fost insarcinata in 8 sapt

erai? si acum mai esti?

hjarta

#465 2009-02-10 03:30:30

skumpi
Vizitator

mai bine nu intreba...ca am vrut si eu da.... cesafac

#466 2009-02-10 22:07:13

Laura_Micutzza
Full member

am facut avort loveable...

#467 2009-02-11 13:02:12

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu aseara am visat-o pe aia din The grudge rotfl
Si Jessie sa stii ca eu am visat k aveam copil aproape toata clasa a 12-a...si am intrebat un psiholog si mi-a zis k atunci cand visezi copii te gasesti intr-o perioada de stress intens iar copilul (fara griji, inocent, pur etc) e ceva catre care tu tinzi tongue Mi se pare mai plauzibil decat interpretarile "babesti" ... eu asa aveam o senzatie de usurare si fericire cand visam bebe...hjarta

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#468 2009-03-19 15:30:37

annemarie
New member
Inregistrat: 2007-02-26

Buna fetelor,

Am visat si eu deja de 3 nopti cu sange...picuri, lichid...sub diferite forme. Si azi am luat bilete de loto. Ma gandesc ca poate are ceva legatura lol

Va zic deseara daca da sau nu.

Dar cam ce inseamna in general? Caci eu cand eram mica, mi s-a zis ca daca visezi sange, asta inseamna rusine mare.

Si acum am citit pe net, ca e altceva. In note mai mult sau mai putin pozitive.

Voi ce ziceti?

"Find out who you are and then do it on purpose" big_smile

#469 2009-03-19 15:36:10

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu zic ca te-ai uitat la prea multe filme cu sange lol

hjarta

#470 2009-03-19 15:37:48

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

eu visez destul de des ca zbor. adica sunt cu picioarele pe pamant si la un moment dat ma ridic, dar fara sa vreau si mi-e frica. ma uit in jos si vad ca ma inalt din ce in ce mai mult si nu reusesc sa ma opresc si sa cobor.si de mai multe ori, cand eram mai mica, visam ca zbor, dar atunci imi placea, eram pe aceeasi straduta mereu plina de soare, toate cladirile avea culoarea portocalie a apusului si eu zburam spre soare. stiti ce poate insemna zburatul asta? lol

bebe V., soarele si luna

#471 2009-03-19 15:39:24

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

cica e de bine cu zburatul, din ce tin minte...parca inseamna ca esti o persoana creativa, extrovertita...chestii din astea

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#472 2009-03-19 15:43:12

annemarie
New member
Inregistrat: 2007-02-26

Loveable
    Astazi 15:36:10

eu zic ca te-ai uitat la prea multe filme cu sange lol

Chiar deloc...urasc filmele horror...doar la comedii ma uit big_smile

"Find out who you are and then do it on purpose" big_smile

#473 2009-03-19 15:45:07

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Stie cineva ce inseamna daca am visat ca sunt insarcinata si imi era foarte teama de consecinte si etc?..m'am simtit exact cum cred ca m'as simti in realitate: nevoie de avort,lipsa bani,varianta de a tine copilul imposibila..

We Have To Be Strong !!!

#474 2009-03-19 15:48:20

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

cred ca inseamna exact teama din realitate. in inconstient te framanta gandul ca ai putea ramane si asta se transpune in vise.

bebe V., soarele si luna

#475 2009-03-19 15:53:43

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu acu 2 seri am visat sobolani si hamsteri albi si mult sange, adica o gramada de sobolani storciti lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.