homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Visele-28

#514 2009-03-26 00:02:00

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Re: Visele

Păi faza e că pentru fiecare, visul poate avea o semnificaţie diferită. Nu există tipare şi reguli. De aia zic că dacă tu visezi c?ini care latră, nu e vorba de duşmani... ci poate e vorba de căţelul tău, de cei din cartier de care ai frică... şi tot aşa. Repet, nu există reguli, visele se interpretează diferit şi nu de persoane neavizate. ?nsă, sunteţi libere să credeţi ?n Z?na Măseluţă, Moş Ene... şi ?n interpretarea băbească e viselor.

Succes! big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#515 2009-03-26 01:14:28

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Eu am avut un proiect pe interpretarea viselor in liceu. De fapt, profa imi daduse sa citesc 'Interpretarea viselor' de Freud, iar apoi am expus teoria sa colegilor. Pacat ca prea putini au ales sa ma asculte, desi era foarte interesanta chestia. In fine, totul e foarte simplu. Noaptea visezi ce iti ramane in inconstient parca. Adica de-a lungul zilei, mintea ta zboara la o sumedenie de lucruri, de care tu nici nu iti dai seama ocupata fiind, sunt doar ganduri marunte, sau placerile si senzatiile tale acumulate. Din toate acestea se realizeaza un colaj si iese visul tau, presarat bineinteles cu imagini luate din realitate, pe ici pe colo, de aceea incercati voi mereu sa dati nush ce semnificatii unui nimic. Ideea lui Freud este in sine foarte simpla, perfect realista si foarte probabila. Mai mult dadea exemple de vise si de unde proveneau toate detaliile, sau erau date mai multe informatii asupra unei persoane si ce a visat apoi. Ca se intampla sa visezi iar apoi sa se intample, mi se pare simpla coincidenta. e doar ceva la care probabil te-ai gandit in timpul zilei, iar visul ti-a oferit o eventuala finalitate. Pot deasemenea sa iti revina in minte lucrui din copilarie, pe care le-ai uitat complet, sau o imagine, o secventa de cateva secunde pe care iti pica ochii sau care trec prin fata ta, tot tot tot iti ramane in minte. Si apar asociate repet cu cu alte lucruri la zi care va stau pe creier.
Si daca ma gandesc bine, nu mai retin exact, era explicat si cum se formeaza visul, incepand de pe la ce ora de somn, fazele prin care trece starea de somn de veghe si a creiurului si toate cele. Iar James are dreptate. Nu e cazul sa va intepretati visele dupa niste sabloane, cutume. Mai ales ca foarte multe asocieri se fac cu intamplari din Biblie, ceea ce mie mi se pare de-a dreptul spookey si blasfemic, daca e sa credem.

Goodnight moon

#516 2009-03-26 01:19:20

James
Banat

kram

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#517 2009-03-26 01:20:46

Finesse
Banat

wink

Goodnight moon

#518 2009-03-27 22:40:36

Laura_Micutzza
Full member
De la: orasul alb violet
Inregistrat: 2008-07-08

yo am avut un vis tare ciudat azi noapte..se face k eram in padure cu prietena mea B uby ei eram f multzi..erau si parintzii unui amic de la sat nici nu m gandisem l ei..dormim totzi care cum ne trezim..yo nush cum eram langa mama amicului M si din greseala picioarele mele erau peste a le lui mama-sa..erau si neamuri de-ale lor ai mei erau p acolo..unu din verii sau c era s-a blocatt intr-un pom mai departe d unde eram noi si veneau tot felul d chestii painjeni mai mari si un tigru el era f speriat l un mom dat apare intr-un leagan din funie tigrul sare eram si yo in pom mie imi era frik s nu sara p el din fericire a sarit p langa..intr-un mod f ciudat din leaganul meu merg si ma pun in bratze l tip nu normal invers fatza-n fatza..aman2 blocati acolo ne-a vazut o baba aia a facut o fatza d park ii era ciuda k yo stateam in brate l el..se uita lumea l noi si intr-un mod ciudat o femeie ne trage jos nush cum s facem poze si yo il i-au p un amic A d dupa gat statea langa tata-meu..facem poze nush cum ne dam jos yo cu ala si merg langa A tot cu tata-meu era el si cu mai un barbat park vreau sa-i pun mana lui dupa gat l me..a refuzat apoi a plecat..am mai facut poze toata lumea radea..era k si cum jucam intr-un film care era l final..oare are semnificatie visul asta ? e prea ciudat..plss raspunde-ti ms:*

IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X

Publicitate

loading...

#519 2009-03-27 22:47:05

James
Banat

Vei fi muşcată de 22 veveriţe turbate, dacă ai visat asta.

#520 2009-03-27 22:49:10

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

rotflrotflrotfl
waiiiiiiiiiiiiiiii james rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#521 2009-03-27 22:53:03

James
Banat

Interpretarea pe care o fac eu e la fel de exactă ca a voastră. Adică egală cu zero, dar mi-am bătut de pomană ?gura?, cu asta... big_smile

#522 2009-03-27 22:54:08

Laura_Micutzza
Full member
De la: orasul alb violet
Inregistrat: 2008-07-08

lol

IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X

#523 2009-03-27 22:54:39

pitzipoank
Insomniac member

io n-am facut nici una  diablo

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#524 2009-03-27 22:56:46

James
Banat

Am zis eu că tu ?n mod special? Nu drăguţă, cele care au interpretat pe aici vise, ?timp? de 19 pagini.

#525 2009-03-27 22:58:48

pitzipoank
Insomniac member

James a scris:

Am zis eu că tu ?n mod special? Nu drăguţă, cele care au interpretat pe aici vise, ?timp? de 19 pagini.

ai zis ''voastra''  chicot

#526 2009-03-27 23:00:54

James
Banat

Pentru că nu-s femeie, vr?nd nevr?nd fac parte dintr-o altă tabără.

#527 2009-03-28 00:14:38

Finesse
Banat

Si eu am impresia ca mesajul l-a citit fix...nimeni. Si cum s-a ajuns la pagina 19, o sa ramana inmormantat dincolo, la 18. Asta in cazul in care visul vreuneia a mai fost visat si interpretat exact de altele si li se va da un link catre pagina respectiva. In fine. Dream on... sau sweet dreams, nu stiu exact.

Goodnight moon

#528 2009-03-28 00:28:23

James
Banat

M?nca-le-ar veverițele turbate și h?rciogii beți, nu? big_smile

#529 2009-03-28 00:34:22

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

James a scris:

Vei fi muşcată de 22 veveriţe turbate, dacă ai visat asta.

rotfl  aoleoo a fost tare asta  rotfl

..be the best ...fuck the rest smile))

#530 2009-03-28 00:44:09

Finesse
Banat

offtopic Intro seara am visat ca mi-a dat iubi papucii, eram in mall, m-am dus sa ma intalnesc cu el, si abia de m-a bagat in seama sa imi zica ca intre noi nu mai e nimic. Eram cu toata familia, si unchiu, matusa, varu, chiar nu stiu de ce. Si m-am mai intalnit acolo si cu niste fosti colegi cu care nu ma mai vazusem de mult timp. In fine. Am fost putin socata de ce mi se intamplase, dar am trecut repede peste. Apoi am vazut o tipa langa iubi, am presupus ca e cea pentru care m-a lasat, si m-am dus la ea sa ii trag cateva. dar iubi ne-a separat, si s-a impacat cu mine.
Ideea e ca peste o saptamana ne-am certat si nu ne-am mai vorbit cateva zile. Apoi ne-am impacat din nou.
rotfl pe buneeeee   trombon
Was I lame enough?
Mall-ul era o combinatie intre ceva ce nu mai vazusem si Parlamentul European. Nici Parl. EU nu l-am vazut si nu stiu cum arata, dar stiu ca ala era. smile

Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-03-28 00:46:25)

Goodnight moon

#531 2009-03-28 00:46:38

James
Banat

Ce, vrei interpretarea visului? Ai venit la locul potrivit.

Conform calculelor mele, vei fi părăsită de el peste exact 17 zile, 6 ore și 24 minute, dar asta după ce te iau și pe tine la scărmănat, aceleași veverițe violente de mai sus.

#532 2009-03-28 00:48:27

Finesse
Banat

Nu James, o sa fie niste pudeli negri. Nu stiu exact cum se scrie pudăl, dar in ultima vreme am vazut foarte multi, azi chiar doi.
Si pe langa asta m-am si intalnit azi cu o prietena care are unul.

Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-03-28 00:48:58)

Goodnight moon

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.