homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Visele-30

#552 2009-05-22 22:54:16

babeangel
New member
Inregistrat: 2009-05-20

Re: Visele

as dorii si eu sa stiu ce inseamna daca visezi cu serpi,vipere?am visat 2 sau 3 seri la rand:( si m`am trezit foarte speriata pt ca am o ofidio-fobie:-s

#553 2009-05-24 22:04:43

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

serpi stiu ca inseamna inselatorie.cineva te inseala, prieteni prefacuti...ceva de genu'

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#554 2009-05-24 23:11:40

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Ce se spunea despre formarea viselor este perfect adevarata.. am invatat si eu la psihologie la scoala, in vise ies la iveala cele mai mari si mai ascunze fantezii, cele mai ciudate ganduri, dorinte si temeri etc.

dar... a-ti bate joc de niste oameni care cred intr-un lucru in care tu nu crezi mi se pare nesimtire!

#555 2009-05-25 22:36:29

majestik
Addicted member

nu e neaparat o regula...

nepotul, plecat in italia, a visat intr-o noapte ca il suna bunicul si ca ii zicea ca mai are o zi de trait... a doua zi, nepotul a primit telefon ca a murit bunicul...
uneori nu exista explicatii pentru vise smile

#556 2009-05-25 22:40:28

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

neutral am visat azi noapte ca era o urechelnita pe pat neutral e vreo faza?

Publicitate

loading...

#557 2009-05-25 22:42:24

majestik
Addicted member

eu nu stiu nimic de urechelnite..ai aflat ceva azi ce te-a surprins sau ceva de genu'? :-?

#558 2009-05-26 00:53:47

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

da, adevarul este ca azi am fost luata prin surprindere cu o veste [buna] dance

#559 2009-06-02 01:25:09

Laura_Micutzza
Full member
De la: orasul alb violet
Inregistrat: 2008-07-08

joi noaptea am avut un vis cu un amic..l-am sunat era 3 si cva noaptea a vb frumos cu mn si-l intreb cf el zice k a condus-o p iuby..era f trist si dadea sa planga la tlf..sambata am vb cu el la tlf dadea sa planga..duminik iar vb si aflu k acum 2 zile (vineri) plecase ea..unele chestii care urmeaza ti se arata prin vise:D

IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X

#560 2009-06-02 01:37:33

skumpi
Vizitator

mai...eu am alta pb neutral deci chiar ma gandesc la ceva si se adevereste`
faza : trebuia sa vina colega mea sa ma ia sa mergem la scoala si ma gandeam in mintea mea ca poate nu o veni..... ... bineinteles ma suna colega sa`mi spuna k are treaba si en vdm la facuilta...in secunda 2 ma gandeam ca ce bine ar fi sa ma sune iubi sa ma duca el la scoala .. iar in secunda 3...suna telefonu...era al meu... " ce faci pui nu vrei sa te duc la scoala ? " yikes yikes yikes wtfff
o alta faza : cred ca v`am pove...aflasem ca trebuia sa`l mai testez cu ceva pe copilu care l`am avut pt studiu de caz si ma gandeam sa o sun pe mama lui sa`l trimita pana la mine... intr`un minut ...suna interfonu...era vecina mea cu copilu...au urcat pana la noi sa vada ce face mami neutral
si o multime de faze de`astea... ma gandesc la ceva... si chiar se intampla....pana acuim au fost doar chestii pozitive sa zic asa...mi`e frica sa nu "atrag" si chestii negative ca ma gandesc destul de des , in ultima vreme, la moarte sad m`a marcat rau sa o vad pe mami meu in spital aproape inconstienta grater si d atunci ma gandesc incontinuu ca va muri...sau va pati ceva siiii uofff e oribil sad si`mi impun sa nu ma mai gandesc.,..sa gandesc pozitiv si pink...functioneaza pe moment iar apoi iar ma apuca... numa eu stiu cu cate ganduri am stat 3 zile departe de casa sad de`abia am asteptat sa vin `napoi neutral mi`e frica grater

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-06-02 01:46:07)

#561 2009-06-02 01:43:30

skumpi
Vizitator

andrulina a scris:

eu nu cred in vise...si pe de-asupra e si pacat.
singurul lucru care l-am observat e ca atunci cand visez ca ma cert cu iubi se intampla si in realitate. in rest nu s-a intamplat nimic din ce-am visat.

asa si eu
dar cred ca chestia asta se intampla pt ca inconstient...noi am visat ca ne certam iar a doua zi "facem tot posibilul" sa se intample... alta explicatie nu gasesc lol

eu mai visez persoane cu care nu m`am intalnit/vb de multa vreme si de obicei a doua zi ori ma intalnesc cu ele... ori vb la tel...sau vb cu cineva despre pers respectiva disperat

ma dispera visele astea lol as vrea sa ma numar si eu printre persoanele care nu`si amintesc ce viseaza...eu in fiecare dimineata imi amintesc...si stau cateva minute bune sa ma dezmeticesc lol

#562 2009-06-04 19:15:13

Laura_Micutzza
Full member

azi noapte am visat k un amic avea BMW(in realitate n-are deloc masina)si faceam cu ture cu masina prin zona mea la un moment dat o luam pe la garaje il vad p alt amic si ii zic la tipul care conducea uite-l pe marius,dupa un timp se chinuia sa parcheze BMW-ul pe bordura de langa parc care-i in spatele bl meu:d si mie mi se mai intampla sa zic cva si sa se intample in urmatoarele min

#563 2009-06-20 10:07:38

nobody6
Full member
Inregistrat: 2008-06-03

m-am trezit f aiurea in dimineata asta...sunt f stresata ptr ca miercuri am licenta...insa am avut un vis ingrozitor...eram cu fratele meu si parintii mei intr-o masina...am avut accident....masina s-a rupt in doua si partea cu parintii mei a cazut undeva la alt nivel...eram langa un spital...disperata ca fix masina de politie ne lovise...intr-un final fratele meu l-a gasit pe tata...care inca misca insa era taiat la gat ii tasnea sange din jugulara cred...eu disperata am mers la asistentele de la spital...a venit una care f linistita mi-a zis ca nu se poate face nimic...ca o sa ii curga tot sangele...si o sa moara...si apoi faza cea mai ciudata...parca ma plimbam cu "era ca un pai dar lung din care tot curgea sange" si eu ziceam ca e jugulara lui....ma plimbam in tot spitalul sa intreb daca nu se poate face nimic...si a curs sange peste tot pe unde mergeam incat "paiul s-a facut mic"....mai era putin sange in el...si nu imi venea sa cred ca nu se poate face nimic....pe mama insa nu am mai gasit-o....
asa de tare m-a inspaimantat visul asta sad direct am sunat acasa si ai mei sunt bine...si fratele meu la fel....
ce sa insemne?si de ce oare am visat asta..?? se intampla ceva rau oare la licenta? sad

#564 2009-06-20 10:29:50

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

justme22,calmeaza-te. Stiu ca daca visezi pe cineva ca pierde mult sange inseamna ca ai sa primesti o veste sau vei vedea o persoana pe care nu ai mai vazut-o de mult .Stai calma, o sa fie bine!

Eu am visat ca o amica de a mea a ramas insarcinata si ca eu cu mare drag ii mangaiam burtica neutral Ce-o inseamna asta?

You can’t live a positive life with a negative mind.

#565 2009-06-20 11:03:03

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Voi tot nu vă ?nvăţaţi minte! Dacă tot vă pasă ce visaţi, de ce nu vă duceţi la psiholog să vă interpreteze visul, DOAR AŞA CUM SE POATE INTERPRETA?

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#566 2009-06-20 11:17:32

nobody6
Full member
Inregistrat: 2008-06-03

ce ar fii sa mergem in fiecare dimineata la psiholog sa ii povestim ce am visat noaptea?? sunt niste intrebari pe care ni le punem...poate altii au trecut prin asta si poate sa ne dea o idee....ce e asa grav?

#567 2009-06-20 11:20:09

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

rotfl rotfl bine zis,just .iti dai seama kti bani s-ar face pe seama noastra?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#568 2009-06-20 11:38:28

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Un vis identic avut de 10 persoane are 10 interpretări diferite. Asta tot ?ncerc să vă explic, dar tot degeaba. smile

P.S. Iar un psiholog, oric?t de bun ar fi el, nu-şi poate interpreta singur visele. wink

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#569 2009-06-30 15:21:31

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Am si eu nevoie de parerile voastre. Mi-a zis o fosta colega de liceu cu care nu am mai vb demult k m-a visat insarcinata. Aveti idee ce inseamna asta ?

Cautam pe net ceva legat de vise si gasesc postul unei fete pe un forum. Asta ca sa va amuzati si voi.

o fata pe 24 Iul 2008, 22:15
CE CIUDAT....

am visat un copil mik cavenea sre mine....si dupa o saptamana am auzyt ca baiatul pe care il yubeam era cu alta......chestya asta e chear adevarata!!!!!!!

rotfl

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#570 2009-07-03 23:01:22

Laura_Micutzza
Full member

stie cnva ce inseamna in vis sa calci in rahat de vak sau cal ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.