|
Nu esti logat.
Visele-3#39 2006-12-11 22:50:35
Re: ViseleEu am visat de mai multe ori ca urma sa ma casatoresc parca, ceva cu rochie de mireasa, ultima data am visat ca aveam o rochie..si eram foarte mirata de ea, mi se parea putin cam simpla si scurtuta si am pus-o pe mine...am zis ca daca eu am ales-o inseamna ca imi place..si ca e frumoasa, in schimb eram cam nearanjata. Prietenul meu avea un costum bej cu dungi albe si freza facuta, el arata foarte bine. Ne probam si ne uitam amandoi in oglinda de la sifonierul meu. Nu s-a intamplat nimic ...cred ca am visat astea ca m-am tot gandit la maritat...etc. Am visat si ca aveam 1 pantof, 1 papuc ceva de genul asta si asta stiu ca inseamna ca te mariti. Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #40 2006-12-12 00:01:36
Re: Visele
Pe mine ma fugarea un caine...si mi-am luat zborul. Numa ca se tinea dupa mine...dar nu ajungea la mine...ca nah...zburam...si eram prea sus pt el. Si pana la urma cainele era de fapt lup (nu caine lup...lup lup...din ala care traieste din padure)...si a intrat la mine in scara...apoi in casa la mine...si de abia a reusit un vecin sa-l dea afara. am chemat si 911 dar nu se pricepeau ei ce sa faca sa scape de un lup. Strange... Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2006-12-12 00:02:36) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #41 2006-12-12 00:05:59
Re: ViseleHmm voi ati avut vre-o data un vis in care sa va datzi seama ca suntetzi in vis?eu tot timpul cand visez imi dau seama ca visez si pot sa ma controlez in vis faza naspa e ca nu pot sa fug pt ca imi sta patura pe picioare si mi le misc greu.ii chiar mishto am visat si eu ca "zbor" fac salturi inalte ca si cum as merge pe luna cu gravitate mica. Offline #42 2006-12-12 00:17:49
Re: Viselede multe ori knd am nishte vise kre pot sa zic shi eu k ma intere....adik vreau sa vad ce se int cum e totul.......nu vad bine(in vis)....vad asa foarte cetzosss,,,,,abia imi tin ochii deschishi....dar eu defapt ce fac?...incerc k sa ii deschid in timp ce dorm .....normal k mi se pare f greu k sa ii tzin deschishi:))... iar....cainele in vis se zice k e om rau peste zi,,,,adik dai de om rau sau ceva de genul...nici eu nu le prea shtiu:)...si eu am visat de multe ori k am un copil sau ca sunt insarcinata,,,,multe:)....iar dak visezi morti in acea zi ploua....la mine de majoritatea datelor mi s-a int asa.....visam morti shi ziua ploua...sau ca visezi k....pici undeva intr-o groapa.....wowww!!!ce senzatii ai.... Offline #43 2006-12-12 00:22:01
Re: Viseleduke eu am visat cva asemanator cu ce ziceai u de picioare ka le misti greu in vis.cand visez si parca ma alearga cineva nushu ma impiedic,nu mai vor picioarele sa-mi asculte comenzile.a da si odata am vrut s ma trezesc,m-am trezit in visul meu la fel al fel eram imbracata tot zi,dar acnd ma uitam p geam afra vedeam k este vara(desi era toamna inrealitate) sau iarna(desi era vara-mi s-a intamplat vara asta s ma vise de genu asta).mai nou acum visez dezastre naturale si multa zapada. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-12-12 00:26:23) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#44 2006-12-12 00:31:19
Re: ViseleTulai!!! cum sa visezi mortzi?prietena mea a visat ca tragea soareci cu aspiratoru.3 zile nu am mai putut de ras .eu cu tata aveam un obicei prost noaptea ne trezeam ca somnambulii si in loc sa mergem la baie sa facem pp mergeam la dulap avem noroc cu mama ca ne opreste ca de nu inundam dulapu .odata am plecat amadoi din pat si fugea mama dupa noi sa ne opreasca .bine ca nu mai am obiceiu ca trebuia sa imi mut wc`u in dulap . Ultima oara a fost editat de Duke (2006-12-12 00:31:50) Offline #45 2006-12-12 02:00:36
Re: Viseleblue_elf numai in vis putea sa nu va vada taicasu...deci a fost un vis..be happy Ultima oara a fost editat de kittyyy (2006-12-12 02:00:49) Offline #46 2006-12-12 11:57:01
Re: Viselesalut. Offline #47 2006-12-12 12:06:17
Re: Viseledanielutza,poate te uiti pe geam cand te trezesti si de aceea uiti . Niciodata'n viata,nu te da batut. Offline #48 2006-12-12 14:59:57
Re: Viseleeu am visat azinoapte un fel de joc shooter (cred ca asa le zice la alea cu impuscauri), in care eram si eu si luptau oamenii cu porcii. cand m-am trezit mirosea in casa a porci parliti de la casele cu curte din spatele blocului... Nobody home Offline #49 2006-12-12 20:52:00
Re: Viseleeu de obicei visez ceea ce maingrijoreaza,sau ceea la ce ma gandesc mult timp inainte de a adormi.eu cred in fazele de genul dak visezi copii mici e de rau,sau dak visezi lucrusi bune e de rau,si atunci cand visez lucruri rele e de bine.fiecare are pasarelele lui cum se zice expect the worst , hope for the best! Offline #50 2006-12-13 04:10:42
Re: Viseleeu sunt fericita cand nu visez,primul vis care m-a marcat a fost prin martie-visam ca eram deasupra mea si ma uitam la corpul meu care era inert si ma simteam atat de bine;dupa care la o luna am visat ca murise unul dintre bunici si ca vorbeam cu el desi stiam ca el e mort,si doar eu il vedeam si auzeam,cei din jurul meu nu-l percepeau(traia in perioada aceea),au urmate alte vise in care el murise -am visat d f multe ori asta,mama zicea ca am dezvoltat o obsesie si in luna mai bunicul meu a murit:(,asta a fost doar un exemplu,de atunci am mereu vise care anunta ceva Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline #51 2006-12-13 14:40:06
Re: Viseleeu am visat mai de toate .uneori visam ca urcam un munte ca sa ajung sa ma inchin la o icoana...asta am visat de 3 ori...exact acelasi vis...nu pot sa-mi explic... apoi mai visam ca ma inecam..si nu puteam sa mai respir....sau ca,,,,,,cadeam intr-o prapastie fara fund (cred k astea au fost cele mai urate vise) si le-am visat destul de des....cand imi intarziase cm 3 saptamani nu puteam sa dorm noaptea si ma visam cu mainile pline de sange leganand in brate un bebelus (asta sigur era treaba cu subconstientul)...si cand eram mica , dupa ce murise tatal meu, il visam ca ma cheama la el (aveam 10 ani)....ah si cat am facut scoala de soferi visam ca nu mai pot sa opresc masina ) si ma duceam la vale pe o stradutza asta chiar a fost penibil.... dar acuma sunt fericita posesoare a unui permis de conducere si l-am luat din prima Offline #52 2006-12-13 16:57:27
Re: Viseleapropo de vise... am visat ca sotul meu pierduse verigheta... si cand l-am intrebat unde e... mi-a zis ca ,, uite-o aici pe mana n-am pierdut nimic , ala e inelul tau,,... stie cineva ce inseamna visul acesta? Offline #53 2006-12-13 17:00:49
Re: Viselekrista, nu exista un dictionar de interpretat vise universal valabil. trebuie sa afli singura ce inseamna (daca inseamna ceva; poate fi un simplu vis.) Nobody home Offline #54 2007-04-02 12:03:35
Re: Viseledar ce inseamna cand visezi serpi si broaste.daca stiti va rog sa imi spuneti Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #55 2007-04-02 12:20:41
Re: ViseleBROASCA TESTOASA: prudenta, perseverenta, stabilitate, încapatânare, evolutie lenta, nevoie exagerata de protectie; lipsa de griji. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #56 2007-04-02 13:06:41
Re: Viseleastea le-am gasit si eu, ma gandeam ca mai sunt si alte interpretari.multumesc oricum:) Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #57 2007-04-02 15:10:23
Re: Viseleeu nu cred in interpretarile din carti...nu mi s`au adeverit niciodata Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|