homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Visele-40

#742 2010-05-18 23:14:51

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Re: Visele

Eu am visat ca eram in oras si a avut loc o explozie foarte mare in care au murit f multi oameni. Si zburau stoluri de ciori peste tot.. unele se asezau pe jos si incercam sa le izgonesc cu piciorul dar nu le era frica de mine. Era o atmosfera foarte apocaliptica.. oare ce inseamna ciori in vis ?

#743 2010-05-20 15:34:54

Laura_Micutzza
Full member
De la: orasul alb violet
Inregistrat: 2008-07-08

iar am visat ceva..aveam copil cu prietenul meu(nu era in peisaj)nu era burtik asa mare..am nascut acasa m-au ajutat maik-mea cu cumnata-mea pare-mi-se n-a fost o nastere grea chiar foarte usoara..cand mi s-a rupt apa frate-meu imi dadea cu pumnul in burta bebe n-a patzit nimik din contra era un baietzel sanatos si frumos yo era foarte happy..nu m-au mai pus ai mei sa fac avort in realitate m-ar pune sigur:D parea atat d real visul incant m-am trezit uimita..am visat si k zbor:))

IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X

#744 2010-05-20 17:52:20

alina_s
Membru
Inregistrat: 2010-05-19

si eu visez mai tot timpul de 2-3 ori pe saptamana cu viermi.ba k ies din mine, ba k sunt inconjurata de ei ba k sunt inr-un pahar si eu ii beau si multe altele.deja m-am saturat de visele astea scarboase.ceva vrea sa insemne dar nu-mi pot da seama ce...

#745 2010-05-20 19:12:17

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Alex2 a scris:

Eu am visat ca eram in oras si a avut loc o explozie foarte mare in care au murit f multi oameni. Si zburau stoluri de ciori peste tot.. unele se asezau pe jos si incercam sa le izgonesc cu piciorul dar nu le era frica de mine. Era o atmosfera foarte apocaliptica.. oare ce inseamna ciori in vis ?

CIOARA: prefacatorie, esti manipulat de cei care te te lauda, pretuire de sine, orgoliu exacerbat, ego-ul tau comanda in viata ta si nu sufletul tau, teama, pericol, poti deveni lipsit de scrupule, singur si izolat de oameni.
am gasit pe net lol

Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2010-05-20 19:12:32)

#746 2010-05-21 17:12:47

Laura_Micutzza
Full member

prietena mea a visat cu mn si cu frate-sau el eraq spanzurat la el in apartamen si yo nu stiu c faceam p acolo..a spus k era groaznic visul big_smile

Publicitate

loading...

#747 2010-05-22 15:14:44

Laura_Micutzza
Full member

atatea vise iar..azi noapte am visat-o p cumnata-mea insarcinata in 5 luni..acum 2 noptzi m-am visat p mn insarcinata si am nascut un baietzel..c o fi cu visele astia cu sarcina??

#748 2010-05-23 13:04:03

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

eu tot visez fostii prieteni ,,,nu inteleg dc ............cesafac

#749 2010-05-23 22:51:45

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

joi noaptea am avut un vis care pot sa spun ca m-a marcat. nu l-am povestit nimanui de frica sa nu se intample, dar in acelasi timp sunt lucruri care s-au intamplat joi si cred ca au legutura cu visul.

deci, am visat ca eram acasa la ai mei, in bucatarie si ma uitam pe geam. am vazut ca a fulgerat si in momentul urmator am vazut o fereastra deschisa pe munte(am vedere spre munte). initial nu am stiu ce e, dar a inceput sa mi se roteasca imaginea si sa ma indrept spre fereastra. in momentul ala mi-am dat seama ca am murit fulgerata. am inceput sa ma gandesc ca am pacate(nu am mai fost de 2 ani la spovedit) si sa imi pare rau ca mor si nu am avut un copil(asta e una din cele mai mari dorinte ale mele). doar la lucrurile astea 2 ma gandeam. dupa aia stiu ca ma uitam intr-o oglinda si nu imi vedeam fata, era neagra. m-am gandit ca nu o vad din cauza ca am murit, dar incet incet a inceput sa se vada.
va spun sincer ca m-am trezit f speriata, aveam impresia ca se va intampla ceva rau. am inceput sa ii sun pe ai mei sa vad daca sunt bine. in week-end am fost acasa si ma uitam speriata spre munti...

asta a fost visul. acum sa va povestesc ce cred eu ca l-a influentat. joi vorbeam aici pe un topic despre baptisti si am spus ca un prof de-al meu tot timpul ne spune ca daca murim noi mergem in iad ca suntem pacatosi...de aici cred ca a venit frica mea ca am prea multe pacate.
seara au venit niste prieteni la mine si vorbeam de frica de tunete si fulgere. mamei mele ii este frica de ele si cred ca pe parcursului anilor mi-a transmis si mie aceasta frica. locul unde eram eu in bucatarie, in vis, este exact locul in care sta mama sa fumeze cand fulgera.

eu cred ca totul a venit din subconstient, dar totusi imi este frica...

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#750 2010-05-23 22:54:29

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Relax, e doar subconstientu mai ales ca ai argumente logice pentru vis.

Asata cu frica transimsa de la parinte e foarte adevarat. De fapt, e una dintre cele 3 cai prin care te poti pricopsi cu o frica/fobie de ceva.

#751 2010-05-23 22:56:43

maryahs
Insomniac member

stiu ca astea sunt argumentele si cred ca totul a fost din subconstient, dar in acelasi timp mi-am dat seama ca imi este f frica de moarte. sper doar ca acest vis sa nu intensifice frica mea pt fulgere

#752 2010-05-23 22:57:47

_Summer_
Platinum member

Eu nu pot sa inteleg o chestie. Se intampla sa visez pe cineva, cu care nu am nicio treaba sau o persoana de care nu mi-am amintit/ nu ne-am mai intalnit de foarte multa vreme. Noaptea o visez si a doua zi ori ma intalnesc cu ea, ori ma suna, ori aud ceva despre ea, ori prin ceva ajung la persoana respectiva. E foarte ciudat nustiu Ori asta cu visele ori o intamplare si a doua zi ceva ce intampla legat de chestia aia, nu exact cum am visat dar e legat de ea... ma speriu foarte tare cateodata cand visez ceva si a doua zi se intampla, sub o alta forma.

#753 2010-05-23 23:01:22

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu una nu ma pricep, dar, sa fiu in locul tau, as da pe la biserica tongue chiar daca cel mai probabil visul tau are legatura cu ce povestesti. dar nu strica niciodata un picut de rugaciune smile

si eu va ziceam dincolo ca visez numa rahaturi de cand am nascut. de inmormantari si morti necunoscuti (cu detalii a la filme horror, cavouri, oase, chestii) m-am cam plictisit pe la 2 luni jum, se pare lol mai nou visez chestii mai ciudate, icoane care plang ca-s parasite, biserici transformate in bar... ieri dim am visat ca pe copchilu meu l-a calcat trenu signof10 (m-am trezit cu pulsu 1000 si el domea cu manuta pe obrazul meu hjarta) da' ma seaca, visez DETALII vizuale, as putea sa ma trezesc si sa notez, ar iesi niste horroreli de calitate sad si eu n-am gust pt asa ceva, nu ma uit la genul asta de filme decat fff rar. pe la biserica etc dau cat dadeam si inainte, ba chiar ceva mai mult.... alte pb de care sa fiu constienta acu' n-am... deci sa inteleg ca sunt stresata rau in subconstient pt copil? lol sau cum?

summ, eu zic ca la tine e faza cu comunicarea "telepatica", ce incepusem sa pov in topicul celalalt... iei legatura cu persoane dragi asa....

Ultima oara a fost editat de katami (2010-05-23 23:02:42)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#754 2010-05-23 23:02:15

maryahs
Insomniac member

si mie mi s-a intamplat sa visez si a doua zi sa se intample, dar se intampla numai daca povesteam. de asta niciodata nu am spus nimic cand am visat accidente sau ceva urat.

acum am spus visul meu urat, sper sa fie ok, sunt aproape sigura ca subconstientul meu lucra la ora aceea

#755 2010-05-23 23:04:12

_Summer_
Platinum member

Tuturoro ne e frica de moarte. Mie imi este extrem de frica grater De moartea mai mai putin dar gandul ca ai mei ar pati ceva ma termina sad
Teoria spune ca trebuie sa ne acceptam viata asa cum am trait-o, sau nu avem regrete majore in legatura cu ceea ce am facut sau am fi putut sa facem nustiu sa ne acceptam imperfectiunile noastre, a celor din jur si in final sa ne acceptam moartea ca pe un sfarsit inevitabil grater Atunci cand accepti toate astea se presupune ca ai ajuns la mult dorita intelepciune dar eu nu pot sa accept moartea sad

#756 2010-05-23 23:08:07

maryahs
Insomniac member

katami a scris:

eu una nu ma pricep, dar, sa fiu in locul tau, as da pe la biserica tongue chiar daca cel mai probabil visul tau are legatura cu ce povestesti. dar nu strica niciodata un picut de rugaciune smile

la asta m-am gandit si eu. vineri seara am fost la biserica si m-am rugat, au fost si moaste in biserica si am venit f linistita acasa. as vrea totusi sa merg si la spovedit, dar nu stiu daca spovedeste vreun preot acum, trebuie sa ma interesez. am un vecin preot, dar nu stiu cum e, aici in brasov nu stiu nici un preot.

Ultima oara a fost editat de maryahs (2010-05-23 23:09:01)

#757 2010-05-23 23:09:49

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

maryahs, stai linistita, nu se va intampla nimic rau! daca te ajuta cu ceva, daca simti ca asa vei fi mai impacata, treci pe la biserica smile
katami, nu stiu ce sa-ti zic...cam urate visele neutral e normal ca o mama sa fie permanent preocupata de copilul ei, dar la tine e cam extrema situatia. vad ca esti o persoana credincioasa...nu sunt in masura sa dau sfaturi pt ca nu le prea am cu dzeu, dar, atata timp cat ai credinta, totul va fi bine. bebelusul tau e in siguranta, de asta trebuie sa fii mereu convinsa!
incearca sa nu te mai gandesti la cosmaruri, nu le da importanta pt ca nu reprezinta nimic! pana una alta, de acum inainte, sa-ti faci un ceai de tei inainte de culcare sau o cana cu lapte cald si sa nu te culci pana nu te simti linistita. vei vedea ca pe parcurs vor disparea visele astea puss

bebe V., soarele si luna

#758 2010-05-23 23:10:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

_Summer_ a scris:

si in final sa ne acceptam moartea ca pe un sfarsit inevitabil grater

io cu asta nu-s de acord... cu sfarsitu' ma refer... da' deja o dam in chestii de credinte si convingeri personale si n-are rost.

de acord cu tine, mie una nu mi-e frica deloc (serios, nu ma dau deloc rotunda) de moartea mea, dar nu vreau sa ma gandesc ca ceva sar putea intampla cu cei dragi (chestie care, de altfel, tot atasament se cheama, tot aiurea ii... si tot ar tb sa imi vina mintea la cap, ca pierzi mereu obiectul atasamentului tau).

da' daca am o pers care e suparata pe mine de cativa ani si eu o visez constant, de aceiasi cativa ani, cam 1-2 vise pe luna... si mereu scenariul e acelasi... vine la mine, eu is stinghera in vis fata de ea, crezand ca e suparata... si ea se poarta ff frumos, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat? astae dorinta mea subconstienta - si constineta, de altfel - de impacare?

april, saru-mana lol (va zic maine ce-am visat DUPA DISCUTIA NOASTRA, daaa? lol ). stiu ca nu-l calca trenu pe copchil, nu asta era ideea mea, ca visez premonitoriu, in nciiun caz... da' DE CE visez prostiile astea? cand (zic eu, cat is in stare sa ma judec si cunosc) ca is happy si nu ma supara nimeni si nimic?

Ultima oara a fost editat de katami (2010-05-23 23:12:30)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#759 2010-05-23 23:11:47

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Eu ştiu că ?n general să te visezi privindu-te ?n oglindă nu e de bine. Adică mie numai bine nu mi-a fost c?nd m-am visat uit?ndu-mă ?ntr-o oglindă. Dacă mai şi s?ngeram se ducea dracului toata şmecheria lol R?d eu acum, dar atunci mi s-au bulucit ?n viaţă ?ntr-o perioadă scurtă de timp numai chestii nasoale. Nu aş vrea ca asta să te sperie, poate doar să te pună ?n gardă şi să te facă să te g?ndeşti că poţi combate dacă e vorba de ceva nasol, că poţi preveni să se ?nt?mple lucrul respectiv dacă g?ndeşti ?mpotriva lui - dacă te g?ndeşti spre exemplu că visul nu ?nseamnă nimic şi că nu ţi se va ?nt?mpla nimic. Mersul la biserică nu poate dec?t să te ajute, oricum.

Katami, ciudate visele tale. Sper să n-aibă legătură cu karma bebeului

#760 2010-05-23 23:13:57

_Summer_
Platinum member

katami a scris:

si eu va ziceam dincolo ca visez numa rahaturi de cand am nascut. de inmormantari si morti necunoscuti (cu detalii a la filme horror, cavouri, oase, chestii) m-am cam plictisit pe la 2 luni jum, se pare lol mai nou visez chestii mai ciudate, icoane care plang ca-s parasite, biserici transformate in bar... ieri dim am visat ca pe copchilu meu l-a calcat trenu signof10 (m-am trezit cu pulsu 1000 si el domea cu manuta pe obrazul meu hjarta) da' ma seaca, visez DETALII vizuale, as putea sa ma trezesc si sa notez, ar iesi niste horroreli de calitate sad si eu n-am gust pt asa ceva, nu ma uit la genul asta de filme decat fff rar. pe la biserica etc dau cat dadeam si inainte, ba chiar ceva mai mult.... alte pb de care sa fiu constienta acu' n-am... deci sa inteleg ca sunt stresata rau in subconstient pt copil? lol sau cum?

summ, eu zic ca la tine e faza cu comunicarea "telepatica", ce incepusem sa pov in topicul celalalt... iei legatura cu persoane dragi asa....

Doamne fereste katami, ce vorbesti acolo ?  va  nu imi zice de astea ca eu ajung la nebuni  va  roll

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.