homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Visele-41

#761 2010-05-23 23:14:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Visele

maryhas, acus incpee postul, pe 31 mai... cand sigur spovedesc. desi spovedesc si in rest, dar tb sa vorbesti dinainte cu vreunul.

lady, nu ma baga la idei, te rog io lol

summ, ce povesteam dincolo si eu, cu visul ala cu ceahlaul. se intampla si e normal si firesc smile eu n-am mai visat asa niciodata de atunci, in schimb daca azi ma gandesc brusc la cineva drag pe care nu l-am vazut de mult, maine ma suna/ma intalnesc cu el pe strada "intamplator" smile sunt chestii normale, noi nu vrem sa le dam credit

Ultima oara a fost editat de katami (2010-05-23 23:15:36)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#762 2010-05-23 23:16:57

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

katami a scris:

nu te baga nimeni, katami, tu singura iti faci scenarii si asta nu duce la nimic bun. asa cum spusai mai sus, nu te mai gandi pt ca nu se va intampla nimic rau!

bebe V., soarele si luna

#763 2010-05-23 23:16:58

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

eu in general nu cred in interpretarea viselor, dar asta m-a speriat destul de tare.  o sa incerc sa ma detasez de el, totul a fost din subconstient, nu vreau ca acest vis sa imi influenteze viata. totusi in viitor o sa merg mai mult la biserica, nu stiu daca chiar la slujbe, dar cu siguranta o sa merg sa ma rog, o sa imi faca bine asta

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#764 2010-05-23 23:17:39

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Sum, da' nu-i nimic de băgat la nebuni cu chestiile telepatice smile Stai pe craca ta lol

Kata, da' ai mai avut vise din astea care să se transpună ?n realitate? ?n afară de ăla cu Ceahlăul?

#765 2010-05-23 23:17:47

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

roll  cesafac

Publicitate

loading...

#766 2010-05-23 23:20:56

katami
Platinum member

april sunset a scris:

katami a scris:

nu te baga nimeni, katami, tu singura iti faci scenarii si asta nu duce la nimic bun. asa cum spusai mai sus, nu te mai gandi pt ca nu se va intampla nimic rau!

glumeam mai sus smile

am zis, nu ma gandesc ca se intampla nik rau, DIN CONTRA smile stiu ca totul e si va fi ok, sunt pur si simplu curioasa de unde atatea scenarii morbide in capul meu lol

lady, nu smile si repet, NU ASTA ma ingrijoreaza. ca ar fi ceva premonitoriu. mai ales ca nu am vreunul "preferential", care sa se repete. visez tampenii extrem de diversificate lol ma ingrijoreaza CA VISEZ naspa. nu ca VISELE ARSTEA AR PREVESTI CEVA.... neee.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#767 2010-05-23 23:21:26

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

x

Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-05-23 23:29:35)

#768 2010-05-23 23:25:12

_Summer_
Platinum member

LadyPink a scris:

Sum, da' nu-i nimic de băgat la nebuni cu chestiile telepatice smile Stai pe craca ta lol

Kata, da' ai mai avut vise din astea care să se transpună ?n realitate? ?n afară de ăla cu Ceahlăul?

Lady !!!!!! Mai zi de chestiile telepatice sau cum le numiti voi lol  cesafac

#769 2010-05-23 23:25:30

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

am citit ce s-a scris pe aici si pe la topicul cu ghicitul. Eu de cand ma stiu visez ca sunt cu persoane apropiate, sau care nu le-am vazut in viata mea, in diverse locuri. De vreo 2 ani am inceput sa notez unde,ce si cu cine eram in vis. Am observat ca intr-un timp foarte scurt sunt in acel loc cu aceleasi persoane, sau cunosc acele persoane.
Sau, ma visez pe mine stand de vorba cu o persoana care arata la fel ca mine la fata, doar ca are parul mai scurt. Visam asta cand eram mica, sau cand adorm suparata. Vara trecuta mama mi-a povestit ca eu am / am avut o sora geamana. Ideea e ca la nastere i s-a spus ca are doua fete, una normala si una cu o malformatie la coloana si ca a murit. Apoi o asistenta i-a spus ca traim amandoua . Cand a fost dusa in salon l-a intrebat pe tata si pe bunica`mea de cealalta care era bolnava, si toata lumea a spus ca nu, ca ea are doar o fata. Acum nu stiu ce sa cred, dar nimeni de la spital nu mai recunoaste nimic.
Uneori ma sperie visele de genu neutral

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#770 2010-05-23 23:25:44

katami
Platinum member

brrr, jeniffer. eu de telepatii de astea imi doresc sa ma lipsesc neutral

bai, eu mi-am baut cana de apa lol (cu laptele cald mai rarut de cand alaptez, il strica pe cris la burta lol ) si ma bag la somn. va povestesc maine daca am ce. prefer sa nu, totusi rotfl

nilf, eu stiu o tipa dintr-asta care "vede"... suntem prietene bune, imi povestea o data ca i-a vazut unui nene ca a avut un frate care a murit intrauterin. ala a negat. a confirmat mai tarziu mama lui... nimeni nu stia de asta, nici macar tatal lui. doar ea. de pov ta nu ma bag sa comentez, e tot la capitolul brrr pt mine lol

Ultima oara a fost editat de katami (2010-05-23 23:27:57)

#771 2010-05-23 23:27:44

_Summer_
Platinum member

Nife yikes yikes yikes yikes Creeeeeepyyyyyyyyyyyy cesafac cesafac

#772 2010-05-23 23:28:34

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

ce ati mancat inainte sa dormiti ? se spune ca daca mananci branza inainte de culcare o sa aveti cosmaruri rotfl

Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2010-05-23 23:30:25)

#773 2010-05-23 23:28:43

LadyPink
Platinum member
Site

Un pic off-topic: n-am avut cea mai fericită zi din pct de vedere amoros azi şi c?nd vorbeam cu voi aici de chestii telepatice and other shit, ascultam şi muzică şi dintr-una ?n alta nu ştiu cum de mi-a fugit g?ndul la el şi s-au succedat 2 piese ?n winampul pus pe shuffle pe care le corelez direct cu EL şi cu ce cred eu că simte pentru mine (şi am foarte puţine in winamp care sunt legate de el) lol Asta mi-a adus un z?mbet pe buze şi o stare de bine. smile

Katami, poate nu preveteşte, poate e de pus ?n gardă? smile

Mno, eu ştiu c?t de greu poţi să combaţi cu adevărat un g?nd care ţi-a intrat ?n cap. Că o faci la modul conştient e mai uşor, problema e dacă el apucă să-şi sape traiectoria ?n subconştientul tău... de acolo se scot greu. Eu mă lupt cu ele şi cică aş ştii cum sa fac să le combat eficient... dar c?teodată ?mi cedează bateriile şi o iau razna şi pe panta aia descendentă. Şi atunci mă g?ndesc şi ?mi dau seama de fapt c?tă putere au g?ndurile astea negative asupra noastră. Alea pozitive, naiba să le ia, imediat se dispersează c?nd intervine o ?ndoială, tre să ţin cu dinţii de ele lol Dar astea negative, ale dracului, ?şi ?nfig bine de tot colţii smile

#774 2010-05-23 23:30:55

katami
Platinum member

SoareleMeu a scris:

ce ati mancat inainte sa dormti ? se spune ca daca mananci branza inainte de culcare o sa aveti cosmaruri rotfl

serios? rotfl branza de capra... mai mereu de cand am nascut rotfl

lady, nu prea stiu in leg cu ce... ca repet, sunt scenarii f diferite, n-au legatura deloc unul cu altul. in fine... cred ca is obosita, de fapt lol tie un puss pt ziua proasta sad

as ca nu mai fac prostia sa dau refresh la topic lol ma bag la somn smile nb!

#775 2010-05-23 23:33:31

QueenOfRoses
Moderator

si pentru mine e ciudata , mai ales ca nu pot afla daca am sau nu o sora geamana..  cesafac..

Sau se mai intampla sa visez ca vorbesc cu x sau cu y, si ii spun ceva de rau. Ma trezesc transpirata, si nu mai reusesc sa adorm. Si uneori dupa ce am onoare de a visa ceva de genu, in ziua aia se intampla ce ii spun eu.. cesafac
Sau, cand eram mica, strabunica`mea a murit cand aveam eu vreo 3ani si care cica m-a iubit foarte mult , deci nu am amintiri cu ea. Mi-a povestit mama ca m-a surprins ca vorbeam cu cineva si o intrebam daca o sa am o sora. Si dupa ii ziceam mamei ca atunci cand o sa fiu eu "domnisoara" o sa am o sora cu ochi frumosi. Iar cand am implinit 4 ani mama a aflat ca e gravida cu sor`mea. cesafac

Ultima oara a fost editat de Nifelheim (2010-05-23 23:34:57)

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#776 2010-05-23 23:33:36

LadyPink
Platinum member
Site

Sum, eu nu prea am studiat, ca să zic aşa, chestia asta cu telepatia, dar ştiu că de obicei se ?nt?mplă ?ntre persoane care sunt apropiate sau ?ntre persoane ?ntre care există sau se crează o legătură puternică şi de un anumit fel, că nu oricine poate să comunice cu oricine smile Mie mi s-a ?nt?mplat spre exemplu chestia asta cu o prietenă care e şi ea mai ?nclinată aşa spre chestii mai ezoterice... să o sun exact c?nd voia ea să mă sune sau să visez ceva legat de ea pe care a confirmat-o apoi sau să g?ndim exact acelaşi lucru... sau să mă g?ndesc la ea şi la faptul că vreau să mă sune şi să mă sune smile

#777 2010-05-23 23:35:03

LadyPink
Platinum member
Site

Nif, cred că ai o ?nclinaţie către chestiile astea. Nu ar trebui să te sperie, trebuie luată ca atare, e un dar... poate cumva poţi să-i ajuţi pe alţii cu chestia asta, să-i avertizezi sau ceva de genul ăsta...

#778 2010-05-23 23:36:19

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

nif eu nu prea am inteles ce ai vrut sa zici cu bunica dar cred ca faptul ca ai crescut cu ideea ca ai fi putut sau nu avea o sora te face sa te gandesti mereu ....poate e tot subconstintul...

#779 2010-05-23 23:40:18

QueenOfRoses
Moderator

lady m-am gandit si eu la asta, dar nu stiu am asa o teama ca pot face rau cuiva cesafac. Si nu prea stiu cum sa controlez, pentru ca visele mele sunt uneori neclare. Si daca stau sa ma gandesc o data in cimitir la strabunica`mea simteam adieri de vant pe gatul meu si mangaieri pe mana cesafac
jeniffer ce vroiam sa spun ca ea mi-a spus ca o sa am o sora cu ochi frumosi, si la un an de la faza asta -stiu pentru ca mama a notat, pentru ca i s-a parut ciudat- s-a nascut sora`mea care are niste ochi superbi, de culoarea smaraldului.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.