homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Visele-7

#115 2007-07-30 08:13:03

persifona
Vizitator

Re: Visele

Daca te visezi moarta, e de bine.. se spune ca iti moare moartea.

#116 2007-07-30 10:15:43

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

eu m-am sinucis in vis.. pentru ca asa am vrut. Aveam un vis scary.. veneau 2 baba-cloantze dupa mine si nu stiam cum sa fac sa scap si m-am gandit ca daca mor ma trezesc si scap de ele si m-am dat cu capul de bordura si m-am trezit big_smile

#117 2007-07-30 13:00:56

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

lol eu mai visez ca e puf din ala pe strada, cum se intampla primavara cred ca stiti, si dupa devine zapada.m-am visat si intr-o padure.acu 2 seriam visat ca eram intr=o camera cu 2 baiieti si o fata si ink unu rau care vroiau sa-i scoata ochii celor 2 tipi, apoi si-a indrepat atentia asuppra tipei. tipa a devenit eu...si avea un pistol..m-a impuscat dar n-am murit si duap m-a mai impuscat odata si at m-am trezit.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#118 2007-07-30 13:03:33

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

moama ce vise  :-o...eu nu imi aduc aminte ce visez...pentru mine e o placere sa dorm big_smile ca n-am cosmaruri ...bine cand nu am stres pe cap sau mai stiu eu am facut ceva rau...nu prea pot sa dorm

ahhhhhh cand eram mica visam acelasi lucru nu in fiecare seara ci la anumite intervale ceva cu o geanta verde nush exact big_smile...era chiar spooky mai ales ca visul mi se repeta exact  la fel cesafac

Ultima oara a fost editat de angelaflory (2007-07-30 13:05:44)

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#119 2007-07-30 13:21:10

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

cred ca kestia cu visul care se repeta o avem toti. eu am un cosmar care imi tot apare constant : intra unul in casa (unul caruia nu-i pot vedea chipul dar imi inspira frica), si singura solutie sa nu ma prinda e sa sar pe geam pentru ca stiu ca ma trezesc si gata. e cam, ciudat dar asa e.

cel mai mult imi place sa visez ca zbor, dar rar am perioade din astea... se zice ca asta inseamna ca iti merge bine pe toate planurile, ca esti fericit..

Publicitate

loading...

#120 2007-07-30 14:22:38

Alexia_me
Full member
Inregistrat: 2007-04-27

Dar ce inseamna cand visezi inel?Am visat aseara ca un baiat/barbat imi facea cadou un inel de logodna identic cu cel pe care mi la facut cadou ubby de ziua mea anul asta dar nu insemn de logodna.Oare ce o vrea sa insemne ca in vis nu-l mai aveam pe cel de la el pe deget si asta imi este cam largut dar cel din vis pe care mi-l daruia acel cineva pe care nu-l vedeam era perfect,fix.

Unul langa altul pentru totdeauna...

#121 2007-07-30 16:46:13

myra
New member
Inregistrat: 2007-07-20

De obicei visez foarte mult...stiu ca un vis nu tine decat cateva secunde eu am impresia ca toata noaptea trec dintr-un vin in altul..si imi amintesc perfect fiecare detaliu cand ma trezesc..oricum cred ca organismul simte cand urmeaza sa se intample ceva rau..de ex, sapt recuta am visat copil mic si a doua zi fratele meu a intrat nevinovat intr-un scandal..azi noapte iar copil mic -bebelus - si diminetata la 10min dupa ce m-am trezit suna o ruda sa ne anunte decesul unei cunostinte!!!! apropo s-a mai intamplat cuiva sa aiba acelasi vis le interval de cativa ani? eu am visat pana acum de 3 ori acelasi lucru - ca mergeam pe strada si se deschidea o groapa imensa in fata mea si ma atragea inauntru ...ma tineam cat puteam si evident ca matrezesc in momentul in care cad...ce-o fi insemnand?

#122 2007-07-30 16:57:33

albinuta_vesela
Insomniac member

myra, stiu ca copilul din vis e semn rau numai daca il tii in brate sau daca il iei de la cineva, se zice ca e necaz, chiar moarte. visele se mai repeta, intr-adevar, si nu imi explic de ce dar e nasoala senzatia... probabil ca groapa din visul tau reprezinta vreo situatie primejdioasa, o perioada dificila in viata ta, n-as vrea sa te pun pe ganduri, dar cam asa stiu ca se interpreteaza... si eu ma mai gandesc cand visez ceva de genul dar imi spun ca e doar un vis, ce va fi, va fi... God speed !

#123 2007-07-30 17:03:47

myra
New member

stiam de copil in vis ca anunta o nenorocire , chestie probata de altfel...desi de cele mai multe ori sunt o persoana rationala, foarte pragmatica nu pot sa neg inclinatia involuntara catre mistic...ratiunea-mi spune ca nu poate fi adevarat dar mi se intampla niste lucruri pe care nu mi le pot explica..de ex, cand eram copil am furat cum se zice, datul in carti de la o matusa..desi de cate ori am dat in carti am fost foarte sceptica tot ce am "vazut "a colo s-a indeplinit, inclusiv intalnirea cu viitorul sot , boala grava a tatalui meu...si daca mi-ar zice altcineva treaba asta as zice ca n-are  minte...

#124 2007-07-30 17:06:54

Alexia_me
Full member

Si de inelul meu nu stye nimeni:P?

#125 2007-07-30 17:19:43

albinuta_vesela
Insomniac member

cica daca il primesti, vei avea prieteni iubitori, dar vei simti si indoiala. daca e cu piatra e semn de izbanda, invingi necazurile, kestii de genul asta... smile

#126 2007-07-30 17:20:39

myra
New member

Alexia_me a scris:

Dar ce inseamna cand visezi inel?Am visat aseara ca un baiat/barbat imi facea cadou un inel de logodna identic cu cel pe care mi la facut cadou ubby de ziua mea anul asta dar nu insemn de logodna.Oare ce o vrea sa insemne ca in vis nu-l mai aveam pe cel de la el pe deget si asta imi este cam largut dar cel din vis pe care mi-l daruia acel cineva pe care nu-l vedeam era perfect,fix.

Ma gandesc ca poate tu ti-ai fi dorit ca acel inel sa fie de logodna...poate nu constient.De obicei femeile sunt mai conservatoare in ceea ce priveste logodna , casatoria...de ce sa nu recunoastem toate am visat la o cerere in casatorie ca-n filme si o nunta ca-n povesti...inelul are o simbolistica foarte bogata in toate culturile , cauta intr-un Dictionar de Simboluri bun ce semnifica (ti-l recoomand pe cel scris de Gheerbrant si Chevalier - sunt 4 volume super)

#127 2007-07-30 17:23:56

Alexia_me
Full member

Multumesc myra.

#128 2007-07-30 17:24:46

myra
New member

Cu placere

#129 2007-07-30 18:07:51

persifona
Vizitator

Aveti aici un dictionar de vise, ca sa va lamuriti.
http://www.acvaria.com/dictionar_vise.htm

#130 2007-07-31 13:53:48

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

..off mai fetelor cred ca o sa inebunesc degraba, cred ca deja imi cunoasteti  cit de cit situatia..am avut un vis nebun..el era la un concurs pe tv..si pina la urma trebuia sa aleaga intre doua fufe..si el a a spus ca nu poate sa fie cu niciuna ca el ma ubeste doar pe mine si ca eu sint viata lui si blabla.. adica mia facut declaratie pe tv..la care eu am alergat pe platou si el a ingenunchiat si ma cerut de sotie..acum chiar ca no sa se mai intimple daca tot am visat asa ceva, ar fi prea frumos sa fie si life..dar ce sa fac ramin cu visul, cred ca no sa am parte de asa ceva niciodata..ce cruda e viata asta..straniu e ca azi dimineata mia sunat si mia spus si el ca a visat ceva cu mine..(asta dupa ce 2 saptamini a fost dat disparut fara nici un semn de viata) si acum iar vrea sa ne vedem ca ii e f dor..si eu nu vreau so iau de la capat..ce sa fac??

mariah carey - bye bye

#131 2007-07-31 13:56:52

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

micusa chiar tu ai "spus" de multe ori ca nu merita, ca face numai ce vrea. acum a fost o coincidenta.. si chiar daca n-a fost el sigur nu s-a schimbat.

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#132 2007-07-31 14:01:47

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

..da marissa ai dreptate..dar ce nu face o fata indragostita?? si mii dor si mie..si atit timp cit nu apare printul care sal inlocuiasca..no sa pot scapa de obsesia asta prosteasca pe care o am pt  el..

mariah carey - bye bye

#133 2007-08-18 12:05:38

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

fetelor nu va imagintai ce am visat si eu sunt un pik shocata..:Pam vista cum ca eram la mine in sufragerie cu patul intins si babi a vrut sa fcm anal...eu am zis k a pus prezul si cnd colo uitase cica, dar am simtit cum m-a durut cnd l-a introdus pe "jones", apoi l-am intrebat daca si-a pus prezul si mi-a zs k nu si i-am zis k nu mai facem(anal) fara prez data viitoare si dupa nushu d unde vine taicamiu, delok furios...zicea k s-a intors dintro calatorie si plk iar,si ca a venit doar s ia cva smile.am mai visat ca eram pe undeva pe linia lui 311, nu mai stiu exact unde.. dar eram cu nsite pers care nu el cun...am  trecut si p langa un cimitir...

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.