homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Visele-8

#134 2007-08-18 14:11:09

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Re: Visele

eu am visat ca am gasit multi bani si stiu ca e de rau.offf.oare ce-o sa se mai intample acum?

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#135 2007-08-18 16:29:17

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

pink_butterfly  vezi pe www.vise.ro

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#136 2007-08-19 00:53:40

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

eh cu visele..visele vin de multe ori din subconstient..e ff rar sa visezi ceva si sa ti se intample,plus ca nu e bine sa crezi in ele ca pot fi inselatoare...iar cu dictionaru de vise ar face oprice unii oameni sa scoata bani de pe urma celor ce cred.

#137 2007-08-23 12:20:26

andrutza
Vizitator

Eu m-am visat mireasa....sad si mi s-a cam facut frica ca m-am gandit la ce mi-a zis o vecina despre o tipa cica s-a visat mireasa si a murit.

#138 2007-08-23 12:24:02

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

andrutza asta inseamna "trai linistit in casnicie" big_smile

Publicitate

loading...

#139 2007-08-23 12:26:28

andrutza
Vizitator

unde ai gasit? eu am cautat pe vise.ro si scria de moarte si stiu si povestea fetei aleia,,,,m-am crizat
parca eram imbracata in mireasa si aveam si voal pe cap pt o prezentare de moda.

#140 2007-08-23 12:48:18

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

am dictionar de vise acasa wink
aaa.. si eu m-am visat mireasa mai de mult. n-am patit nimic.

Ultima oara a fost editat de girly (2007-08-23 12:49:31)

#141 2007-08-23 13:06:58

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu cred in vise...am visat-o pe matusa mea mireasa langa sicriul soacrei ei, stand jos si sotul ei o intreba daca vrea sa faca o plimbare cu dricul.peste cateva zile au aflat ca fetita lor de 4 ani are cancer.

#142 2007-08-27 16:23:04

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

eu azi de dim, am visat  ca ma uitam la tv si era un pod din asta mare si in jur era apa si era pe acolo un biciclist si apoi m-am visat exact in lokul cu pricina numai ca era gheatza si ma tot duceam in partea opusa spre mare adik era podul lasat ..f  ciudat si apoi am visat o poarta din aia de fier cum au boierii la vila smile si o casa mai intunecata asa si incrercam sa ma catzar pe acea poarta si tot nu se oprea devenea tot mai neagra... sad si m-am trezit speriata, aveam si  febra, m=am bagat asa in babi sa ma tzina in brate, mi-a zis k e bne k e langa mine, mai aveam un pik si plangeam...

acolo la gazda aia unde am stat am mai venit si unii, o fam de ardeleni smile. si aveau 2 fice una de 15 alta de 16 si joi seara sua vineri nu mai stiu au inceput sa pov pov de groaza porcarii din astea, au inceput sa vb de ala cu cornite si eu le-am tot zis sa inceteze, credeti-ma k imi venea sa le iau de par si s le  tarasc afar din camera,plus d asta k mai era si seara. a2a zi una din ele mi-a zis k a avut impresia k era cineva in camera.in gandu meu mi-am zis " pai daca n-ai altcva de fct decat s vb d chestii d genu asta, prostanaca"

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#143 2007-08-30 11:43:52

andrutza
Vizitator

Azi noapte l-am visat pe el ca intra pe mess si a incercat sa ia legatura cu mine si ca faceam dragoste sad, dar nu va mai fi niciodata asa.....m-am trezit oftand de nu stiu cate ori si am avut un somn f agitat de cand ne-am despartit ( ce grea e viata asta uneori)

#144 2007-08-30 12:59:06

just-me
Hero member

uite de ce spun eu ca visele vin din subconstient..si eu visez unele lucruri pe care mi le doresc sau care ma macina.
offtopic:andrutza imi pare ff rau sad uneori viata nu e corecta dar mereu lucrurile se intampla cu un scop... pana la urma i-ai mai dat sms?

#145 2007-08-30 13:02:45

blue_elf
Hero member

eu tot ma visez la munte.... am vista ieri k eram printr-o padure cu ink cineva si k trebuia s ajungem pe partea cealalta, era si zapada si intro parte era un gol unde curgea apa era involburata putin..si in vis mi-au aparut niste lupi si niste pui de lup,apoi am visat ca am nimerit intr=-o cabanuta, apoi m-am vista pe o pajiste frumoasa, cu cer senin si nimeni in preajma...apoi am mai inaintat un pik si m-am vz in tren intr-un compartiment gol, trenul era in miscare...

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#146 2007-08-30 13:02:49

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

eu visez tot timpul valuri mari..tzunami chiar..noroc ca nu ma innec..nu ma ajung valurile dar fug din calea lor..e agitatie mare la mine`n pat...cineva mi`a zis ca de griji visez asa

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#147 2007-08-30 13:08:52

blue_elf
Hero member

in vis camerele in cre ma simt in siguranta sunt cele cu 1 usa. cum ar fi dormitorul, balconul si baia.preferatu e balconul,e mai mare si poate din punktu asta de veredere.

Pastreaza-ti cugetul

#148 2007-08-30 13:43:16

andrutza
Vizitator

Nu i-am mai dat pt ca mi-e teama sa nu iasa mai rau.....

#149 2007-08-30 14:50:50

just-me
Hero member

nu vad de ce ar iesii mai rau..in cel mai rau caz sa nu-ti raspunda...

Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-08-30 14:51:11)

#150 2007-09-25 15:53:52

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

aseara am avut un vis foarte ciudat.eram cu fostu' la mine la tara si el arata foarte rau,ca si cum ar fi fost bolnav,plangea si ma ruga sa-l ajut si sa stau cu el...eu nu l-am vazut niciodata plangand pe el,nici cand a murit mama lui,niciodata.si chiar m-a impresionat foarte tare visul asta...apoi infiasem niste copii,multi,vreo 8.dintre care 2 bebelusi gemeni si restul mai marisori,iar mama imi spunea ca n-am cum sa-i tin pe toti ca nu-i pot intretine eu si sa-i duc inapoi la casa de copii.si i-am dus,am oprit doar beblusii.erau baietei,foarte frumusei,dar plangeau tot timpul...cineva mi-a spus ca visul asta prevesteste ceva rau...voi ce parere aveti?se pricepe cineva sa interpreteze visele?chiar m-a speriat foarte tare...sad

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#151 2007-09-26 20:00:00

angel_mik
Full member
Inregistrat: 2007-08-20

si eu mai am vise ciudate sau care ma sperie, si am citit despre asta...visele sunt produse de subconstient...iar visul tau s-ar putea sa exprime o teama a ta, un gand..poate k ti-e dor de el, sau ti-ai amintit de el cu vreo ocazie...copii...poate ca iti doresti copii sau te-a impresionat vreunul in ultima vreme, si faptul k mama ta ti-a zis k nu ii poti tine p toti de fapt tu stiai in subconstient k nu ai avea sa ai grija d atatia copii...

eu cand am cate un vis mai deosebit, ma gandesc de und ar fi putut aparea..nu ii caut semnificatii in carti, ci incerc sa fac legatura cu mine...nu te speria k nu ai de ce

The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds

#152 2007-10-14 12:28:02

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

eu m-am visat mireasa. si chiar daca nu prea cred in ninterpretarea universala a viselor, tot sunt nitel speriata. cica inseamna moarte. a mea!

Nobody home

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.