homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!-11

#191 2010-10-21 20:22:32

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!

orangina123 a scris:

as vrea eu fara... dar cum ajung in fata unei oglinzi as incepe sa plang. ma depaseste situatia

terapie cognitiv comportamentala ai incercat sa faci?dc crezi k fara ele nu se poate?

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#192 2010-10-21 20:26:24

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

adina15 a scris:

ryanna22 eu numai am prob demult f rar mai am niste atacuri de panica care trec in 10 min mai beau un ceai de tei dar in rest e oki........tu?

ma bucur big_smile ...eu cum spuneam mai sus sunt mult mai bine ca la inceput, iar cand mai am starile alea incerc sa ma calmez singura, sau sa stau in preajma oamenilor dragi mie..

orangina, e mult de "munca" in cazul tau dupa umila mea parere , insa primul pas ar fi sa ai mai multa vointa si incredere in tine ca sa poti sa rezolvi aceasta problema..important e sa vrei TU!

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-10-21 20:31:53)

#193 2010-10-21 21:26:14

adina15
Hero member

orangina123 a scris:

adina15 a scris:

dc crezi k fara ele nu se poate?

oi avea eu vreun deficit ceva in creier, de am o imagine de sine distorsionata. cu senzatia asta traiesc zi de zi, de vreo 11 ani. terapie cognitiv-comportamentala am facut in trecut ani de zile dar nu m-a ajutat deloc nustiu

imi pare rau sa aud asta dar eu cred k tine cel mai mult de tine sa te uiti in olinda si sa vezi cum erai inainte d a folosii aceste pastile big_smile se poate zambet stare de bine parere buna despre tine si fara ele stiu k e greu big_smile dar se poate eu am putut si incurajez p toata lumea sa lupteeeeee .............. e frumos sa vezi rezultatul muncii tale si atunci knd iei o pastila sa te gandesti asta este k eu sa ma fac bine nu sa dureze o viata......... este f greu sa renunti la ele dar nu imposibil puss ..... nu exista asa ceva dificit  exista doar NEINCREDERE in prop ta pers eu stiu k daca vei discuta mai multe cu cineva despre sit asta care te intelege si vb aceeasi limba cu tine va fi bine cauta ajutor

#194 2010-10-27 14:52:42

ryanna22
Hero member

iau de ceva timp Stresclin(dat tot de doctorita)..intrebarea mea ar fi: pot sa iau in acelasi timp si aceste pastilute si Septilin(pt imunitate)? hmm
desi eu de la Stresclin n`am simtit mare lucru..chiar as vrea sa le inlocuiesc cu altceva..

#195 2010-10-27 15:06:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, poti, nu vad de ce nu, vad ca stresclin asta e tot din plante : sunatoare, levantica...

Publicitate

loading...

#196 2010-10-27 15:10:59

ryanna22
Hero member

as cumpara altceva in loc de Stresclin(contine sunatoare), eu stiam ca sunatoarea e contrindicata in combiantie cu antidepresive.. nustiu si mi se par si apa de ploaie..

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-10-27 15:11:51)

#197 2010-10-27 15:21:16

adina15
Hero member

sunatoare ii cam ia din concentratie ...........singurul lucru bine de stiut este k in timpul tratamentului medicamentos cu antidepresive este bine sa nu mancati grefa pt k ea dubleaza cantitatea unei pastile........ citeste cu atentie prospectul puss

#198 2010-10-27 15:26:05

ryanna22
Hero member

oricum grefa nu mancam ca nu`mi place..ideea e ca vreau ceva antistress din plante  care sa fie cat de cat bune.. nustiu

mi`am luat calmogen plant, sper sa fie bune cesafac  si Septilin..
mersi fetele puss

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-10-27 16:23:53)

#199 2010-10-27 16:54:55

adina15
Hero member

ryanna22 a scris:

oricum grefa nu mancam ca nu`mi place..ideea e ca vreau ceva antistress din plante  care sa fie cat de cat bune.. nustiu

mersi fetele puss

plate antistes sunt: pasiflora ulei de levantica(capsule) sedocalm

#200 2010-10-27 21:56:17

ryanna22
Hero member

adina15 a scris:

ryanna22 a scris:

mersi fetele puss

plate antistes sunt: pasiflora ulei de levantica(capsule) sedocalm

sa vad cum e Calmogenul, ca  si ascesta contine destule plante.. hmm  daca nu mai incerc si altceva din plante..

#201 2011-03-15 13:24:10

ryanna22
Hero member

Ei bine am ajuns si la sfarsitul tratamentului..Azi iau ultima pastila de Coaxil..
Insa temerea cea mare este ca dupa intreruperea tratamentului sa nu revina acele stari..si mai ales ca organismul sa nu resimta lipsa pastilelor.. cesafac
As vrea sa ma duc la un homeopat, sa`mi dea ceva naturist pt anxietate..doar ca deocamdata n-am gasit unul bun.. roll
Daca stiti remedii naturiste pt anxietate, mi-ar prinde foarte bine cateva sfaturi.. smile

#202 2011-03-15 21:51:51

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

par  puss ry
nu te gandi ca termini tratamentul, ci ca incepi o etapa noua in care iti vei demonstra ca esti puternica si ca poti face fata si fara medicamente. organismul nu va duce dorul pastilelor daca nu-l lasi. tu iti controlezi nevoile si atata timp cat iti vei spune "nu am nevoie de pastile, ma descurc f. bine si fara" totul va functiona asa cum trebuie smile

bebe V., soarele si luna

#203 2011-03-16 09:28:23

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ryanna  puss felicitari si curaj, nu ai de ce sa te gandesti la ce-i mai rau, gandeste-te ca esti ok acum
Sedatif PC functioneaza la tine ? eu folosesc unul din remediile care se afla in compozitia lui, de multe ori numai faptul ca stiu ca il am la mine in caz de ceva ma ajuta smile dar problema cu remediile homeopate e ca sunt individuale, nu merg la toata lumea
poti sa mai ai la tine un pliculet cu magneziu efervescent, nu strica, autosugestie sau nu, pe mine ma ajuta in lipsa de altceva

#204 2011-03-16 14:22:47

ryanna22
Hero member

apri si heim,  puss  kram  mutumesc frumos!

incerc sa ma gandesc ca pot trai bine mersi si fara pastile dar mai am si ganduri negre ca nu pot sta fara ele si deja simt un nod in gat.. cesafac

sedatif PC si sedocalm am incercat dar nu m-au ajutat foarte mult..  sad
ce alte pastile homeopate as mai putea incerca?

orangina, bineinteles ca doctorul mi-a oprit tratamentul.. smile

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2011-03-16 16:02:45)

#205 2011-03-16 20:27:11

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Ryanna, cum mai e cu ganglionii? S-au retras? Sau ai aflat de la ce sunt?

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#206 2011-03-18 19:07:04

ryanna22
Hero member

Rose a scris:

Ryanna, cum mai e cu ganglionii? S-au retras? Sau ai aflat de la ce sunt?

ai mail! smile

#207 2011-05-28 13:05:40

mmo
Membru
Inregistrat: 2011-05-28

Buna ziua!

Nu stiam unde sa postez, in cadrul forumului, rugamintea mea, daca e nepotrivit in acest topic, imi cer scuze si rog un moderator sa mute intr-un subforum potrivit.

Iata despre ce este vorba: realizez o lucrare asupra implicatiilor sociale si impactului pe care tulburarile de anxietate le au - atat la nivelul individului afectat, cat si al relatiilor sale cu membrii grupurilor din care face parte.
Solicit ajutorul dumneavoasta, al celor care ati experimentat asemenea situatii, pentru completarea unui chestionat disponibil aici:

http://www.kwiksurveys.com/online-surve … K_f0b05427 

Mentionez ca nu sunt medic,asadar nu sunt in masura sa ofer sfaturi, sugestii de tratament, etc., si nici nu am posibilitatea de a remunera respondentii, nu promovez produse, etc. Va raman insa recunoscatoare pentru implicarea dumneavoastra !

Chestionarul este anonim, nu solicita absolut niciun fel de date personale care ar putea duce la identificarea dumneavoastra.
Pentru o analiza cat mai apropiata de situatia reala, este necesar un numar cat mai mare de respondenti, asadar orice participare este importanta si conteaza pentru a cunoaste aspecte mai putin discutate, precum felul in care relatiile cu familia, partenerul, persoane apropiate, sunt afectate odata cu instalarea tulburarilor de natura anxioasa, si alte cateva lucruri de acest fel.

Daca aveti intrebari legate de asta sau doriti sa aflati mai multe date, va stau la dispozitie prin intermediul mesageriei private.

Va multumesc anticipat!

#208 2012-01-28 19:20:01

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Intrebare: pot sa iau Tranxene daca am baut o cana de vin fiert?
Stiu ca teoretic n-ar trebui asociat cu alcoolul, dar care e cel mai rau lucru care se poate intampla? Mai ales ca si vinul l-am fiert cam mult, nu cred ca a ramas prea mult alcool in el.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#209 2012-01-28 19:50:53

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

cica se amplifica efectul de sedare, altceva nu cred ca se intampla daca nu e o obisnuinta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.