homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!-8

#134 2010-04-20 21:52:50

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Tulburare mixta, anxioasa si depresiva!

ryanna22 a scris:

deocamdata nu big_smile in week`end big_smile

imi e foarte greu sa urmaresc tot ce se scrie intr-o zi intreaga, asa ca nu stiu daca ai mai intrebat si altceva decat despre lavanda. nu cred ca interactioneaza, dar cel mai bine e sa iti intrebi medicul. am vazut ca a postat cineva ceva cu ulei de levantica, din cate stiu eu sunt foarte utile.
daca vrei sa iti raspund la ceva punctual si vezi ca nu ma prind unde e mesajul si intarzii mult scrie-mi pe mail.

tahicardia nu este o boala neaparat, ti-am mai scris asta pe forum. iar in cazul tau nu e in nici un caz o boala, asta e parerea mea. dar daca tu crezi ca te ajuta sa mergi la cardiolog e foarte bine sa o faci. parerea mea e ca o sa intri intr-un cerc vicios al anxietatii perpetue..dar numai tu poti sti cum e mai bine, deci daca vrei sa mergi la cardiolog fugi. dar eu consider ca nu poate fi ceva prea grav vena care zvacneste.

#135 2010-04-21 12:13:27

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

tahicardia incepe odata cu stresul si cand atacul de panica se instaleaza...f multi anxiosi au tahicardie tocmai d asta se iau pastilele acelea pt a calma totul .....uleiul d levantica il recomad cu toata caldura pt k e f bun la fel si lavanda ..............dar ca ea sa fie linistita poate face un control cardio

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#136 2010-04-21 21:22:04

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

moksha a scris:

ryanna22 a scris:

imi e foarte greu sa urmaresc tot ce se scrie intr-o zi intreaga, asa ca nu stiu daca ai mai intrebat si altceva decat despre lavanda. nu cred ca interactioneaza, dar cel mai bine e sa iti intrebi medicul. am vazut ca a postat cineva ceva cu ulei de levantica, din cate stiu eu sunt foarte utile.
daca vrei sa iti raspund la ceva punctual si vezi ca nu ma prind unde e mesajul si intarzii mult scrie-mi pe mail.

tahicardia nu este o boala neaparat, ti-am mai scris asta pe forum. iar in cazul tau nu e in nici un caz o boala, asta e parerea mea. dar daca tu crezi ca te ajuta sa mergi la cardiolog e foarte bine sa o faci. parerea mea e ca o sa intri intr-un cerc vicios al anxietatii perpetue..dar numai tu poti sti cum e mai bine, deci daca vrei sa mergi la cardiolog fugi. dar eu consider ca nu poate fi ceva prea grav vena care zvacneste.

ai dreptate, e posibil sa intru si intr`un cerc vicios cu atata grija care mi`o acord.. eu luasem in calcul si varianta cardiologului, ma gandeam ca poate imi da ceva sa`mi regleze pulsul si sa nu`mi mai zvacneasca deranjanta asta de vena.. oricum atat med de familie cat si medicul internist m`au sfatuit  sa iau aspacardin 2/zi.. insa acum cu tratamentul asta nu stiu daca mai am voie/daca nu interactioneaza cesafac

am sa`ti ascult sfatul si o sa te mai  deranjez si pe e-mail .. tongue  puss

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-04-21 21:24:49)

#137 2010-04-21 22:24:06

moksha
Hero member

ryanna22 a scris:

moksha a scris:

ryanna22 a scris:

ai dreptate, e posibil sa intru si intr`un cerc vicios cu atata grija care mi`o acord.. eu luasem in calcul si varianta cardiologului, ma gandeam ca poate imi da ceva sa`mi regleze pulsul si sa nu`mi mai zvacneasca deranjanta asta de vena.. oricum atat med de familie cat si medicul internist m`au sfatuit  sa iau aspacardin 2/zi.. insa acum cu tratamentul asta nu stiu daca mai am voie/daca nu interactioneaza cesafac

am sa`ti ascult sfatul si o sa te mai  deranjez si pe e-mail .. tongue  puss

din cate stiu eu nu interactioneaza, dar verifica la medicul tau. in principiu nu stiu sa interactioneze dar nu vad ratiunea de a lua aspacardin 2 pe zi...daca asa a zis medicul, inseamna ca asa trebuie. mai ramane doar sa verifici daca nu interactioneaza, dar din cate stiu nu este o problema.

#138 2010-04-22 19:44:36

ryanna22
Hero member

medicul de familie mi`a spus sa iau 15 zile pe luna, iar urmatoarele 15 zile sa fac pauza..cand am mai ajuns la spital la urgenta(si aveam palpitatii) tot asa mi`a prescris aspacardin 2 zi dar pe ce perioada, asta n`a mai zis.. nustiu 
cred ca o  sa ma duc sa`mi fac o ecografie doppler pentru a elimina orice suspiciune..

Publicitate

loading...

#139 2010-04-22 20:20:25

adina15
Hero member

si eu am luat aspacardin in timp ce luam  anxiolitice si nu interactioneaza intre ele big_smile ...........app citeste bine p prospectul medicam k nu cumva unul din ele sa dea tahicardie puss

#140 2010-04-22 21:11:17

ryanna22
Hero member

ai avut si tu palpitatii in timpul tratamentului de ai luat aspacrdin??
intr`adevar si pastilele dau dar eu aveam si inainte.. sad  pastilele contribuie intr`un procent mai mare sau mai mic..

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-04-22 21:12:02)

#141 2010-04-23 13:13:49

adina15
Hero member

eu am avut d la medicamente d asta zic  sa fi atenta

#142 2010-05-16 21:19:37

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ry, ce mai faci, cum te mai simti? puss

bebe V., soarele si luna

#143 2010-05-17 22:44:02

ryanna22
Hero member

april sunset a scris:

Am si momente bune si momente mai putin bune..Incerc sa trec peste starile astea desi e ff greu dar nu mi`am pierdut speranta.. smile
Mersi de intrebare, esti o draguta! puss  par

#144 2010-05-17 22:48:46

april sunset
Insomniac member

ryanna22 a scris:

april sunset a scris:

Incerc sa trec peste starile astea desi e ff greu dar nu mi`am pierdut speranta.. smile

nici sa nu indraznesti s-o pierzi punish
mai stii cum mi-ai spus mie mai demult? sa nu mai fiu trista ca vii si ma bati? lol fii pe faza ca exact asta voi face eu daca te lasi!
multa sanatate, stiu ca te vei face bine! puss  kram

bebe V., soarele si luna

#145 2010-05-17 23:02:15

ryanna22
Hero member

offtopic da da stiu ca ti`am zis... tongue  pai sa stii ca mi`ar trebui o bataita(o am promisa de la mai multe persoane big_smile )
chiar ma gandeam zilele trecute la tine ca dai bacu`...asa ca muuuuuuuuuuuulta bafta! majoreta  majoreta  si ca o sa fii happy ca o stai mereu cu...stii tu big_smile

#146 2010-05-17 23:20:59

april sunset
Insomniac member

ryanna22 a scris:

offtopic da da stiu ca ti`am zis... tongue  pai sa stii ca mi`ar trebui o bataita(o am promisa de la mai multe persoane big_smile )
chiar ma gandeam zilele trecute la tine ca dai bacu`...asa ca muuuuuuuuuuuulta bafta! majoreta  majoreta  si ca o sa fii happy ca o stai mereu cu...stii tu big_smile

offtopic mersiiii par
abia astept sa scap si de bac si de orasul asta si de tot lol
de pe forum, vei fi prima pe care o voi anunta cum a fost si daca n-am picat la vreo materie lol
te las ca mi se inchid ochii chicot
noapte buna, ai grija de tine si vezi ca nu-mi place daca zici ca ai bataita promisa de la mai multi inseamna ca nu esti cuminte punish
curaj ca vei trece cu bine, sa pic eu bacu daca nu va fi asa! lol
puss  puss

bebe V., soarele si luna

#147 2010-05-18 00:15:44

ryanna22
Hero member

offtopic  ok, astept sa ma anunti cum si ce a fost big_smile  majoreta  majoreta

noapte buna si tie si mersi inca o data pentru incurajari! par  puss

p.s. ce nebunatica esti, m`ai facut sa rad la ultima fraza! lol

#148 2010-06-10 14:50:54

ryanna22
Hero member

Revin si eu cu vesti... smile  si bune si mai putin bune..
Sunt deja la a-3-a luna de administrare medicamentoasa si pot sa zic ca se simt mari imbunatatiri la nivel psihic poate a contribuit mult si mersul la psiholog..ideea e ca ma simt mai bine ca inainte..
Problema ar fi ca m`am ingrasat 5 kg din cauza antidepresivelor! bang  cesafac
Ce`ar trebui sa fac? sa`i spun doctoritei sa reduca doza? sau sa mi le schimbe?

#149 2010-06-10 15:01:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ryanna, ma bucur ca te simti mai bine, asta e cel mai important
despre efectele secundare nu stiu ce sa zic, cu siguranta trebuie sa vorbesti cu medicul si sa-i spui, sa gasiti o solutie

#150 2010-06-10 15:19:49

moksha
Hero member

ryanna22 a scris:

Revin si eu cu vesti... smile  si bune si mai putin bune..
Sunt deja la a-3-a luna de administrare medicamentoasa si pot sa zic ca se simt mari imbunatatiri la nivel psihic poate a contribuit mult si mersul la psiholog..ideea e ca ma simt mai bine ca inainte..
Problema ar fi ca m`am ingrasat 5 kg din cauza antidepresivelor! bang  cesafac
Ce`ar trebui sa fac? sa`i spun doctoritei sa reduca doza? sau sa mi le schimbe?

sunt efecte ale medicamentelor care nu prea pot fi evitate, dar pot fi controlate. depinde de situatie si trebuie sa discuti cu medicul. exista diferite tipuri si generatii de medicamente, trebuie sa il aleaga pe cel mai adecvat.

pe de alta parte, din cauza depresiei si anxietatii cu siguranta nu mancai si ai slabit, asa ca acum ti-ai mai revenit, poate nu e un lucru rau ca te-ai ingrasat.

ma bucur ca iti e bine.
mult succes!

#151 2010-06-10 15:49:47

ryanna22
Hero member

Multumesc mult fetelor! puss  puss
Nu stiu care imi sunt cele mai indicate, pana acum n`am luat decat 1 si anume Coaxil`ul..poate o sa il schimbe desi ma simt bine cu el dar n`as vrea sa iau si mai mult in greutate avand in vedere ca tratamentul e de durata.. sad

#152 2010-06-21 19:04:50

april sunset
Insomniac member

cum te mai simti, ry? te bat daca raspunsul e altul decat "foarte bine" lol sa nu zici ca n-ai fost avertizata puss   par

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.