homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Suna oare ceasul biologic?

#1 2010-04-18 21:22:05

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

suna oare ceasul biologic?

fetelor, de la o vreme am innebunit. Cred ca a inceput sa zbarnaie ceasul biologic. Vreau un copil. Ce este ciudat: 1. nu am o relatie fericita, scandalurile curg in fiecare zi, nu este el barbatul cu care as vrea sa imi petrec restul zilelor; 2. nu suport copiii!! Cand ii vad pe strada cum urla, alearga si zbiara imi vine sa ii bat.

Dar ma gandesc ce frumos ar fi sa fiu insarcinata, sa am si eu un guguloi al meu. Ador animalele, am grija de ele cu o nespusa dedicatie si cred ca asa as face si cu un bebe al meu. Tot visez ca sunt insarcinata, cu burtica mare, si am un sentiment de asa mare fericire, ma trezesc altfel, cu zambetul de buze.

Am luat-o cumva razna..?

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#2 2010-04-18 21:38:07

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: suna oare ceasul biologic?

avand in vedere ce ai scris in primele randuri, cu siguranta nu e cazul sa te gandesti la bebe acum
cred ca pe toate ne incearca din cand in cand asemenea stari, deci nu ai luat-o razna lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#3 2010-04-18 21:40:48

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Si pe mine ma incearca sentimentul asta. Numai ca la noi totul merge perfect, ne iubim ca-n prima zi, etc, numai ca eu tre sa astept cuminte sa termin facultatea, si dupa.

Pe mine ma obsedeaza gandul ca nu voi avea copii, ca nu o sa pot avea copii pentru ca ai mei au incercat vre-o 15 ani sa ma aiba din cauza ca mama a avut probleme la capitolul asta. Cred ca e normal pentru orice femeie sa isi doreasca copil. Nu stiu cati ani ai tu, dar pana la urma la orice varsta iti doresti asa ceva.

#4 2010-04-18 21:41:05

Puccina
Full member

oricum nu l-as face tongue nici nu as avea cu cine chit ca as vrea  rotfl2 sper sa treaca repede faza asta
Am 23 de ani, mereu m-am gandit ca voi fi nebuna care nu va dori sa faca copii niciodata si acum parca abia astept sa imi creasca burtica big_smile

Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-04-18 21:41:47)

#5 2010-04-18 21:45:14

Monica999
Hero member
Site

Macar tu ai 23 si probabil ca ai facultatea terminata, servici, etc. Eu am doar 20 lol Asa ca daca a luat-o cineva razna... nu esti tu wink kram

Publicitate

loading...

#6 2010-04-18 21:49:12

Puccina
Full member

lol pacat ca e asa greu sa gasesti un tata lol vai cum am inceput sa vorbesc...ca mama  tongue
Am terminat cam cu totul, teoretic ar trebui sa am o viata frumoasa, dar relatia mea este de tot....rasul, slujba full time cu ore suplimentare platita jalnic  curat2 si incerc sa ma concentrez pe animalutele mele, poate de aceea m-a luat asa iubirea de bebe. daca imi gasesc o slujba (deh criza, somera de 4 luni) poate o sa imi treaca.
Desi cat de frumoase sunt visele cu burtica  supa

Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-04-18 21:51:00)

#7 2010-04-18 21:52:32

carmen_21
Insomniac member

pill, de ce credeam eu ca esti mai mare hmm
puccina, ce animale ai?

#8 2010-04-18 21:52:58

Puccina
Full member

am un catel, 4 pisici si 15 pesti big_smile
Fiecare are nume si porecle, sunt rasfatate la maxim. cand sunt suparata numai cu catelul stau in brate, ma simt bine sa ma dedic loc. si sunt suparata des din cauza "boului" meu

Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-04-18 21:54:56)

#9 2010-04-18 21:54:43

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Puccina, si eu am tot 23 de ani, dar sunt ultimul an la facultate, si am inceput si eu sa am aceleasi "simptome" lol .

Ultima oara am visat ca eram insarcinata cu 9 PUI!!! Da, pui! rotfl2 Si m-am trezit asa de fericita si cand mi-am dat seama ca a fost doar un vis, mi s-a rupt inima, ma simteam atasata de ei deja lol

Si culmea e ca nici eu nu suport copiii. Sau cel putin nu ii suportam pana sa aiba fratele meu un copil smile De atunci am inceput sa simt altceva cand vad un bebe mic.

Cu toate ca nu ma grabesc (vreau mai intai sa termin scoala, sa ma angajez, sa ma marit etc lol ), abia astept sa fiu graviduta hjarta

#10 2010-04-18 21:55:40

carmen_21
Insomniac member

hjarta ce tare, hai ca ai cui sa ii oferu dragoste
si eu am un catel si 5 pisici big_smile
iar pisicile sunt ca si copiii mei smile

#11 2010-04-18 21:56:22

Puccina
Full member

alexia a scris:

Puccina, si eu am tot 23 de ani, dar sunt ultimul an la facultate, si am inceput si eu sa am aceleasi "simptome" lol .

Ultima oara am visat ca eram insarcinata cu 9 PUI!!! Da, pui! rotfl2 Si m-am trezit asa de fericita si cand mi-am dat seama ca a fost doar un vis, mi s-a rupt inima, ma simteam atasata de ei deja lol

Si culmea e ca nici eu nu suport copiii. Sau cel putin nu ii suportam pana sa aiba fratele meu un copil smile De atunci am inceput sa simt altceva cand vad un bebe mic.

Cu toate ca nu ma grabesc (vreau mai intai sa termin scoala, sa ma angajez, sa ma marit etc lol ), abia astept sa fiu graviduta hjarta

Deci ma intelegi perfect big_smile si eu la fel sunt, am visat ca eram gravida in luna 21  rotfl2 si ca nu voiam sa nasc ca sa mai fiu insarcinata. Si chiar te simt prost cand te trezesti sad ca nu mai ai langa tine acea fiinta.

#12 2010-04-18 21:57:27

Puccina
Full member

carmen_21 a scris:

hjarta ce tare, hai ca ai cui sa ii oferu dragoste
si eu am un catel si 5 pisici big_smile
iar pisicile sunt ca si copiii mei smile

Pisii  hjarta  hjarta  hjarta  sunt si dragalase si moi, eu le iau si pe pun batic si le infasez, saracele ce o fi in mintea lor lol

#13 2010-04-18 21:58:02

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Eu cred ca tu esti mai mult indragostita de ideea de a fi mamica si nu de faptu in sine.

#14 2010-04-18 21:59:13

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Luna 21 rotfl2

Dar, Puccina, sper ca nu te superi ca te intreb... Daca esti constienta ca relatia actuala nu are niciun viitor (cel putin tu nu ii dai vreun viitor), de ce nu o inchei?

#15 2010-04-18 21:59:22

daenarys
Vizitator

aproape 24...facultate terminata,master in curs..cu jobul o sa se rezolve....la mine sentimentul asta a inceput sa apara dupa nunta lol lol lol.tot e bine ca pana atunci nu a existat deloc...dar nu pot sa zic ca este foarte puternic lol...

#16 2010-04-18 22:03:33

Puccina
Full member

alexia a scris:

Luna 21 rotfl2

Dar, Puccina, sper ca nu te superi ca te intreb... Daca esti constienta ca relatia actuala nu are niciun viitor (cel putin tu nu ii dai vreun viitor), de ce nu o inchei?

Eu vreau sa o inchei dar nu ma lasa el in pace. Plus ca stand mereu in casa nu prea am ce face, prietenele mele sunt mereu la serviciu sau prea ocupate pentru mine si ma simt singura fara el, cateodata... nu mereu.
Dar cred ca in special faptul ca el nu vrea sa o termine nu ma ajuta. Mereu ma cauta, ma suna, ma impaca si eu ca proasta dupa 2-3 zile cedez. Am incercat sa ii dau ignore sa imi schimb numarul dar adresa era aceeasi si are ID-ul sormii si telefoanele ei..dadea de mine usor. El chiar crede ca ne vom casatori pana la urma, peste cativa ani, Pe mine ma infoara complet ideea  acklad Suntem de atatia ani impreuna, de la 16 ani.. nu e usor sa scapi de un om care a fost viata ta atata timp.
Mai ales ca neavand slujba nu prea am colectiv, ce aveam s-au risipit.

Ma uit ca voi toate aveti relatii frumoase si vreti sa aveti copii, vorba lui summer, cred ca doar ideea e frumoasa, probabil imi inspira fericire si stabilitate, lucruri de care nu am parte :sad

#17 2010-04-18 22:13:08

Monica999
Hero member
Site

_Summer_ a scris:

Eu cred ca tu esti mai mult indragostita de ideea de a fi mamica si nu de faptu in sine.

De ce crezi asta summer?

#18 2010-04-18 22:21:50

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

PillBlast a scris:

_Summer_ a scris:

De ce crezi asta summer?

Nush, parerea asta mi-a lasat-o. Spune ca nu suporta copiii si ii vine sa-i bata nustiu si se gandeste ce frumos ar fi sa fie EA insarcinata sa aiba si ea ceva al ei, ceea ce ma duce cu gandul la dorinta de a avea ceva numai al ei, ceva care o sa fie acolo pentru totdeauna, ceva stabil, asta poate si din cauza ca nu are o relatie fericita. Deci nu ar face copilu pentru ca si-ar dori sa-si formeze o familie sau sa-si intregeasca o familie ci mai mult pentru ea. Nush daca ma intelegi, is cam cam praf la momentu de fata forgetit

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-04-18 22:24:33)

#19 2010-04-18 22:23:57

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Oh, vise ca sunt insarcinata am si eu, ultima data, chiar acum vreo 3 zile, am visat ca niste prieteni de familie m-au rugat sa fiu insarcinata cu copilul lor rotfl It was so nice hjarta

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.