Suna oare ceasul biologic?-2
- _Summer_
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-27
Re: suna oare ceasul biologic?
Puccina a scris:alexia a scris:Luna 21
Dar, Puccina, sper ca nu te superi ca te intreb... Daca esti constienta ca relatia actuala nu are niciun viitor (cel putin tu nu ii dai vreun viitor), de ce nu o inchei?
Eu vreau sa o inchei dar nu ma lasa el in pace. Plus ca stand mereu in casa nu prea am ce face, prietenele mele sunt mereu la serviciu sau prea ocupate pentru mine si ma simt singura fara el, cateodata... nu mereu. Dar cred ca in special faptul ca el nu vrea sa o termine nu ma ajuta. Mereu ma cauta, ma suna, ma impaca si eu ca proasta dupa 2-3 zile cedez. Am incercat sa ii dau ignore sa imi schimb numarul dar adresa era aceeasi si are ID-ul sormii si telefoanele ei..dadea de mine usor. El chiar crede ca ne vom casatori pana la urma, peste cativa ani, Pe mine ma infoara complet ideea Suntem de atatia ani impreuna, de la 16 ani.. nu e usor sa scapi de un om care a fost viata ta atata timp. Mai ales ca neavand slujba nu prea am colectiv, ce aveam s-au risipit.
[b]Ma uit ca voi toate aveti relatii frumoase si vreti sa aveti copii, vorba lui summer, cred ca doar ideea e frumoasa, probabil imi inspira fericire si stabilitate, lucruri de care nu am parte :[/b]
Cu alte cuvinte, asta era ideea
Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-04-18 22:28:45)
- Puccina
- Full member
- Inregistrat: 2007-02-07
_Summer_ a scris:PillBlast a scris:_Summer_ a scris:Eu cred ca tu esti mai mult indragostita de ideea de a fi mamica si nu de faptu in sine.
De ce crezi asta summer?
Nush, parerea asta mi-a lasat-o. Spune ca nu suporta copiii si ii vine sa-i bata si se gandeste ce frumos ar fi sa fie EA insarcinata sa aiba si ea ceva al ei, ceea ce ma duce cu gandul la dorinta de a avea ceva numai al ei, ceva care o sa fie acolo pentru totdeauna, ceva stabil, asta poate si din cauza ca nu are o relatie fericita. Deci nu ar face copilu pentru ca si-ar dori sa-si formeze o familie sau sa-si intregeasca o familie ci mai mult pentru ea. Nush daca ma intelegi, is cam cam praf la momentu de fata
Ah da, total pentru mine. nu as avea cu cine sa impart asemenea fericire oricum in acest moment. ma gandesc ca daca imi trece pasa asta nici nu voi face copii, chiar nu am rabdarea sa le suport toanele si capriciile. si reclamele cu copii gen hochland ma enerveaza cateodata. Poate ar fi frumos sa fiu insarcinata si dupa 9 luni sa se reseteze
Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..
- Puccina
- Full member
- green_fairy
- Platinum member
- De la: undeva...
- Inregistrat: 2006-03-11
pucinna poti avea si tu o relatie frumoasa si planuri de maritis de copii..dar dupa ce lasi trecutul sa fie trecut daca te plafonezi asa o sa treaca timpul si bine nu cred ca iti va fi
Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer
- Puccina
- Full member
Cat as vrea sa ma marit, sa am casuta mea, sa fac de mancare, sa fac curat cand vreau eu fara sa mai tipe mama la mine sa ies cu el de mana sa cumparam 1 kg de cartofi si sa mancam o prajitura in casa noastra. Vreau sa ma marit si sa am un copil
As vrea sa ma mut din casa parinteasca, dar nu imi permit o chirie. si imi doresc atat de mult o familie..
Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-04-18 22:38:33)
- _Summer_
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-27
Puccina a scris:_Summer_ a scris:PillBlast a scris: De ce crezi asta summer?
Nush, parerea asta mi-a lasat-o. Spune ca nu suporta copiii si ii vine sa-i bata si se gandeste ce frumos ar fi sa fie EA insarcinata sa aiba si ea ceva al ei, ceea ce ma duce cu gandul la dorinta de a avea ceva numai al ei, ceva care o sa fie acolo pentru totdeauna, ceva stabil, asta poate si din cauza ca nu are o relatie fericita. Deci nu ar face copilu pentru ca si-ar dori sa-si formeze o familie sau sa-si intregeasca o familie ci mai mult pentru ea. Nush daca ma intelegi, is cam cam praf la momentu de fata
Ah da, total pentru mine. nu as avea cu cine sa impart asemenea fericire oricum in acest moment. ma gandesc ca daca imi trece pasa asta nici nu voi face copii, chiar nu am rabdarea sa le suport toanele si capriciile. si reclamele cu copii gen hochland ma enerveaza cateodata. Poate ar fi frumos sa fiu insarcinata si dupa 9 luni sa se reseteze
Cand vei gasi barbatul potrivit, si cel care te va face fericita, vei fi surprinsa sa vezi ca o sa te gandesti la un copilas in adevaratu sens al cuvantului, sa va completeze si sa va intregeasca familia.
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Mda ..
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Eu oricat ma gandesc ce frumos ar fi in timpul zilei, in general ma daca am un vis care include un bebe al meu ma trezesc si la 2 noaptea si verific daca am luat pastila
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Pill
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Puccina, si mie imi suna, rau de tot uneori. Si eu am 27 de ani si ma dispera gandul ca mi-am dorit intotdeauna sa fiu o mamica tanara, sa nu fie 30 de ani de diferenta intre mine si copilul meu. Si da, asa cum zicea Summer mai sus, ma gandesc ca poate e o dorinta de-a mea de a avea ceva doar al meu de care sa am grija.
Pentru ca, in mod normal, nu-mi plac copiii, doar bebelusi. Daca sunt in supermarket si aud copii urland sa li se cumpere ceva, imi vine sa-i plesnesc sa aiba de ce urla. Daca merg la McD trebuie sa stau cat mai departe de cusca aia in care se joaca si fug unii dupa altii si dau cu bile. Daca ma intalnesc cu cineva cu copil mic, n-am nicio dorinta de a socializa cu copilul, de-a intreba cum il/o cheama, cum e la gradinita sau alte chestii de convenienta. Dar mereu imi vine in minte o vorba de-a Mirandei din "Sex and the City", cand a strigat la un copil sau la mamica acestuia si Samantha i-a zis: "I thought you loved kids" si ea ii zice: "I hate all kids except mine"
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
PillBlast a scris:Pe mine ma obsedeaza gandul ca nu voi avea copii, ca nu o sa pot avea copii pentru ca ai mei au incercat vre-o 15 ani sa ma aiba din cauza ca mama a avut probleme la capitolul asta. Cred ca e normal pentru orice femeie sa isi doreasca copil. Nu stiu cati ani ai tu, dar pana la urma la orice varsta iti doresti asa ceva.
așa am crezut și eu timp de 8 ani. de ce? nu știu, cred că mi-era mai mult frică de faptul ?n sine de a nu putea avea copii. și c?nd am ?nceput ?ncercările am rămas din prima, nici n-apucasem să mă dezmeticesc bine și să mă obișnuiesc cu lunile de așteptare. au fost doar 3 săptăm?ni de așteptare ?n total, deci nu mai fii pesimistă, s-ar putea să ai suprize c?nd ți-o veni vremea
Puccina, eu sunt tot ca tine, mi-am dorit copil ?ncă de c?nd aveam 22-23 ani, dar a trebuit să mai aștept vreo 5 ani p?nă să trec la fapte. toate se ?nt?mplă la timpul lor, nu forța destinul, te vei bucura mai mult de tot ce primești c?nd vei fi cu adevărat pregătită pentru asta mie nici acum nu-mi plac copiii altora și mi se ridică părul ?n cap c?nd ?i aud, nu pot manifesta afecțiune pentru ei, dar asta nu ?nseamnă că nu sunt pregătită pentru al meu. sentimentul e total diferit, nu trebuie să fii fan ?nfocat al copiilor, baby-sitter-ul perfect ca să te consideri automat pregătită să fii mamă.
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-04-18 23:03:51)
- Puccina
- Full member
kathrynn a scris:Puccina, si mie imi suna, rau de tot uneori. Si eu am 27 de ani si ma dispera gandul ca mi-am dorit intotdeauna sa fiu o mamica tanara, sa nu fie 30 de ani de diferenta intre mine si copilul meu. Si da, asa cum zicea Summer mai sus, ma gandesc ca poate e o dorinta de-a mea de a avea ceva doar al meu de care sa am grija.
Pentru ca, in mod normal, nu-mi plac copiii, doar bebelusi. Daca sunt in supermarket si aud copii urland sa li se cumpere ceva, imi vine sa-i plesnesc sa aiba de ce urla. Daca merg la McD trebuie sa stau cat mai departe de cusca aia in care se joaca si fug unii dupa altii si dau cu bile. Daca ma intalnesc cu cineva cu copil mic, n-am nicio dorinta de a socializa cu copilul, de-a intreba cum il/o cheama, cum e la gradinita sau alte chestii de convenienta. Dar mereu imi vine in minte o vorba de-a Mirandei din "Sex and the City", cand a strigat la un copil sau la mamica acestuia si Samantha i-a zis: "I thought you loved kids" si ea ii zice: "I hate all kids except mine"
Asa e, doamne cata dreptate ai te inteleg la perfectie, ma gandesc zilnic ca ma voi plafona si voi ajunge la 27-28 de ani si nu voi mai putea face copii usor, si mie imi vine sa le dau o mama de bataie sa aiba macar un motiv de urlete. Cand vad parintii as alinistiti ca citesc o revista si copiii sunt niste vandali mi se urca sangele la cap. Poate ca asa va fi si cu noi ni-i vom iubi pentru ca sunt ai nostri.
Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-04-18 23:08:56)
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Da mie nu imi plac in general copiii, dar asta nu inseamna ca nu mi-as dori sa am pe al meu. SI mama mi-a zis ca nici ei nu ii placeau copiii pana nu a inceput sa isi doreasca unul, si de atunci numai bebelusi visa.
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
si eu sunt obsedata de gandul "Daca nu o sa pot avea copii, ce fac?". nu stiu de ce reactionez asa, din cauza infectiilor care ma mai macina cateodata, din cauza ca am luat anticonceptionale mai multe feluri timp de un an jumate (desi stiu ca ac nu scade fertilitatea, capul meu sec se gandeste la toate rahaturile). is curioasa cand o sa pun in practica ce o sa iasa. s daca nu o sa pot avea copii, ma stric de cap!
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- ani88
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-17
Puccina a scris:voi ajunge la 27-28 de ani si nu voi mai putea face copii usor
eu la 27,28 luam anticonceptionale de frica sa nu raman chiar daca "ma uitam la timbre" doar de vreo 3 ori pe luna. Am ramas la 31, nu tocmai planificat desi...nu mai luam anticonceptionale...Stiam ca totul va fi ok, nu pot sa explic exact cum, aveam examene peste examene in vara, nunta, dar stiam ca va fi ok ai sa vezi cand va fi momentul. Mama mea si cel mai iubit unchi al meu sunt dintr-o pereche de gemeni neplanificati cel mai probabil cand bunicamea avea peste 40 ani...
I love you. Remember. They cannot take it
- Puccina
- Full member
Eu sunt terifiata la gandul ca nu voi putea avea. Iar AC de 6 ani, am uter retrovers si cam toate bolile pamantului s-au lipit de mine (bine nu alea grave, ba candida ba HPV ca anexita.. d-astea de le faci din aer). si atat mi-e de frica ca se va intampla ceva si nu voi putea sa fac un bebe. Mai ales ca mai am facut cand nu eram protejata full (uitam o pastiluta etc) si nu am avut nicio problema.
- daenarys
- Vizitator
uterul retrovers nu are nici o legatura cu fertilitatea poti sa ramai foarte bine gravida si cu uter retrovers...anexitele netratate insa pun probleme....
- Puccina
- Full member
cate injectii cu polidin nu am facut, de cate ori nu mi-am nenorocit stomacul cu doze mult prea mari de antiinflamatozii stil flamexin prescrise de medic de zaceam in pat cu crampe. Cate antibiotice nu am luat, tinctura de branca ursului, din nou polidin lunar 5 injectii duble. Si tot mai ma jeneaza din cand in cand. Nu ma doare de la frig dar la control cand merg si ma palpeaza ma dor. Oricum nu cred ca scap de ea vreodatat..continui sa imi fac fundul sita
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|