|
Nu esti logat.
Suna oare ceasul biologic?-4#58 2010-04-19 19:14:46
Re: suna oare ceasul biologic?Cu riscul de a-mi sari lumea in cap, nu mi se pare tragedia de pe lume sa fii infertila. Sunt atatia copii abandonati care au nevoie de un camin, incat infertilitatea nu poate fi invocata drept motiv pt care sa nu ai copii deloc. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #59 2010-04-19 19:27:14
Re: suna oare ceasul biologic?hahah si eu credeam ca nu pot avea copii si am ramas din prima luna .. o anexita netratata. Cumnata mea a facut 2 fete cu un singur ovar .. cu endometrioza e mai complicat dar nu imposibil de facut copii si pe parcursul sarcinii iti dispar din simtome .. ceea ce e si mai fain Offline #60 2010-04-19 20:17:56
Re: suna oare ceasul biologic?Ma trezesc si eu postand la topicul asta... nu pentru ca as vrea copil, ca nu vreau Ma macina pe mine o curiozitate aseara pe la 3 (ca asta face lumea cand n-are alta ocupatie) : eu iau ac deja de un an si aproape jumatate, mai luasem tot cam un an jumate cu cateva luni inainte de repriza asta... Daca o sa tot iau eu pilule pana o sa vreau un copil (pe la 26 de ani presupun ca o sa vreau un copil si o sa imi si permit sa il fac ), voi mai putea? Adica, voi avea deja vreo 11-12 ani de pilule... Offline #61 2010-04-19 20:31:34
Re: suna oare ceasul biologic?
eu mi-am intrebat doctora si mi-a spus ca nu afecteaza fertilitatea.Poate cateva luni dupa oprirea AC sa ai probleme de concepere, dar dupa 3-4 luni poti astepta rezultate "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #62 2010-04-19 20:45:48
Re: suna oare ceasul biologic?Chiar si dupa atatia ani? Offline Publicitateloading...
#64 2010-04-19 21:39:05
Mie mi-a zis un medic oncolog (specializat in cancerul mamar) ca nu e recomandat sa iei mai mult de 5 ani intr-o viata (continuu sau cu intreruperi, oricum 60 de folii). Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #65 2010-04-19 21:41:07
Re: suna oare ceasul biologic?Mda... well, asta e. Alta metoda nu-i. Nu vreau sa ma ia nimeni cu 'vai,prezervativul'. Prezervativul se rupe. Pilula de a doua zi nu functioneaza mereu si eu copil nu vreau. Daca asta o sa insemne ca mai tarziu sa trebuiasca sa adopt, nu am nici cea mai mica problema. Offline #67 2010-04-19 21:46:26
Re: suna oare ceasul biologic?De ce? Daca ma inteleg bine cu pilulele,tot cu pilule o s-o tin si dupa copil. La o adica mi se pare mai normal asa decat sa-mi bag cupru si alte minuni in mine care sa ajunga sa imi faca si rani de col, eventual. Offline #68 2010-04-19 22:09:09
Re: suna oare ceasul biologic?Si steriletul elibereaza ceva hormoni, ca practic asta impiedica formarea unei sarcini si eu tocmai asta vreau sa evit - indoparea cu hormoni. M-am mai gandit si la plasturi, la injectie, etc dar tot hormoni sunt. Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-04-19 22:09:40) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #69 2010-04-19 22:11:56
Re: suna oare ceasul biologic?Dar se poate intampla sa se rupa si e nevoie sa se rupa doar o data ca sa-ti strice toata viata. (ma refer la mine ; fata de 16 ani cu planuri ambitioase si un viitor stralucit ahead, sa ma trezesc cu un copil) Offline #71 2010-04-19 22:13:28
Re: suna oare ceasul biologic?wild, maica-mea are 2 colege care au luat mai multi ani ac (nu stiu sa spun exact cati, dar oricum peste 5). le-au intrerupt, una din ele chinuindu-se 5 ani si cealalta 10 pana sa reuseasca sa aibe copii. V., soarele si luna Offline #72 2010-04-19 22:14:41
Re: suna oare ceasul biologic?April,pe vremea colegelor mamei tale existau alte pilule. Si sincer, prefer sa ma chinui 20 de ani, ca maica-mea (desi ea s-a chinuit din alte motive) decat sa ma trezesc cu un copil inainte de vreme. Offline #73 2010-04-19 22:20:33
Si eu tare m-as bucura daca as putea face un bebe cand imi voi dori unul...de multe ori stau si ma gandesc, de ce mi-a dat tocmai mie boala asta dumnezeu...dar poate o sa am si eu scumpetea mea....de multe ori, mai ales dupa ce m-am operat, avea zile cand numai la asta ma gandeam, si nu era deloc placut sentimentul.... nopti si zile planse... Offline #74 2010-04-19 22:22:49
nu stiu ce sa zic...o fi cum spui tu, dar sa stii ca cele de care ti-am spus nu sunt batrane. au pana in 30-35 de ani, deci nu chiar indepartate de vremea pilulelor de azi V., soarele si luna Offline #75 2010-04-19 23:01:10
Re: suna oare ceasul biologic?Wild, mi-am dat motiv de numarat si calculat in noaptea asta ca n-aveam eu destule griji tampite Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #76 2010-04-19 23:04:06
Re: suna oare ceasul biologic?Eu vreau sa fie falcos si vesel,cum eram eu cand eram mica Dar asta peste 10 ani Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|