homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Suna oare ceasul biologic?-6

#96 2010-04-20 20:28:47

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: suna oare ceasul biologic?

anca90 a scris:

offtopic eu nu inteleg de ce nu se opresc unele la primul semn de disconfort, de ce continua pana se irita sau se rupe prezervativul si apoi acuza ca sunt alergice la latex? sau ca prezervativele prezinta un risc mare de rupere? va

? nu neg ca existe persoane alergice la latex, dar sunt convinsa ca ft multe confunda urmarile unei frecari pe uscat cu alergia neutral.

Ne-am oprit, anca, nu te strofoca tu de grija asta. smile Nu-s tampita sa ma supun unor leziuni doar ca sa-ti zic tie ca prezervativele sunt o metoda proasta. smile La primul semn de disconfort ne-am oprit, am pus lubrifiant, am continuat. De vreo 3 ori a trebuit sa facem asta, ceea ce a fost a major turn-off. Si cu toate astea,m-am umflat ca dracu si mi-a aparut o iritatie. smile Altadata mi s-a intamplat sa ii pun prez-ul inainte de act propriu-zis, doar sa se frece cu el intamplator prin zona vaginului si apoi sa-i zic ca mai bine facem fara si lasam experiementele pe altadata si tot m-am iritat. Mno, explica-mi tu care stii atat de bine cat de alergica NU sunt eu de ce naiba m-am iritat chiar si cand nu au existat factori ca prezervativ (in timpul actului propriu-zis), lubrifiere insuficienta, etc. smile

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-04-20 20:57:31)

#97 2010-04-20 22:49:29

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Nu stiu cum e la altele dar la mine lipsa de lubrifiere = lipsa chefului de sex. In momentul in care am chef de sex si fizic si psihic, ma lubrifiez natural.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#98 2010-04-22 12:49:52

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

fetelor va dau un sfat, in loc sa folosit lubrifianti din comert, gen durex si alte chestii, mai bine folositi crema de galbenele. pe mine asa m-a sfatuit  medicul ginecolog. putin pe dinauntru si pe din afara.eu ma confrunt de cateva luni bune cu niste probleme....am tot luat tratament si se pare ca n-a dat nciun rezultat, acum iar fac tratament si dupa sa vedem. la fel i-am zis ca ma mai spal cu gelul acela intim de la avon si a zis ca nu e chiar bun si mi-a zis ea de altul dar nu-i mai retin numele.
vreau si eu sa devin mamica dar momentan ma impiedica aceste probleme, si pana nu am  vad rezolvata cu ele nu vrau sa ma pun in pericol.

Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2010-04-22 12:50:45)

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#99 2010-04-22 20:42:37

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Uitati aici, cum sa nu oiti doresti bebe cand vezi asa ceva? lol Pe mine ma omoara filmuletele de genul lol

#100 2010-04-22 21:24:25

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Si eu vreau bebelus bebic ! Insa am doar 20 de ani, facultatea n-am terminat-o inca si chiar n-as avea din ce sa-l intretin. Dar am fluturi in stomac cand ma gandesc ca voi fi si eu mamica intr-o zi hjarta

Publicitate

loading...

#101 2010-04-22 21:53:52

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

PillBlast a scris:

http://www.youtube.com/watch?v=rHkKEqftrnM&feature=popt1aus0b

Uitati aici, cum sa nu oiti doresti bebe cand vezi asa ceva? lol Pe mine ma omoara filmuletele de genul lol

Mie, bebele asta nu mi-a placut. Prea parea socat de bombe si de cum il zgaltaia maica-sa, care, apropo, e super draguta.

In schimb ma atrag hainutele de copii. Ma topesc instantaneu cand ajung la un raion de asa ceva. Cred ca mi-as innebuni copilul de cat l-as tot schimba de haine.

Si, si-mi plac combinatiile de bebelusi + animale, in poze si filmulete.

Btw, ca tot suntem la subiect, e vreo mamica pe aici care sa-si fi dorit f f f mult bebe de un sex si sa fi iesit de celalalt? Adica nu "de oricare, da parca un pic mai mult X" ci asa pana aproape la obsesie big_smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#102 2010-04-22 22:14:57

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

da, mama lol...si-a dorit foarte mult baiat si am iesit eu...nu a fost la mine o zi juma, nu vroia sa ma vada, si-a rdicat capu de pe masa si nu este o imagine tocmai placuta cand iesi din burtica, zicea ca-s urata...vrajala, ea vroia baiat lol...pe vremea aia nu faceau ecografii si nu stia ce va naste...

#103 2010-04-23 00:23:52

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

blue_ellf a scris:

fetelor va dau un sfat, in loc sa folosit lubrifianti din comert, gen durex si alte chestii, mai bine folositi crema de galbenele. pe mine asa m-a sfatuit  medicul ginecolog. putin pe dinauntru si pe din afara.eu ma confrunt de cateva luni bune cu niste probleme....am tot luat tratament si se pare ca n-a dat nciun rezultat, acum iar fac tratament si dupa sa vedem. la fel i-am zis ca ma mai spal cu gelul acela intim de la avon si a zis ca nu e chiar bun si mi-a zis ea de altul dar nu-i mai retin numele.
vreau si eu sa devin mamica dar momentan ma impiedica aceste probleme, si pana nu am  vad rezolvata cu ele nu vrau sa ma pun in pericol.

eu folosesc un lubrifiant de la TIS cu ingrediente naturale. Este foarte ok, ma impac bine cu el si nu am avut probleme. Si e si ieftin 5 lei

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#104 2010-04-23 11:26:03

blue_ellf
Full member
Inregistrat: 2006-08-03

este cumva intr-un tub alb?  ca am vazut si eu unul in supermarket tot asa ieftinut. fac o mica paranteza, am terminat un tratament cu lomexin de 600 mg doza unica, daca inca mai am simptome(mancarimi, usturimi etc) e ok  sa mai iau unul de 600 mg?  sau sa-mi pun 5 zile iaurt cu seringa?am zis ca dupa ce scap de problemele astea ne apucam de bebe, dar nu cred ca asa curand ca am descoperit ca si el are niste probleme medicale. a avut o infectie urinara si i s-a dat urinex ceea ce din cate am inteles eu nu este antibiotic si nu i-a trecut.
fetelor o problema am si eu... nu am sanii chiar atat de mari, nici mici mici nu pot sa zic ca-i am dar totusi nu sunt cam cat as vrea sa fie....si ma gandesc cum voi alapta eu cand voi fi mamica sad.
care este faza cu rh-ul ? cum este bine sa aiba mama, rh-ul opzitiv sau negativ? si inca ceva. am lasat pastilutele  smile si as vrea sa stiu si eu cum se foloseste metoda calendarului?

Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2010-04-23 12:24:48)

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#105 2010-04-23 21:11:43

Monica999
Hero member
Site

Metoda calendarului se foloseste cu multe rugaciuni lol

#106 2010-04-23 22:05:09

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

blue_ellf a scris:

fetelor o problema am si eu... nu am sanii chiar atat de mari, nici mici mici nu pot sa zic ca-i am dar totusi nu sunt cam cat as vrea sa fie....si ma gandesc cum voi alapta eu cand voi fi mamica sad.
care este faza cu rh-ul ? cum este bine sa aiba mama, rh-ul opzitiv sau negativ? si inca ceva. am lasat pastilutele  smile si as vrea sa stiu si eu cum se foloseste metoda calendarului?

poți să nu ai s?ni deloc, atunci c?nd va veni vremea să naști, apoi să alăptezi, ?i vei avea deja cam de văcuță, deci nu-ți fă probleme lol ei ?ncep să crească ?ncă din primele săptăm?ni de concepție.
RH-ul trebuie să fie la ambii părinți pozitiv, căci dacă e negativ la unul, trebuie făcut un tratament pe perioada sarcinii, sub supravegherea medicului. ?l poți afla ?n urma unei analize specifice
metoda calendarului e cea mai bună metodă de a răm?ne ?nsărcinată, dacă nu ai CM regulat lol (dacă e regulat, șansele de concepție sunt doar nițel mai mici)

#107 2010-04-23 22:09:10

Monica999
Hero member
Site

Anabella. tu ai facut testul rh inaine sa ramai insarcinata, sau cand ai aflat?

#108 2010-04-23 22:11:05

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

da, ?nainte. toate analizele le-am făcut ?nainte, așa e cel mai sigur.

#109 2010-04-23 22:17:24

Monica999
Hero member
Site

Oki, eram si eu curioasa. Ce analize trebuie sa faci inainte?

#110 2010-04-23 23:42:58

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

Puccina a scris:

fetelor, de la o vreme am innebunit. Cred ca a inceput sa zbarnaie ceasul biologic. Vreau un copil. Ce este ciudat: 1. nu am o relatie fericita, scandalurile curg in fiecare zi, nu este el barbatul cu care as vrea sa imi petrec restul zilelor; 2. nu suport copiii!! Cand ii vad pe strada cum urla, alearga si zbiara imi vine sa ii bat.

Dar ma gandesc ce frumos ar fi sa fiu insarcinata, sa am si eu un guguloi al meu. Ador animalele, am grija de ele cu o nespusa dedicatie si cred ca asa as face si cu un bebe al meu. Tot visez ca sunt insarcinata, cu burtica mare, si am un sentiment de asa mare fericire, ma trezesc altfel, cu zambetul de buze.

Am luat-o cumva razna..?

cred ca e mai degraba nevoia de avea pe cineva "al tau si numai al tau, are sa te iubeasca si pe care sa il iubesti neconditionat indiferent de ceea ce se intampla.

tu ai spus ca in viata de zii cu zii nu ai o asemenea persoana, si deci mai mult e nevoia de a-ti rasfrange dragostea asupra cuiva care iti poate raspunde la fel, care sa fie "dependent" de tine.

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#111 2010-04-24 10:55:38

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

blue_ellf a scris:

este cumva intr-un tub alb?  ca am vazut si eu unul in supermarket tot asa ieftinut. fac o mica paranteza, am terminat un tratament cu lomexin de 600 mg doza unica, daca inca mai am simptome(mancarimi, usturimi etc) e ok  sa mai iau unul de 600 mg?  sau sa-mi pun 5 zile iaurt cu seringa?am zis ca dupa ce scap de problemele astea ne apucam de bebe, dar nu cred ca asa curand ca am descoperit ca si el are niste probleme medicale. a avut o infectie urinara si i s-a dat urinex ceea ce din cate am inteles eu nu este antibiotic si nu i-a trecut.

acesta este http://www.sunnypharma.ro/image/cache/g … 00x500.jpg
Am mai avut si de la Dr Soleil care era oribil, era foarte apos si "scartaia" .. brrr  tongue

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#112 2010-04-24 12:08:41

daenarys
Vizitator

pink de la ce firma este....scuze daca ai scris si in alt post

ms puss

#113 2010-04-24 12:23:55

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

daenarys a scris:

pink de la ce firma este....scuze daca ai scris si in alt post

ms puss

de la TIS...sper sa nu se supere ca am raspuns eu

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#114 2010-04-24 12:24:59

daenarys
Vizitator

ms frumos puss

nuc red c ao sa se supere.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.