homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Suna oare ceasul biologic?-5

#77 2010-04-19 23:27:09

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: suna oare ceasul biologic?

Eu m-am lasat de 4 luni de anticonceptionale pentru ca am ajuns la varsta si la situatia de asa natura la care nu-mi mai este teama de o eventuala sarcina. Am consumat cateva cutii de prezuri in astea 4 luni si nu am avut niciun accident big_smile Trebuie doar putina atentie.

Dar, sincera sa fiu, daca as fi adolescenta nu as avea curaj sa fac sex fara pilule.

#78 2010-04-20 00:22:37

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Esti nebuna, fata yikes

#79 2010-04-20 00:25:55

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu aflu constant de tot mai multe femei (prietene si cunostinte de-ale mele) care ori refuza sa le ia, ori au renuntat sa le ia, pt ca le-au facut rau. Una a pus 10 kg intr-un an, desi a incercat mai multe feluri, alta a avut ceva chisturi la ficat de la ele, alta a zis ca nici n-are de gand sa incerce si tot asa. Alta ca i-au facut bine, i-au "curatat" tenul, nu s-a ingrasat ... deci depinde de fiecare.
Ca eficienta sunt pe la vreo 97-98%, ca si prez de altfel.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#80 2010-04-20 00:31:16

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Daca sunt luate corecte si ai grija la antibiotice, greph, sunatoare, eu stiu ca au protectie 100%

#81 2010-04-20 01:19:34

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

_Summer_ a scris:

Daca sunt luate corecte si ai grija la antibiotice, greph, sunatoare, eu stiu ca au protectie 100%

variantele cu grepfruit si sunatoare nu sunt dovedite stiintific, sunt mai mult vorbe ... Pe aia cu sunatoarea nici nu o stiam.

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-04-20 01:19:58)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#82 2010-04-20 08:18:22

daenarys
Vizitator

mai fetelor sunt femei care au luat 9-10 ani fata intrerupere si au ramas insarcinate la un an dupa ce au renuntat...depinde si de la organism la organism nu trebuie sa generalizam ca nu e bine...dar sincer acum ganduri de genul asta  fac mai mult rau...la nivelul subconstientului poate sa aibe  efecte urate....
din punctul meu de vedere este cea mai sigura metoda...iar eu desi am tot ce ar putea sa vrea o femeie.... nu vrem acum un copil....in plus am o problema cu latexul ma irit ingrozitor....femeile care au probleme de genul asta ce sa faca?

#83 2010-04-20 08:40:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Si eu ma irit de la latex. big_smile Am facut-o cu prezervativ de vreo 3-4 ori in viata mea si atunci asa, de curiozitate. Lubrifierea era dusa pe apa sambetei dupa max. 5 min iar la sfarsit aveam toaaaata zona umflata si durea ca dracu. Ca sa nu mai spun ca ma distrage zgomotul din categoria 'flici-flici'. big_smile

#84 2010-04-20 08:43:16

daenarys
Vizitator

WildChild11009 a scris:

Si eu ma irit de la latex. big_smile Am facut-o cu prezervativ de vreo 3-4 ori in viata mea si atunci asa, de curiozitate. Lubrifierea era dusa pe apa sambetei dupa max. 5 min iar la sfarsit aveam toaaaata zona umflata si durea ca dracu. Ca sa nu mai spun ca ma distrage zgomotul din categoria 'flici-flici'. big_smile

rotfl2

#85 2010-04-20 09:43:36

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

kathrynn a scris:

eu tocmai asta vreau sa evit - indoparea cu hormoni.

tummenupp

kathrynn a scris:

Noua nu ni s-a rupt prezervativul niciodata in mai bine de 4 ani

+1 de la mine big_smile

#86 2010-04-20 10:12:42

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Oricum aici nu era vorba de prez vs pilule. A spus cneva mai sus ca gandurile de genul mai rasu fac, si cred ca ai dreptete, autosugestia e puternica, asa ca mai bine ne-am potoli si am gandi pozitiv.

#87 2010-04-20 10:16:30

daenarys
Vizitator

nu vb.de prezervativ vs pilule....ma dadeam doar pe mine exemplu avand probleme cu latexul...si ca mine mai sunt si alte femei...sa nu se inteleaga ca nu sunt adepta prezervativului.din contra militez pt.folosirea lui dar nu stiu...mie nu prea imi vine sa folosesc cu sotul prezervativ.am avut contacte si cu si fara si prefer fara...difera gradul de intimitate cel putin pt.mine...

#88 2010-04-20 12:36:53

alexia
Addicted member

WildChild11009 a scris:

Si pentru asta s-a inventat lubrifiantul big_smile
Care chiar trebuie folosit la prezervative, pentru ca d-asta se rup, pentru ca se usuca.

Ultima oara a fost editat de alexia (2010-04-20 12:37:08)

#89 2010-04-20 13:18:29

anca90
Platinum member

offtopic eu nu inteleg de ce nu se opresc unele la primul semn de disconfort, de ce continua pana se irita sau se rupe prezervativul si apoi acuza ca sunt alergice la latex? sau ca prezervativele prezinta un risc mare de rupere? va

? nu neg ca existe persoane alergice la latex, dar sunt convinsa ca ft multe confunda urmarile unei frecari pe uscat cu alergia neutral.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-04-20 13:19:47)

#90 2010-04-20 13:22:57

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Ok, se opresc, si atunci care e finalizarea? Te opresti asa ani de zile, sau ce propui?

#91 2010-04-20 13:46:54

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

pink_martini a scris:

_Summer_ a scris:

variantele cu grepfruit si sunatoare nu sunt dovedite stiintific, sunt mai mult vorbe ... Pe aia cu sunatoarea nici nu o stiam.

La mine scrie inclusiv pe prospect de sunatoare.

Am o cunostinta care si-a pus sterilet pana sa aiba copil, pentru ca AC nu putea lua, iar la latex era alergica lol

Dat fiind ca in ultimii ani, sterilete sunt din ce in mai mici, iti poti pune inclusiv daca nu ai nascut. Pentru ca si daca nasti prin cezariana, e cam acelasi lucru lol

Si oricum, prezervativele nu dau rateu decat daca nu sunt puse cum trebuie sau utilizate cum trebuie. Eu si acum folosesc prezervative, desi sunt pe AC, pentru ca ma irit cand ejaculeaza in mine lol

#92 2010-04-20 13:51:21

alexia
Addicted member

Si eu simteam un disconfort local de la sperma, incepea sa ma manance si daca nu ma spalam inauntru dupa ce ejacula, si apoi sa dau cu Bioclin, faceam candidoza in 100% din cazuri lol
Deja devenise o corvoada sexul pentru mine.. Ma gandeam cu groaza cate trebuie sa fac dupa ce se termina totul si uneori preferam sa nu neutral
Asa cu prezervativ, dupa ce iese, nu mai am niciun stres lol

Si apropo de reactia organismului meu la sperma... oare cum o sa fac eu bebe?  va

Ultima oara a fost editat de alexia (2010-04-20 13:52:21)

#93 2010-04-20 14:11:18

daenarys
Vizitator

am folosit si eu anul trecut multe luni prezervativu...cu lubrifierea naturala nu aveam si nu am probleme...foloseam si lubrifiant si am incercat mai multe inclusiv intim moments...adevarat jena a mai scazut dar imi dereglau flora lubrifiantele smile

eu zic sa nu generalizam ...in mod evident sunt femei care nu pot lua anticonceptionale din motive diferite si femei care nu suporta prezervativul.iar dupa  parerea mea toate aceste lucruri nu sunt FITE.este o realita pe care ar trebui sa o constientizam.

Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-04-20 14:19:05)

#94 2010-04-20 14:51:28

anca90
Platinum member

PillBlast a scris:

Ok, se opresc, si atunci care e finalizarea? Te opresti asa ani de zile, sau ce propui?

iarasi tragi concluzii pripite doar de dragul de a ma contrazice. nu am vrut sa transmit nimic mai mult decat ce am zis: cand simti cel mai mic semn de disconfort, te opresti si cauti solutii (pe termen lung sau scurt si prin metode ce raman la latitudinea fiecareia), nu continui pana te iriti sau se rupe prezervativul.
am facut referire la atitudinea unor fete fata de experientele neplacute (fie ele cu prezervativ sau fara), care prefera sa indure in loc sa se opreasca si sa incerce sa faca actul placut sau sa rezolve situatia, pe viitor. mesajul meu nu a fost "folositi fetelor prezervativul si daca nu va place, opriti-va si uitati-va la tv", cum probabil ai inteles tu tongue. era vorba de oprit pe moment si cautat alternative.

si hai sa ne intoarcem la subiect.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-04-20 14:52:14)

#95 2010-04-20 15:09:39

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

alexia a scris:

Si eu simteam un disconfort local de la sperma, incepea sa ma manance si daca nu ma spalam inauntru dupa ce ejacula, si apoi sa dau cu Bioclin, faceam candidoza in 100% din cazuri lol
Deja devenise o corvoada sexul pentru mine.. Ma gandeam cu groaza cate trebuie sa fac dupa ce se termina totul si uneori preferam sa nu neutral
Asa cu prezervativ, dupa ce iese, nu mai am niciun stres lol

Si apropo de reactia organismului meu la sperma... oare cum o sa fac eu bebe?  va

Poti sa speri ca vei face din prima smile

Sau fertilizare in vitro/mama purtatoare.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.