homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24-126

#2376 2010-04-27 12:27:17

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24

smart lady a scris:

talida acum mi-am amintit ca ai scris si tu de analize. scuze sunt cam cu capul in nori. sunt curioasa cum vine rezultatul la gena MTHFR . negativ sau cu numere?

lavi, georgi puss

georgi creca almi mai cauta prin sifonier alte haine nepurtate. dupa ce termina ce-as mai astepta-o si la mine ca aman de asta toamna sa-mi scot ce nu mai port sa vad ce mai e pe-acolo big_smile

Lavi servici usor  puss

smart cred ca vine de genul negativ , sigur nu cu numere

oare ce mai face Rain?

.

#2377 2010-04-27 12:29:10

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

hello burtici si gagici!!! puss puss puss puss la toata lumea
vai tocmai am admirat pozele cu burtici ... dragele mele toate sunteti asa frumoase!
andreea arati foarte bine!!! si ai o burtica scumpica tare puss puss

#2378 2010-04-27 12:30:27

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Mika   big_smile o las sa vina intai la tine si apoi o iau pe Almi si la mine  wink

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2379 2010-04-27 12:32:56

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

bunea georgeta a scris:

Mika   big_smile o las sa vina intai la tine si apoi o iau pe Almi si la mine  wink

nustiu  eu azi sunt  dumbom  dumbom  si nervoasa ....
Maya  puss  nu ti-ai mai luat temperatura luna asta?

.

#2380 2010-04-27 12:36:17

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

wave

nu dorm georgi... stateam de vb cu cosmin cand ai postat mesajul... se pare ca daca nu se prinde nimic luna asta (adica pana vineri) imi iau adio de la bebe pt urmatoarea luna... si nu pot decat sa ma bucur si sa plang in acelasi timp... sad smile

miri imi pare bine pt tine ca ai o temperatura frumoasa foc... goodluck sa nu mai scada si sa dea DD ca temperatura de ieri sa fie de la nidare puss

accumaria puss                          blue puss                              andreea puss

bmihaela puss                            briana puss                           camy puss

georgi puss                                cocof puss                            Alina puss

cris8 puss                                   bebemic puss                       rruxxy puss

daciana puss                              ddunia puss                           adina puss

garga puss                                 priga puss                              naf puss

lavi puss                                     madutu puss                          lili puss

manu puss                                  mayya puss                           smart puss

mirik puss                                   nera puss                               fany puss

pass puss                                   printe puss                             dana puss 

myrela puss                                raluk puss                               buck puss

savannah puss                            tasha puss                              katami puss

tt puss                                        zana puss                               monnaa puss

bulica puss                                 pipa puss                                maryland puss

timean puss                                talida_ puss                            AnaC puss

rb puss                                       clara puss                               pink_brain puss

cristal_it puss                              rain puss                                 fluffypuffy puss

mikado puss                               clara puss                               camelia puss

elebebe puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-04-27 12:36:44)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Publicitate

loading...

#2381 2010-04-27 12:36:31

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Mai vreti bancuri fetelor ?

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2382 2010-04-27 12:37:46

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

merci mika puss

almi da de ce sa-ti iei adio? pleaca iar undeva sau cum? poate ai mai zis si n-am fost pe faza

time oui smile

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-04-27 12:38:24)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2383 2010-04-27 12:42:40

mayya06
Insomniac member

mikado a scris:

bunea georgeta a scris:

nustiu  eu azi sunt  dumbom  dumbom  si nervoasa ....
Maya  puss  nu ti-ai mai luat temperatura luna asta?

mikado , luna asta am luat o pauza de la temp ca eu eram prea stresata pe tema asta, m-am entuziasmat prea tare de cresteri si dezamagirea a fost mare...trec si printr-o perioada mai aglomerata , ma trezesc haotic..nu am un program fix si oriucm nu as mai intelege nimic...oriucum a fost mult mai bine fara temp..nu m-am stresat deloc smile

#2384 2010-04-27 12:45:08

timean86
Addicted member

Hihi, de abia asteptam.

Institutia casniciei este foarte asemanatoare cu mersul la restaurant in grup. Comanzi ce vrei, pe urma vezi ce au luat altii si brusc nu iti mai place ce ai tu.

Barbatul nu este complet pana nu se casatoreste. Pe urma este terminat.

Un baietel il intreaba pe tatal lui: "Tati cat costa sa te casatoresti?. Tatal i-a raspuns: "Nu stiu fiule inca platesc".

Niciodata nu te culca nervos. Ramai sa termini cearta.

Cand un barbat iti fura sotia cea mai nasoala revansa este sa il lasi sa o pastreze

Nu am mai vorbit cu sotia mea de 18 luni - nu imi place sa o intrerup..

- Ce face un scotian cand vede ca ii arde casa?
- Da beep la pompieri.

Tupeu este atunci cand un barbat se intoarce acasa la 4 dimineata mirosind a parfum de femeie, cu urme de ruj pe camasa, intra in casa si vazand-o pe nevasta-sa cu o matura in mana ii zice:
- Nu te enerva, ca tu urmezi!

Un tip se duce la o prostituata. Dupa ce termina treaba, pleaca si, din usa , ii spune tipei:
- Ti-am dat bani falsi!
La care tipa raspunde:
- Tu sa fii sanatos.

Un om avea si el un teren pe care plantase pepeni, si cand au inceput sa se coaca, ca sa nu-i fure nimeni, pune o pancarda pe care scria: "Printre acesti pepeni este unu injectat cu cianura".
A doua zi cand se intoarce, gaseste pe pancarda scris: "Acum sunt doi!"

Dupa ce loveste un pieton, masina isi continua drumul inca vreo 10 metri. Soferul scoate capul pe fereastra si tipa: - Fii ba atent!!!
Pietonul se ridica repede, speriat, impleticindu-se si intreaba: - De ce, dai inapoi?

Q: Ce fredoneaza un arab intr-un autobuz plin cu americani?
A: "TOATA LUMEA, TOATA LUMEA, SARE ACUM CU MINE !!!"

#2385 2010-04-27 12:46:59

bunea georgeta
Platinum member
Site

wow Almi de ce sa iti iei adio de la bebe ?? nustiu amanati  pentru o perioada  proiectul bebe?????

#2386 2010-04-27 12:50:42

mariposssa
Full member
Inregistrat: 2010-01-27

timea rotfl2

sjuk

#2387 2010-04-27 12:51:34

mayya06
Insomniac member

timea rotfl rotfl  tare imi place ca ne inveselesti ziua puss

#2388 2010-04-27 12:51:38

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

pai... isi schimba locul de munca.. va naviga.. azi l-au sunat de la firma unde lucreaza si tata si care l-a ajutat sa poata sa isi ia carnet de marinar si se pare ca pe 1 sau cel tarziu pe 15 va pleca... el de fapt e programat sa plece pe 1 (teoretic) dar asta e in stadiu de plan, nimic in scris... si daca pleaca va fi pe o perioada de min 30 de zile- max 45 de zile... so... ma bucur pe de o parte ca va avea un loc d emunca bine platit, pe de alta parte sunt putin trista pt k nu putem incerca la bebe mai departe puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2389 2010-04-27 12:53:16

timean86
Addicted member

Mayya  kram

#2390 2010-04-27 12:54:03

Pisicu
New member
Inregistrat: 2010-01-27

Buna fetele...
eu declar GAME OVER... bang  bang  bang  bang  bang  kapitulation
istoric Bhcg:
miercuri: 191
vineri: 212 (progesteron 18)
luni: 248.8 (progesteron:15.6 - a scazut dupa ce eu m-am indopat cu duphaston 1 la 8 ore)

e clar... intrerup duphastonul ca nu mai are sens... ma intorc in lupta... ma duc sa ma  alcool

acum sa va prezint situatia noastra:
eu: ovulez cu toate ca am prolactina pana la cer (luna trecuta era 96 - la un maxim de 24)
sotul: volum 39 mil... din care mobili (a+b) 20%... din care viabili 60%

urmeaza ca sotul sa mai faca investigatii... mie nu mi-au dat nici un tratament pentru prolactinemie pt. ca au zis ca nu are sens deoarece eu ovulez in ciuda acestei prolactine ridicate... maine ma duc la un alt doctor sa mai car pareri

culmea este ca in ciuda tutror problemelor de mai sus noi am reusit sa ramanem pe cale naturala... numai ca nu a vrut sa se "lipeasca"...mergem mai departe... acum o sa ma retrag un pic sa fumez un pachet de tigari si sa-mi zmulg nitel par din cap

Saru'mana mult ca ati fost alaturi de mine!

#2391 2010-04-27 12:57:31

mayya06
Insomniac member

almi puss priveste partea buna ... dupa ce va veni acasa dupa prima cursa sigur va fi bebe , garantat !!!!
am auzit multe cazuri smile cumnatul meu e sofer si a fost plecat vreo doua luni ...ce crezi ca s-a intamplat cand a venit acasa ... si ei tot incercau de luni bune...

#2392 2010-04-27 12:59:04

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Timea rotfl

almi puss mai devreme sau mai tarziu o sa vina si bebe. fraza demodata rau, dar foarte adevarata smile

pisicut supa imi pare rau

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2393 2010-04-27 12:59:39

timean86
Addicted member

Pisi asa de rau imi pare.

#2394 2010-04-27 13:00:14

bunea georgeta
Platinum member
Site

Almi , stiu ca iti doreai ca sotul tau sa plece pe mare .....bucura-te....cand va veni bebe  bebe , voi ve ti fi pregatiti din toate punctele de vedere....felicitari pentru sot ca a reusit goodluck 

Pisicu, par  nu mai fi nervoasa ...cu tratament , toate problemele se vor rezolva

timean  rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.