homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24-127

#2395 2010-04-27 13:01:38

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24

am avut si eu un pic de treaba si ce vad aici  wow aproape 4 pagini scrise .....
merg sa citesc din urma

ps : eu am dureri de ovar si egg ....ce o fi cu mine ? oi ovula mai devreme ??? nustiu

#2396 2010-04-27 13:02:59

mariposssa
Full member
Inregistrat: 2010-01-27

Pisicu a scris:

Buna fetele...
eu declar GAME OVER... bang  bang  bang  bang  bang  kapitulation
istoric Bhcg:
miercuri: 191
vineri: 212 (progesteron 18)
luni: 248.8 (progesteron:15.6 - a scazut dupa ce eu m-am indopat cu duphaston 1 la 8 ore)

e clar... intrerup duphastonul ca nu mai are sens... ma intorc in lupta... ma duc sa ma  alcool

acum sa va prezint situatia noastra:
eu: ovulez cu toate ca am prolactina pana la cer (luna trecuta era 96 - la un maxim de 24)
sotul: volum 39 mil... din care mobili (a+b) 20%... din care viabili 60%

urmeaza ca sotul sa mai faca investigatii... mie nu mi-au dat nici un tratament pentru prolactinemie pt. ca au zis ca nu are sens deoarece eu ovulez in ciuda acestei prolactine ridicate... maine ma duc la un alt doctor sa mai car pareri

culmea este ca in ciuda tutror problemelor de mai sus noi am reusit sa ramanem pe cale naturala... numai ca nu a vrut sa se "lipeasca"...mergem mai departe... acum o sa ma retrag un pic sa fumez un pachet de tigari si sa-mi zmulg nitel par din cap

Saru'mana mult ca ati fost alaturi de mine!

pisicu, imi place tare mult avatarul tau.
nu dispera ca poate nu e totul pierdut, cum ziceai si tu ai reusit sa ramai. te rog nu mai fi suparata par

almi par

Ultima oara a fost editat de mariposssa (2010-04-27 13:04:17)

sjuk

#2397 2010-04-27 13:03:13

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

tete poate te anunta ca in curand te pui sa faci ou big_smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2398 2010-04-27 13:10:08

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

almi felicitari pt sotul tau.Si las ca 45 zile nu e asa mult.Si al meu lucreaza in politie si a fost detasat 40 zile in mamaia si eu eram in cj, dar a trecut.Si dupa aceea o sa vina si bebele cu siguranta puss

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2399 2010-04-27 13:17:21

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Almi hai mai ca poate luna asta ramai borti la cum ati  sexinpat trebuie sa se prinda  puss , felicitari pentru job-ul sotului

Maya daca era un stres bine ai facut ca nu ai luat temp.  goodluck

Timea  rotfl2  rotfl2  rotfl2

Tttt se poate, si eu am avut surpriza luna asta cu madam ovulatia , pe caii happy

Pisicu imi pare rau pentru cele intamplate  puss eu zic sa mai ceri si late pareri in privinta acelei prolactinemie  goodluck

offtopic La un proces plictisitor din cale-afara, cand toti aproape ca adormisera, un betiv exclama catre procuror:
- Sa ma pupi in f....d !
- Afara! striga procurorul indignat
- Nuuuuu, aici, sa vada toata lumea

.

Publicitate

loading...

#2400 2010-04-27 13:19:00

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Pisicu ... puss  kram ... e bine ca totusi ai o atitudine optimista ... bravo tie!
daca sarcina e oprita din evolutie nu iti trebuie tratament, sau astepti sa se elimine singura?

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#2401 2010-04-27 13:22:58

smart lady
Addicted member

mika rotfl

#2402 2010-04-27 13:23:05

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

mika  rotfl2  rotfl2

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2403 2010-04-27 13:24:54

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

multumim pentru urari fetelor...

da, sunt un pic trista dar tot raul spre bine smile sunt fericita ca incepe sa iasa soarele incet incet si pe strada noastra... am niste emotii de nu va pot spune... momentan bebe daca vrea sa vina e foarte bine venit, daca nu, asta e.. vom incerca atunci cand se poate... imi place sa privesc partea plina a paharului... daca luna asta nu se rezolva nimic, pana vine el poate reusesc sa imi fac analizele... abia imi voi putea cunoaste mai bine organismul.. noi inca nu realizam ce se intampla..

in mintea mea acum e un amalgam de ganduri si in suflet am o amestecatura de sentimente... fericita, melancolica.. nu stiu cum sa descriu ce simt.. e prima data cand pleaca pentru o perioada lunga de timp de cand suntem impreuna.. cel mai mult am stat 3 zile fara sa ne vedem deloc.. adica 2 zile jumate k a treia zi ne-am vazut... in concluzie, per ansamblu sunt fericita puss

multumesc inca o data pentru sustinere georgi, cami, mika, smart, mayya puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-04-27 13:25:56)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2404 2010-04-27 13:26:34

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Mika rotfl2 Mai ziiiii

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2405 2010-04-27 13:32:13

tttttt
Hero member

andre , nu am reusit sa vad poza.... supa dar sunt convinsa ca esti superba
smart ce viespe nenorocita , sper sa iti treaca . legat de ovulatie , pe mine mereu ma anunta , e foarte zgomotoasa , doar ca luna asta se pare ca vine mai devreme ...
talida ai un grafic super  goodluck
maripossa bafta la analize , sper sa iti iasa bine rezultatul . am vazut ca ziceai ca nu iti place sa faci teste , si pe mine ma deprima ...
pass si eu sunt moarta dupa rulourile alea , eu le zic palniutze , sper sa geasesti . in alta ordine de idei am inceput sa joc syberia  tummenupp  tummenupp  tummenupp
mika si miri goodluck  goodluck  goodluck  cred ca sunt ceva bebei pe acolo  happy
manu , in fiecare zi cate un X  wow  wow  , clar esti nimfolica si tu  big_smile
lavi , saraca de tine nu gasesti nici pufuleti acolo ....? pai logic ca mamaliga cica e mancarea saracului si doar la noi copii se bucura la o punga de pufuleti , desi eu ador si pufuletii  cei " veverita " si mamaliga...
miri legat de pariu , eu zic ca maine o sa fie temperatura daca nu mai mare , cel putin egala
georgi kram
time , super bancurile tale , ala cu prostituata a fost bestial  rotfl
almi , felicitari pt sotul tau , si nu mai sta trista , vei vedea ca incet incet se vor rezolva toate
pisicu , imi pare tare rau pentru ce se intampla , iti doresc sa afli cauzele si sa reusesti , fii tare , o sa vina si bebe , sunt convinsa  supa  kram

garga am vazut ceva :

camelia, eu ti-am urat si mai devreme bafta dar o  mai fac odata     

se pare ca de cand cu discutiile astea ca nu toata lumea primeste raspuns la postari , toate incercam sa fim mult mai atente sa nu se supere cineva , si eu recitesc mesajele si imi tot fac probleme sa nu omit vre-o fata sa creada ca e intentionat .....chiar daca tensiunea asta nu imi place  va
se pare ca si tu postezi acum de mai multe ori , nu ??

in aceasta ordine de idei , sper ca nu am omis pe nimeni , daca am facut-o va rog sa ma trageti de urechi pe ppuppp pe toate

#2406 2010-04-27 13:32:27

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Pisicu, dar medicul tau ce zice?  cesafac  nu mai amani pachetul ala de tigari, poate-poate? uffff... ce situatie  supa

Almi, poate ovulezi pana vineri. sa facem galerie outului sa creasca  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

LE tt, am prins un pic de frica  rodnar
LLE promit ca eu nu ma supar daca o sa ma ignorati din cand in cand asa ca macar din pricina mea sa nu fiti stresate  wink

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-27 13:36:34)

#2407 2010-04-27 13:32:40

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

offtopic ultimul...ca primim ban
La examenul de Penal General, profesorul se adreseaza unei studente sexi:
- Sunt multumit de raspunsurile primite, dar acum o intrebare pentru nota 10 : Cum s-ar chema faptul..... daca eu as indrazni sa bag mana pe sub rochita dumneavoastra ?
- Hartuire sexuala.
- Foarte bine..., dar daca dumneavoastra ati baga mana in pantaloni la mine?
- Profanare de morminte.....

Tttt joci Syberia...sa vezi ce frumos este hjarta
hai mai ca nu trebuie sa stai stresata......se mai intampla ...

fetele daca nu-mi raspundeti la postari  grater  grater ...va spun mamei chicot

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-27 13:37:47)

.

#2408 2010-04-27 13:36:09

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Almi Ingerash a scris:

multumim pentru urari fetelor...

da, sunt un pic trista dar tot raul spre bine smile sunt fericita ca incepe sa iasa soarele incet incet si pe strada noastra... am niste emotii de nu va pot spune... momentan bebe daca vrea sa vina e foarte bine venit, daca nu, asta e.. vom incerca atunci cand se poate... imi place sa privesc partea plina a paharului... daca luna asta nu se rezolva nimic, pana vine el poate reusesc sa imi fac analizele... abia imi voi putea cunoaste mai bine organismul.. noi inca nu realizam ce se intampla..

in mintea mea acum e un amalgam de ganduri si in suflet am o amestecatura de sentimente... fericita, melancolica.. nu stiu cum sa descriu ce simt.. e prima data cand pleaca pentru o perioada lunga de timp de cand suntem impreuna.. cel mai mult am stat 3 zile fara sa ne vedem deloc.. adica 2 zile jumate k a treia zi ne-am vazut... in concluzie, per ansamblu sunt fericita puss

multumesc inca o data pentru sustinere georgi, cami, mika, smart, mayya puss

almi eu nu vreau sa te sperii, dar mie mi-a fost destul de greu desii vb zilnic la tel.Pana atunci nici eu nu am mai fost despartita de el.Ziua trecea cum trecea ca eram la munca dar seara cand ma vedeam singura acasa trageam cate un plans.Dar a trecut.

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2409 2010-04-27 13:36:35

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Almi par incet dar sigur ...toate vor reveni la normal puss

garga  wink  puss

mika  rotfl  rotfl2

tttt  big_smile hai ca ai fost tare cu ce i-ai scris Gargaritei

LE sA va spun si eu ceva, dimineata pe la ora 7 am scris aici si in afara de Miri nici una dintre voi nu mi-ati dat atentie big_smile vorbeam singura rotfl2  rotfl2

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-04-27 13:39:06)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2410 2010-04-27 13:37:47

tttttt
Hero member

mikado rotfl

pai nu e asa georgi ??

uite a si recunsocuta fata , cum de altfel si eu recunosc ca imi e frica  rotfl

LE tt, am prins un pic de frica

rotfl

referitor la despartire :

dragele mele dragi si eu am fost intr-o astfel de situatie un an de zile( ne vedeam dar mai rar )   wow  wow si , da a trecut greu , dar a trecut si acum totul e f bine
asa ca nu va speriati , trebuie multa multa incredere

georgi , eu zic sa te superi pe noi , si pe mine sa ma biciuiesti , ca imi imi place , eu vreau , vreau sa fiu biciuita  diablo eu la 7 dormeam big_smile

Tttt joci Syberia...sa vezi ce frumos este 
hai mai ca nu trebuie sa stai stresata......se mai intampla ...

fetele daca nu-mi raspundeti la postari     ...va spun mamei

Ultima oara a fost editat de mikado (Astazi 13:37:47)

mika rotfl

legat de joc , e super , seara cand ajung acasa doar asta fac

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-04-27 13:42:53)

#2411 2010-04-27 13:42:11

Pisicu
New member
Inregistrat: 2010-01-27

deci... sa lesini de ras... sau de plans.. ca nici nu mai stiu ce sa fac mai intai:
am recoltat luni dimineata la interval de 20 min distanta de la 2 laboratoare pentru a face Bhcg si progesteron:

BHCG:
Lab1: 248.8........ Lab 2: 306.52

Progesteron:
Lab1: 15.26........... ..............Lab 2: 16.54

cum vine asta??????? de ce am valori atat de diferite cand am recoltat la 20 minute distanta??????

#2412 2010-04-27 13:44:35

tttttt
Hero member

Pisicu a scris:

deci... sa lesini de ras... sau de plans.. ca nici nu mai stiu ce sa fac mai intai:
am recoltat luni dimineata la interval de 20 min distanta de la 2 laboratoare pentru a face Bhcg si progesteron:

BHCG:
Lab1: 248.8........ Lab 2: 306.52

Progesteron:
Lab1: 15.26........... ..............Lab 2: 16.54

cum vine asta??????? de ce am valori atat de diferite cand am recoltat la 20 minute distanta??????

pisicu , scuze , dar recunosc ca am citit repede , repede , deci care e pana la urma ultima valoare ?
valoare ta la beta incepe sa scada?  sau nu?

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-04-27 13:54:11)

#2413 2010-04-27 13:44:41

smart lady
Addicted member

mikado a scris:

fetele daca nu-mi raspundeti la postari  grater  grater ...va spun mamei chicot

rotfl si dupa aia iti iei jucariile si pleci, nu? rotfl

garga sa stii ca nu-mi place galeria aia de i-ai facut=o oului lui almi. trebuie sa topai mai sus, asa cum faci acum nici macar picioarele nu ti se vad big_smile

hai c-am vrut sa fiu rautacioasa  tongue

almi despre plecare eu sunt patita, si nu e greu, e foarte greu si nu-ti zic asta sa te bag in sperieti ci ca sa stii la ce sa te astepti. dar o sa vb la telefon (cred) si o sa treaca repede. si pana la urma poate pauza asta iti mai limpezeste si tie gandurile . noi o sa fim aici pt tine si o sa facem sa-ti treaca timpul mai repede par

georgi ce atentie sa-ti fi dai maica ca eram intr-un vis atunci lol

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-04-27 13:45:59)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.