Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24-148
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24
dana82 a scris:Fetelor, fetelor...hai ca va scot eu din ceata - e f mare probabilitatea sa negati ca asta s-a intamplat DAR nu prea ma intereseaza pentru ca stiu ca nu sunteti EU(ca sa stiti ce am simtit) si nici Dumnezeu9care El le stie pe toate) Almi cu parere de rau pentru celelalte fete care isi dau cu parerea pe "subiectul Dana" , ma bucur sa te anunt si sa vad ca esti singura (din care a ramas pe forum) care chiar s-a prins de anumite "chestii" de aici...Bravo! si crede-ma ca nu e ironic spus deloc! Iti doresc sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata pentru ca se vede ca esti cu capul pe umeri si esti un om BUN! Fetele care afirmati ca nu ati stiut ce sa raspundeti , ca nu cunosteti "problemele " tuturor fetelor de aici , cu parere de rau va anunt ca ar trebui sa mergeti in spate si sa cititi care a fost "baiul" si motivul pentru care m-am suparat: 1. NU s-a intamplat "O SINGURA DATA" 2. NU era o problema ceea ce am scris in postul pe care nu l-ati bagat in seama niciuna care era pe forum online! Ba dimpotriva, era ceva frumos...legat de ce a zis sotul meu de bebe(tin minte ca era printre primele zile de la aflarea vestii ca sunt gravida si eram fff bucuroasa). Nu cred ca trebe multa scoala ca sa poti spune "ce frumos, Dana! ma bucur pentru tine" in fine. Dar atunci m-am prins , inca o data, ca aici mai repede se asteapta lumea sa "patesti" ceva ca sa te poata compatimi. Multa lume se bucura mai mult de raul altora...cand e vorba de bine...nu ne intereseaza, ne cam deranjeaza ca la altii le-a mers bine inanitea noastra (si credeti-ma ca mai sunt fete despre care stiu ca nu mai posteaza din acelasi motiv!) 3. Punctul culminant a fost cand am fost ironizata pentru ca am afirmat ca nu m-ati bagat in seama si atunci am decis sa nu mai intru ( e scris negru pe alb-pe care intereseaza poate sa mearga sa citeasca din urma) si daca nu ma insel printre cele ce m-au ironizat a fost si Blue...la care nu ma asteptam...dar asta e...Oricum din cate vad e cam adevarat cantecelul "roata morii se-nvarteste..tac tac tac" 4. Va rog frumos sa nu mai rostiti numele meu si sa ma dati sub tot felul de exemple pentru ca nu cred ca are rost...atita timp cat problema cu ignoratul lumii persista e clar ca nu EU am fost problema, nu am fost eu sensibila si baiu. Atita timp cat chestia cu ignoratul s-a repetat si au simtit-o si altele e clar ca o problema mica exista chiar daca nu vreti sa o acceptati. E mult mai usor sa dai vina pe altcineva decat sa spui "imi pare rau" si sa-ti asumi vina. Scuze daca am deranjat pe cineva dar cautam ce se mai intampla cu Alina si spre surprinderea mea mi-am vazut numele scris de prea multe ori aici (chiar daca eu nu am mai intrat de o perioada buna de timp) In alta oridine de idei noi o ducem fff bine, imi pare rau daca dezamagesc pe cineva ca nu pot anunta ca am patit ceva. Va rog, insistent! UITATI CA AM EXISTAT PE LA ASPIRANTE
P.S. imi pare rau ca am redeschis subiectul dar nu mi se pare normal sa nu ma apar atata timp cat se "barfeste" in lipsa mea
Un inceput de maturitate : sa iti asumi propriile cuvinte.
Ultima oara a fost editat de NafNaf (2010-04-28 10:38:19)
M&M=S
- mariposssa
- Full member
- Inregistrat: 2010-01-27
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
NafNaf a scris:dana82 a scris:Fetelor, fetelor...hai ca va scot eu din ceata - e f mare probabilitatea sa negati ca asta s-a intamplat DAR nu prea ma intereseaza pentru ca stiu ca nu sunteti EU(ca sa stiti ce am simtit) si nici Dumnezeu9care El le stie pe toate) Almi cu parere de rau pentru celelalte fete care isi dau cu parerea pe "subiectul Dana" , ma bucur sa te anunt si sa vad ca esti singura (din care a ramas pe forum) care chiar s-a prins de anumite "chestii" de aici...Bravo! si crede-ma ca nu e ironic spus deloc! Iti doresc sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata pentru ca se vede ca esti cu capul pe umeri si esti un om BUN! Fetele care afirmati ca nu ati stiut ce sa raspundeti , ca nu cunosteti "problemele " tuturor fetelor de aici , cu parere de rau va anunt ca ar trebui sa mergeti in spate si sa cititi care a fost "baiul" si motivul pentru care m-am suparat: 1. NU s-a intamplat "O SINGURA DATA" 2. NU era o problema ceea ce am scris in postul pe care nu l-ati bagat in seama niciuna care era pe forum online! Ba dimpotriva, era ceva frumos...legat de ce a zis sotul meu de bebe(tin minte ca era printre primele zile de la aflarea vestii ca sunt gravida si eram fff bucuroasa). Nu cred ca trebe multa scoala ca sa poti spune "ce frumos, Dana! ma bucur pentru tine" in fine. Dar atunci m-am prins , inca o data, ca aici mai repede se asteapta lumea sa "patesti" ceva ca sa te poata compatimi. Multa lume se bucura mai mult de raul altora...cand e vorba de bine...nu ne intereseaza, ne cam deranjeaza ca la altii le-a mers bine inanitea noastra (si credeti-ma ca mai sunt fete despre care stiu ca nu mai posteaza din acelasi motiv!) 3. Punctul culminant a fost cand am fost ironizata pentru ca am afirmat ca nu m-ati bagat in seama si atunci am decis sa nu mai intru ( e scris negru pe alb-pe care intereseaza poate sa mearga sa citeasca din urma) si daca nu ma insel printre cele ce m-au ironizat a fost si Blue...la care nu ma asteptam...dar asta e...Oricum din cate vad e cam adevarat cantecelul "roata morii se-nvarteste..tac tac tac" 4. Va rog frumos sa nu mai rostiti numele meu si sa ma dati sub tot felul de exemple pentru ca nu cred ca are rost...atita timp cat problema cu ignoratul lumii persista e clar ca nu EU am fost problema, nu am fost eu sensibila si baiu. Atita timp cat chestia cu ignoratul s-a repetat si au simtit-o si altele e clar ca o problema mica exista chiar daca nu vreti sa o acceptati. E mult mai usor sa dai vina pe altcineva decat sa spui "imi pare rau" si sa-ti asumi vina. Scuze daca am deranjat pe cineva dar cautam ce se mai intampla cu Alina si spre surprinderea mea mi-am vazut numele scris de prea multe ori aici (chiar daca eu nu am mai intrat de o perioada buna de timp) In alta oridine de idei noi o ducem fff bine, imi pare rau daca dezamagesc pe cineva ca nu pot anunta ca am patit ceva. Va rog, insistent! UITATI CA AM EXISTAT PE LA ASPIRANTE
P.S. imi pare rau ca am redeschis subiectul dar nu mi se pare normal sa nu ma apar atata timp cat se "barfeste" in lipsa mea
Un inceput de maturitate : sa iti asumi propriile cuvinte.
nafule , foarte tareeeee
da recunosc ca sunt irezistibil de rea
smart , m-ai prins , nu pot sa citesc tot
mirii ....vrei sa fii vomitacioasa ?????????????
Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-04-28 10:44:03)
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
ba la punctul 4 o contrazic pe ea , cea fara de cusur : meriti sa fii un exemplu , dar la partea cu ASA NU
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Smart nu pot sa-ti trimit pentru ca nu mai am. Am facut abuz aseara
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
pai bine timea de asta abuzezi tu?
miri ce faci? unde fugisi?
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
- mirik
- Insomniac member
- camelia83
- Sr. member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2010-04-02
mirii eu zic sa nu te rogi sa iti fie rau ca ii f naspa.mie mi-a fost intr-o dimineata si te simti aiurea toata ziua.
cea mai iubita mamaruta Mara Irina
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mai fetelor, eu recunosc ca nu stin pasul cu voi si ca poate cetaodata nu am raspuns cand am fost intrebata dar asta nu inseamna ca sunt rea sau am ignorat...cateodata citesc si pana ajung la final uit ce am citit
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- mirik
- Insomniac member
Andreed a scris:Mai fetelor, eu recunosc ca nu stin pasul cu voi si ca poate cetaodata nu am raspuns cand am fost intrebata dar asta nu inseamna ca sunt rea sau am ignorat...cateodata citesc si pana ajung la final uit ce am citit
Nu te mai scuza scorpie mica ce esti .Glumeam dar cred ca ar trebuii sa incetam
- Talida__
- Full member
- Inregistrat: 2010-03-09
Imi da si mie cineva pls pe mail site-ul/userul si parola de la album sa va vizionez ?
Miri sanii ii ai tensionati ?
Ultima oara a fost editat de Talida__ (2010-04-28 10:57:52)
Grafice FFCu optimism inainte Baby
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- Pisicu
- New member
Buna dimineatza dragutele mele... MIRI draga FELICITARIIIII!!!! Din tot sufletul FELICITARIII!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos TUN!!!!!!
Garga, muuuuuulta bafta azi la nenea doctoru si sa te intorci linistita de acolo!
Va pup pe toate
- mariposssa
- Full member
mirihai spune ce simtomute de gravideala ai?
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Tete... Pisicule tu cum te simti ?
Ultima oara a fost editat de timean86 (2010-04-28 11:00:25)
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- Talida__
- Full member
- Inregistrat: 2010-03-09
Almi bea un ceai cu miere si lamaie pt gat.
Poate ca o sa ovulezi totusi zilele astea... vad ca inca ai egg.
PISICUUUUU nu fugiiiii ... spune-ne cum esti si cand te intorci de la doc
tttt multumesc. acum intru
Ultima oara a fost editat de Talida__ (2010-04-28 11:01:46)
Grafice FFCu optimism inainte Baby
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|