homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24-150

#2832 2010-04-28 11:19:44

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24

Mika, rotfl rotfl
Pisicule eu visez la nr. 2.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2833 2010-04-28 11:19:48

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

pisicu , nu scade temperatura imediat ce intrerupi progesteronul ....eu zic sa nu iei graficele la doctor , e posibil sa rada de tine ....sau depinde ....de doctor

cat despre faptul ca esti convinsa ca o sa pierzi sarcina , eu zic sa nu te grabesti , poate o sa fie bine , eu asta iti doresc  goodluck

almi ??? ai fugit ? unde esti ??

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-04-28 11:26:52)

#2834 2010-04-28 11:22:10

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

La cursul de aseara de puericultura ne-a explicat ca de fapt poftele nu exista, ca sunt nisre refulari ale femeii care inainte de sarcina aveau grija la alimentatie

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2835 2010-04-28 11:22:17

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

mirik a scris:

mikado a scris:

offtopic
Ce face barza dupa ce aduce copilul?
Se face mica si se baga la loc in pantaloni...

apropouri la viata mea sexuala cumva?  spranceana  rotfl

Pisicu  goodluck  goodluck .Sa intri sa ne spui si noua vestile pls  puss

Eu o sa fiu gravida nr1 X 2 la patrat dar important este sa ajungem la finish cu bine  rugaciune

pai nu este valabil si pt tine....tu esti cu ursul  rotfl2  rotfl2  rotfl2 si ursul nu se face mic chicot

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-28 11:26:12)

.

#2836 2010-04-28 11:23:36

tttttt
Hero member

mika   rotfl2

pisicu , in schimb ii poti zice doctorului ca iti iei temperatura bazala si ca la un moment dat a scazut , si ca dupa progesteron a crescut

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-04-28 11:26:06)

Publicitate

loading...

#2837 2010-04-28 11:27:37

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Am inteles mikado  wink credeam ca la mine te referi  lol

nici nu stiu ce sa fac sa iau utrogestan 1-2/zi pana ajung la dr?

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-04-28 11:29:06)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2838 2010-04-28 11:28:46

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Fetelor!!! kapitulation aici sunt!!!  happydance  ma bucuram si eu ca sunt foarte importanta pentru voi si nu ma puteti scoate din ganduri si cand am vazut ca vreti sa puneti lumea sa caute postul meu in urma am zis sa-l postez mai nou ca sa nu va obositi cu cautatul. Imi pare rau ca mi-a luat atat ca sa il postez iar ,dar a intervenit ceva in viata reala nu cea virtula de aici si am zis ca e mai prioritar ce fac in viata de zi cu zi si voi mai puteti astepta. Uite  big_smile  vi-l daruiesc din nou, cu drag

"Fetelor, fetelor...hai ca va scot eu din ceata - e f mare probabilitatea sa negati ca asta s-a intamplat DAR nu prea ma intereseaza pentru ca stiu ca nu sunteti EU(ca sa stiti ce am simtit) si nici Dumnezeu9care El le stie pe toate)
Almi cu parere de rau pentru celelalte fete care isi dau cu parerea pe "subiectul Dana" , ma bucur sa te anunt si sa vad ca esti singura (din care a ramas pe forum) care chiar s-a prins de anumite "chestii" de aici...Bravo! applause si crede-ma ca nu e ironic spus deloc! Iti doresc sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata pentru ca se vede ca esti cu capul pe umeri si esti un om BUN! kram
Fetele care afirmati ca nu ati stiut ce sa raspundeti , ca nu cunosteti "problemele " tuturor fetelor de aici , cu parere de rau va anunt ca ar trebui sa mergeti in spate si sa cititi care a fost "baiul" si motivul pentru care m-am suparat:
1. NU s-a intamplat "O SINGURA DATA"
2. NU era o problema ceea ce am scris in postul pe care nu l-ati bagat in seama niciuna care era pe forum online! Ba dimpotriva, era ceva frumos...legat de ce a zis sotul meu de bebe(tin minte ca era printre primele zile de la aflarea vestii ca sunt gravida si eram fff bucuroasa). Nu cred ca trebe multa scoala ca sa poti spune "ce frumos, Dana! ma bucur pentru tine" in fine. Dar atunci m-am prins , inca o data, ca aici mai repede se asteapta lumea sa "patesti" ceva ca sa te poata compatimi. Multa lume se bucura mai mult de raul altora...cand e vorba de bine...nu ne intereseaza, ne cam deranjeaza ca la altii le-a mers bine inanitea noastra (si credeti-ma ca mai sunt fete despre care stiu ca nu mai posteaza din acelasi motiv!)
3. Punctul culminant a fost cand am fost ironizata pentru ca am afirmat ca nu m-ati bagat in seama si atunci am decis sa nu mai intru ( e scris negru pe alb-pe care intereseaza poate sa mearga sa citeasca din urma) si daca nu ma insel printre cele ce m-au ironizat a fost si Blue...la care nu ma asteptam...dar asta e...Oricum din cate vad e cam adevarat cantecelul "roata morii se-nvarteste..tac tac tac"
4. Va rog frumos sa nu mai rostiti numele meu si sa ma dati sub tot felul de exemple pentru ca nu cred ca are rost...atita timp cat problema cu ignoratul lumii persista e clar ca nu EU am fost problema, nu am fost eu sensibila si baiu.  Atita timp cat chestia cu ignoratul s-a repetat si au simtit-o si altele e clar ca o problema mica exista chiar daca nu vreti sa o acceptati. E mult mai usor sa dai vina pe altcineva decat sa spui "imi pare rau" si sa-ti asumi vina.
Scuze daca am deranjat pe cineva dar cautam ce se mai intampla cu Alina si spre surprinderea mea mi-am vazut numele scris de prea multe ori aici (chiar daca eu nu am mai intrat de o perioada buna de timp)
In alta oridine de idei noi o ducem fff bine, imi pare rau daca dezamagesc pe cineva ca nu pot anunta ca am patit ceva.
Va rog, insistent! UITATI CA AM EXISTAT PE LA ASPIRANTE kapitulation

P.S. imi pare rau ca am redeschis subiectul dar nu mi se pare normal sa nu ma apar atata timp cat se "barfeste" in lipsa mea"

#2839 2010-04-28 11:29:49

Talida__
Full member
Inregistrat: 2010-03-09

Pisicu referitor la grafice - depinde de medic. In nici un caz nu ar trebui sa rada de tine. Cel mult sa iti spuna ca nu le considera relevante in acest moment.  goodluck

Grafice FF

Cu optimism inainte
gravida Baby

#2840 2010-04-28 11:29:55

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Andre, interesant, eu cred ca nu e valabila nici chestia cu mananc pentru 2. Copilul isi ia oricum cele necesare din organismul mamei.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2841 2010-04-28 11:32:13

tttttt
Hero member

talida, sunt de acord cu tine , nu ar trebui sa  considere graficel irelevante , dar eu una i-am aratat doctorei mele ....si mi-a zis ca imi fac prea multe probleme , pana nu trece un an de zile , sa nu ma mai stresez cu grafice , temperaturi si teste de ovulatie ....si d-asta ziceam , sunt doctori si doctori ......

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-04-28 11:32:59)

#2842 2010-04-28 11:32:29

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

pisicu   eu la dr care am fost anul trecut,mi-a cerut sa-i arat graficele
abia astept sa vii cu vesti bune si poate-ti mareste doza de progesteron dupa ce va vedea analizelr
important este sa gandesti pozitiv

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-04-28 11:32:41)

#2843 2010-04-28 11:33:04

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

ete c-a intrat musca... ce urat bazaie

myre ti-au veni analizele?

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-04-28 11:34:02)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2844 2010-04-28 11:33:09

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Eu nu stiu ce sa zic.Dar nu e foame ci o chestie asa care te roade la stomac.

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2845 2010-04-28 11:36:08

tttttt
Hero member

smart lady a scris:

ete c-a intrat musca... ce urat bazaie

myre ti-au veni analizele?

smart .... rotfl

#2846 2010-04-28 11:36:29

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

aici sunt tete.. am fost la cafea in bucatarie.. mai merg o tura sa beau o cioco calda.. puss

ms de pont smart big_smile mi-ai facut pofta de inghetzata lol

pup puss andreea, mika, pisicu garga si kram

garga, bafta la medic azi puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2847 2010-04-28 11:37:46

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Mai fetelor...asta e un forum ca sa ne relaxam sau sa ne enervam???Eu, Dana si alte fete care nu isi mai bat capul sa spuna ce simt si posteaza foarte rar...nu suntem un grup, o bisericuta, suntem useri care intamplator am avut aceleasi pareri si sentimente la un momet dat.Cand am intrat aici ne-am pus sufletul pe tava si am fost alaturi de voi si la bine si la rau.Si daca am dat un sfat, am facut-o din experienta, nu din auzite de la altii...Eu credeam ca asta e ideea unui forum...sa ne sprijinim si sa invatam unele de la altele...dar am vazut pe parcurs ca nu e asa aici, din pacate.De multe ori am simtit ca postez si astept un raspuns la o problema in zadar.Alteori, cand spuneam din experienta mea proprie si personala cate ceva ca sa ajut pe cineva, trebuia sa mi se dea peste nas de fiecare data...Oare credeti ca exista cineva care sa le stie pe toate?Voi spuneti Danei ca nu a invatat nimic de la voi, dar voi ce ati invatat de la ea???Ati invatat sa ascultati pe toata lumea si sa raspudeti la orice?Nu cred...Ati invatat sa fiti aproape de toate fetele de aici care au nevoie sa fie bagate in seama???Nu cred...si multe altele...Ziceti ca nu judecati pe nimeni?Pe ea de ce o judecati?Eu nu am mai intrat decat pentru Alinus.Si sper sa intru sa vad bebele lui Garga...Doamne ajuta sa fie bine!Si pe al lui Pass...In rest, fara sfaturi care sunt contestate imediat si fara sa-mi spun sentimentele unor persoane absente...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2848 2010-04-28 11:37:47

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Dana am evitat sa ma cert cu tine din respect pentru copilul pe care il porti in pantece si sper sa nu am ocazia.

Mi se parea normal sa stie si Blue de mesajul ala din moment ce ai tinut mortis sa o pomenesti.
In fine se pare ca suntem mai importante noi pentru tine .

Sa ai sarcina usoara in continuare si incearca sa nu iti mai ocupi timpul intrand aici sa citesti, nu cred ca iti face bine.

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2849 2010-04-28 11:41:41

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

tttttt a scris:

mika   rotfl2

pisicu , in schimb ii poti zice doctorului ca iti iei temperatura bazala si ca la un moment dat a scazut , si ca dupa progesteron a crescut

nu am dreptate Ttttt?

acum dc tot radem sa va spun cum ma alinta pe mine al meu ..Hipoponeatza""  chicot

.

#2850 2010-04-28 11:42:39

tttttt
Hero member

bucklu ...cum adica ? tu consideri ca nu ai fost felicitata ? ca nu te-am bagat in seama ??
cand am stiut sa raspund , am raspuns , nu le stiu pe toate .....

chiar nu am timp si nici nu am cum sa fac asta , pentru ca nu stiu tot :

"Ati invatat sa ascultati pe toata lumea si sa raspudeti la orice?"

mika ...foarte tare ....

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-04-28 11:46:05)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.