homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24-152

#2870 2010-04-28 12:01:03

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24

hai tete zau asa... sad ce ai tu acum?  stii si tu ca orice padure are uscaturi...
n-are a face pauza cu limpezitul apelor.
si zau asa, un om care-si retrage afirmatiile ca de fapt am vrut sa zic altceva... n-are rost zau!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2871 2010-04-28 12:02:37

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

dana82 a scris:

tttttt a scris:

bucklu ...cum adica ? tu consideri ca nu ai fost felicitata ? ca nu te-am bagat in seama ??
cand am stiut sa raspund , am raspuns , nu le stiu pe toate .....

chiar nu am timp si nici nu am cum sa fac asta , pentru ca nu stiu tot :

"Ati invatat sa ascultati pe toata lumea si sa raspudeti la orice?"

mika ...foarte tare ....

tttttt am ramas uimita si eu de multe chestii....daca vroiati sa ma invatati ceva fiti sigure ca nu m-ati invatat nimic prin vorbe dure...mai degraba as luat ceva din blandetea lui maripossa si a lui garga. Oricum din nou zic si cred ca si buck tot la aia se referea : "NU era o problema ceea ce am scris in postul pe care nu l-ati bagat in seama niciuna care era pe forum online! Ba dimpotriva, era ceva frumos...legat de ce a zis sotul meu de bebe(tin minte ca era printre primele zile de la aflarea vestii ca sunt gravida si eram fff bucuroasa). Nu cred ca trebe multa scoala ca sa poti spune "ce frumos, Dana! ma bucur pentru tine" in fine." chiar imi pare foarte rau ca nu ati inteles decat vreo 2-3 ce am vrut sa zic si ati interpretat

dana , nu am timp acum sa caut postul in care te-am felicitat , si ti-am si raspuns la mesajul in care povesteai de reactia sotului , poate intr-o alta zi , nu stiu cand , o sa il caut sa iti arat ca te inseli amarnic

#2872 2010-04-28 12:04:41

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Tttt, si eu am facut pauza de forum, dar nu asa se rezolva lucrurile...Nu cred ca ar trebui cineva sa nu intre pe forum pt ca sunt discutii.Poate aceste discutii sunt constructive, si asa ar trebui sa facem sa fie.Manu are dreptate.Suntem firi diferite si trebuie sa ne respectam intimitatile...dar eu zic ca se poate sa fim apropiate...
Miri, sa stii ca si au am trecut printr-un avort si tot de anul nou, putin inainte...nu vreau sa treaca nimeni prin asa ceva vreodata, e groaznic...Dar asta nu ar trebui sa ne faca mai bune, mai tolerante?Haideti sa incercam sa nu mai luam totul in rau.Chiar si ce a zis Dana...
Passs, Eric e bineeeee...sa incerc sa va pun o poza...sper sa mearga
Andreed puss
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/19366__igp1310.jpg

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2010-04-28 12:16:49)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2873 2010-04-28 12:05:07

Talida__
Full member
Inregistrat: 2010-03-09

passenger a scris:

talida, chiar ca ai un grafic......... al tau si al lui miri au ceva in comun.  tongue   goodluck

puss  puss sper sa aiba acelasi final. Chiar nu aveam de gand sa ma testez dar acum am prins curaj  puss

Grafice FF

Cu optimism inainte
gravida Baby

#2874 2010-04-28 12:05:15

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

nu m-am bagat pana acum, chiar am zis ca n-are rost sa discut pe tema asta. Dar voriam sa spun un lucru.
Dana, vad ca la postat mesaje cu jigniri si acuzatii esti buna, dar sa spui macar un "Multumesc" fetelor care te-au invatat f multe pe forum asta nu stii. Iti aduci aminte ca nu reuseai sa ramai insarcinata pt ca prestai total aiurea. Daca nu erau fetele de aici probabil nici in ziua de azi nu erai gravida (sau poate erai dintr-o greseala).

Cand te-ai certat cu nush cine de pe la unghii, nu mai tin minte, fetele de aici te-au sprijinit si aparat (cu toate ca multe nu stiau acre aavea drepatate, posturile se stersesera parca). Nici asta nu apreciezi...

Imi pare rau pt tine, daca esti asa si in viata "reala" nu numai in cea "virtuala" (ca sa te citez) ai multe de pierdut. Cand ti-am citit postul, am avut impresia ca l-a scris o copila de clasa a 5-a careia colaga de banca i-a stricat rochita la papusa barbie.

Si inca ceva, sper ca ai obs ca nu am zis la nimeni de ce nu ai mai vrut sa intri pe forum, si cand fetele intrebau pe aici de tine am tacut, pt ca am vrut sa-ti respect decizia si pt ca m-ai rugat sa tac. dar.....se pare ca ai spus chiar tu pana la urma.

buckucica, nu am nimic cu tine, chiar nu am inteles nemultumirea ta si am ramas blocata ca pe langa Dana mai e cineva nemultumit.

Si in incheiere...de mnulte ori mi s-a intamplat sa nu mi se raspunda la unele posturi care erau importante (cu intrebari legate de ce ne preocupa), dar nu m-am suparat, daca era cevba important pt mine repetam intrebarea sau acceptam ideea ca nimeni nu stie sa-mi raspunda. Si mi se intampla si mie des sa nu tin pasul cu voi(sigur s-au scris 10 posturi cat ma chinui eu acu sa scriu mesajul asta) si sa citesc pe sarite, iar apoi sa uit ce am citit sau sa nu obs intrebarea cuiva. Cred ca nu sunt singura de aici...

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Publicitate

loading...

#2875 2010-04-28 12:07:52

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

camelia83 a scris:

Chiar fetelor eu nu sunt de mult timp printre voi dar ma simt f bine si orice v-am intrebat m-ati ajutat cu raspunsuri daca a-ti stiut, si eu zic ca pt asta este si facut forumul.Dana draga eu nici nu te cunosc pt ca nu am vb niciodata dar zic ca nu trebuie sa fi suparici pt ca nu ai fost bagata in seama.N u este un forum particullar fiecare vb cu cine vrea si raspunde la cine vrea si ar trebui sa te bucuri ca fetele au intrebat de tine si de bebel asta inseamna ca s-au gandit la tine chiar daca tu te simteai neglijata.Probabil suntem mai sensibile cand suntem insarcinate si cerem mai multa afectiune. puss

Camelia, ma bucur sa te "cunosc" probabil suntem mai sensibile cum zici...dar asta nu inseamna ca daca am simtit ceva am facut-o intentionat sau din rautate ca am vrut sa ma leg de cineva de aici. Pur si simplu am ales sa nu mai intru, punct. De ce a afectat asta pe atatea persoane ca sa se tot intrebe de ce nu mai intru (chiar dc am zis de ce nu mai vreau sa intru) si apoi tot sa ma dea exemplu de persoana extrem de sensibila nu inteleg, mai ales ca am vazut ca si alte fete s-au simtit la un moment dat la fel ca mine. Nu am mai postat de luni bune...dar si cand intru sa vad ca tot numele meu se da drept exemplu rau pe aici nu mi se pare normal. Ca nu m-am luat nici eu de nimeni , am lasat pe toata lumea in pace si nu am mai postat. Cu ce am gresit? A fost alegerea mea. Daca alte fete s-au simtit la un moment dat la fel ca mine si au ales sa ramane e treaba lor, dar nu cred ca daca eu am ales sa nu mai postez si sa intru pe forum sunt de comndamnat in nici un fel.
Sa ai parte de o sarcina usora si fara stres

#2876 2010-04-28 12:08:37

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Pasuc puss si pt puiul din burtica puss  puss 
Asa este nu am unghiute colorate nu ma dau in vant dupa ele
cel mult imi dau cu un lac transparent si gata  tongue
Ai grija de tine cu raceala in sarcina nu e bine, papa multa vit.C

Am pus poze noi cu burticu la albumul nostru smile

Pisicu  rugaciune pt puiutul tau

hjarta M&M=S

#2877 2010-04-28 12:10:14

dana82
Hero member

smart lady a scris:

hai tete zau asa... sad ce ai tu acum?  stii si tu ca orice padure are uscaturi...
n-are a face pauza cu limpezitul apelor.
si zau asa, un om care-si retrage afirmatiile ca de fapt am vrut sa zic altceva... n-are rost zau!

smart , cand am zis eu ca-mi retrag afirmatiile? ca vreau sa zic altceva? nu am de ce pt ca am scris doar ce am simtit

#2878 2010-04-28 12:10:20

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

printe applause deja prea multa atentie pt cinevea ce nu merita .
auzi am inteles eu prost sau din mai ai unda verde?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2879 2010-04-28 12:11:23

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Talida  puss  goodluck  goodluck  goodluck

Printesica   puss  puss  tummenupp

Pass mai vezi sa nu racesti ,  goodluck  vineri

Georgi  puss  puss cum se simte buni?

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-28 12:13:08)

.

#2880 2010-04-28 12:11:24

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

buna

Miri , felicitari  bis goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  dance  dance  dance  dance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance
      fata sa ai o sarcina usoara si bebe  un bebe sanatos ... bebe  bebe ..2 bebe .. bebe  bebe  bebe sau 3 bebe rotfl2 fii linistita par  cati o vrea doamne doamne sa ti  trimita  rotfl
      felicitari inca o data

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2881 2010-04-28 12:12:20

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

e pauza de masa, ma duc sa papm dar va rasp cand revin...

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2882 2010-04-28 12:12:21

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

bucklucica a scris:

Miri, sa stii ca si au am trecut printr-un avort si tot de anul nou, putin inainte...nu vreau sa treaca nimeni prin asa ceva vreodata, e groaznic...Dar asta nu ar trebui sa ne faca mai bune, mai tolerante?Haideti sa incercam sa nu mai luam totul in rau.Chiar si ce a zis Dana...

Nu sunport sa fiu acuzata de asa ceva!! In viata mea n-am dorit raul nimanui.Eu am trecut prin foarte multe greutati din copilarie pana acum si nu as putea sa doresc rau nimanui si nici n-am sa permit cuiva sa ma acuze de asta.Cu atat mai putin unei persoane care nu ma cunoaste personal.
Nu stiu cum ar trebui sa ma faca avortul prin care am trecut dar nicidecum sa stau sa accept sa spuna cineva despre mine ca ma bucur de raul altora.

Trecand la alt capitol frumos copil ai  hjarta  hjarta  hjarta sper sa mearga si la mine totul ok si sa fie la fel de frumusel dar sa nu aiba ochii albastri ca ma da dragos afara din casa  tongue

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2883 2010-04-28 12:15:44

mariposssa
Full member
Inregistrat: 2010-01-27

pass daca ai facut si temperatura ar fi bine sa iei niste paracetamol, e permis in sarcina.

fetelor hai sa trecem peste ce e neplacut sub o forma sau alta si sa ne bucuram fff mult de vesti bune ca si asa viata e destul de acra si ne indulcim cu bucurii

sjuk

#2884 2010-04-28 12:15:44

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

diablo    Miri , ce faci fata???????? te felicitas si eu   disperatdisperat  disperat  mad  mad

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2885 2010-04-28 12:17:06

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

FETELOR, poate nu vi se raspunde pt ca nu stiti sa intrebati si sa va faceti auzite.  tongue  Mie imi e greu sa cred ca daca pui o intrebare si ai o problema, ramane fara UN RASPUNS macar, in conditiile in care aici se scrie extrem de mult. Sa fim serioase.. Nu este nimic mai fals! Sar fetele cu pareri si sfaturi, fiecare dupa cum stie sau cum a auzit/citit la randul ei.

Aici s-a creat o comunitate in 2 ani de zile, imi pare sincer rau, dar cine nu se integreaza si nu se simte bine, e liber s-o taie!  tongue
Nu va tine nimeni cu forta, INSA in momentul in care o tuliti de aici, sa aveti bunul simt sa nu va mai intoarceti sa aruncati cu noroi doar pentru ca nu ati reusit voi sa va integrati, si probabil si in viata reala va e greu sa legati prietenii.
Ai plecat, drum bun, cale batuta, o viata fericita si plina de impliniri. Ce mai cauti aici, de fapt?  nustiu

Si raman la parerea mea, discutiile astea sunt de tot rasul, adica ne certam si ne balacarim aici PENTRU CE?

#2886 2010-04-28 12:17:13

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Buclu ai inteles gresit totul si imi pare rau.

Miri calmo si dati ignore chiar nu se merita

Cat despre d-na musca (Smartuc rotfl2 )
ce ai tu nu se numeste sensibilitate,....
te-au alintat parintii prea mult si cu asta am incheiat

Voi nu vedeti ca anume a facut sa starneasca din nou discutii ca sufera de nebagare in seama?

Lasati-o in pace e cel mai bine wink

hjarta M&M=S

#2887 2010-04-28 12:17:40

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

M-ai felicitat in timp ce scriam mesajul anterior fata ho nu ma certa ca sunt gravi da?  angel  angel

Saru mana sa dea Dumnezeu sa fie 2 chia si 3 dar sa fie totul bine sa ajungem cu bine la finish

Saru mana mult!Bunica ce face?Cum se refeace dupa cezariana?  rotfl2  rotfl2

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2888 2010-04-28 12:20:19

dana82
Hero member

printesica a scris:

nu m-am bagat pana acum, chiar am zis ca n-are rost sa discut pe tema asta. Dar voriam sa spun un lucru.
Dana, vad ca la postat mesaje cu jigniri si acuzatii esti buna, dar sa spui macar un "Multumesc" fetelor care te-au invatat f multe pe forum asta nu stii. Iti aduci aminte ca nu reuseai sa ramai insarcinata pt ca prestai total aiurea. Daca nu erau fetele de aici probabil nici in ziua de azi nu erai gravida (sau poate erai dintr-o greseala).

Cand te-ai certat cu nush cine de pe la unghii, nu mai tin minte, fetele de aici te-au sprijinit si aparat (cu toate ca multe nu stiau acre aavea drepatate, posturile se stersesera parca). Nici asta nu apreciezi...

Imi pare rau pt tine, daca esti asa si in viata "reala" nu numai in cea "virtuala" (ca sa te citez) ai multe de pierdut. Cand ti-am citit postul, am avut impresia ca l-a scris o copila de clasa a 5-a careia colaga de banca i-a stricat rochita la papusa barbie.

Si inca ceva, sper ca ai obs ca nu am zis la nimeni de ce nu ai mai vrut sa intri pe forum, si cand fetele intrebau pe aici de tine am tacut, pt ca am vrut sa-ti respect decizia si pt ca m-ai rugat sa tac. dar.....se pare ca ai spus chiar tu pana la urma.

buckucica, nu am nimic cu tine, chiar nu am inteles nemultumirea ta si am ramas blocata ca pe langa Dana mai e cineva nemultumit.

Si in incheiere...de mnulte ori mi s-a intamplat sa nu mi se raspunda la unele posturi care erau importante (cu intrebari legate de ce ne preocupa), dar nu m-am suparat, daca era cevba important pt mine repetam intrebarea sau acceptam ideea ca nimeni nu stie sa-mi raspunda. Si mi se intampla si mie des sa nu tin pasul cu voi(sigur s-au scris 10 posturi cat ma chinui eu acu sa scriu mesajul asta) si sa citesc pe sarite, iar apoi sa uit ce am citit sau sa nu obs intrebarea cuiva. Cred ca nu sunt singura de aici...

Printe, am sa caut azi si am sa citez toate posturile in care am zis Multumesc! pentru ca  stiu ca am zis-o de foarte multe ori...dar asta e...se uita repede. Nu am acuzat pe nimeni de nimic...daca asa s-a inteles imi pare rau. Am spus doar de ce am iesit de pe forum si unde am simtit eu ca s-a umplut paharul. Nu m-am certat cu nimeni pe la unghii pt ca nici nu am dat pe acolo. Era vorba de subiectul gripa porcina si tin minte ca am lasat-o balta eu si nu am mai postat acolo si asa s-a incheiat discutia acolo cu fetele respective. Am crezut ca si aici se va intampla la fel , dar am observat ca au trcut luni bune si tot de "dana" se amintea si atunci am decis sa spun eu de ce am iesit ca sa nu se mai vehiculeze tot felul de teorii. Apreziez ca nu ai zis nimic, dar si daca eu decid sa rup tacerea si sa spun de ce si cum s-a intamplat nu vad ca ar fi undeva problema.
Am sa caut si eu ttttt ca sa va arat ca nimeni nu mi-a zis nimic pana nu m-am "plans" eu ca nu ati observat ce am scris. Probabil m-ai felicitat dar dupa ce am zis ca nu a observat nimeni.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.