homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24-90

#1692 2010-04-25 19:19:31

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24

Buna seara.Am si eu cateva intrebari:
-este posibil sa ai ovulatie a 5-a zi de la CM?
-ovulele Meclon se folosesc si in timpul menstrei?
-BU se poate administra in paralel cu un tratament cu antibiotice si polidin?
Multumesc frumos.

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#1693 2010-04-25 19:21:33

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Pisicu, eu nu stiu ce sa iti spun , ma voi ruga pentru tine  rugaciune

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1694 2010-04-25 19:23:04

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

rain a scris:

Fetele, Cocof este plecată nu-i aşa? Parcă aşa am reţinut...off, supa  aş fi vrut să-mi spună cum a fost la ea atunci c?nd a avut acele scurgeri maronii ?n sarcină...nu mai ţin minte, zicea că o şi durea?
La mine nu s-au schimbat prea tare lucrurile de dimineaţă, sunt aceleaşi urme maronii pe şerveţel...nu ştiu cum să explic, dar ce mă sperie este că am şi dureri de burtă...eu le-aş spune chiar contracţii pentru că le recunosc.

Pass, tratament de susţinere nu am luat niciodată....nu a fost nevoie, cel puţin la sarcina oprită ?n evoluţie e chiar mai bine că nu am luat, dar m?ine dimineaţă cred că trebuie să merg la dr. şi sigur ?mi va da ...ideea este că m?ine aveam o zi grea la muncă şi nu ştiu cum voi lipsi, nici nu le-am spus la toţi ?ncă. ?ntr-un fel poate e mai bine să spui pt că ?n astfel de situaţii măcar nu mai dai multe explicaţii...eu m-am speriat tare de data asta şi mă g?ndesc la ce e mai rău sad   
Şi mă doare cu at?t mai mult cu c?t este vina mea, am ridicat nişte jardiniere, am grădinărit c?teva ore ieri pt că este o activitate care mă relaxează, am gătit şi călcat toată ziua şi apoi am fost plecată la o petrecere p?nă dimineaţă...am exagerat şi dacă se ?nt?mplă ceva e doar vina mea supa
Graga sau Pass poate ştiţi să-mi spuneţi ce aş putea să mai iau la ora asta, ?n afară de no-spa sau Duphaston...l-am trimis pe soţ şi mi-a luat Duphaston, am ?nţeles că este bun...l-am luat după ureche dar la cum mă simt ce s-ar mai putea ?nt?mpla? Am greşit tare?
Scuze, Pass iubita, am tot vrut să-ţi spun să stai liniştită că va fi bine...ai să vezi c?nd mergi la eco şi ?ţi vei auzi inimioara din burtică de data asta! puss

rain coco se intoarce azi, din cate imi aduc aminte si ea a ridicat galeata cu apa cand a curatat acvariu, deci totul este de la efort...ea a stat linistita in patut.....pai de ce te-ai apucat sa ridici singura jardinierele? ...eu zic sa nu intri in panica, vezi ce spune medicul ...nu poti sa-l suni?...ar trebui sa stai in pat  rugaciune  puss

uite ce a scris cocof atunci:
,,A venit randul meu azi dimineata sa experimentez spotting maroniu. De fapt nu era nimic pe chilot, era pe hartia igienica. Am sunat-o pe dr. si mi-a zis sa incerc sa stau azi cat pot eu de relaxata (de preferat in pat) , mi-a mai zis sa iau no spa si mi-a explicat totodata ce aceste singerari sunt oarecum fregvente pana la formarea placentei. Mi-a explicat fapul ca sangerarea maronie denota faptul ca ceva s-a intamplat aseara...si da, pot sa spun ca inconstienta de mine , am schimbat apa din acvariul pestilor si asta a presupus sa car 4 galeti cu apa  bang  bang  bang
Asa ca azi am ramas acasa si o sa incerc sa stau cumintica de data asta."

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-04-25 19:26:31)

.

#1695 2010-04-25 19:23:28

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

rain si eu am avut scurgeri dar doar de doua ori cand am fost la toaleta, in zile diferite, nu stiu de la ce si tot asa la 7-8 sapt cred, mi-a dat doc duphaston si magne b6, eu zic sa iei legatura cu doc ta, ea te stie mai bine, si spune-i ce s-a intamplat, ea te poate linisti si zice ce sa iei exact, oricum odihna acuma pusspuss

fete eu ies afara, ne auzim, pupici pusspuss

pisicu doamne ajuta pusspuss

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-04-25 19:24:40)

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#1696 2010-04-25 19:28:02

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Pisicu  rugaciune  rugaciune

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Publicitate

loading...

#1697 2010-04-25 19:32:34

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Pisicu a scris:

Buna fetele... cu toate ca am platit taxa de urgenta abia ieri dupa-amiaza am primit rezultatul le cel de-al doilea bHCG... cand l-am vazut ma bocit vreo ora intr-una... nu m-am resemnat inca cu ideea si ma duc maine sa-l repet... miercuri era 191... vineri a fost 212...
Am facut si progesteronul si era 18... asta chiar nu stiu cum sa-l interpretez ca valoare... luni ma duc sa le repet... nu vreau sa cred ca se pierde...

iubita, macar mola nu e sigur. am mai avut un caz pe forum cu o crestere f mica la a doua dozare si mult mai buna la urmatoarea si bebe s-a dezvoltat normal pana la urma.
daca progesteronul l-ai facut la synevo este cam mic...
as zice sa vorbesti cu medicul tau... mie mi-a zis sa iau duphaston, vezi ce zice si al tau. si iti tin pumnii sa iasa bine valoarea de luni  rugaciune

rain, ai facut foarte bine ca ai luat no spa si duphaston. plus odihna eu cred ca o sa dea rezultate  rugaciune

Chrys a scris:

Buna seara.Am si eu cateva intrebari:
-este posibil sa ai ovulatie a 5-a zi de la CM?
-ovulele Meclon se folosesc si in timpul menstrei?
-BU se poate administra in paralel cu un tratament cu antibiotice si polidin?
Multumesc frumos.

la prima intrebare: extrem de putin probabil
la a doua: nici un fel de ovule nu se folosesc in timpul menstrei
a 3-a: da

LE totusi, daca iei antibiotic dupa ovulatie, ai grija sa nu ramai gravi in ciclul respectiv

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-25 19:34:33)

#1698 2010-04-25 19:35:38

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

gargarita a scris:

bunea georgeta a scris:

Miri, tu lucrezi in fiecare duminica? par

Garga  par gatesc supa cu galusti, o mancarica cu fasole verde, peste la cuptor..... si ficat de pui  prajit dat prin faina cu mujdei de usturoi si mamaliguta....  dar ficatul o sa il fac mai tarziu cand va veni sotul acasa
  LE uitasem ...si friptura de pui pe gratar pentru mine ca sunt la regim , cura

drool  drool  drool  drool
succes cu regimul  majoreta  majoreta  majoreta

printe ziceam de preze in ideea ca poate unul din voi nu scapa de infectie si o paseaza din nou la celalt. e f posibil, sa stii.

faza cu iaurtul parca 5 zile se face. dar dc nu incerci cu ovule cu lactobacili ( GinieL, Feminela VagiC, Viviflor, Ginophilus etc) ? sunt muuuult mai concentrate in lactobacili decat iaurtul, deci mai eficiente, si mult mai comode.

da, m-am gandit un moment la gemeni apoi am ajuns la concluzia ca e imposibil  forgetit

n-ai ovulatie multipla miri  tongue  las' ca-i suficienta una si buna smile

garga, mie dr nu mi-a dat nimic pt refacerea florei, dar am citit eu pe site de trat cu iaurt. Daca iau acele ovule de capul meu e ceva? Am citit ca gynophylus e chiar pt asa ceva :
"Fiecare capsulă vaginală GYNOPHILUS* conţine:
- Lactobacillus casei varietatea rhamnosus Doderlem: cultură liofilizată (341 mg), concentraţie minimă de 10germeni pe gram
- Excipient: lacfoz?

Lactohacillus casei varietatea rhamnosus Doderlein există in mod natural la nivelul mucoasei vaginale şi
contribuie la menţinerea sau refacerea ecosistemului vaginal prin scăderea pH-ului. "

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1699 2010-04-25 19:37:17

Chrys
Sr. member

Multumesc frumos,gargarita,pt raspuns.Chiar citeam pe aici pe forum si ma gandeam ca nu voi primi raspuns,pt ca vad ca sunteti numai prietene pe aici.
In legatura cu ovulatia a 5-a zi,vroiam sa-ti zic ca asa a iesit testul....foarte foarte pozitiv .

#1700 2010-04-25 19:39:13

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Helloooooo  happy  happy  happy  happy  iubitelor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am aterizat si eu la propriu pe la 4.30 si am zacut pana acum ca efectiv nu mai puteam!!!!

Nu am apucat sa citesc nimic dar am parcurs rapid ultima pagina si am vazut ca Rain avea nevoie de un raspuns. La mine sangerarea a durat doua zile (era de fapt un spotting maro , din ce in ce mai diluat ) . A fost putin cantitativ (cand ma stergeam la baie si una, oua picaturi pe tampon) , dar suficient sa ma sperii tare de tot. Tratamentul a fost cel pe care ti l-a spus si Lavi : utrogestan si magerot sau magne B6. La maine sangerararea a inceput joi dimineata si cand am intrebat-o pe dr. cand ar trebui sa ma ingrijorez mi-a spus ca sambata dimineata, daca nu se opreste pana atunci. aAaaaaa, si am stat cumintica in pat doua zile.

Trebuie sa plec sa-mi recuperez copilul de la bona. Va puuuupppppp si mi-a fost dor de voi  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-04-25 19:41:17)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1701 2010-04-25 19:39:41

rain
New member
Inregistrat: 2009-11-25

par  puss  puss  puss  puss Mulţumesc din suflet Andreea, Miri, Mikado,Lavi puss  puss  O să stau liniştită ce altceva să fac...cu florile am şi eu pasiunea mea şi am profitat că soţul a luat copiii la o plimbare şi am rămas singură şi m-am luat cu treaba. Problema că lipsa simptomelor de sarcină m-au făcut să uit că sunt totuşi gravidă şi mai ales că poate la v?rsta mea ar trebui să o iau mai uşor...vă daţi seama că cel mai mic dintre copii are 2 ani şi un pic şi nu pot să să nu-l iau ?n braţe toată ziua, nu ar ?nţelege de ce-l resping...şi nu e aşa de uşor, are vreo 12-13 kg...
Vreau să spun că nu e aşa uşor să nu fac anumite lucruri ca atunci c?nd nu aveam niciun copil, avem am?ndoi un program ?ncărcat şi la muncă şi acasă şi s?mbăta de obicei tragem tare ca ?n restul săptăm?nii să ne fie mai uşor...
Am ?ncercat să sun la dr dar are tel deschis..cel puţin cea de la policlinică că pe cealaltă nu am contactat-o ?ncă pt că nu ştiu dacă răm?n la ea...
Mulţumesc ?ncă o dată...merg să stau ?n pat, ?n fond dacă nu văd roşu aprins nu e ff grav nu?
Garga, mulţumesc,  puss aşa mă g?ndeam şi eu dar e bine c?nd confirmă cineva care ştie mai bine.

Cocof, Dumnezeu te-a adus la fix puss  puss  puss Aşa este şi la mine, doar c?nd mă şterg, dureri aveai? Oricum m-aţi mai liniştit fetele!  puss  par  puss

Ultima oara a fost editat de rain (2010-04-25 19:43:08)

gravida 38+

#1702 2010-04-25 19:41:14

gargarita
Moderator

printe, toate pe care le-am insiruit eu sunt pt asa ceva. rau n-are ce sa-ti faca.

Chris, testul de ovulatie ti-a iesit f pozitiv in ziua a 5-a a ciclului? nu stiu ce sa zic, mi se pare putin probabil. si testele astea nu au chiar valoare de lege, mai dau erori. ce fel de test ai folosit? ai cicluri regulate, lungi, scurte?
oricine e binevenit aici smile

Le Cocooooo  puss  kram
LLE chris, cand am zis ca mi se pare putin probabil m-am referit la ovulatie in ziua 5-7. nu contest ca ai avut test pozitiv in ziua 5 smile

Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-25 19:44:21)

#1703 2010-04-25 19:43:47

dirida
Insomniac member

multumesc garga...
mai am o sg intrebare si gata. trat asta pt refacerea florei il fac imediat dupa ce termin cu trat care mi l-a dat pt vaginoza bacteriana sau tb sa astept un pic pana sa ma apuc de el?

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-04-25 19:44:29)

#1704 2010-04-25 19:43:58

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Si no spa ia daca ai dureri !!!!!!! Eu nu prea aveam. Fug , revin deseara tarziu.

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1705 2010-04-25 19:44:59

gargarita
Moderator

poti sa te apuci imediat printe

#1706 2010-04-25 19:46:34

dirida
Insomniac member

multumesc garga  puss

#1707 2010-04-25 19:46:37

rain
New member
Inregistrat: 2009-11-25

puss Cocof

gravida 38+

#1708 2010-04-25 19:48:17

Chrys
Sr. member

gargarita a scris:

printe, toate pe care le-am insiruit eu sunt pt asa ceva. rau n-are ce sa-ti faca.

Chris, testul de ovulatie ti-a iesit f pozitiv in ziua a 5-a a ciclului? nu stiu ce sa zic, mi se pare putin probabil. si testele astea nu au chiar valoare de lege, mai dau erori. ce fel de test ai folosit? ai cicluri regulate, lungi, scurte?
oricine e binevenit aici smile

Testul de ovulatie se numeste ALINTA.Ciclurile mele sunt neregulate.Cand la 22,cand la 26,cand la 20 de zile...Se zice ca e posibil sa ovulezi si a 5-a zi,se zice ca exista si ovulatie spontana....nu stiu ce sa mai cred.In ceea ce priveste testele de ovulatie,o colega de-a mea a ramas insarcinata cu toate testele negative in luna respectiva nustiu .Eu mai vreau un bb.Speram sa fie luna asta,dar n-a fost.Am tratament de la medic cu antibiotice,polidin,antiinflamatoare pe perioada menstrei.De la mine putere,am inceput si cu BU. Sper din suflet ca luna viitoare sa fie eibe.D.p.d.v. ginecologic sunt fara probleme,doar un uter retrovers,dar cu fetita(caci am o fetita de 12 ani) am ramas din prima:).

Ultima oara a fost editat de Chrys (2010-04-25 19:50:14)

#1709 2010-04-25 19:48:53

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Chris nu este vorba ca suntem prietene si avem un cerc inchis numai ca unele (cum as fi eu) nu prea ne pricepem foarte tare la a da sfaturi in legatura cu ovule si tratamente astfel ca stiind ca este gargarita (experta noastra  puss ) online am lasat-o pe ea sa iti raspunda.

Bine ai venit!  puss  puss

Cocofanoooo  puss  puss  puss treci la smotoceala  par  par  par 

Ce ne-ai adus si noua bun? (ma refer la pozici  big_smile )

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-04-25 19:56:09)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1710 2010-04-25 19:54:02

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Cocof bine ai venit acasa!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.