Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24-91
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 24
Chrys a scris:gargarita a scris:printe, toate pe care le-am insiruit eu sunt pt asa ceva. rau n-are ce sa-ti faca.
Chris, testul de ovulatie ti-a iesit f pozitiv in ziua a 5-a a ciclului? nu stiu ce sa zic, mi se pare putin probabil. si testele astea nu au chiar valoare de lege, mai dau erori. ce fel de test ai folosit? ai cicluri regulate, lungi, scurte? oricine e binevenit aici
Testul de ovulatie se numeste ALINTA.Ciclurile mele sunt neregulate.Cand la 22,cand la 26,cand la 20 de zile...Se zice ca e posibil sa ovulezi si a 5-a zi,se zice ca exista si ovulatie spontana....nu stiu ce sa mai cred.In ceea ce priveste testele de ovulatie,o colega de-a mea a ramas insarcinata cu toate testele negative in luna respectiva .Eu mai vreau un bb.Speram sa fie luna asta,dar n-a fost.Am tratament de la medic cu antibiotice,polidin,antiinflamatoare pe perioada menstrei.De la mine putere,am inceput si cu BU. Sper din suflet ca luna viitoare sa fie eibe.D.p.d.v. ginecologic sunt fara probleme,doar un uter retrovers,dar cu fetita(caci am o fetita de 12 ani) am ramas din prima:).
la cicluri atat de scurte sa stii ca ar putea fi posibil... multa bafta si ramai cu noi daca iti face placere
miri
Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-25 19:55:18)
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- Chrys
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
Multumesc,Mirik,multumesc tuturor .Nu prea inteleg nimic din acea poza...eu asta vara mi-am luat TB timp de 3 luni,si in fiecare luna imi crestea temperatura in ziua 14,dar atunci aveam CM cam la 24-25 de zile.Acum nu stiu din ce cauza mi s-a dereglat asa.Tot asta vara in iunie,am avut si 2 teste pozitive(de sarcina) dar am avut parte de un avort menstrual,din pacate.Sper din tot sufletul ca luna viitoare sa fie bb.Am si cateva analize de facut,dar astept sa treaca menstra si voi merge sa le fac.Mi s-a recomandat sa fac:prolactina,estradiol si progesteron.TSH,T3 si T4,plus cateva analize uzuale.
Ultima oara a fost editat de Chrys (2010-04-25 20:16:15)
Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- Chrys
- Sr. member
Aaaa.....mi s-a mai spus ca am 2-3 chistulete Naboth pe col,dar ca asta nu afecteaza si nu pune probleme in a ramane insarcinata.
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- gargarita
- Moderator
mika, tare graficul ala. deci se poate
chris, daca s-a scurtat ciclul cel mai probabil si ovulezi mai devreme, asa ca ar fi util sa incepeti sa prestati f devreme. cred ca te-ar ajuta sa incepi iar sa-ti iei temperatura bazala, eventual sa-ti faci grafic pe fertility friend cum avem noi la semnatura progesteronul in ce zi il faci?
- mikado
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-29
gargarita a scris:mika, tare graficul ala. deci se poate
chris, daca s-a scurtat ciclul cel mai probabil si ovulezi mai devreme, asa ca ar fi util sa incepeti sa prestati f devreme. cred ca te-ar ajuta sa incepi iar sa-ti iei temperatura bazala, eventual sa-ti faci grafic pe fertility friend cum avem noi la semnatura progesteronul in ce zi il faci?
gargarita se pare ca da...sunt experta in search in galeria lui FF , doar doar gasesc ceva asemanator cu graficul meu
.
- Chrys
- Sr. member
gargarita a scris:mika, tare graficul ala. deci se poate
Wow...habar nu am...e o anumita zi cand trebuie facut progesteronul? Nu mi s-a zis decat sa-l fac,nu si in ce zi.Iar in ceea ce priveste graficul ala,poate ma invatati si pe mine ca am intrat acolo si nu prea inteleg .
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
Andree, ma bucur ca te simti mai bine
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Chrys
- Sr. member
- gargarita
- Moderator
Chrys a scris:gargarita a scris:mika, tare graficul ala. deci se poate
Wow...habar nu am...e o anumita zi cand trebuie facut progesteronul? Nu mi s-a zis decat sa-l fac,nu si in ce zi.Iar in ceea ce priveste graficul ala,poate ma invatati si pe mine ca am intrat acolo si nu prea inteleg .
progesteronul trebuie facut dupa ovulatie si de preferat la mijlocul perioadei tale luteale cand are nivelul maxim. perioada luteala= perioada de la ovulatie pana la urmatoarea menstra. daca il faci in faza foliculara, il faci degeaba. cand te hotarasti sa incepi cu temperatura iti faci cont pe www.fertilityfriend.com. nu iti faci mai devreme ca sa nu irosesti zilele VIP gratuite pe care le primesti la inceput. si apoi introduci datele ( temperatura, secretie, contact sexual, simptome, etc) dand click in calendar pe ziua corespunzatoare. cand o sa-ti faci cont o sa te prinzi repede. iar noi vom fi prin preajma daca te poticnesti sau ai nelamuriri.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Buna fetele, am revenit si eu un pic
Am avut mari dubii legate de scrierea acestui mesaj, pentru ca vad ca au fost ceva discutii in contradictoriu din cauza mea, care nu m-au lasat 'rece' ca sa zic asa Ca sa clarific lucrurile - nu am ramas deoparte din cauza acelui mesaj la care nu am primit raspuns. Acela nu a fost nici primul si nici ultimul mesaj ignorat Tin minte ca pe la inceputuri am asteptat cu sufletul la gura sa intre garga, sa imi raspunda la mesajul postat cu 12-24 de ore inainte, si ma simteam tare prost ca nu ma baga nimeni in seama... Dar asta e normal, comunitatea e mare, in plina dinamica, nu avem cum sa fim prezenti 24 din 24 si sa raspundem la toate mesajele. Si in plus, in ultimul timp numarul membrilor aproape s-a triplat, deci e normal sa nu ne bagam toate in seama.
Au fost totusi unele comentarii plasate indirect la adresa mea care m-au suparat, insa acum retroactiv, nici asta nu ma mai impresioneaza, deoarece nu e obligatoriu sa ne simpatizam 'in grup'. Recunosc ca si eu am fete care imi plac mai mult si altele care ma lasa indiferente (ca sa nu folosesc o expresie mai dura), si nu imi e rusine sa recunosc asta. Nu o sa zic nume, pentru ca asta ar da dovada de proasta crestere, si pentru ca nu e modul meu de actiune sa arat cu degetul.
Concluzia finala din partea mea este urmatoarea: intru in continuare pe forum, cand am timp si chef, cand am nevoie de incurajare sau de sfaturi sau cand imi doresc sa prind noutatile despre fete. NU o sa intru pe forum cand sunt suparata, trista, frustrata, obosita, ocupata, sau cand simt ca faptul ca stau pe forum m-ar determina sa ma preocup prea mult de proiectul bebe. Simplu, nu?
Astea fiind spuse, ce ma faceti?
Am vazut ca mikado are grafic frumos. Bafta multa!
Imi pare rau ca maripossa a fost napadita de urati, mama lor de spurcanii!
Tin pumnii pentru pass, garga, rain si Pisicu, sa se rezolve toate problemele voastre si sa va bucurati fara retinere de sarcina voastra!
Iar legat de graviduta Andreed - internetul poate fi si prietenul cel mai bun, dar si dusmanul cel mai mare, asa ca nu te increde in tot ce citesti, draga mea. Capul sus, mai ai o luna jumate si o vezi pe Maria!
Daca am uitat pe cineva, nu a fost cu intentie, sunt doar obosita si mi-e tare foame, asa ca va si fug la masa.
- bunea georgeta
- Platinum member
- Site
bluee bine ai revenit
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Blue am incetat sa mai citesc aiurea pe net, mai bine citesc o carte si imi pastrez optimismul de care avem amandoua nevoie. Imi dau seama cat de rau ii fac Mariei cu starile mele. Pofta buna!
Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-04-25 21:03:47)
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- gargarita
- Moderator
blue, mi-ai lipsit sa ai pofta iubita
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
blueeyes a scris:Buna fetele, am revenit si eu un pic
Concluzia finala din partea mea este urmatoarea: intru in continuare pe forum, cand am timp si chef, cand am nevoie de incurajare sau de sfaturi sau cand imi doresc sa prind noutatile despre fete. NU o sa intru pe forum cand sunt suparata, trista, frustrata, obosita, ocupata, sau cand simt ca faptul ca stau pe forum m-ar determina sa ma preocup prea mult de proiectul bebe. Simplu, nu?
blue , eu ma bucur ca ramai pe forum , dar si eu pot spune acelasi lucru cred ca nu voi mai intra chiar zilnic pt ca uneori simt ca forumul ma face sa ma gandesc prea mult la bebe, si eu incerc tot timpul sa fiu cat mai detasata, mi-a ajuns depresia de saptamana trecuta ...depinde de dispozitia pe care o voi avea... bineinteles daca as avea vesti bune as intra imediat sa vi le comunic chiar voiam si eu sa mentionez asta, pt ca nu vreau sa se considere ca sunt suparata pe cineva
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|