homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti???

#1 2010-04-26 14:41:06

cary
New member
Inregistrat: 2006-08-15

ce parere aveti???

sunt cu prietenul meu de ft mult timp,inca dinainte de liceu.ok nu asta e problema ce vreau sa o dezbat am zis doar asa sa va faceti o idee.am trecut prin bune si rele acum suntem anul 2 la facultate si chiar avem planuri de casatorie.eu sunt ft geloasa si ft suspicioasa iar acuma intro seara am avut o discutie mai aprinsa si mi-a marturisit ca in timpul liceului s-a mai intalnit cu 3 fete bineinteles in perioade diferite dar ca nu a ajuns sa se culce cu ele deci sa nu ma simt inselata. spranceana ok..asta in prima instanta...ca apoi sa imi zica ca atata nu i pare rau ca stie ca nu am fost singura din viata lui.si l-am intrebat in ce sens?si mi-a zis ca nu conteaza.mentionez ca la prima vedere cand mi-a zis de iesirile acelea am suferit enorm dar am luat-o ca pe o grseala de adolescenta si am decis sa il iert pt ca sincer si eu m-am intalnit cu alti baieti fara ca sa stie insa eu sigur nu am ajuns la sex.din acest motiv l-am iertat pt acele fapte si am apreciat ca a fost sincer.nu multi baieti zic asa ceva mai ales daca nu s-a aflat si sigur nu mai aflam eu acuma dupa 3 ani de cand a fost asta.el a fost primul si singurul baiat cu care am ajuns in pat.acum eu ce sa cred?sunt ft nedumerita si suparata.credeam k se poate sa ramanem doar noi unul pt celalalt acum nu stiu ce sa cred.la ce s-a referit oare cand a zis ca nu am fost singura din viata lui? doar la faptul k a mai iesit si cu altele?el m-a asigurat mereu ca nu s-a culcat cu altcineva ca cica nu ar putea si etc.pe moment m-am gandit sa i zic si eu lui de baietii cu care am mai iesit in liceu dar eu nu vreau sa sufere si el cum sufar eu acum pt niste greseli din trecut.k la urma urmei cred ca tot impreuna vom ajunge si nu cred ca e bine sa stie.ce parere aveti?se poate sa nu se fi culcat cu alta?exista asa ceva pe pamant? grater  sad

Ultima oara a fost editat de cary (2010-04-26 14:41:38)

#2 2010-04-26 14:48:56

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

Re: ce parere aveti???

eu cred ca fiecare trebuie sa-l accepte pe celalalt cu trecutul lui si cu tot ce e el...este absurd si suferi degeaba pentru faptul ca in urma cu 3 ani s-a intalnit cu niste fete...si chiar daca s-au culcat impreuna....asta a fosta cum 3 ani...intre timp ati construit o relatie si v-ati maturizat, la momentul prezent nu se mai pune problema de asa ceva...asa ca de ce sa-ti faci sange rau degeaba? sfatul meu este sa lasi in trecut tot ce apartine de trecut....n-are nici un sens sa 'dezgropi mortii' acum

#3 2010-04-26 14:59:43

cary
New member

stiu ca nu prea are rost sa dezgrop nimic dar m-ar durea sa stiu ca a fost a alteia.mi-a promis ca nu o sa fie decat al meu in privinta asta.ai eu m-am tinut de cuvant cand i-am zis ca va fi singurul.stiu ca a trecut mult timp.sincer parca preferam sa nu imi zica nimic.el mi-a zis ca nu stiu sa il apreciez ca mi-a zis adevarul..dar acum mi-e teama k nu o sa pot avea incredere in el asa cum ar trebui.mai ales ca eu de fel sunt ft suspicioasa acum nu stiu cum voi face sa nu imi imaginez ca ma inseala.chiar daca il mai acuzam da niciodata nu am crezut ca a si facut-o dar uite ca bine se zice ca cine vrea sa insele tot o va face.sper sa fie adevarat si sa fi fost numai al meu...grater

#4 2010-04-26 15:06:07

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

cinthya tu spui ca acestea s-au intamplat acum 3 ani si chiar daca ar fi fost ceva intre el si respectivele, apartine trecutului, si da, sunt de acord ca e de domeniul trecutului ,dar tine cont ca acum 3 ani, el era impreuna cu cary,asta e problema ,ca alt fel nu cred ca rascolea ea trecutul.
Cary, parerea mea e sa-l intrebi pe el exact la ce s-a referit cand a spus ca e multumit ca n-ai fost singura din viata lui, cred ca asta ar fi cel mai bine ca asa n-ar mai exista aceste suspiciuni, poate inutile.

#5 2010-04-26 15:10:15

cary
New member

normal k o sa il mai intreb.problema e ce am de facut?nu stiu....mam gandit sai zic si eu la randul meu adevarul dar atunci chiar ar iesi prost ma gandesc.poate el nu m-ar crede ca nu m-am culcat cu altul.cred ca e mai bine sa tac.desi imi venea sa i zic din orgoliu sa nu se simta asa de presus ca numai el a putut avea altele.dar cred ca era un gest prostesc.si daca s-a culcat cu alta parca vad ca tot raman cu el ca parca numi vine sa ma despart dar stiu ca as suferii enorm:(.exista in lumea asta un cuplu care sa fie fidel pana la sfarsit?eu visez la o iubire ideala fara inselaciuni minciuni si alte chestii...

Publicitate

loading...

#6 2010-04-26 15:16:58

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Cary, daca ai vreun dubiu, intreaba-l, macar sa fii lamurita pana la capat. Nu sa-ti spuna doar jumatate din adevar si sa se bata cu pumnii in piept ca uite ce sincer e el si ca tu nu apreciezi ce-ti spune. Pentru ca daca s-a si culcat cu ele sau cu altele nu mai e nimic de apreciat in faptul ca ti-a spus doar ca a iesit la un suc cu X sau cu Y si a lasat partea cea mai importanta afara smile

#7 2010-04-26 15:20:09

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

off topic: call me stupid, da` eu inca mai speram sa existe relatii de genu`...pe bune. fara alte n persoane.. :-? speram ca dragostea din liceu poate supravietui..
aqum... sa fiu mai atenta. cesafac

cat despre tine... nu vreau sa fiu rea, sincer. dar odata ce s`a laudat cu aceste...cuceriri...cu toate ca ar fi putut sa taca, fii sigura ca s`a si culcat cu ele.
spunandu`ti in felul in care a spus`o el, s`a eliberat macar de jumatate din povara, ca doar nu era fraier sa strice relatia marturisind tot...

dar asta e doar parerea mea:D

If you take it personal, that's ok! wink

#8 2010-04-26 15:24:00

cary
New member

sincer inclin sa il cred ca nu s-a culcat cu ele.dar cum zice mami nu poti sa iti dai seama cum e o persoana cu adevarat nici dupa 20 de ani.acuma el o stii...sper totusi sa nu o fi facut.dar nu as vrea nici sa ma mint singura.of ce grea e iubirea asta.nu mai stiu ce sa fac.asai k nu e bine sa i zic si eu faptele mele?

#9 2010-04-26 15:32:25

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

pai, etic ar fi sa`i spui. dar eu una nu i`as spune. n`are rost sa agravezi lucrurile...
...for eg. si eu cu uBi am fost "primii" unul ptr celalalt... si sincer, mi`e greu sa cred ca va ramane numai si numai cu mn, oricat ar promite el.. (desi mi`ar placea sa fie asa)

If you take it personal, that's ok! wink

#10 2010-04-26 15:33:41

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

iubiri ideale nu există, cu at?t mai mult cu c?t ?ncep at?t de devreme și p?nă-n momentul de față nu v-ați mai culcat cu nimeni altcineva. ideal ar fi fost să vă trăiți puțin copilăria, adolescența, apoi tinerețea, nu să vă legați la cap, am?ndoi virgini. dar ați făcut-o, așa că de acum ?ncolo vor exista mereu semne de ?ntrebare și suspiciuni, pentru că ceva ?nceput așa de devreme și fără o bază din trecut, independentă unul de altul, nu prea are sorți de izb?ndă să se transforme ?n ceva ideal, p?nă la ad?nci bătr?nețe

#11 2010-04-26 15:35:50

LadyPink
Platinum member
Site

Ana, i-ai stricat orice urma de incredere ca mai exista iubiri ideale lol

#12 2010-04-26 15:37:35

Roxiii
Full member

Mie nu-mi plac lucrurile facute pe junatate, adica el s-a hatarat sa-ti spuna dar, nu tot,decat asa, mai bine tacea, ca vorba ta oricum nu mai aflai niciodata.Cred ca n-a facut decat sa creeze suspiciuni si sa trezeasca semne de intrebare, plus ca poate increderea ta in el poate va scadea si-l vei privi cu alti ochi.Cary noi 2 ne asemanam f. mult pana la un punct, in sensul ca si eu am fost doar cu un singur baiat in viata mea, care acum imi este sot si suntem impreuna din clasa a-5-a ca am fost colegi de clasa, de fapt cand ne-am vazut in prima zi de scoala am stiut ca vom fi impreuna pentru toata viata, chiar daca eram  inca copii ,eu asa am simtit si uite ca acum avem 27 de ani si avem impreuna un baietel minunat.Eu am fost singura fata pt. el si el singurul baiat pt. mine si asa mi-am dorit de cand ma stiu, am visat la iubirea perfecta, sa fiu numai al lui ,sa sa fie numai al meu, sa nu-l mai atinga nimeni si asa a fost si este si in ziua de azi ,dar relatia noastra a fost extraordinar de puternica de la inceput si chiar daca multi si-ar fi dorit sa ne vada despartiti ,n-au reusit pt. ca iubirea adevarata invinge orice.Dar la noi n-au fost probleme gen ca eu sa mai fi iesit cu altul sau el cu alta deci ,ne-am daruit in totalitate unul altuia si sper din tot sufletul sa fie asa pentru tot restul vietii noastre.Repet, el trebuie sa-ti spuna tot fara puncte de suspensie daca tine la relatia voastra si nu vrea sa creeze tensiuni.O relatie serioasa, ca sa dureze in timp ,trebuie cladita pe o iubire sincera, incredere, sinceritate, devotament si nu in ultimul rand respect.

Ultima oara a fost editat de Roxiii (2010-04-26 15:43:48)

#13 2010-04-26 15:47:48

anabella_n
Hero member

LadyPink a scris:

Ana, i-ai stricat orice urma de incredere ca mai exista iubiri ideale lol

păi dacă nu există lol. există iubiri frumoase, pline de esență și ?nțelegere, dar perfecțiunea e ceva necunoscut, că doar suntem oameni, nu zei
și cum zice și Roxiii, ca să ajungi la un asemenea nivel, cel la care a ajuns ea cu soțul ei, trebuie să știi din start că nimeni ?n afară de el nu va mai pune m?na pe tine și invers. ori la ei doi nu prea e cazul de așa ceva big_smile

#14 2010-04-26 15:52:06

Roxiii
Full member

Pai tocmai de asta am si specificat in mesajul meu, ca la noi nu s-a pus problema ca eu sau el ,sa fi iesit cu altcineva ,deci situatia e diversa.Eu cred in iubirea perfecta si am toate motivele, pentru ca traiesc o astfel de iubire.

#15 2010-04-26 15:52:47

LadyPink
Platinum member
Site

Depinde probabil si de firea persoanelor. Unele chiar nu concep si nu-si doresc, altele sunt inclinate catre poligamie, altele catre experimente. Si mult mai greu "potolesti" o persoana care nu crede in monogamie si o faci sa fie fidela decat una care, daca a gasit ce-i place, isi da si viata si nu insala.

#16 2010-04-26 15:59:23

Roxiii
Full member

Eu nu mi-as insela sotul pt. nimic in lume, pentru mine el e cel mai frumos baiat de pe globul pamantesc, e cel mai cel, cel mai super, cel mai scump, cel mai dulce......e perfect si dupa 15 ani de cand ne cunoastem il iubesc cu toata fiinta mea.

#17 2010-04-26 16:02:16

cary
New member

eu sunt cu el mai exact din clasa a 6a.faptul ca s-a intalnit cu altele s-a datorat posibil si anturajului lui...el facea fotbal.deci stiti cum sunt fotbalistii...el era cel "fraier".ma ducea cu el peste tot la meciuri la antrenamente si chiar devenise bataia de joc a colegilor din acest motiv.ca"ma cara"cu el peste tot.mergem si la piata de masini impreuna.eu nu vad nimic rau in asta mai ales ca imi si place nu mergeam doar asa sa fiu acolo.insa colegii lui nu vedeau asa treaba.ei ziceau ca fetele nu au ce cauta cu ei si etc.posibil asta a fost un impuls pt el.k ceilalti aveau iubite sa mai aveau inca 2 pe langa ele....el mereu imi zicea ce zic baieti de el ca i prost ca tot cu mine i si etc.conceptii tampite...dar el mereu insista sa merg cu el chiar daca era luat la misto.ok dar si eu am gresit.lui nu i placea sa iasa asa la distractii mai bine statea cu mine pe canapea si ne uitam la un film.in schimb eu mai ieseam si asa am intalnit un baiat care era pus pe distractie si am avut o aventura daca pot sa i zic asa cu el.era consolarea mea.cand a meu ma supara stiam unde sa fug.dar a trecut si nu am ajuns in pat cu respectivul desi aveam nenumarate ocazii si el isi dorea enorm.dar nu m-a lasat sufletul si nu imi doream sa o fac cu el.si asa in momente de nervi ma gandesc ca si acum daca l-as suna am putea relua tot si as putea si eu sa o fac cu altcineva macar sa vad cum e.dar sincer parca nu am nicio curiozitate.si parca mi-e frica sa fac asta pt ca daca iubitul meu intradevar nu s-a culcat cu alta si eu as face-o nu mi-as ierta-o in veci!uneori cand am ganduri negre imi vine sa ma razbun dar cand devin rationala ma gandesc ca ce sens are?

Ultima oara a fost editat de cary (2010-04-26 16:05:06)

#18 2010-04-26 16:04:41

anabella_n
Hero member

ce de probleme existențiale...
bucură-te de ce ai acum cu el și at?t, la ce bun să dezgropi morții? o să vezi tu singură, pe viitor, dacă aveți sau nu șanse să răm?neți ?mpreună

#19 2010-04-26 16:07:00

cary
New member

roxiii ma bucur ca traiesti asa o ibire frumoasa.faptul ca ati rezistat atatia ani imi da si mie o speranta ca se poate face ceva.el chiar zicea sa rezervam sala de nunta si etc.dar acum eu sunt asa de dezamagita incat nu vad partea buna...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.