homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatie virtuala, solutii reale - damn it!:D-9

#153 2010-05-04 12:18:31

candy_evil
New member
Inregistrat: 2009-12-28

Re: relatie virtuala, solutii reale - damn it!:D

LadyPink, ai dreptate....asa ar trebui sa se intample ca sa nu sufere nimeni.
Daca stai sa te gandesti bine, nu e chiar asa greu de realizat...numai ca suntem prinsi in niste "reguli" de societate si convietuire care ne impiedica.
f*ck the sistem!!!

#154 2010-05-04 12:22:09

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

candy_evil a scris:

problema mea e ca sunt prea "tont" si vreau sa impac pe toata lumea si sa nu sufere nimeni, in cele din urma tot eu voi fi cel care o sa suporte tot de dragul casniciei sau relatiei pe care o am acum, asa e cel mai bine ???

Problema ta nu este ca esti tont, ci ca esti un barbat care isi inseala virtual nevasta, si vrea sa para mare crai, ca domne nu vrea sa raneasca pe nimeni.  sm  Daca vrei mila pe forumul asta nu o sa gasesti.

#155 2010-05-04 12:25:38

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

candy_evil a scris:

anabella, daca as fi seful tau, ti-as spune s atreci la treaba imediat...nu mai pierde timpul cu muzica populara!!!
box
hugs....smile

era doar un fel de a spune, n-o lua ad literam smile
eu mă duc să iau pr?nzul cu soțul meu, spor la scris pe aici, abia aștept să citesc ce ați mai scris ?n lipsa mea big_smile

#156 2010-05-04 12:29:45

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Ana, sunteti 3 carora le place numele hotarat pentru fiica-ta big_smile In cazul in care nu am fost suficient de clara big_smile

Candy, nu prea ai cum sa schimbi un astfel de "sistem". Principii, valori morale... astea sunt greu de schimbat chiar si atunci cand iubesti smile Si prin schimbare ma refer la faptul ca el/ea sa faca lucrul respectiv din placere, nu ca o obligatie din iubire sau pentru ca i-o cere partenerul sau partenera. Daca nu sunteti amandoi pe aceeasi lungime de unda in chestiuni de genul asta, slabe sanse sa deveniti pe parcurs. Plus ca oamenii de regula judeca ceea ce nu pot concepe pentru ei insisi si multi gandesc doar prin prisma persoanei lor, a vietii lor si a alegerilor lor. Asa ca e destul de greu cu lucrurile mai neconventionale smile

#157 2010-05-04 14:00:54

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

LadyPink a scris:

Ana, sunteti 3 carora le place numele hotarat pentru fiica-ta big_smile In cazul in care nu am fost suficient de clara big_smile

thanks, chiar mă bucur că-ți place  puss

Publicitate

loading...

#158 2010-05-04 14:09:23

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

candy_evil esti foarte imatur si tratezi problema cu o mare nonsalanta si o atitudine de miserupe.
Imi dai impresia ca nu esti deloc preocupat decat de persoana ta si lasi la o parte sotia si copilul. Te gandesti numai cum sa faci TU sa fii cu tipa aia si cum sa procedezi TU
Inainte sa o descoperi pe tipa asta, erai nefericit in familia/casnicia ta ????

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#159 2010-05-04 15:45:38

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

bai, daca-s avea un barbat ca tine credca te-as bate toata ziua!!! pacat ca exista barbati de-astia !!

#160 2010-05-04 15:48:35

candy_evil
New member

martini_roz Nu cred ca eu ma gandesc numai la mine....daca era asa, nu mai ceream nici o parere, nici un sfat...
inainte sa o intalnesc pe ea, nu eram nefericit....dar nici fericit, nici multumit....
singurul de care sunt mandru si merita orice efort si sacrificiu este baiatul meu....smile smile

#161 2010-05-04 15:49:16

pink_martini
Hero member
Site

candy_evil a scris:

LadyPink, ai dreptate....asa ar trebui sa se intample ca sa nu sufere nimeni.
Daca stai sa te gandesti bine, nu e chiar asa greu de realizat...numai ca suntem prinsi in niste "reguli" de societate si convietuire care ne impiedica.
f*ck the sistem!!!

OMG tu nu te gandesti deloc la familia ta !!! Pentru tine sunt obstacole in calea fericirii tale aka sa fi impreuna cu noua ta cucerire ( cel putin eu la concluzia asta am ajuns din tot ce ai zis )
Nu meriti sa ai familie, sotie care te iubeste si copil care iti spune "tati" Meriti sa fii singur !!!!

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-05-04 15:50:24)

#162 2010-05-04 15:51:24

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

asai pink merita sa fie singur!!!pacat de sotia ta ,probabil are multa incredere in tine.

#163 2010-05-04 15:55:47

candy_evil
New member

tu ce barbat vrei, akisandra? cum sunt eu ...atat de monstruos incat sa nu merit o familie, sotie si copil???
crezi ca tu esti mai buna decat mine?
fiecare dintre noi ascundem cate ceva...eu am spus tot aici si nu mi-e teama de "bataia" pe care o pot lua de la tine .....big_smile
tu ce ascunzi.... nails

#164 2010-05-04 16:01:39

pink_martini
Hero member
Site

candy_evil a scris:

tu ce barbat vrei, akisandra? cum sunt eu ...atat de monstruos incat sa nu merit o familie, sotie si copil???
crezi ca tu esti mai buna decat mine?
fiecare dintre noi ascundem cate ceva...eu am spus tot aici si nu mi-e teama de "bataia" pe care o pot lua de la tine .....big_smile
tu ce ascunzi.... nails

Frate, nu e nimeni perfect! Normal ca fiecare are cate un defect si nu cred ca ne-am dat vreuna pe aici "miss perfect" Normal ca fiecare om ascunde ceva ...
Da, esti monstros pentru ca nu aveai de ce sa te lansezi relatii virtuale cu o una. Pentru ce ? Esti nefericit ? Divorteaza!
Tu nu ai venit pe forum cu problema asta "sunt nefericit, vreau sa divortez"  Nuu, problema ta no. 1 este "ce sa fac ? sa mi-o trag cu aia? Sa fim amanti ? cum e mai bine???
Deci scuteste-ma cand faci afirmatia "nu sunt egoist, ma gandesc si la familie"
Give me a break.
Si inca un lucru, daca o iubesti intr-adevar pe sotia ta ... you work things out !!!
Ziceai ca inainte de tipa vituala nu erai nici fericit, nici nefericit. Asta inseamna ca nu exista o buba mare in casnicia ta >> deci exista lucruri care pot fi rezolvate. Asta daca vrei sa mai fii cu sotia ta. Daca nu, fii sincer macar si nu mai face pe nevinovatul. Victima este sotia ta, care te iubeste si habar n-are ce se intampla si baietelul tau , pentru care by the way dai un exemplu perfect in viata !!!

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-05-04 16:06:04)

#165 2010-05-04 16:04:27

candy_evil
New member

akisandra a scris:

bai, daca-s avea un barbat ca tine credca te-as bate toata ziua!!! pacat ca exista barbati de-astia !!

akiss....un barbat ca mine....
hai sa-ti spun cate ceva despre mine...
nu ajung tarziu acasa, nu jignesc...n-o insult...nu vorbesc urat cu ea...
o respect....mergem impreuna aproape peste tot,
nu ma supar pe ea din prostii, nu vin beat acasa in nicio zi...nu dorm "prin vecini" niciodata...am un servici decent, nimic de reprosat, socrii ma iubesc, parintii mei si mai mult...hmm...

barbati ca mine....e pacat sa existe???? cum ii vrei tu????

am defecte, desigur....le-am expus aici in parte... si mai am o gramada, nimeni nu e perfect...

dar nu ti se pare ca te pripesti cu declaratiile astea ....
kapitulation

#166 2010-05-04 16:06:12

candy_evil
New member

roz_bombon, daca nu iti place ceea ce spun, e ok.
dar sunt convins cand spun "nu sunt egoist, ma gandesc la familia mea"!!!!

#167 2010-05-04 16:08:40

daenarys
Vizitator

dar tu iti iubesti sotia?

#168 2010-05-04 16:14:14

candy_evil
New member

sincer, nu cred...mi-e teama sa spun ca nu, pentru ca nu vreau sa recunosc.
tin la ea, ma leaga multe de ea, multe amintiri...dar dragoste nu cred ca mai e....s-a transformat....acum e altceva: respect, obisnuinta, prietenie...

#169 2010-05-04 16:18:47

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

candy..de ieri pana azi tot nu ai hotarat  ceva?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#170 2010-05-04 16:20:15

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

candy_evil a scris:

akiss....un barbat ca mine....
hai sa-ti spun cate ceva despre mine...
nu ajung tarziu acasa, nu jignesc...n-o insult...nu vorbesc urat cu ea...
o respect....mergem impreuna aproape peste tot,
nu ma supar pe ea din prostii, nu vin beat acasa in nicio zi...nu dorm "prin vecini" niciodata...am un servici decent, nimic de reprosat, socrii ma iubesc, parintii mei si mai mult...hmm...

barbati ca mine....e pacat sa existe???? cum ii vrei tu????

Dar pe langa asta iti inseli sotia cu alta. Tot ce ai descris tu mai sus este un barbat oarecare cu ceva bun simt. Sunt milioane ca tine. Ce vrei medalie, ca in general esti un om decent? Si un om decent se poate transforma in jigodie cand incepe sa insele smile

#171 2010-05-04 16:29:21

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

candy_evil a scris:

sincer, nu cred...mi-e teama sa spun ca nu, pentru ca nu vreau sa recunosc.
tin la ea, ma leaga multe de ea, multe amintiri...dar dragoste nu cred ca mai e....s-a transformat....acum e altceva: respect, obisnuinta, prietenie...

respect?? ma faci sa rad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.