homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatie virtuala, solutii reale - damn it!:D-7

#115 2010-05-04 00:46:56

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: relatie virtuala, solutii reale - damn it!:D

lol

hjarta

#116 2010-05-04 00:47:37

Loveable
Diamond member

candy_evil a scris:

x_ynna: marry me!

ce seaca o fost asta lol
*marry me, ca sa nu faci scandal cand o sa vreau sa divortez lol

hjarta

#117 2010-05-04 00:47:52

candy_evil
New member
Inregistrat: 2009-12-28

Jeniffer a scris:

mai barbatul-candy ...intelegi ce te rog aici? poti sterge unde m-ai citat ? sau vrei comunicat de presa? skitarg

Jeniffer, inteleg ce ma rogi...dar nu stiu cum sa fac asta....
sorry

#118 2010-05-04 00:48:35

candy_evil
New member

Loveable a scris:

candy_evil a scris:

x_ynna: marry me!

ce seaca o fost asta lol
*marry me, ca sa nu faci scandal cand o sa vreau sa divortez lol

Yes!smilebig_smile

#119 2010-05-04 00:50:10

Loveable
Diamond member

da ce te rog eu, intelegi? tongue
sa nu mai citeziii...sa nu mai apesi pe "citeaza" la posturile mele tongue

hjarta

Publicitate

loading...

#120 2010-05-04 00:52:26

candy_evil
New member

ok love.
Jeniff ok, sters mesaj 119
tongue

#121 2010-05-04 00:53:59

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

candy din fericire am ales un barbat adevarat care prefera sa faca dragoste cu mine in o mie de feluri decat cu o mie de femei intr-un singur fel si care ma iubeste, si care ma respecta... eu zic ca am facut alegerea potrivita, deci...stai la coada tongue

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#122 2010-05-04 00:54:47

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

candy_evil a scris:

ok love.
Jeniff ok, sters mesaj 119
tongue

ms

#123 2010-05-04 00:56:26

candy_evil
New member

x_ynna ma bucur mult pentru tine...si mai vb cand o sa impliniti 3 ani de relatie:D
sa-mi spui daca mai gandesti la fel.....

#124 2010-05-04 01:10:15

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

lol avem deja 4 wink tongue retas

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-05-04 01:22:57)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#125 2010-05-04 01:18:14

Loveable
Diamond member

ataaaaaat big_smile

hjarta

#126 2010-05-04 01:18:45

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

eu ti-am zis ca-s putine femeile de pe forumul asta si, de fapt, in general care te-ar incuraja sa-ti inseli nevasta ca sa-ti scoti asta din sistem! smile
ma bucur insa sa vad ca ai fi ok, cel putin teoretic, ca si ea sa faca asta...daca nevasta ta ar fi fost mai libertina ai fi fost foarte fericit pentru ca ati fi putut sa experimentati impreuna si sa vedeti ca daca iti poti satisface o nevoie sexuala nu inseamna nici ca nu-ti mai respecti partenerul, nici ca nu-l mai iubesti, ci poate chiar din contra... smile ghinion!! big_smile

#127 2010-05-04 01:54:23

candy_evil
New member

curat, ghinion Lady....putine femei ca tine:D

#128 2010-05-04 08:06:06

Ragnarokum
Full member
Inregistrat: 2010-04-27

candy_evil a scris:

Ragnarokum a scris:

decat sa strici casnicia, iti sugerez mai bine sa vorbesti cu sotioara ta, sa-i explici ca deh, esti barbat, barbatii au nevoie de diversitate, si sa-i propui sa se mai gandeasca la ideea de schimburi ocazionale. crede-ma ca am incercat si eu. sunt o groaza de site-uri cu swingeri din romania, chiar si cupluri casatorite, stabile, cu cariere serioase care au adoptat acest stil de viata.

daca-i explic asta sotioarei mele ma ia la bataie...tongue
tu esti casatorita Ragnarokum ?( ce nick ciudat!)
povesteste-mi daca e asa, cum te-a convins sotul tau? nu e rea ideea...smile
as putea sa-i propun sa o facem cu ei doi, nu? "tipa mea" si iubitul ei....nu?

nu sunt casatorita, si nici nu vreau vreodata sa ma casatoresc. am avut o relatie timp de 2 ani. eram practic dependenta de el, atat de mult il iubeam, eram si eu, de asemenea, posesiva, geloasa, si nu in ultimul rand, conservatoare.

la un moment dat, prietenul meu m-a luat de manuta, m-a pus pe scaun si mi-a zis ca el ca barbat are nevoie de o diversitate. si ORICE barbat daca nu gaseste la femeia lui ce vrea, o sa caute acel ceva in alta parte, insa tot "acasa" o sa se intoarca.

am apelat la un site si am gasit un cuplu tanar, placut aspectuos, CASATORIT.

eu chiar nu vroiam sa il pierd si am facut imposibilul. in momentul cu pricina, prietenul meu a facut-o cu tipa aia de pe net in aceasi camera cu mine si cu prietenul tipei, eu in acel moment am avut o revelatie si pur si simplu am simtit un curent electric in tot corpul, si parca mi-a disparut toata posesivitatea si gelozia. in momentul cand eu si cu prietenul tipei ne-am apucat de treaba, prietenul meu a sarit pe el sa-l bata.

deci el putea sa faca, dar mie nu-mi permitea.

motivul despartirii noastre nu a fost acel moment cu pricina, ci nevoia lui de libertate. eu eram prima femeie din viata lui si el mai vroia sa experimenteze, fara sa ma faca pe mine sa sufar cica

(insa eu eram mai mult decat impacata cu ideea..)

sincer, cred ca despartirea noastra a fost mai mult din cauza ca el vroia sa faca de toate, insa nu putea sa suporte sa vada/stie ca si eu fac la fel, deci, gelozia lui.

amandoi am suferit mult dupa despartire insa am reluat legatura dupa jumatate de an si mai iesim la o cafea, ceva. el acum ii singur si oarecum nefericit, pe cand eu ma simt excelent, am si un fuck-buddy si am evoluat psihic (ca nu m-am atasat de buddy dupa sex).

asa ca spune-mi, candy, cate ai mai avut inafara  de sotia ta?   ea stie cate ai avut? stie cate ai vrea?

Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent.

#129 2010-05-04 09:30:03

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Call me old-fashioned, dar niciodata nu am fost si nu voi fi de acord cu inselatul....de ce? Pentru ca de cativa ani am in fata un exemplu perfect si anume-familia mea, parintii mei, de 5 ani de zile mama mea il inseala pe tata si desi a trecut mult timp si l-am cunoscut si pe respectivul, eu inca nu ma impac cu ideea! de ce? pentru ca mie se pare un lucru extrem de egoist! ca unul-prea fraier si prea prost si care te iubeste sa stea acasa si sa isi astepte sotul/sotia si celalalt sa stea sa se distreze bine mersi! Nu il/o mai iubesti pe sotul tau/sotia ta? Atunci divorteaza dr**ului odata! Nimic bun nu iese din inselatul asta! Daca ai chef de noi experiente, atunci fa bine si divorteaza, iti lasi sotia in pace si sa fie si ea linistita si intr-un final fericita si tu o sa tot incerci noi pozitii, noi tipe pana ai sa te tot saturi!!Copilul va intelege mai devreme sau mai tarziu, de si nu cred ca nu vor ramane urme, dar macar intr-un final toata lumea va fi fericita!

Ultima oara a fost editat de kreed (2010-05-04 09:30:46)

#130 2010-05-04 11:11:19

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

candy_evil a scris:

nu e o fixatie...imi place foarte mult.
e o tipa desteapta, culta...cu bun simt. vorbeste frumos, e inteligenta...are simtul umorului , ne simtim bine impreuna ....are un caracter bine definit, e dulce, tandra...fara prejudecati si cu o influenta erotica intensa asupra mea....

I beg to differ. O fata cu bun simt la 23 de ani nu si-ar insela iubitul cu un tip de pe net. Dar oricum, voi va potriviti, nici unul nu aveti asa ceva, deci presupun ca lipsul asta nu conteaza forgetit

#131 2010-05-04 11:15:42

candy_evil
New member

ragnarokum: te admir pentru ca ai facut asta pentru iubitul tau si imi pare rau ca nu a inteles cat de mult il iubesti:)
nu pot spune asta despre sotia mea...n-ar intelege niciodata asa ceva oricat de mult ar crede ca ma iubeste....
la intrebarea ta despre cate am avut, cate vreau si cate stie sau nu sotia...nu pot sa-ti raspund, cred ca nu e cazul si nici nu imi place sa vb despre partenerele pe care le-am avut si nici sa strig in "gura mare" cate tipe am avut....
dar sa stii ca sotia mea n-a aflat niciodata daca am facut vreodata "ceva"....big_smile

#132 2010-05-04 11:19:39

Loveable
Diamond member

ahaa deci ai mai inselat-o pana acum.
atunci ce plm mai vii sa intrebi daca sa o inseli acum?
go for it!
forgetit

hjarta

#133 2010-05-04 11:22:46

candy_evil
New member

Pill....are bun simt iti spun eu ....si cred ca ai inteles gresit, ea nu vrea sa-si insele iubitul, cel putin nu asta intentioneaza...nici eu nu intentionez sa-mi insel sotia....dar vrem sa fim impreuna, nu-ti dai seama cat de complicata e situatia?

pe de alta parte, nu o cunosti si nu poti sa vb asa despre ea....eu sunt singurul de aici care o cunoaste mai mult decat voi toate....smile

no offence, pilly smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.