homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatie virtuala, solutii reale - damn it!:D-5

#77 2010-05-03 22:24:36

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: relatie virtuala, solutii reale - damn it!:D

pai nu numai anabella ti-a sugerat asta,ci  si alte fete...insa mai voalat asa...
eu cred ca in deruta asta a ta..te-ai hotarat totusi...
eu te intreb ,daca ai fi descoperit ca sotia ta intra pe un forum si intreaba cum poate sa si-o traga cu altul...cum ai fi reactionat??
sau altceva.....pune-te in pielea tipei cu care vb pe net...ce a gasit la tine? ce vrea? de ce? daca e curiozitatea...intalniti-va si vezi daca realitatea corespunde cu virtualul...
acum mi-am adus aminte de ceva---s-a intalnit frate-meu cu o tipa cu care coresponda virtual..mama ce misto gagica...era fleasca... pana s-a intalnit cu ea...nu mai era ca acolo...s-a desumflat ca un balon,nu aveau ce sa isi spuna,nu gaseau teme comune,cu toate ca pe net erau....

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#78 2010-05-03 22:26:17

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

dea_di a scris:

mie mi s-a intamplat de multe ori sa ma inteleg super bine cu cate un tip pe net, sa vorbim de toate, sa ni se para ca suntem potriviti si in momentul in care ne intalneam sa ne dam seama ca de fapt suntem pe lungimi de unda total diferite....nu mai stiu, cred ca am patit-o cu vreo 5 tipi in felul asta si doar cu unul din ei am ajuns in pat, s-a intamplat de vreo 3 ori si pe urma nu mai stiam cum sa scap mai repede de el...
de asta zic ca pana nu o cunosti pe tipa in realitate, toate gandurile si scenariile pe care ti le faci nu au niciun rost, parerea mea...ori te intalnesti pe bune cu ea, vezi ce se intampla si ce faci cu nevasta-ta, ori renunti! poate o sa fie cum zice anbella wink ...alege!

He, he, asa am intalnit si eu un tip pe net, super de treaba, vorbeam de toate, dar live era genul de persoana care imi aducea aminte de tata. Pana la urma am devenit foarte buni prieteni, dar nimic mai mult. lol

#79 2010-05-03 22:31:19

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

lol da si eu la fel, m-am intalnit cu unul si de la a doua intalnire deja ne certam....am mai incercat o perioada dar ba n-aveam timp unul de altul, ba ne contraziceam de la ceva si nu mai aveam chef unul de altul lol ....pana la urma am zis hai sa fim amici! a trecut mai mult de un an de atunci si inca vorbim, ne vedem din cand in cand, ne facem de cap prin cluburi angel ....si ne bucuram ca ne-am despatit inainte sa ne batem lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#80 2010-05-03 22:53:44

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

vrei un sfat dezinhibat? pastreaza-le pe amandoua lol intalneste-te cu cea de pe net, vedeti ce iese si daca va place rezultatul, continuati. cu sotia o lasi la fel ca pana acum. daca tot s-a dus dragostea, nu te mai chinui! intr-un final, se vor aranja toate asa cum trebuie.

bebe V., soarele si luna

#81 2010-05-03 22:54:32

Ragnarokum
Full member
Inregistrat: 2010-04-27

candy_evil, fie ca esi o clona sau nu, dupa cum raspunzi postarilor membrilor forumului, 15 ani ti-as da. maxim.

in loc sa cauti raspunsuri pe forumuri la o intrebare care chiar e prosteasca pt un om de 35 de ani, mai bine ai cauta o alternativa.

spui ca esti cu actuala ta sotie din a 12.a ...   de la 18 ani pana la 35 inseamna 17 ani, bre ! - asta inseamna jumatate din viata te de pana acum.  nu stiu ce alte relatii ai mai avut inainte de sotia ta insa din ce spui tu aici reiese ca tu mai vrei si la ALTA BUCA. no offence.

decat sa strici casnicia, iti sugerez mai bine sa vorbesti cu sotioara ta, sa-i explici ca deh, esti barbat, barbatii au nevoie de diversitate, si sa-i propui sa se mai gandeasca la ideea de schimburi ocazionale. crede-ma ca am incercat si eu. sunt o groaza de site-uri cu swingeri din romania, chiar si cupluri casatorite, stabile, cu cariere serioase care au adoptat acest stil de viata.

nu strica sa te documentezi.

neogen, prieteni,  si cu tot neamu' lor is niste porcarii de site-uri in care fetite de 12-13 ani mint ca au mult mai mult si isi pun pe profil poze photoshoppate sau ale surorilor mai mari.

Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent.

Publicitate

loading...

#82 2010-05-03 23:56:03

candy_evil
New member
Inregistrat: 2009-12-28

Jessica_M a scris:

Eu cred că-i dreptul lui să şi-o tragă cu c?te femei vrea el, nu?
Ce-ar ?nsemna să ne jignească şi el sau să ne adreseze astfel de cuvinte. Oric?t te-ar supăra omul nu trebuie să fii nepoliticos cu el mai ales că este un membru nou. Evident că la un moment dat o să fugă.
Părerea mea forgetit poate greşesc

Ok Jess, sunt de acord cu tine, pot sa mi-o trag cu cine vreau:P
ceea ce n-am sa fac niciodata este sa fug!!
i'm back...

#83 2010-05-04 00:02:12

candy_evil
New member

Ragnarokum a scris:

candy_evil, fie ca esi o clona sau nu, dupa cum raspunzi postarilor membrilor forumului, 15 ani ti-as da. maxim.

am 35, dar mersi pentru compliment, mi-ar placea sa am 15-20 de ani cu mintea de acum:D

cat despre swingers, si alte chestii de aventuri, n-o cunosti pe sotia mea, e foarte clasica si conservatoare, n-ar accepta asta....e un subiect delicat.

no offence...

#84 2010-05-04 00:08:47

candy_evil
New member

w_w singurul  lucru pe care sunt hotarat sa-l fac este sa ma intalnesc real cu ea....smile
pe urma nu stiu ce va mai fi....
si daca sotia mea ar face asta ...nu m-ar deranja deloc.
poate sa si-o traga cu cine vrea, e dreptul ei...ea nu e, nici pe departe, propietatea mea.
in schimb, un singur lucru ii cer: discretie maxima. nu vreau sa aflu.

#85 2010-05-04 00:10:38

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

signof10

hjarta

#86 2010-05-04 00:12:54

candy_evil
New member

Ragnarokum a scris:

decat sa strici casnicia, iti sugerez mai bine sa vorbesti cu sotioara ta, sa-i explici ca deh, esti barbat, barbatii au nevoie de diversitate, si sa-i propui sa se mai gandeasca la ideea de schimburi ocazionale. crede-ma ca am incercat si eu. sunt o groaza de site-uri cu swingeri din romania, chiar si cupluri casatorite, stabile, cu cariere serioase care au adoptat acest stil de viata.

daca-i explic asta sotioarei mele ma ia la bataie...tongue
tu esti casatorita Ragnarokum ?( ce nick ciudat!)
povesteste-mi daca e asa, cum te-a convins sotul tau? nu e rea ideea...smile
as putea sa-i propun sa o facem cu ei doi, nu? "tipa mea" si iubitul ei....nu?

#87 2010-05-04 00:14:11

Loveable
Diamond member

tu ai o fixatie pe tipa aia, pe bune.

hjarta

#88 2010-05-04 00:14:11

candy_evil
New member

Loveable a scris:

signof10

love....esti casatorita?

#89 2010-05-04 00:14:23

Loveable
Diamond member

nu

hjarta

#90 2010-05-04 00:15:58

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

candy_evil a scris:

w_w singurul  lucru pe care sunt hotarat sa-l fac este sa ma intalnesc real cu ea....smile
pe urma nu stiu ce va mai fi....
si daca sotia mea ar face asta ...nu m-ar deranja deloc.
poate sa si-o traga cu cine vrea, e dreptul ei...ea nu e, nici pe departe, propietatea mea.
in schimb, un singur lucru ii cer: discretie maxima. nu vreau sa aflu.

no offence...dar tu ori nu esti baiat ori faci misto....cum naiba ? s-a invantat barbatul care nu isi vrea nevasta DOAR pentru el? eu unul nu am auzit care sa nu fie gelos, posesiv, cu iubita./sotia...esti un specimen rar

si cu toate astea iti spun foarte sincer ca daca a intervenit monotonia si fata asta te incita, provoaca, face sa te simti altfel...o vei afce...o vei insela...nu te va retine nimic, pentru ca dorinta e prea mare...

#91 2010-05-04 00:17:11

Madalina85
Addicted member

candy_evil a scris:

Ragnarokum a scris:

daca-i explic asta sotioarei mele ma ia la bataie...tongue
tu esti casatorita Ragnarokum ?( ce nick ciudat!)
povesteste-mi daca e asa, cum te-a convins sotul tau? nu e rea ideea...smile
as putea sa-i propun sa o facem cu ei doi, nu? "tipa mea" si iubitul ei....nu?

ce te face sa crezi ca iubitul ei ar dori asta? sau ca ea isi doreste sa te vada in preajma sotiei....stie ca esti insurat...stie situatia voastra...dar atunci vei cu ea nu isi va dori sa isi aminteasca asta...atunci vei fi AL EI

#92 2010-05-04 00:18:27

Loveable
Diamond member

de aia am reactionat si eu asa...
i mean...daca nu te deranjeaza ca si-o trage cu altu, probabil nu o mai iubesti (concluzia mea)
plus...de ce sa nu afli? daca nu te deranjeaza?

hjarta

#93 2010-05-04 00:19:56

Madalina85
Addicted member

daca nu te deranjeaza ca ea si-ar trage-o cu altul nu stiu ce il mai tine langa ea....copilul creste...daca pentru el nu divortati ....mai bine ati face-o  pt ca o viata ai

#94 2010-05-04 00:20:12

candy_evil
New member

Loveable a scris:

nu e o fixatie...imi place foarte mult.
e o tipa desteapta, culta...cu bun simt. vorbeste frumos, e inteligenta...are simtul umorului , ne simtim bine impreuna ....are un caracter bine definit, e dulce, tandra...fara prejudecati si cu o influenta erotica intensa asupra mea....

#95 2010-05-04 00:21:07

Madalina85
Addicted member

candy_evil a scris:

Loveable a scris:

nu e o fixatie...imi place foarte mult.
e o tipa desteapta, culta...cu bun simt. vorbeste frumos, e inteligenta...are simtul umorului , ne simtim bine impreuna ....are un caracter bine definit, e dulce, tandra...fara prejudecati si cu o influenta erotica intensa asupra mea....

v-ati vazut deja??

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.