homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatie virtuala, solutii reale - damn it!:D-3

#39 2010-05-03 21:19:50

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: relatie virtuala, solutii reale - damn it!:D

eu zic sa te intalnesti cu ea sa vezi daca te mai atrage atat de tare in realitate

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#40 2010-05-03 21:21:08

candy_evil
New member
Inregistrat: 2009-12-28

SoareleMeu a scris:

eu iti doresc sa ti se usuce si sa cada intr-un final.

?!? eu iti doresc tot binele din lume:D

#41 2010-05-03 21:23:21

candy_evil
New member

PillBlast a scris:

POt sa imi dau cu parereae ca e abureala? Aka un topic fals ca multe altele mai nou?

Pill...nu te obliga nimeni sa-ti dai cu parerea, apreciez sinceritatea ta....dar nu e abureala deloc...cu atat mai putin un topic fals....
teiubesc

#42 2010-05-03 21:25:45

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

evil...pe cel pe care frecventezi tu..neogen,noi2,prieteni,mirc...naiba stie care mai sunt.
ma refeream la ,,suferinzi,,-adica,domle s-a dus iubirea,nu mai e nimic,nu ma mai atrage...dar am gasit o bunoaca si tanara si ,,frumoasa,, si ...si...
imi poti scrie la mail...daca nu vrei sa te vada un forum intreg...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#43 2010-05-03 21:25:55

candy_evil
New member

dea_di a scris:

eu zic sa te intalnesti cu ea sa vezi daca te mai atrage atat de tare in realitate

buna idee, dea....asta am s-o fac in curand, cam in trei luni maxim.
mi-e teama ca o sa ma atraga si mai mult
deaia trebuie sa stiu ce o sa faca pana atunci, ca sa stiu cum o sa reactionez...in continuare

Publicitate

loading...

#44 2010-05-03 21:27:06

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

foarte interesant ce citesc eu aici...is curioasa cum se va termina povestea asta a ta candy_evil....cati ani are copilul tau daca vrei sa ne zici?

Ultima oara a fost editat de anka9mai (2010-05-03 21:27:22)

pc  pc

#45 2010-05-03 21:32:50

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Jessica_M a scris:

Soarele meu nu mi se pare frumos să ?i spui cuiva aşa ceva neutral . Poate sunt eu de modă veche, dar nu trebuie să ?i spui unui om aşa ceva mai ales că omul ăla are o v?rstă şi nu e un puşti.

scuza-ma, dar si eu, care vb frumos cu el, si incerc sa il inteleg, si sunt curioasa, si ii explic... si eu ii doresc sa i se usuce si sa ii cada daca si-o trage cu aia lol

hjarta

#46 2010-05-03 21:35:26

candy_evil
New member

wild_wind a scris:

evil...pe cel pe care frecventezi tu..neogen,noi2,prieteni,mirc...naiba stie care mai sunt.
ma refeream la ,,suferinzi,,-adica,domle s-a dus iubirea,nu mai e nimic,nu ma mai atrage...dar am gasit o bunoaca si tanara si ,,frumoasa,, si ...si...
imi poti scrie la mail...daca nu vrei sa te vada un forum intreg...

w_w nu sunt pe niciunul din astea, poti sa vb cu mine orice vrei tu, aici pe forum, nu ma ascund si nu mi-e teama de nimeni tongue

candy_evil75@yahoo.com

#47 2010-05-03 21:36:09

Loveable
Diamond member

Jessica_M a scris:

dar tu eşti prea ?nc?ntat de tipa asta.

tocmai!!!
bai, daca ar fi big love, the one...a gasit`o...gata...REAL!!!
da` e o....tipa.. care i-a sucit mintile prin niste cuvinte scrise pe comp...aia pot si eu, atat de usor..
daca el in momentu asta gandeste cu creieru, e trist...
eu totusi cred ca gandeste cu altceva

hjarta

#48 2010-05-03 21:37:46

Loveable
Diamond member

eu nu l-am jignit, jessica... citeste toate posturile mele de mai sus...chiar am intrat in subiect si am incercat sa-l "dezbat" matur...
dar nu veni sa-mi spui ca are dreptul sa si-o traga cu cine vrea el..
cum ar fi sa fi casatorita si sa vina sotu la tine sa-ti spuna mi-am tras-o cu x si y PT CA AM DREPTUL!!
spranceana

hjarta

#49 2010-05-03 21:39:53

alexia
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Love, tie inca iti mai tremura toate alea dupa 5 ani pentru ai o relatie zbuciumata. Daca totul mergea bine si lin nu-ti mai tremura nimic acum lol

evil... ispita e mare si greu de rezistat. Incearca sa-ti imaginezi ca de maine sotia ta si copilul vostru nu vor mai fi langa tine. Atat imagineaza-ti (incearca sa faci imaginea cat mai clara si mai reala posibil) si vezi ce simti.

Daca vei merge inainte si te vei intalni cu "tipa ta" exista posibilitatea f mare ca sotia ta sa afle si sa iti distrugi casnicia si cel mai rau, sa-i distrugi copilaria si poate si viata copilului tau. Crezi ca merita? Tipa asta poate se va da la fund pana la urma... poate o sa vrea unu' mai tinerel si tu o sa ramai fara familie si fara tipa.

Daca perspectiva asta ti se pare ok.. go for it!

#50 2010-05-03 21:40:01

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

rotfl  pai nu imi trebuie adresa ta de mail,sincer...

unde e sotia ta acum?

jessica...e dreptul lui sa faca ce vrea...daca e real,ii admir curajul de a posta pe un forum,cu riscul sa fie tras de urechi de noi..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#51 2010-05-03 21:41:06

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Chestia cu iubirea care se termina dupa 3 ani nu e o regula, pt. ca eu sunt cu sotul meu de 15 ani, mai exact din clasa a-6-a, am fost si colegi de clasa si uite ca dupa atatia ani, atunci cand ma saruta sau cand ma atinge simt acei fluturasi in stomac la fel cum ii simteam si la inceput si-l iubesc enorm de mult.Nu te supara ca iti spun, dar dupa cum vad eu ca gandesti, ai inca minte de copil, zburatoare si esti foarte credul, in primul rand nici macar nu-ti pasa de acel copilas care va avea cel mai mult de suferit, e mai importanta mandra decat propriul tau copilas, foarte trist!!!!!!!!!!!!!!Probabil ca duduita se foloseste de tine, esti doar o distractie si nimic mai mult de asta nici nu vrea sa renunte la celalalt ca daca te-ar iubi precum zici de ce nu renunta la el?Atunci cand iubesti pe cineva cu adevarat ti se pare mult si 1 minut cand nu e langa tine, plus ca ea nici macar nu e casatorita si n-are nici copil deci care-s motivele pt. care nu renunta la celalalt????Si daca tot nu mai puteti unul fara altul, cum de ati rezistat atata timp fara sa va vedeti???Iti dau un sfat prietenesc, baga-ti mintile in cap!!!!

#52 2010-05-03 21:47:26

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

mie imi e sila de barbati din astia ... peste 3 ani o sa vrea alta de 23 ...
Nu ma intereseaza ce crezi tu jess ... nu stiu de ce dictezi ce sa spun si ce nu doar nu esti moderator .. aveai ban mai devreme ...

#53 2010-05-03 21:51:02

SoareleMeu
Hero member

era bine si liniste inainte sa apari iara in peisaj .. unde iti e clona ?

#54 2010-05-03 21:51:08

sakura.haruno
Full member
De la: Constanta
Inregistrat: 2010-03-31

Puteti sa-mi sariti in cap, dar eu sunt de acord cu Soare. Nu e vorba de jignire, dar la astfel de persoane care gandesc cu capul dintre picioare nu prea poti sa le spui altceva. Mai ales cand au o varsta asa cum are el si un copil pe deasupra. Stiu eu mai bine cum se termina relatiile astea (din experienta cu parintii mei).

Ceea ce mi se cuvine mie, nu-mi poate lua nimeni!

#55 2010-05-03 21:51:33

candy_evil
New member

Loveable a scris:

candy_evil a scris:

Loveable a scris:

dragostea nu dispare dupa 3 ani! nu e regula... eventual se transforma, dar parerea mea e ca atunci cand se transforma, devine ceva si mai puternic, si mai...intim... o legatura foarte stransa...

love...fetelor, nu va inteleg....am spus ca dragostea dureaza cel mult 3 ani, pasiunea si focul, intensitatea ....cea care te face sa-ti tremure mainile cu telefonul in mana cand te suna el/ea....cea care-ti provoaca fluturasi in stomacel....cea pe care o stim toti/toate, cel mult dureaza intre 3 luni si 3 ani....

atunci mie de ce imi tremura mainile pe telefon si am "fluturasi in stomacel"? si sunt 5 ani...
*asta ca sa nu dau exemplu altor zeci/sute/mii de persoane...am dat exemplu personal, pe care nu poti sa-l desfiintezi..

Love....stomacelul tau o fi mai sensibil.... teiubesc
dar ...asta poate fi doar o exceptie la teoria mea...si nu am pretentie sa o impun.
Insa, daca priviti inauntrul relatiei voastere, fiecare dintre voi, fetelor...o sa-mi dati dreptate majoritatea...smile

#56 2010-05-03 21:51:41

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Candy evil sau cine oi, fi, daca tu chiar faci ce zici, iti doresc ca sotia ta sa-ti faca exact acelasi lucru pe la spate. Sa se vada cu altul wink Imagineaza-ti ce fluturasi simte cand o atinge ala, sau cand o suna wink

#57 2010-05-03 21:52:41

SoareleMeu
Hero member

sau cand il calareste ca pe un cal salbatic ... hahahah

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.