homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatie virtuala, solutii reale - damn it!:D-4

#58 2010-05-03 21:52:44

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: relatie virtuala, solutii reale - damn it!:D

ok candy. si peste 3 ani (2 jumate) cand va disparea dragostea pentru astalalta, ce o sa faci?

hjarta

#59 2010-05-03 21:53:48

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Ce crezi tu ca femeile nu simt cand sunt inselate, sau cand dragostea dispare? Daca ar sti barbati cum inseala femeile lol Ele inseala cu stil, nu pe internet cu fetite de 23 de ani rotfl

#60 2010-05-03 21:55:52

candy_evil
New member
Inregistrat: 2009-12-28

sakura.haruno a scris:

Puteti sa-mi sariti in cap, dar eu sunt de acord cu Soare. Nu e vorba de jignire, dar la astfel de persoane care gandesc cu capul dintre picioare nu prea poti sa le spui altceva. Mai ales cand au o varsta asa cum are el si un copil pe deasupra. Stiu eu mai bine cum se termina relatiile astea (din experienta cu parintii mei).

ufff...sakura, vrei sa mi se usuce...doar pentru ca parintii tai au avut o experienta dezagradabila?

in chestia cu parintii tai nu vreau sa ma bag si, sincer, imi pare rau...chiar daca nu-i cunosc..tocmai deaia nu ma gandesc inca la divort...vreau s-o fac in asa fel sa fie bine pentru toti, oare nu e posibil???

hmm... pe de alta parte....e un caz incipient de discriminare, nu poti sa pui pe cineva la zid doar pentru ca isi doreste "altceva" in relatia lui personala....fiecare traieste viata cum isi doreste , ca deaia e a lui si raspunde pentru ea si pentru tot ce face.
hm.

#61 2010-05-03 21:56:43

candy_evil
New member

PillBlast a scris:

Ce crezi tu ca femeile nu simt cand sunt inselate, sau cand dragostea dispare? Daca ar sti barbati cum inseala femeile lol Ele inseala cu stil, nu pe internet cu fetite de 23 de ani rotfl

Pill ...femeile inseala si fac totul cu stil, de acord cu tine....deaia imi plac femeile si nu barbatii (sic!)

#62 2010-05-03 21:57:44

Loveable
Diamond member

candy_evil a scris:

hmm... pe de alta parte....e un caz incipient de discriminare, nu poti sa pui pe cineva la zid doar pentru ca isi doreste "altceva" in relatia lui personala....fiecare traieste viata cum isi doreste
hm.

bineinteles.
de aia exista DIVORTUL!

hjarta

Publicitate

loading...

#63 2010-05-03 21:59:19

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

dacă subiectul n-o fi la mișto și userul ăsta vreo altă clonă (că doar de abia ne-am obișnuit), eu zic să i-o tragi gagicii ăleia p?nă nu mai puteți am?ndoi, săturați-vă de fluturași, floricele pe c?mpii, emoții adolescentine și dragoste cu năbădăi, după care du-te frumos ?napoi la nevastă, că pasiunea oricum se consumă repede și nu e cazul să afle și ea de aventuri care sentimental n-au urmări. mai ales că aveți copil. e păcat să te g?ndești măcar la divorț c?nd nici măcar nu te-ai văzut vreodată cu femeia respectivă. cine știe ce hibe ascunde personalitatea ei sau cine știe ce defecte ?ți găsește ea ție și-ți dă viteză rapid

p.s: dragostea nu durează 3 ani. durează ?n funcție de cuplu și prioritățile componenților acelui cuplu. nu poți compara o relație cu alta și nici nu ai de unde ști ce sentimente au alți oameni sau c?t ?i țin

#64 2010-05-03 21:59:48

candy_evil
New member

Loveable a scris:

ok candy. si peste 3 ani (2 jumate) cand va disparea dragostea pentru astalalta, ce o sa faci?

Love...mai e pana atunci, carpe diem.....oare nu merita traiti cei 3 ani de dragoste intensa doar pentru ca ne e teama ca se va termina???
si daca, asa cum e in cazul tau...o sa fie mai mult de 3, 5 sau mai multi ani....? nu merita incercat???
principalul e sa traim ce ne ofera viata la un moment dat, nu sa facem planuri...care de multe ori, sau aproape intotdeauna, nu ne -au iesit.....si sa luam decizii privind "drobul de sare de pe soba"big_smile

#65 2010-05-03 22:00:06

sakura.haruno
Full member
De la: Constanta
Inregistrat: 2010-03-31

Nu amestec problema mea cu viata ta. Dar din cauza barbatilor ca tine, ajung sa sufere persoane nevinovate. Daca vroiai altceva, puteai sa discuti cu sotia nu sa cauti fericirea prin alta parte. Din ce ai spus tu rezulta cat de putin iti iubesti sotia. Daca chiar o iubeai  pe ea si pe copil faceai absolut tot ce iti statea in putinta ca sa repari ce era de reparat.

Ceea ce mi se cuvine mie, nu-mi poate lua nimeni!

#66 2010-05-03 22:00:24

Loveable
Diamond member

si daca dragostea aia cu fluturi trece dupa o perioada...prefer de 1000 de ori stabilitatea si siguranta si confortul ala psihic pe care mi-l ofera o persoana pe care o iubesc (fara fluturi), decat tot alti fluturi la fiecare 3 ani.
gata, eu iau o pauza de la topicul asta, ca prea ma enervez lol

hjarta

#67 2010-05-03 22:03:38

candy_evil
New member

anabella_n a scris:

dacă subiectul n-o fi la mișto și userul ăsta vreo altă clonă (că doar de abia ne-am obișnuit), eu zic să i-o tragi gagicii ăleia p?nă nu mai puteți am?ndoi, săturați-vă de fluturași, floricele pe c?mpii, emoții adolescentine și dragoste cu năbădăi, după care du-te frumos ?napoi la nevastă, că pasiunea oricum se consumă repede și nu e cazul să afle și ea de aventuri care sentimental n-au urmări. mai ales că aveți copil. e păcat să te g?ndești măcar la divorț c?nd nici măcar nu te-ai văzut vreodată cu femeia respectivă. cine știe ce hibe ascunde personalitatea ei sau cine știe ce defecte ?ți găsește ea ție și-ți dă viteză rapid

p.s: dragostea nu durează 3 ani. durează ?n funcție de cuplu și prioritățile componenților acelui cuplu. nu poți compara o relație cu alta și nici nu ai de unde ști ce sentimente au alți oameni sau c?t ?i țin

uff uff...de unde-ati scos-o pe-asta cu clona???
nu-s nicio clona, draga mea:)
imi place cum scrii...esti printre putinele care s-au incumetat sa imi dea o solutie sau cel putin parte din ea...
e parerea ta, si sper ca ceilalti/celelalte sa o respecte...si sa o comenteze
cat despre solutia in sine.... daca mi-as insela sotia as fi foarte atent sa nu afle....e cel mai bine pentru toti.....big_smile cu toate ca multe dintre fete sunt de parere ca daca inseli cel mai bine e sa -ti recunosti greseala...nu sunt de acord!smile

#68 2010-05-03 22:03:50

Loveable
Diamond member

candy_evil a scris:

principalul e sa traim ce ne ofera viata la un moment dat, nu sa facem planuri...care de multe ori, sau aproape intotdeauna, nu ne -au iesit.....si sa luam decizii privind "drobul de sare de pe soba"big_smile

cred ca ai o perceptie aiurea despre "carpe diem"
trebuia sa te gandesti PUTIN la asta cand ai spus da in fata preotului sau ofiterului de stare civila... si mai ales cand ati facut un copil..
nu spun sa stai intr-o relatie oribila, doar pt ca ai spus da sau pt ca ai un copil, dar "da"-ul si copilul inseamna ca macar ai sa incerci sa salvezi ceva, nu ai sa te arunci in bratele primei tipe care te abureste un pic..
ma rog, poate gandesc eu nush cum..

p.s. eu nu-s de parere ca daca inseli e mai bine sa iti recunosti greseala... daca ai inselat asta e, taci si stai in banca ta.
dar nu cum o faci tu...planuit, cu pareri, cu chestii...fara mustrari de constiinta, etcccc

Ultima oara a fost editat de Loveable (2010-05-03 22:05:53)

hjarta

#69 2010-05-03 22:07:31

sakura.haruno
Full member
De la: Constanta
Inregistrat: 2010-03-31

De ce nu ne spui motivul pentru care nu ai incercat sa iti repari casnicia? Multe dintre noi ti-am sugerat ideea si tu ai ignorat pur si simplu. smile

Ceea ce mi se cuvine mie, nu-mi poate lua nimeni!

#70 2010-05-03 22:07:49

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

băi candy, deşi am zis că nu mă bag, o fac.
citeşte de vreo 3 ori toate postările tale şi ale fetelor şi analizează un pic ce ai scris pe-acolo (asta ?n cazul ?n care nu este ?ncă un topic făcut la mişto). Dă-ţi şi tu cu părerea şi zi de nu ai o g?ndire imbecilă de copil răzg?iat. Dacă tot pe-a ta o ţii, de ce mai ceri sfaturi altora? dacă ?ntr-adevăr e o situaţie reală, ?mi e milă zău de soţia ta, nu merită un aşa exemplar.
Fă o introspecţie şi vezi dacă se mai poate repara ceva la g?ndirea ta sau eşti iremediabil pierdut.

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#71 2010-05-03 22:09:40

candy_evil
New member

si eu o sa iau o pauza....am sa recitesc mesajele voastre...si am sa va raspund putin mai tarziu, nu cred ca o sa pot adormi devreme in seara asta...

deci, revin peste 1 ora sau doua

astept mai multe pareri dezinhibate, fara teama si fara prejudecati...mi se pare foarte interesant tot ce-mi spuneti...dar chiar nu exista fete rebelde cu pareri personale si mai indraznete?

P.S.
loveable...fara tine discutia asta nu are farmec, te apreciez foarte mult

#72 2010-05-03 22:09:40

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

candy_evil a scris:

anabella_n a scris:

uff uff...de unde-ati scos-o pe-asta cu clona???
nu-s nicio clona, draga mea:)
imi place cum scrii...esti printre putinele care s-au incumetat sa imi dea o solutie sau cel putin parte din ea...
e parerea ta, si sper ca ceilalti/celelalte sa o respecte...si sa o comenteze
cat despre solutia in sine.... daca mi-as insela sotia as fi foarte atent sa nu afle....e cel mai bine pentru toti.....big_smile cu toate ca multe dintre fete sunt de parere ca daca inseli cel mai bine e sa -ti recunosti greseala...nu sunt de acord!smile

well, dacă nu ești o clonă, go for it, vezi ce iese și vezi apoi ce faci cu viața ta. alegerea e a ta, nu te judec eu, ci doar te sfătuiesc ca dacă o ?nșeli pe soția ta și constați ulterior că vrei s-o păstrezi tot pe ea, fii extrem de atent să nu afle ceva. și n-o face să sufere c?t timp te vezi cu alta. asta ar fi chiar nasol, n-are femeia nici o vină că te-ai ?ndrăgostit de altcineva, deci nu trebuie să sufere ea pentru faptele tale

nu mă interesează să se dezbată aici părerea mea. ți-am oferit doar o soluție la problemă, pt că asta ai cerut de la bun ?nceput.

#73 2010-05-03 22:11:12

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Candy, n-o sa te incurajeze prea multe femei sa incerci ceva cu gagica de pe net pentru ca pentru foarte multe a-ti insela prietena/logodnica/amanta e ceva de neiertat si e un semn clar ca nu o respecti. Sansele ca nevasta ta sa intre in categoria minoritara de femeie care ar intelege o aventura ca pe ceva pur si strict sexual care nu iti afecteaza sentimentele pentru ea, copilul vostru si familia voastra sunt destul de mici. Asta, bineinteles, in cazul in care e doar o chestie sexuala care se consuma si care trece asa cum spunea si Ana fara sa afecteze sentimental ceea ce ai in prezent.

Tu-ti cunosti cel mai bine nevasta, felul ei de a gandi, tu poti sa-ti dai seama cum ar reactiona daca ar afla in cazul in care te hotarasti sa ai o aventura cu respectiva de pe net. La fel de bine te cunosti si pe tine si stii cat de bine ai putea sa ascunzi chestia asta (la modul practic, nu teoretic, ca pana acum n-am intalnit barbat care sa nu fie prins, chiar incep sa cred ca femeile au mai multa minte cand vine vorba de inselat tongue).
In consecinta, tu ai fi cel mai in masura sa-ti dai seama daca te-ai putea intoarce acasa, ce s-ar intampla daca nevasta ar afla si asa mai departe. Deci, teoretic, tu ar trebui sa fii cel care stie cel mai bine daca are rost sau nu sa faca asa ceva.

#74 2010-05-03 22:13:04

candy_evil
New member

Scarlet_Autumn a scris:

băi candy, deşi am zis că nu mă bag, o fac.
citeşte de vreo 3 ori toate postările tale şi ale fetelor şi analizează un pic ce ai scris pe-acolo (asta ?n cazul ?n care nu este ?ncă un topic făcut la mişto). Dă-ţi şi tu cu părerea şi zi de nu ai o g?ndire imbecilă de copil răzg?iat. Dacă tot pe-a ta o ţii, de ce mai ceri sfaturi altora? dacă ?ntr-adevăr e o situaţie reală, ?mi e milă zău de soţia ta, nu merită un aşa exemplar.
Fă o introspecţie şi vezi dacă se mai poate repara ceva la g?ndirea ta sau eşti iremediabil pierdut.

Scarlet....vezi ca citesc din nou tot ce am scris....smile si am sa revin.
n-o tin deloc pe a mea...sunt confuz si am nevoie de sfaturi.
esti o dulce ca te-ai hotarat sa scrii asta inseamna ca-ti pasa...nu esti indiferenta.
multumesc mult puss

#75 2010-05-03 22:13:48

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

mie mi s-a intamplat de multe ori sa ma inteleg super bine cu cate un tip pe net, sa vorbim de toate, sa ni se para ca suntem potriviti si in momentul in care ne intalneam sa ne dam seama ca de fapt suntem pe lungimi de unda total diferite....nu mai stiu, cred ca am patit-o cu vreo 5 tipi in felul asta si doar cu unul din ei am ajuns in pat, s-a intamplat de vreo 3 ori si pe urma nu mai stiam cum sa scap mai repede de el...
de asta zic ca pana nu o cunosti pe tipa in realitate, toate gandurile si scenariile pe care ti le faci nu au niciun rost, parerea mea...ori te intalnesti pe bune cu ea, vezi ce se intampla si ce faci cu nevasta-ta, ori renunti! poate o sa fie cum zice anbella wink ...alege!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#76 2010-05-03 22:14:13

Loveable
Diamond member

candy_evil a scris:

astept mai multe pareri dezinhibate, fara teama si fara prejudecati...mi se pare foarte interesant tot ce-mi spuneti...dar chiar nu exista fete rebelde cu pareri personale si mai indraznete?

probabil daca ai cere pareri dezinhibate despre cum sa-ti salvezi casnicia am fi mai multe care am sari cu idei (bune sau rele, dar sigur dezinhibate)
insa daca la tine dezinhibat = inseala! applause , mai greu...

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.