homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatie virtuala, solutii reale - damn it!:D-2

#20 2010-05-03 19:19:07

sakura.haruno
Full member
De la: Constanta
Inregistrat: 2010-03-31

Re: relatie virtuala, solutii reale - damn it!:D

Mai bine decat sa iti fi cautat alta iubire pe net, discutai problema cu sotia ta (cum zici tu ca nu mai e tandra etc.) si poate faceai sa mearga casnicia iar (mai ales ca este si un copil la mijloc).

Ultima oara a fost editat de sakura.haruno (2010-05-03 19:19:57)

Ceea ce mi se cuvine mie, nu-mi poate lua nimeni!

#21 2010-05-03 19:27:06

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Sakura, am spus mai sus, dar a ignorat total. Nu o respecta, evident. Daca respecti o perosna ai decenta sa ii spui adevarul nu sa intri pe net sa vbesti cu alta si sa te ?ndragosteti"". A ignorat si cand am spus ca se poarta ca o fetita de 12 ani, care vorbeste pe mirc cu baieti smecheri si se indragosteste.

Candy_evil, las-o pe sotia ta cat inca e tanara, poate isi gaseste un batbat care sa o merite. Cei ca tine in nici un caz nu merita o familie.

#22 2010-05-03 19:35:46

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

dragostea nu dispare dupa 3 ani! nu e regula... eventual se transforma, dar parerea mea e ca atunci cand se transforma, devine ceva si mai puternic, si mai...intim... o legatura foarte stransa...
in fine, ca sa nu o dau pe blabla-uri romantice, ma intrebi de ce nu e o solutie sa fiti amanti.
pentru ca sotia ta, care a fost alaturi de tine atatia ani, zi de zi, la "bine si la greu", nu merita sa ii faci asta. pentru ca tu ai trai intr-o minciuna.
spui ca si acum traiesti intr-o minciuna? pai...ori ti-o scoti din cap pe cealalta, ori divortezi...
"inteleg" inselatul atunci cand se intampla "din greseala"...a fost, o data, s-a intamplat, nu stiu ce a fost in capul meu, regret, imi pare rau, te iubesc...
in nici un caz! nu il inteleg atunci cand e programat din timp, cand e facut cu tot creierul pus la bataie, si mai ales cand e o relatie in paralel, nu un "one night stand"...

vrei tandrete? vrei sex diversificat, pofta de viata?
de ce nu discuti cu sotia ta despre asta? in primul rand ii explici ca tu nu esti in totalitate fericit, si ca ai avea nevoie de x, y, z..CU EA.
apoi ii oferi tu tandrete, ca sa iti dea inapoi... initiezi tu partide de sex variate, in locuri diverse, in pozitii diverse, in circumstante...altfel..
asta daca vrei casnicie in continuare +tandrete, sex si tot ce iti lipseste...
inselatul nu e o solutie, parerea mea. pe langa ca ar trebui sa o respecti pe ea, ar trebui sa te respecti si pe tine...

hjarta

#23 2010-05-03 19:35:48

sakura.haruno
Full member

Sunt de acord cu Pill. Daca tot ai golaneala in cap si nu dai doi bani pe casnicia ta mai bine divortezi. Daca tu crezi ca poti ramane amant cu aia fara sa se afle te inseli amarnic. Minciuna intotdeauana iese la suprafata. Si cel mai mult va avea de suferit copilul. Daca nu te gandesti la nevasta, macar la copil sa te gandesti. E si vina celei de care te-ai indragostit tu (desi numai indragostit nu as spune eu ca se numeste) ca a acceptat asa ceva. O femeie oricat ar placea un barbat, daca e insurat si mai ales are si copil, trebuie sa stea in banca ei.

#24 2010-05-03 19:37:21

candy_evil
New member
Inregistrat: 2009-12-28

wild_wind a scris:

ceva de genul ..jessica

pai...am reusit sa aflu ca majoritatea erau casatoriti..,,suferinzi,, ca tine...nu se mai ,,intelegeau,, cu nevasta,bla,bla...cu unul chiar am ramas f buna prietena..acum vorbim despre copilasul lui si sotie.
eu nu am avut fantezii cu barbati casatoriti-pe net..si nici in realitate.
deciiii...tipa ta...ori nu stie de tine(ce zici?),ori ii place sa se joace...ori....nu ii pasa ca cineva va suferi.
sa fim sinceri...ti-ai strica casnicia ta,pentru o aventura??de ce nu incerci mai bine sa vezi ce poti indrepta in casnicia ta?? sunt sigura ca se poate...

hey, w_w.....nu sufar cu nimic, baby-darling big_smile... eu nici pe departe,  ma vezi suferind? tongue
in relatia cu sotia mea e adevarat ca lucrurile nu merg superb, dar ...asta intr-o casnicie de durata...e ceva trecator, uneori se poate rezolva, cum zicea una dintre voi....iar la divort, inca nu m-am gandit inmod serios.

"tipa mea"...hm, imi place cum ii spui tu;)) ea stie tot despre mine...stie si nu se joaca, iti spun eu....

problema e ca eu nu vreau sa renunt la niciuna din ele, dar fara sa fac rau nimanui....nu vreau sa sufere nimeni, e posibil asta?

Publicitate

loading...

#25 2010-05-03 19:38:50

Loveable
Diamond member

candy_evil a scris:

problema e ca eu nu vreau sa renunt la niciuna din ele, dar fara sa fac rau nimanui....nu vreau sa sufere nimeni, e posibil asta?

NU

hjarta

#26 2010-05-03 19:40:58

sakura.haruno
Full member

Eu zic sa-ti bagi mintile in cap si sa iti salvezi casnicia cat inca se poate. Mai bine sufera asta pe care ai cunoscut-o pe net, decat nevasta si copilul.

#27 2010-05-03 19:44:11

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

ai zis ca tipa respectiva iti ofera tandrete si pofta de viata, cum?? cum daca zici ca nu o cunosti fata in fata ? doar asa hop-top ai vobit cu ea 6 luni si gata ti-a oferit tandrete... gandeste-te putin ca sotia ta a stat cu tine si in clipele bune si in cele rele. eu cred ca tu nu prea stii  ce vrei din moment ce nu vrei sa renunti la niciuna. pai ori e alba ori e neagra.

Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2010-05-03 19:46:46)

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#28 2010-05-03 19:45:21

Monica999
Hero member
Site

POt sa imi dau cu parereae ca e abureala? Aka un topic fals ca multe altele mai nou?

#29 2010-05-03 19:46:37

Loveable
Diamond member

PillBlast a scris:

POt sa imi dau cu parereae ca e abureala? Aka un topic fals ca multe altele mai nou?

pana la proba contrarie, nu ne dor degetele tongue

hjarta

#30 2010-05-03 19:48:10

Monica999
Hero member
Site

Eu nu mai scriu, nu ca ma dor degetele, dar persoana care scrie ori e un barbat de 35 de ani cu mintea unuia de 5, deci degeaba scriu, ori e o fata/baiat pus pe glume, deci iar, degeaba.

#31 2010-05-03 19:54:41

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

ba e posibil...de ce n-ar fi?...cum s-ar putea sa fie posibil? ...lucrurile ar sta cam asa:

1.tu un armasar care sa le multumeasca pe amandoua;
2. tu cu foarte, foarte multi bani...pentru ca o femeie nu o sa vrea sa ramana niciodata la stadiul de amanta decat daca ii satisfaci toate poftele materiale...iar tu in acest caz o sa stii ca te tine doar ptr bani si ptr sex;
3. tu foarte destept, iubitor si devreme acasa astfel incat sotia ta sa nu isi dea seama ca te imparte cu alta;
4. tu la fel de amabil si de convingator cu amanta ta...astfel incat ea sa isi tina gura...
...si in speranta ca nu ai o sotie prea desteapta ar putea sa iti iasa oarecum...SAU...ai putea sa fugi dupa 2 iepuri si sa nu prinzi niciunul...cu alte cuvinte s-ar putea ca gagicile sa isi bage la un moment dat picioarele si sa ramai singur...

mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#32 2010-05-03 19:56:09

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

evil...nu ai inteles la ce m-am referit cand am scris,,suferind,,...dar nu are importanta..
auzi...cati ani are totusi,,tipa,, ta?
ma gandesc ca totusi poate vrea sa ,,smulga,, ceva de pe urma ta...ca daca ai fi un muncitor ,,amarat,, fara lovele si masina...dar insurat si cu copil...nu cred ca iti dadea atata importanta...
app..pe ce site esti?
poate bag un ochi...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#33 2010-05-03 21:05:00

candy_evil
New member

Loveable a scris:

dragostea nu dispare dupa 3 ani! nu e regula... eventual se transforma, dar parerea mea e ca atunci cand se transforma, devine ceva si mai puternic, si mai...intim... o legatura foarte stransa...

love...fetelor, nu va inteleg....am spus ca dragostea dureaza cel mult 3 ani, pasiunea si focul, intensitatea ....cea care te face sa-ti tremure mainile cu telefonul in mana cand te suna el/ea....cea care-ti provoaca fluturasi in stomacel....cea pe care o stim toti/toate, cel mult dureaza intre 3 luni si 3 ani....pe urma e o specie de surogat, nu mai e la fel....oricat s-ar incerca din partea celor doi.

iubirea sau dragostea eterna nu exista decat in filmele comerciale americane tonguetongue

#34 2010-05-03 21:08:21

sakura.haruno
Full member

Oricum ce faci tu in momentul de fata nu are ca scuza faptul ca s-a dus iubirea dupa 3 ani, cum zici tu.

#35 2010-05-03 21:11:46

candy_evil
New member

wild_wind a scris:

evil...nu ai inteles la ce m-am referit cand am scris,,suferind,,...dar nu are importanta..
auzi...cati ani are totusi,,tipa,, ta?
ma gandesc ca totusi poate vrea sa ,,smulga,, ceva de pe urma ta...ca daca ai fi un muncitor ,,amarat,, fara lovele si masina...dar insurat si cu copil...nu cred ca iti dadea atata importanta...
app..pe ce site esti?
poate bag un ochi...

w_w, fa-ma sa inteleg ce ai vrut sa spui prin "barbati suferinzi ca tine"....
dar asta nu e f important...eu nu ma simt asa.
"tipa mea" are 23 de ani...big_smile crezi ca o intereseaza faptul ca am lovele si masina? e absurd...ea  deja are pe cineva cu asa ceva foarte aproape de ea, cel cu care e acum.

pe ce site vrei sa bagi un ochi? tonguetonguetongue

#36 2010-05-03 21:13:40

candy_evil
New member

sakura.haruno a scris:

Oricum ce faci tu in momentul de fata nu are ca scuza faptul ca s-a dus iubirea dupa 3 ani, cum zici tu.

nu e o scuza, dar este o evidentza....o realitate.

kiss

#37 2010-05-03 21:14:03

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

eu iti doresc sa ti se usuce si sa cada intr-un final.

#38 2010-05-03 21:16:19

candy_evil
New member

Jessica_M a scris:

Aveai 35 ani? Nu se vede...nu te supăra pe mine

Am 35 de ani si nu ma supar pe tine....vb foarte serios.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.