homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu mama...-8

#134 2010-05-17 14:05:12

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: probleme cu mama...

si eu stau tot timpul cu usa inchisa cand vine al meu la mine, dar nu am considerat niciodata urat din partea alor mei daca au intrat fara sa bata nustiu poate s-au obisnuit cu usa inchisa pt ca eu mereu stau cu ea asa si fac criza cand intra si ies fara s-o inchida la loc lol taica-miu are obiceiul asta si mai si intra val-vartej, in asa fel incat n-ai nici o secunda sa-ti misti macar o mana sau ceva lol si daca sunt pe forum si il inchid, imediat vede afurisitul si ma intreaba "pe ce te uiti, pe ce te uiti?" lol

bebe V., soarele si luna

#135 2010-05-17 14:05:46

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

april sunset a scris:

b4rbie a scris:

WildChild11009 a scris:

Nu de asta am spus. smile Voi insistati intr-o prostie ca omul care nu greseste sa isi ceara scuze doar ca sa-i gadile orgoliul superiorului (in cazul asta, mamei). Hai sa-ti spun ceva... dpdv logic, e eronat. Be_happy ar trebui sa stie asta, ca parca era bagata in drept. Sa spui ca ma-sa are dreptate pentru simplu fapt ca e ma-sa e o mare tampenie. smile Si Basescu are dreptate in tot, ca el e presedinte si noi suntem gume lipite pe talpa lui, na. smile E la fel de corect ca ceea ce spuneti voi. Si da, din punctul asta de vedere indoctrinarea de care ziceam e in floare. Traim intr-o societate in care varsta e mai importanta ca dreptatea, functia/postul e mai important/a decat gandirea logica. Daca ioana are dreptate - si are - si ma-sa nu, tot ioana trebuie sa-si ceara scuze pentru ca ma-sa e ... ma-sa, si pentru ca e mai in varsta? Clar...

no comment  nustiu

offtopic ai uitat de "ma-sa" de pe penultimul rand lol

scuze lol

ontopic:
am trecut toti prin faze din astea dar eu niciodata nu am indraznit sa fac ceva in casa stiind ca sunt parintii mei pe acolo pe undeva. asta inainte de a ne casatori bineinteles big_smile si chiar si acum, casatoriti fiind, cand stiu ca exista nesansa de a fi prinsi intr-o postura indecenta prefer sa incui usa cu cheia.
cand eram prieteni se intampla sa vina prietenul meu(actualul sot) si sa ramana la noi chiar si noaptea dar nici macar nu dormeam in aceeasi camera. el dormea in sufragerie si eu in camera mea. asteptam sa se faca dimineata si sa plece toata lumea la munca,sa ne vedem de treaba lol
la fel si cand mergeam eu la el acasa.mama lui mai pleca 'sa manance o inghetata' big_smile sau la vreo prietena si ne lasa singuri, si chiar si atunci cand stiam ca nu mai e nimeni in casa, ne incuiam cu cheia in camera lui, pentru orice eventualitate smile si cand ramaneam la el peste noapte dormeam in camera cu sora lui,nu cu el.

nu exista nu am unde. noi de exemplu mai puneam un ban la ciorap si plecam undeva pt 2-3 zile big_smile

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-05-17 14:08:33)

pc  lyssna

#136 2010-05-17 14:06:37

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

pai tocmai despre asta este vorba despre respectul ptr ei ..daca vrei sa fii libera si sa faci ce te taie capu te duci muncesti si esti independenta
WildChild nu e chestia ca e mama ei si atat, e mama ei  care o tine in casa,care o intretine si ii ofera cam tot ce are nevoie si ptr asta trebuie sa o respecte
cred ca nu e prima data cand ati facut-o si sincer nu cred ca nu te lasa sa iesi 2 ore din casa pe saptamana.
si in fond ai 19 ani cand inca mai ai nevoie de ei sa te tina intr-o facultate ,sa-ti mai dea bani de un suc etc
si ai mei sunt obisnuiti sa intre val vartej..bine bat la usa la baie si cand stiu ca am facut baie si sunt in camera si ma imbrac.
in rest daca vin cu cineva acasa eu las usa deschisa  si daca o inchid (fff rar) nu mi se pare nimic anormal sa intre ,in fond e casa lor si ar lua foc daca as avea tupeul sa o fac cu ei in casa

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-05-17 14:08:58)

#137 2010-05-17 14:50:21

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Fara suparare, mi se pare ca e vina ta si ca tu ar trb sa-ti ceri scuze pana la urma! Si eu fac sex in casa ,dar nu m-a prins mama niciodata, tocmai ptr ca am mare grija...

#138 2010-05-17 15:37:11

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

ioana_marinescu a scris:

Noi am stat la mine cu usa deschisa, pe care a inchis-o tata in drum spre baie (habar nu am de ce lol )

ca sa nu riste sa ramana si el cu traume  lol
tongue

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#139 2010-05-17 15:42:09

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

dea_di a scris:

ioana_marinescu a scris:

Noi am stat la mine cu usa deschisa, pe care a inchis-o tata in drum spre baie (habar nu am de ce lol )

tongue

rotfl2

#140 2010-05-17 15:43:10

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

deeadeea21 a scris:

You_and_Me a scris:

am si eu o mica curiozitate   big_smile  in ce pozitie v-a surprins ? lol ...sper ca nu te superi  tongue

hai maaai rotfl2

editeaza te rog prostia mea  big_smile .....sunt putin dusa  lol

..be the best ...fuck the rest smile))

#141 2010-05-17 15:50:14

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

dea_di a scris:

ioana_marinescu a scris:

tongue

rotfl

bebe V., soarele si luna

#142 2010-05-17 16:09:17

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

wow, ce inversunata era Wild...adica daca si eu cred ca era de bun simt sa inchis usa si sa imi cer eu scuze pentru situatie, inseamna ca sunt indoctrinata? Nu!! se numeste bun simt!

#143 2010-05-17 16:32:52

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Mai, totusi...ai 19 ani, esti in casa parintiilor tai. E vorba de tabu...parintii nu trebuie sa stie cand, cum si de cate ori faci tu sex, dar sa mai si intre peste tine in timpul asta!
In plus, e vb despre respectul pe care il ai fata de mama ta, nu cred ca e cuvincios sa-si ceara scuze, probabil ca a fost socata sa-si vada fetita primind carne( imi scuzati expresia, dar vreau sa accentuez teatralitate situatiei smile )

#144 2010-05-17 16:34:39

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

You_and_Me a scris:

deeadeea21 a scris:

You_and_Me a scris:

am si eu o mica curiozitate   big_smile  in ce pozitie v-a surprins ? lol ...sper ca nu te superi  tongue

hai maaai rotfl2

rotfl  rotfl eu eram om top dar am avut timp sa ma dau jos si sa ma ascund sub patura (totusi cred ca imi ramasese vreun crac afara de s-a prins rotfl2 )
pai de atunci nu am mai facut nimic cu ei in casa. de fapt nu am facut nimic nicaieri sad . dar uite din cauza asta o sa mint miercuri noapte ca ma duc la o amica si ma duc la el. o fi mai frumos asa sa trebuiasca sa mint si sa ma ascund? eu mai rau m-as supara in cazul asta daca as fi mama. sincer neutral

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#145 2010-05-17 16:40:33

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Chick a scris:

a fost socata sa-si vada fetita primind carne

valeu  rotfl2  rotfl2  rotfl2

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#146 2010-05-17 16:58:52

You_and_Me
Diamond member

ioana_marinescu a scris:

You_and_Me a scris:

deeadeea21 a scris:

hai maaai rotfl2

rotfl  rotfl eu eram om top dar am avut timp sa ma dau jos si sa ma ascund sub patura (totusi cred ca imi ramasese vreun crac afara de s-a prins rotfl2 )
pai de atunci nu am mai facut nimic cu ei in casa. de fapt nu am facut nimic nicaieri sad . dar uite din cauza asta o sa mint miercuri noapte ca ma duc la o amica si ma duc la el. o fi mai frumos asa sa trebuiasca sa mint si sa ma ascund? eu mai rau m-as supara in cazul asta daca as fi mama. sincer neutral

deci erai la carma  lol ...stii treaba aia cu '' ceea ce nu stii , nu te doare sau nu te afecteaza " ceva de genu  forgetit ...decat sa va prinda in fapt mai bine traia cu impresia ca esti la o colega ,...chiar daca asta insemna sa o minti, pana una alta mergi la pr tau ca e mai bn decat sa va riscati iar ..daca aveti curaj  lol

#147 2010-05-17 17:01:22

b4rbie
Sr. member

ioana_marinescu a scris:

You_and_Me a scris:

deeadeea21 a scris:

hai maaai rotfl2

bine ca nu i-a vazut lui elementzelu lol
sau i l-a vazut?  va

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-05-17 17:02:29)

pc  lyssna

#148 2010-05-17 17:04:18

ioana_marinescu
Full member

b4rbie a scris:

ioana_marinescu a scris:

You_and_Me a scris:

sau i l-a vazut?  va

nuuuuuuuuuuuuu wow  rotfl

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#149 2010-05-17 17:06:13

b4rbie
Sr. member

se putea si mai rau.de exemplu sa va surprinda in timp ce ii faceai oral  va

pc  lyssna

#150 2010-05-17 17:06:34

You_and_Me
Diamond member

ioana_marinescu a scris:

b4rbie a scris:

ioana_marinescu a scris:

sau i l-a vazut?  va

nuuuuuuuuuuuuu wow  rotfl

elementzelu  rotfl2

#151 2010-05-17 17:09:04

b4rbie
Sr. member

lol

pc  lyssna

#152 2010-05-17 17:10:34

ioana_marinescu
Full member

rotfl hai maaa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.