homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu mama...-7

#115 2010-05-16 20:49:23

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: probleme cu mama...

rotfl copiii astia tongue

deci... regulile sunt facute pt a fi incalcate, clar! lol

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#116 2010-05-16 20:50:26

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

offtopic love, esti superba in poza asta

#117 2010-05-16 20:51:18

sunshine16
Banat
Site

rodnar  saru' mana Ioana!

#118 2010-05-16 20:52:49

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

puss

#119 2010-05-16 21:05:46

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

wild, sper ca nu m-ai inteles gresit cesafac mi se pare foarte normal ce i-ai cerut fiului tau legat de pat chicot daca e copil calumea, nu va incalca regula pt simplul motiv ca "regulile sunt facute sa fie incalcate"

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#120 2010-05-16 21:12:24

sunshine16
Banat
Site

Concluzia e ca eu nu am fost copil calumea   hmm   roll

#121 2010-05-16 21:21:12

april sunset
Insomniac member

love_t a scris:

Concluzia e ca eu nu am fost copil calumea   hmm   roll

concluzia ta pt ca eu n-am zis nimic de tine smile
ce super e poza hjarta

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-05-16 21:21:37)

bebe V., soarele si luna

#122 2010-05-16 22:09:06

sunshine16
Banat
Site

pai nu dar eu am zis faza cu regulile tongue

merci big_smile

#123 2010-05-16 22:52:37

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

nu,april,stai linistita,chiar am inteles ce trebuie.
acu..sper ca si fimiu a inteles ce am zis..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#124 2010-05-16 23:05:48

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

well...azi a fost el la mine.  A salutat-o, ea s-a uitat lung la el i-a zis buna ziua si s-a inchis in camera ei. Noi am stat la mine cu usa deschisa, pe care a inchis-o tata in drum spre baie (habar nu am de ce lol ). am stat vreo 4 ore acasa, ea nu a iesit din camera ei. la plecare i-a urlat un pa din camera si cam asta e tot. neutral si cred ca asa va fi muuuult timp.

wow cat ati scris. si ce de pareri. eu cred ca o sa stam de vorba DOAR atunci cand o sa deschida ea subiectul. pentru ca noi am incercat si s-a facut ca ploua.

fetelor nu aveam unde in alta parte. ai mei sunt acasa mereu iar la el nu ma lasa mama ca e in alt oras. neutral

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#125 2010-05-16 23:51:12

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu am 23 si mama s-a cam suparat cand a aflat ca nu mai sunt virgina
e normal sa se supere si ce voiai sa-l ia in brate si sa-l pupe?asta nu va face niciodata
e normala cat de cat reactia ei..a plecat ca sa nu tipe si sa nu urle la tine..a plecat sa se descarce.Si pana la urma prietenul tau ar trebui sa se simta jenat de situatie si sa nu se simta jignit ca mama ta il saluta doar asa ..din politete
pana la urma minteai ca mergi in club sau la o colega si mergeai la un hotel

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-05-16 23:51:50)

#126 2010-05-17 09:30:53

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

In primul rand da, mama ta a gresit pentru ca nu a batut la usa inainte sa intre si de obicei cand intri intr-o camera peste doi oameni trebuie sa fii pregatita pentru ce ai putea sa vezi. Mama ta evident nu a fost pregatita pentru ca probabil nu s-a imaginat nici pentru un moment ca voi ati putea face sex cu ea in casa. Una e ca parintele sa stie ca faci sex, sa fie constient de asta si alta e sa fie martor la eveniment. Pai imagineaza-ti cum ar fi ost daca intrai tu peste ai tai. Cum te-ai fi simtit? Nu te-ai fi ganditr si tu "Bai da da-o-ncolo de treaba nu puteau sa se abtina pana plecam eu de acasa?" Mai mult ca sigur mama ta a luat actul vostru ca pe o lipsa de respect iar totul se rasfrange asupra iubitului tau, care, asa cum vede ea lucrurile,  nu a putut sa si-o tina in pantaloni macar cat e ea acasa. Daaaaaar de aici si pana la a considera k mama trebuie sa isi ceara scuze e cale lunga, pana la urma e casa ei si intra unde are chef...nu-ti convine te muti cam asa sta situatia.
Voi aveti amandoi o parte din vina, poate chiar cea mai parte din vina pentru ca nu v-ati luat masurile necesare. Sa nu mai zic k nu e ok sa faci sex in mijlocul zilei cand mama e in cealalta camera, dar macar nu stiu, inchide usa, desi si asa e destul de penibil, fiind evident ca faceati acolo.
Eu zic sa lasi lucrurile sa se linisteasca, sa nu mai rascolesti ra***ul aiurea pentru ca e evident ca mama ta se simte prea penibil sau e prea suparata sa deschida discutia. Las-o un timp pana i se sterge imaginea de pe retina. Iar pana atunci mai usor cu sexul cand e ea acasa, eventual lasati usa deschisa sa se vada ce faceti, iti dai seama ca ea acum de fiecare data cand vine el in vizita are impresia k ti-o trage...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#127 2010-05-17 10:06:52

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

WildChild11009 a scris:

Nu de asta am spus. smile Voi insistati intr-o prostie ca omul care nu greseste sa isi ceara scuze doar ca sa-i gadile orgoliul superiorului (in cazul asta, mamei). Hai sa-ti spun ceva... dpdv logic, e eronat. Be_happy ar trebui sa stie asta, ca parca era bagata in drept. Sa spui ca ma-sa are dreptate pentru simplu fapt ca e ma-sa e o mare tampenie. smile Si Basescu are dreptate in tot, ca el e presedinte si noi suntem gume lipite pe talpa lui, na. smile E la fel de corect ca ceea ce spuneti voi. Si da, din punctul asta de vedere indoctrinarea de care ziceam e in floare. Traim intr-o societate in care varsta e mai importanta ca dreptatea, functia/postul e mai important/a decat gandirea logica. Daca ioana are dreptate - si are - si ma-sa nu, tot ioana trebuie sa-si ceara scuze pentru ca ma-sa e ... ma-sa, si pentru ca e mai in varsta? Clar...

no comment  nustiu

pc  lyssna

#128 2010-05-17 13:07:08

april sunset
Insomniac member

b4rbie a scris:

WildChild11009 a scris:

Nu de asta am spus. smile Voi insistati intr-o prostie ca omul care nu greseste sa isi ceara scuze doar ca sa-i gadile orgoliul superiorului (in cazul asta, mamei). Hai sa-ti spun ceva... dpdv logic, e eronat. Be_happy ar trebui sa stie asta, ca parca era bagata in drept. Sa spui ca ma-sa are dreptate pentru simplu fapt ca e ma-sa e o mare tampenie. smile Si Basescu are dreptate in tot, ca el e presedinte si noi suntem gume lipite pe talpa lui, na. smile E la fel de corect ca ceea ce spuneti voi. Si da, din punctul asta de vedere indoctrinarea de care ziceam e in floare. Traim intr-o societate in care varsta e mai importanta ca dreptatea, functia/postul e mai important/a decat gandirea logica. Daca ioana are dreptate - si are - si ma-sa nu, tot ioana trebuie sa-si ceara scuze pentru ca ma-sa e ... ma-sa, si pentru ca e mai in varsta? Clar...

no comment  nustiu

offtopic ai uitat de "ma-sa" de pe penultimul rand lol

bebe V., soarele si luna

#129 2010-05-17 13:24:30

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

eu sunt cu iubitulmeu de 4 ani si parintilor mei le-a venit foarte greu sa stie ca el vine la mine si mai inchidem si usa...si totusi il cunosteau, se inteleg bine si nu au nimic cu relatia noastra...dar pentru ei e greu sa stie ca noi stam in casa cu ei si ne-o tragem in timp ce ei trec pe hol...nu as putea face asta...si el totusi gandeste la fel ca mine....sunt parinti de fata ...stiu ca suna comunist, ca ce conteaza daca esti faata sau baiat , dar ....conteaza...si eu daca as fi mama la fel as gandi...in schimb cand mergem la el tatal lui intotdeauna bate la usa, dar intotdeauna!!! mama lui...nu prea....dar cateodata mai bate si ea chicot ...cand aveam cam 2-3 luni de relatie s-a intamplat sa intre si ea in timp ce ne sarutam in pat , peste noi, si eu am fost cea s-a simtit super aiurea...e ceva normal sa te simti asa....

ioana eu zic sa o lasi pe mama ta sa se obisnuiasca cu ideea, intre timp sa ii dai de inteles prin comportamentul tau ca iti pare rau pentru ce s-a intamplat si sa nu mai faci asta niciodata...stiu ca nu aveti und dar ...e imposibil sa nu gasesti o solutie...poate mai pleaca si ea pe la tara, pe la o prietena...ai zis parca...ca ea pleaca si ii pui scrisoare in bagaj...de ce nu vine atunci prietenul tau?
sau fa rost si tu de apartamentul unei prietene, mergeti la hotel...dar nu o mai fa cu parintii tai in casa ......

#130 2010-05-17 13:36:35

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Emilya a scris:

In primul rand da, mama ta a gresit pentru ca nu a batut la usa inainte sa intre si de obicei cand intri intr-o camera peste doi oameni trebuie sa fii pregatita pentru ce ai putea sa vezi. Mama ta evident nu a fost pregatita pentru ca probabil nu s-a imaginat nici pentru un moment ca voi ati putea face sex cu ea in casa. Una e ca parintele sa stie ca faci sex, sa fie constient de asta si alta e sa fie martor la eveniment. Pai imagineaza-ti cum ar fi ost daca intrai tu peste ai tai. Cum te-ai fi simtit? Nu te-ai fi ganditr si tu "Bai da da-o-ncolo de treaba nu puteau sa se abtina pana plecam eu de acasa?" Mai mult ca sigur mama ta a luat actul vostru ca pe o lipsa de respect iar totul se rasfrange asupra iubitului tau, care, asa cum vede ea lucrurile,  nu a putut sa si-o tina in pantaloni macar cat e ea acasa. Daaaaaar de aici si pana la a considera k mama trebuie sa isi ceara scuze e cale lunga, pana la urma e casa ei si intra unde are chef...nu-ti convine te muti cam asa sta situatia.
Voi aveti amandoi o parte din vina, poate chiar cea mai parte din vina pentru ca nu v-ati luat masurile necesare. Sa nu mai zic k nu e ok sa faci sex in mijlocul zilei cand mama e in cealalta camera, dar macar nu stiu, inchide usa, desi si asa e destul de penibil, fiind evident ca faceati acolo.
Eu zic sa lasi lucrurile sa se linisteasca, sa nu mai rascolesti ra***ul aiurea pentru ca e evident ca mama ta se simte prea penibil sau e prea suparata sa deschida discutia. Las-o un timp pana i se sterge imaginea de pe retina. Iar pana atunci mai usor cu sexul cand e ea acasa, eventual lasati usa deschisa sa se vada ce faceti, iti dai seama ca ea acum de fiecare data cand vine el in vizita are impresia k ti-o trage...

subscriu   smile

forgetit ..era o pros...am editat  big_smile

Ultima oara a fost editat de You_and_Me (2010-05-17 15:41:38)

..be the best ...fuck the rest smile))

#131 2010-05-17 13:39:52

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

You_and_Me a scris:

am si eu o mica curiozitate   big_smile  in ce pozitie v-a surprins ? lol ...sper ca nu te superi  tongue

hai maaai rotfl2

#132 2010-05-17 13:46:21

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

eu am intrat peste fostul meu sef la toaleta. aveam toalete comune....nu a inchis usa idiotul. nu va imaginati cum m-am simtit cand l-am vazut.. si-a cerut scuze de cateva ori dar imi era rusine de cate ori dadeam cu ochii de el.

#133 2010-05-17 13:50:45

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

eu nu as putea sa o fac cu ai mei in casa. cred ca mi-ar pica obrazul de rusine sa intre ai mei peste noi. iubitul mei vine la mine, stam cu usa inchisa la camera, dar ai mei stiu ca pot intra oricand, chiar si fara sa bata la usa. pe mine nu ma deranjeaza asta pt ca oricum nici nu mi-ar trece prin cap sa fac ceva.
cred totusi ca asta tine de respectul fata de parinti, chiar daca ei stiu ca nu mai esti virgina, nu vor sa te vada si in pat cu prietenul...e prea mult pt ei...

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.