|
Nu esti logat.
Probleme cu mama...-5#77 2010-05-16 14:01:35
Re: probleme cu mama...Pentru ca (,) copilul de 16 ani e copil, implicit nu are dreptate (pentru ca e copil) si tu 'ai o varsta'? Daca ai facut Dreptul, cred ca ti se rasucesc profesorii la catedra. Pacat de oamenii care ies din facultati, ca ies mai rau decat au intrat. Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-05-16 14:02:22) Offline #78 2010-05-16 14:05:14
Re: probleme cu mama...de ce tot timpul se aduce ca argument varsta?? nu cred ca o ajutati cu nimic pe ioana in felul asta ... If you take it personal, that's ok! Offline #79 2010-05-16 14:09:01
Re: probleme cu mama...wild, deja intreci masura! Offline #80 2010-05-16 14:14:07
Re: probleme cu mama...Dar voi ce faceti ? O indemnati sa isi distruga relatia cu mama?? Vi se pare ok sa nu comunici, sa nu faci tu primul pas daca cel din langa tine nu vrea??? Daca cel de langa tine refuza comunicarea, o refuzi si tu doar din orgoliu, sa nu faci tu primul pas??? Cine a zis ca ar trebui sa ii ceara ea scuze mamei ei doar pentru motivul varsta?? Ar trebui sa ii ceara scuze pentru a-si rezolva situatia, pentru ca ea asta a intrebat, ce poate sa faca sa remedieze situatia?? Aveti impresia ca daca sta cu mainile in san si asteapta sa vina mama sa isi ceara scuze, lucurile se vor rezolva?? Ea a dat de inteles ca sufera pentru situatia asta incordata, si ca ar vrea sa se rezolve, ori daca vrei sa nu mai suferi iti poti calca pe orgoliu...Si oricum, e alegerea ei, daca vrea sa-si ceara scuze, o va face, daca nu, va astepta sa faca mama ei lucrul acesta. Fiecare a spus cum crede el ca e mai bine, fiecare are propria lui modalitate de a percepe lucrurile si de a rezolva problemele.... Offline #81 2010-05-16 14:21:27
Re: probleme cu mama...pai daca maica`sa se oftica ca la 12 ani acum pe bune, nu asa se face. adica n`ar vrea ca fiica`sa sa si`o puna prin cine stie ce locuri, nici cu ea in casa, nici sa incuie usa..nici nimic. dar in fine, e familia lor, cu regulile lor. ce voiam eu sa zic e ca...nu vad cum s`ar apropia de ea cand maica`sa reactioneaza asa. in alte familii incidentul ar fi fost ori amuzant ori stanjenitor, dar in nici un caz motivul atator neintelegeri. If you take it personal, that's ok! Offline Publicitateloading...
#82 2010-05-16 14:28:47
Re: probleme cu mama...intradevar nu era cazul ca mama ta sa dea buzna peste tine in camera, indiferent ca erai singura sau cu prietenul....dar eu nu pot sa inteleg cum puteai tu sa faci sex linistita cu usa descuiata, stiind ca mai sunt persoane in casa....si nu orice persoane, chiar parintii tai....eu una locuiesc intr-un apartament cu o prietena si nu am incuietoare la usa de la camera mea...de multe ori cand e ea acasa si eu sunt cu cineva ma abtin de la sex, pentru ca nu mi-e confortabil sa stiu ca e doar la o apasare de clanta de mine....am facut-o o data sau de 2 ori in timpul noptii, cand ea dormea si tot nu m-am simtit prea confortabil, nici vorba de orgasm in cazul asta! daca ar fi vorba de parintii mei si mie mi s-ar nazari sa fac sex cu ei in casa, cred ca daca ar pocni mobila la un moment dat as face infarct in secunda 2 .....si nu pt ca mi-e frica de ai mei, ei stiu f bine ca nu mai sunt virgina de mult si ca am avut mai multi parteneri sexuali, ci pentru ca efectiv nu ma pot gandi la o situatie mai penibila decat cea in care ai mei ma surprind intr-o astfel de ipostaza....prin urmare, prefer sa fac pe dracu in patru sa evit o asemenea situatie, pentru binele meu si al lor! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #83 2010-05-16 14:32:43
Re: probleme cu mama...
cunosc If you take it personal, that's ok! Offline #84 2010-05-16 14:35:13
partea buna e ca as muri fericita "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #85 2010-05-16 14:38:41
la noi se mai intampla sa o facem cu taica`su acasa [locuieste doar cu el] ...si e un "nene" foarte de treaba e ceva gen "eu ma duc la mine in camera...sa ma uit la meci " si ori se culca, ori are grija ca atunci cand se apropie de camera sa "anunte" : lumini aprinse, usi deschise zgomotos, pasi apasati dar eu tot am senzatia ca imi sare inima la cel mai mic scartait. If you take it personal, that's ok! Offline #86 2010-05-16 14:48:47
Re: probleme cu mama...asa fac eu cand e colega-mea de apartament cu prietenul! apartamentul in care stam e nedecomandat si eu ca sa ajung in bucatarie, tre sa trec prin camera ei ....noroc ca atunci cand deschid usa nu am vizibilitate direct spre pat, asa ca o deschid ca si cum as vrea sa o rup si ma opresc cateva secunde inainte sa patrund in camera, astfel incat sa mi se reflecte umbra pe podeaua camerei lor si sa se opreasca din orice activitate in momentul in care imi fac intrarea triumfala! e o adevarata tehnica pe care mi-am perfectionat-o "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #87 2010-05-16 14:54:36
Re: probleme cu mama...If you take it personal, that's ok! Offline #88 2010-05-16 15:15:18
Doar ca e o mica mare diferenta de situatii .Una e sa fii parinte de fata si alta de baiat .....intr-adevar tatal prietenului tau nu are de ce sa faca urat dar daca ar fi invers ..sa zicem mama ta ...ar sta cu totul altfel situatia ..be the best ...fuck the rest )) Offline #89 2010-05-16 15:23:34
Re: probleme cu mama...nu mi s`a intamplat cu mama. si la cum o stiu, nu ar reactiona urat. If you take it personal, that's ok! Offline #90 2010-05-16 15:28:10
Re: probleme cu mama...si acum sincer.. tu ca mama asa ai reactiona? If you take it personal, that's ok! Offline #91 2010-05-16 15:28:57
subscriu Offline #92 2010-05-16 15:30:04
Re: probleme cu mama...Da , sunt parinti si parinti . Norocul tau daca mama ta e asa ...inseamna ca aveti o relatie buna si comunicati destul de mult . Eu ma refeream la faptul ca e mama de fata e una si tatal de baiat e alta ....diferenta mare . Noi fetele avem mai mult de suferit asta e ...dar trebuie sa stim cum sa traim si sa ne facem viata mai usoara, de noi depinde . ..be the best ...fuck the rest )) Offline #93 2010-05-16 15:35:02
de acord. partea cu tatal prietenului meu o dadusem mai mult ca exemplu pentru ceea ce spusese dea_di, cu tresaritul la orice miscare din casa Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2010-05-16 15:36:22) If you take it personal, that's ok! Offline #94 2010-05-16 15:54:45
da , e nasol dar oricum au amandoua partea lor de vina .....chestiile astea trebuiesc discutate din timp ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #95 2010-05-16 16:56:53
Re: probleme cu mama...Ca am citit restul de agini si trebuie sa actualizez o idee: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|