homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu mama...-4

#58 2010-05-16 13:01:43

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: probleme cu mama...

In primul rand voi doi ati gresit in fata ei prin ceea ce ati facut si in viziunea ei , a mamei tale e destul de grav . E ca si cum ati tradat-o , increderea care v-o acordase . Nu conteaza daca mai ciocanea  ca tot intra, era acelasi lucru tot in fapt va prindea ...e destul de urat ce sa zik ...si vorbesc din proprie experienta . Pe tine te iarta indiferent de ce vei face ca esti copilul ei dar pe prietenul tau , e mai greu pt ca toata vina el o poarta , si normal ca nu-l mai suporta si nici nu are de ce sa va dea explicatii . Ar fi frumos ca o perioada sa nu mai stati in fata ei ca sa zik asa ....sa-i lasati timp sa se obisnuiasca cu ideea si sa-l accepte usor ,usor . Asta e parerea mea  smile

..be the best ...fuck the rest smile))

#59 2010-05-16 13:11:45

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Observ ca cele care avem "o varsta" ( a nu se intelege ca va fac batrane lol ) o sfatuim cam acelasi lucru: adica sa isi ceara ea scuze, sa vorbeasca cu mama ei....

#60 2010-05-16 13:19:22

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Bineinteles. smile Adica cele care au fost indoctrinate de societate, cele care ati stiut sa plecati capul si pana acum si care nu vedeti nimic gresit in a o face din nou si a-i determina si pe altii sa o faca. smile Dar gata cu offtopicul... cred ca o sa ma abtin de la a mai posta la topicul asta, ca numai insulte as avea de adresat. smile

#61 2010-05-16 13:20:41

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Acum am luat-o personal... pentru ca de curand am avut mult de suferit din cauza unor persoane cu gandirea atat de defecta. smile Si am pierdut mult. Doar din cauza unor oameni lipsiti de valori morale si principii...

#62 2010-05-16 13:21:53

rogvaiv
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-08-04

ioana, eu zic sa te incui in baie si sa iesi de acolo peste vreo 3 ani, sau sa faci o boroboata mai mare care sa o eclipseze pe asta  lol
Eu am o varsta si cred in continuare ca maica-sa a dat buzna peste ei in camera lor si chestii din astea nu se fac, mai ales cand sunt tineri si indragostiti, ar fi trebuit sa se astepte ca cei doi sa nu faca exercitii la matematica.

qed

Publicitate

loading...

#63 2010-05-16 13:25:49

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Wild, esti copil rau de tot. Ma scuzi ca iti spun asta, dar faptul ca nu ti-o tragi cu parintii in casa nu inseamna ca esti indoctrinata sau ca ai gandirea defecta, inseamna ca asta ti-au impus parintii tai ca respect fata de ei.

Daca tu faci asta de la 16 ani cu ei in casa, poate copiii tai sa faca asta de la 12 ani, cu tine in aceasi camera. Anumite limite de bun simt (limitele depind evident de la familie la familie) nu sunt indoctrinare, ci pur si simplu impun copilului o anumita conduita si decenta. Daca ai tai nu ti-au impus aceste limite nu inseamna ca cele care consideram de bun simt sa nu faci asta cu parintii in camera suntem indoctrinate sau plecam capul etc, ci inseamna ca pentru noi asta inseamna decenta si bun simt.

#64 2010-05-16 13:29:45

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nu de asta am spus. smile Voi insistati intr-o prostie ca omul care nu greseste sa isi ceara scuze doar ca sa-i gadile orgoliul superiorului (in cazul asta, mamei). Hai sa-ti spun ceva... dpdv logic, e eronat. Be_happy ar trebui sa stie asta, ca parca era bagata in drept. Sa spui ca ma-sa are dreptate pentru simplu fapt ca e ma-sa e o mare tampenie. smile Si Basescu are dreptate in tot, ca el e presedinte si noi suntem gume lipite pe talpa lui, na. smile E la fel de corect ca ceea ce spuneti voi. Si da, din punctul asta de vedere indoctrinarea de care ziceam e in floare. Traim intr-o societate in care varsta e mai importanta ca dreptatea, functia/postul e mai important/a decat gandirea logica. Daca ioana are dreptate - si are - si ma-sa nu, tot ioana trebuie sa-si ceara scuze pentru ca ma-sa e ... ma-sa, si pentru ca e mai in varsta? Clar...

#65 2010-05-16 13:32:32

You_and_Me
Diamond member

PillBlast a scris:

Wild, esti copil rau de tot. Ma scuzi ca iti spun asta, dar faptul ca nu ti-o tragi cu parintii in casa nu inseamna ca esti indoctrinata sau ca ai gandirea defecta, inseamna ca asta ti-au impus parintii tai ca respect fata de ei.

Daca tu faci asta de la 16 ani cu ei in casa, poate copiii tai sa faca asta de la 12 ani, cu tine in aceasi camera. Anumite limite de bun simt (limitele depind evident de la familie la familie) nu sunt indoctrinare, ci pur si simplu impun copilului o anumita conduita si decenta. Daca ai tai nu ti-au impus aceste limite nu inseamna ca cele care consideram de bun simt sa nu faci asta cu parintii in camera suntem indoctrinate sau plecam capul etc, ci inseamna ca pentru noi asta inseamna decenta si bun simt.

bine spus Pill  smile , si nu stiu ce e cu inversunarea asta wild  hmm , fiecare cu parerea lui , si nu e cazul sa incepi sa jignesti ...calm  forgetit

#66 2010-05-16 13:33:50

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Wild are parte de dobitoci cu anumite idei in fiecare zi. smile Dobitoci care merita batuti cu carti de logica in cap. Dobitoci care ii fac pe altii sa piarda foarte mult doar pentru ca pot. Si da, cand Wild gaseste ideile alea si pe la oameni pe care ii considera cat de cat normali, ramane putin socata si scandalizata. smile

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-05-16 13:34:22)

#67 2010-05-16 13:37:44

Monica999
Hero member
Site

WildChild11009 a scris:

eu vreau sa fie interzis. o data pentru ca nu fumez,si sunt alergica la fum de tigara..si hardly gasesc un loc unde sa nu fie fum de tigara,si atunci ma apuca o tuse de simt ca mor. in al 2lea rand,afecteaza sanatatea si duce la enspe feluri de cancer.in al 3lea rand,polueaza mediul.  si in al 4lea rand,suntem femei,ce naiba... ne fac respiratie urata,ne ingalbenesc dintii,ne fac pielea cenusie si determina ridurile sa apara mult mai devreme,de chestiile astea chiar nu ne pasa?

Wild, uite cu cata vehementa sustineai ca ar trebui interzis fumatul acum cateva luni, si cat de mult ti-ai schimbat parerea (ziceai ca fumezi acum cu mama ta pe balcon). Stiu ca la 16 ani e usor sa crezi ca numai tu ai dreptate, dar serios, incearca sa fi putin mai moderanta cand iti dai cu parerea, pentru ca cine stie, poate peste un an o sa faci parte din acei "dobitoci" pe care ii jigneai acum, asa cum in prezent faci parte dintre fumatorii pe care nu ii suportai anul trecut.

#68 2010-05-16 13:41:22

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Fumatul e o nevoie fizica. Din principiu, si acum sunt impotriva tigarilor si mi-am calcat pe inima cand m-am apucat de fumat. Inca am aceleasi principii pe care le aveam si anul trecut, desi nevoia fizica si-a spus cuvantul.
Faptul ca un om care are dreptate nu trebuie sa-si ceara scuze nu o sa se schimbe niciodata. Da, si eu am fost pusa in situatii ca a ioanei. Nu, nu mi-am cerut scuze. N-aveam de ce. Lucrurile s-au calmat pana la urma si s-a cerut cealalta persoana scuze. Pentru o perioada lunga de timp, n-am mai vazut bani si alte lucruri de la ai mei din cauza prietenului. Nu mi-am cerut scuze. I-am lasat in judecata lor proasta pana le-a venit mintea la cap. Si le-a venit. Se poate si fara sa te umilesti. Scuzati-ma ca am ceva impotriva umilirii inutile a oamenilor. smile

#69 2010-05-16 13:43:10

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Daca ioana considera ca a gresit e normal sa-si ceara scuze, nu e o umilire. Dar asta e decizia ei, in functie de cum simte ea, in functie de cum e in familia ei.

Ultima oara a fost editat de Neverbe (2010-05-16 13:46:14)

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#70 2010-05-16 13:44:14

Monica999
Hero member
Site

Fumatul e o nevoie fizica doar daca te apuci de fumat si fumezi cateva luni bune. Dar nu are sens sa ne contrazicem noi, pana la urmaea o sa faca asa cum crede ca e mai bine.

#71 2010-05-16 13:45:49

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Exact. smile Dar stii... ne umilesc altii suficient. Chiar nu cred ca e cazul sa o facem si noi. Pe ea deja a facut-o maica-sa carpa de spalat pe jos prin felul in care se poarta cu ea. De ce sa se umileasca si ea cerandu-si scuze cand stie ca n-a facut nimic gresit? In fine... vede ea ce face...

#72 2010-05-16 13:47:52

be_happy
Platinum member

Wild, in primul rand nu prea e problema ta in ce sunt sau nu " bagata" eu, asa cum nu esti tu in masura sa apreciezi ce ar trebui sa stiu sau nu eu.
Apoi, nu am zis nicaieri ca mama ei are dreptate, am zis doar ca e absurd sa ii ceara scuze copilului ei ptr ca a surprins-o la ea in casa facand sex.

Si, in fine, nu inteleg de ce ti-e atat de greu sa accepti ca altii pot gandi altfel decat tine si sunt foarte fericiti asa, asa cum nu inteleg de ce insisti atat de tare sa iti impui punctul de vedere.

#73 2010-05-16 13:52:09

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Tocmai... ea nu e fericita asa. smile Daca ar fi fost, si-ar fi cerut deja scuze, n-ar fi cerut opinii. Voi sunteti cele care va impuneti punctul de vedere si o manipulati cu 'foarte bunul' argument ca aveti o varsta. smile Intelepciunea nu vine cu varsta si voi sunteti cel mai bun exemplu pentru asta. smile Si cu asta ma retrag... cand n-ai cu cine discuta, n-ai cu cine. Mai degraba mi-as intina principiile participand in continuare la discutia asta decat mi le-am intinat cand m-am apucat de fumat.

#74 2010-05-16 13:54:41

You_and_Me
Diamond member

Trecand peste ce-ai zis tu wild , destul de urat de altfel dar n-am chef de cearta acum ...depinde foarte mult cum e ea insasi . Degeaba ne contrazicem noi aici  de mama focului  ca ea face cum crede de cuviinta . Degeaba zic eu ceva , sau x si y , daca ea nu stie cum sa-si castige propriul respect din partea mamei e inutil ce vorbim noi aici

#75 2010-05-16 13:56:00

be_happy
Platinum member

Eu nu ma pot certa cu un copil de 16 ani smile

#76 2010-05-16 14:01:28

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

wild imi aduce aminte de o fata care spunea intr-un show ca a devenit foarte apropriata de mama ei de cand se drogau impreuna .. hai sa fim seriosi ... Niciodata nu o sa imi incurajez copilul sa fumeze .. Pai daca acum esti asa de frustrata ce te faci la 26 de ani ? iti tai venele ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.