|
Nu esti logat.
Yasmin#1 2010-05-22 23:50:12
Yasminas avea si eu o intrebare... iau Yasmin de aproape 6 luni. am uitat sa iau pastila a 3-a (prima saptamana). de obicei o luam la ora 23. am avut contact sexual a doua zi dimineata(trecusera cred mai mult de 12 ore de la pastila omisa). doar seara am realizat ca am uitat de pastila pt ca aveam in blister una in plus. se spune ca dak iei pastila omisa si cu 7 zile de protectie e ok... (te protejeaza pastila precedenta) Dar dak au trecut mai mult de 12 ore se pastreaza protectia? Ultima oara a fost editat de AmyAma (2010-05-23 00:25:08) Offline #2 2010-05-22 23:52:13
Re: YasminClar protectia a scazut pt ca ai depasit 12 ore cu pilula. Eu zic sa iei postinor daca inca nu au trecut 72 de ore de la contactul cu risc Offline #3 2010-05-23 00:31:10
Re: Yasmintocmai am venit de la farmacie si doamna de acolo a zis ca dak am luat 2 pastile deodata(si cele 2 de dinainte) sunt sanse foarte mici sa raman insarcinata (momentul ar fi extraordinar de inoportun). mai zicea ca e cam mult sa iau si postinor in acelasi timp cu yasmin. acuma o a doua intrebare: dak iau postinor sa mai iau si yasmin in continuare?! sau sa renunt luna asta? Offline #4 2010-05-23 09:53:43
Re: YasminIei Postinor si iei Yasmin normal. Offline #5 2010-05-23 11:58:27
Re: Yasminnu e nici o problema daca ai luat postinor si iei si yasmin.am procedat si eu intr-o situatie asemanatoare..asa ca stai linistita, nu vei pati nimic si continua si cu yasmin, nu le intrerupe Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-23 21:04:07
Re: Yasmin
Tu nu ai patit nimic dar... postinor este contraindicat pt persoanele care iau anticonceptionale deoarece pot aparea complicatii (destul de grave)! Pt a fi sigura am vb cu un medic ginecolog... nu se ia postinor cu anticonceptionale in sistem. In cel mai bun caz, doar ti se da peste cap organismul... Offline #7 2010-05-23 21:06:01
Re: YasminHaide mai, cine a patit ceva luand postinor in acelasi timp cu ac? Am luat de 2 ori postior pana acum, in paralel cu anticonceptionale si nici macar o reactie adversa minora gen spotting nu am avut. Si ca mine, multe alte fete. E adevarat ca pilula de a 2a zi are o cantitate ridicata de hormoni + anticonceptionale si mai multe dar ceva mai grav decat o mica dereglare a menstruatiei nu poate avea loc. Ultima oara a fost editat de piie (2010-05-23 21:07:24) Offline #8 2010-05-23 21:14:08
Re: YasminNo offence... dar un medic nu ar avea de ce sa te minta(sau sa te sperie aiurea)... nu toata lumea reactioneaza bine la doza atat de mare de hormoni! plus ca e cam imposibil sa ramai insarcinata. organismul tau nu poate elibera ovulul atat de rapid... dureaza cel putin 48 de ore... protectie suplimentara pe urmatoarele 7 zile da... dar cam atat! ) Nu mai luati medicamente fara sfatul medicului! Offline #9 2010-05-23 23:20:25
Re: YasminNo offence, AmyAma, dar multi doctori habar nu au pe ce lume traiesc si au facut facultatea aia fix degeaba (ca sa ma exprim plastic). Offline #10 2010-05-30 00:18:49
Re: Yasminam si eu nevoie de putin ajutor .. am uitat sa iau pastila in a 3-a saptamana.. au trecut vreo 13-14 ore cand mi-am amintit si am luat-o.. apoi au urmat zilele de pauza si am facut sex cu o zi inainte sa-mi vina ciclul.. in plus aveam niste scurgeri de vreo 2 sapt.. dar numai o picatura si nici aia pronuntata.. intrebarea mea este dak pot sa raman insarcinata acum dak nu am facut asa cum spune in prospect in caz ca uit pastila in a 3-a sapt.. help Offline #12 2010-06-05 07:51:33
Re: YasminAm si eu nevoie de ajutor Ultima oara a fost editat de nicolado (2010-06-05 08:27:18) Offline #13 2010-06-05 08:40:34
Re: YasminNu lua, e ok. Trebuie sa nu intarzii cu pastila mai mult de 12 ore ca sa nu fie diminuata protectia. #14 2010-06-07 16:22:40
Re: Yasminam si eu o problema , am inceput sa iau yasmin de miercurea trecuta din prima zi de ciclu. Este prima oara cand iau ac si azi am observat ca nu am inceput folia de jos de la sageata din dreapta marcata cu miercuri ci pastila de sus de miercuri Este pastila din saptamana a 3 a . Este vreo problema ?Nu stiu daca yasmin au si pastile placebo in folie si de asta intreb , mi-e cam frica ca nu-si vor face efectul daca le-am luat asa . Offline #15 2010-06-07 16:28:33
Re: Yasmintoate pastilele de pe folia de yasmine au aceeasi compozitie. nu are nimic daca ai inceput cu randul de sus, cand le termini pe cele de acolo incepi de jos, sau cum vrei tu. nu conteaza in ce ordine le iei. iubesc si sunt iubita Offline #16 2010-06-07 16:33:05
Re: Yasmin
mersi mult Offline #17 2010-06-07 16:44:35
Re: Yasmincu multa placere iubesc si sunt iubita Offline #18 2010-06-07 17:16:46
Re: YasminSi as mai avea o intrebare , tot citesc pe net ca anticonceptionalele nu se dau fara anumite analize ,controale etc , mie mi-a dat medicul ginecolog Yasmin dupa ce mi-a facut un simplu ecograf si mi-a zis ca am un chist de 3 cm . Nu m-a intrebat despre nici o boala , nu m-a consultat, nu m-a intrebat daca fumez absolut nimic . Si mai stiu un caz si mai ciudat ,mama unei colege de facultate s-a dus la planning si i-a spus ca fiica ei ar dori sa ia anticonceptionale iar doctorul i-a dat o reteta cu Yaz . Nu stiu , dar mie nu-mi pare deloc normal asa ceva . Peste tot aud ca nu ai voie sa iei la intamplare Ac iar cand mergi la medic ei iti dau ca si cum ar da bomboane . Si vreau sa va spun ca eu am fost la control la o clinica privata nu la planning, unde sunt gratis consultatiile si e de asteptat ca interesul pentru pacient sa fie mai redus. Offline #19 2010-06-07 18:27:04
Re: Yasminprima data si eu tot la ginecolog am fost sa imi recomande anticonceptionale, nu m-a intrebat mai nimic si mi-a prescris yasmine. m-am inteles f bine cu ele. iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|