homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???-2

#20 2010-05-28 21:43:46

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???

Evident ! Am 2 prieteni extremi de buni, imi sunt ca niste frati si niciodata nu a fost si nu va fi nimic intre noi iar ei privesc lucrurile fix la fel. Eu oricum m-am inteles si probabil o s ama inteleg mai bine cu baietii decat cu fetele.

#21 2010-05-28 21:49:12

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

da ! Am 2 amici foarte buni, la care tin foarte mult. Cu amandoi ma inteleg perfect, vorbim orice fara nici-o retinere, jena. Unul dintre ei imi este fost iubit de betie ..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#22 2010-05-28 22:23:17

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

extrem de rar...

hjarta

#23 2010-05-28 22:49:36

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Am o prietena care are un prieten foarte bun. Au incercat sa fie impreuna, dar au realizat ca tot mai ok erau ca si "best friends" si au revenit la statutul initial.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#24 2010-05-28 23:33:39

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

luisjota a scris:

AyraBlack a scris:

Yes, it can.

Am un prieten extrem de foarte bun de .... 5 ani de zile. Eu ii stiu toate iubitele, el imi stie iubitii, am si dormit la el, doarme la mine, vorbim despre orice si .. cu toate astea ... nu s-a pus vreodata problema de ceva mai mult.

smile
tipul asta rezista, nu gluma....dar nu bag mana in foc ca nu se simte atras de tine...big_smile

una pregunta: cand doarme la tine sau tu la el, dormiti impreuna? in acelasi pat? wink)

nails

Da. Dormim in acelasi pat. Si nu e singurul tip cu care dorm in pat fara sa fie prietenul meu si fara sa am vreo tentativa de a face ceva.

Mai mult, am ramas prietena cu toti fostii mei - la modul de sunat, iesit la cafea, film etc. Pentru ca ceea ce mi-a placut/atras la el nu a disparut, asa ca ce ... daca nu ma mai atrage ca iubit nu pot sa-l am ca amic?

Sunt relatii intre un tip si-o tipa in care efectiv nu te simti atras de celelalt. Poti sa gandesti ca iti este ca un verisor, spre exemplu. Mie chiar nu mi se pare nimic deplasat. Si prietenul meu a ramas in relatii ft bune cu fostele lui, doarme la o amica de-a lui din cand in cand, cand nu are cu ce sa ajunga la el acasa. Si nu mi se pare nimic aiurea big_smile

Publicitate

loading...

#25 2010-05-28 23:35:07

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

AyraBlack a scris:

luisjota a scris:

AyraBlack a scris:

Yes, it can.

Am un prieten extrem de foarte bun de .... 5 ani de zile. Eu ii stiu toate iubitele, el imi stie iubitii, am si dormit la el, doarme la mine, vorbim despre orice si .. cu toate astea ... nu s-a pus vreodata problema de ceva mai mult.

smile
tipul asta rezista, nu gluma....dar nu bag mana in foc ca nu se simte atras de tine...big_smile

una pregunta: cand doarme la tine sau tu la el, dormiti impreuna? in acelasi pat? wink)

nails

Da. Dormim in acelasi pat. Si nu e singurul tip cu care dorm in pat fara sa fie prietenul meu si fara sa am vreo tentativa de a face ceva.

Mai mult, am ramas prietena cu toti fostii mei - la modul de sunat, iesit la cafea, film etc. Pentru ca ceea ce mi-a placut/atras la el nu a disparut, asa ca ce ... daca nu ma mai atrage ca iubit nu pot sa-l am ca amic?

Sunt relatii intre un tip si-o tipa in care efectiv nu te simti atras de celelalt. Poti sa gandesti ca iti este ca un verisor, spre exemplu. Mie chiar nu mi se pare nimic deplasat. Si prietenul meu a ramas in relatii ft bune cu fostele lui, doarme la o amica de-a lui din cand in cand, cand nu are cu ce sa ajunga la el acasa. Si nu mi se pare nimic aiurea big_smile

si ei tot in acelasi pat?

#26 2010-05-28 23:36:34

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

nu cred in asa ceva ... nu am cunoscut nici un tip care sa nu vrea sa ma ia la o "tura" .  Am vrut la un moment dat sa am un amic ( acum 4 ani ) dar sotul mi l-a expediat foarte subit ... saracu` nu a avut nici o sansa ..

#27 2010-05-28 23:38:16

Madalina85
Addicted member

nici eu...

iubitul meu a fost prietenul meu....

am mai avut mai de mult un prieten ...dupa un timp am vazut  ca el astepta sa trecem la etapa urmatoare roll ....

prieteni de-ai prietenilor...

vorba lui soare ...mai deevreme sau mai tarziu toti vot sa te ia o tura rotfl  rotfl  rotfl

#28 2010-05-28 23:38:43

AyraBlack
Sr. member

@ Jennifer: cateodata, da. De ce?

#29 2010-05-28 23:40:03

Madalina85
Addicted member

asa...doar am intrebat...nu trebuie sa imi spun eu parerea nustiu sau vrei ? lol

#30 2010-05-28 23:40:49

AyraBlack
Sr. member

Nu, ca imi pot da seama unde vrei sa bati.

Dar e exact faza dintre mine si prietenul meu cel mai bun - pot sa dorm cu el oricum, ca tot aia e lol

#31 2010-05-28 23:41:01

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

poate e gay dar baietii in general au 2 motive din care nu s-ar culca cu o fata 1. ori e prea beat 2. ori e gay .... sper sa fie si exceptii de la regula .. dar sincer eu nu am intanit pana acum

#32 2010-05-28 23:42:24

Madalina85
Addicted member

ayra pai na...daca nu cred...nu pot sa te mint lol

#33 2010-05-28 23:48:31

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si eu cred ca exista.

am un astfel de prieten... si, la fel ca ayra, am dormit in acelasi pat de multe ori in timpul facultatii... eu avand prieten/sot apoi si el prietena... si care-i faza? o fi fost un inceput de atractie... la inceput de tot... cand ne-am cunoscut. dar am fost baieti cu cap si ne-am dat seama ca nu suntem facuti sa rezistam impreuna intr-o relatie... ca riscam sa stricam o frumusete de prietenie. incat..... asta a fost si gata. smile si e in continuare. as vorbi cu el chestii care nu le vorbesc cu prietenele mele... pur si simplu e alta deschidere smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#34 2010-05-28 23:50:12

Madalina85
Addicted member

katami pai pana si tu ai spus ca a existat o atractie la inceput...asta e si ideea...ca daca exista atractie nu mai e prietenie smile...adik eu asta incerc sa explic...ca atractia apare........

#35 2010-05-29 00:01:57

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Jeniffer a scris:

katami pai pana si tu ai spus ca a existat o atractie la inceput...asta e si ideea...ca daca exista atractie nu mai e prietenie smile...adik eu asta incerc sa explic...ca atractia apare........

nu neaparat. asa a fost la noi... dar a tinut vreo sapt. acu, daca ne intalnim... stam la cioace el despre ce gagici a mai agatat, eu despre... ce-am mai facut in viata lol
chiar azi a trecut pe la noi, am iesit cu al meu si cu bebe si cu el la o bere... si am ras de am pocnit. crede-ma sincer... mai mult de ATRACTIA NORMALA CARE O AI FATA DE PRIETENI (ca e clar ca daca un om iti devine prieten, nu o face pt ca ti-e respingator, nu? ceva tot te ATRAGE la el, dar... nu sexual), nu a mai fost nimic. nici in fazele in care dormeam amandoi in acelasi pat (pat de ala de o persoana) in practici (eram colegi de grupa la fac).

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#36 2010-05-29 00:03:29

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu cred, pentru ca nu mi s-a intamplat niciodata.
Probabil ca exista, dar as numi-o mai mult amicitie.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#37 2010-05-29 00:54:56

ioana cristina12
New member
Inregistrat: 2010-05-28

am si eu un prieten ft bun cel ami bun prieten cu care vb orice dar...chiar e gay:)))altfel nu prea cred ca e posibila relatia asta "cei mai buni prieteni fata-baiat"
la un moment dat apare chimia lol

#38 2010-05-29 03:47:07

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Eu cred cu tarie.
Cel mai bun preten al meu este un coleg de serviciu. Nu a existat niciodata atractie intre noi si sunt sigura ca nu va fi niciodata vorba despre asta.

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.