homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???-3

#39 2010-05-29 12:01:03

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???

eu nu cred....decat daca baiatul e gay (parerea mea)

Ultima oara a fost editat de puffball (2010-05-29 12:01:19)

#40 2010-05-29 15:45:37

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

sa dorm in pat cu un amic?  spranceana  pai daca n-ar sari el pe mine, sigur m-as baga eu in el si daca n-ar face nimic, as zice ca nu e normal lol ....ar trebui ca un tip sa nu ma atraga cu absolut nimic ca sa ajung in pat cu el si sa nu fac nimic, si cum un prieten intotdeauna te atrage cu ceva, ca altfel nu ti-ar fi prieten, mi se pare cam imposibil doar sa dorm cu un prieten.....adica daca vreau neaparat sa-mi fie doar prieten si atat, mai bine evit sa dorm cu el tongue

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#41 2010-05-29 20:00:36

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

Roxiii a scris:

As vrea sa stiu parerile voastre sau, de ce nu experientele personale in legatura cu prietenia sincera dintre un baiat si o fata.Credeti ca o astfel de prietenie poate fi 100% sincera?

Din punctul meu de vedere nu se poate, adica din experientele traite. O atractie tot exista acolo undeva, si daca este sau nu recunoscuta. Regula asta e valabila strict pt mine. Am avut un prieten bun pt cativa ani si intr-un final am zis sa ne dam o sansa, si am esuat pe plan sentimental. Asa ca de acum, am prieteni, amici, cunostinte de gen masculin de care intr-un fel sau altul, mai mult sau mai putin ma simt atrasa, dar prefer sa raman la stadiul de amicitie pt binele meu si al lor smile

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#42 2010-05-29 20:10:33

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

dea_di a scris:

sa dorm in pat cu un amic?  spranceana  pai daca n-ar sari el pe mine, sigur m-as baga eu in el si daca n-ar face nimic, as zice ca nu e normal lol ....ar trebui ca un tip sa nu ma atraga cu absolut nimic ca sa ajung in pat cu el si sa nu fac nimic, si cum un prieten intotdeauna te atrage cu ceva, ca altfel nu ti-ar fi prieten, mi se pare cam imposibil doar sa dorm cu un prieten.....adica daca vreau neaparat sa-mi fie doar prieten si atat, mai bine evit sa dorm cu el tongue

ce bine ai spus...nici eu nu puteam sa imi exprim gandurile mele mai bine decat ai facut-o tu

#43 2010-05-29 22:18:54

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Jeniffer a scris:

dea_di a scris:

ce bine ai spus...nici eu nu puteam sa imi exprim gandurile mele mai bine decat ai facut-o tu

subscriu
nu zic ca nu ar exista asa ceva, dar pt mine ar fi imposibil lol m-as simti neatragatoare

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#44 2010-05-29 22:22:23

Madalina85
Addicted member

pai nu daca nu se culca...e gay daca nu ar dori s-o faca lol

#45 2010-05-29 22:34:07

Madalina85
Addicted member

oarecum lol

#46 2010-05-29 22:57:28

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

nu putem compara barbatul cu femeia ....  din punctul asta de vedere ....

#47 2010-05-29 23:03:51

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Mie mi se pare absurd sa sustii ca daca un barbat nu vrea sa i-o traga unei anumite femei inseamna ca e gay

#48 2010-05-29 23:06:24

SoareleMeu
Hero member

daca nu te simti atras de ea din cauza aspectului fizic sau poate altceva ... altfel nu stiu ce intelegi prin selectiv..

#49 2010-05-29 23:09:58

SoareleMeu
Hero member

Asa imi selectez si eu amicele sau cele mai bune prietene dar nu ma vad nici macar vorbind cu un geek dapai sa am o prietenie cu el .. cred ca genul asta de persoane ( un tocilar mai timid )nu ar sari pe mine ( sau eu pe el ) daca m-ar avea aproape ... deci ce sa vorbesc cu un baiat asa ... de moda? par? vestimentatie? iubire ? viata ? copii ?

Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2010-05-29 23:10:33)

#50 2010-05-29 23:32:35

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu nu cunosc multi baieti, care sa nu fie rude cu mine si care daca am dormi in acelasi pat si-ar tine mainile acasa lol Nu e chestia ca nu se poate, dar de ce ar face asta? rotfl

#51 2010-05-29 23:37:50

Madalina85
Addicted member

PillBlast a scris:

Eu nu cunosc multi baieti, care sa nu fie rude cu mine si care daca am dormi in acelasi pat si-ar tine mainile acasa lol Nu e chestia ca nu se poate, dar de ce ar face asta? rotfl

corect

#52 2010-05-30 00:14:44

Monica999
Hero member
Site

Daca ai ajuns in pat cu o tipa nu mai selecteizi nimic. Eu nu dorm cu nimeni in pat si dupa selectez, e in ordine inversa lol

#53 2010-05-30 11:17:56

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

LadyPink a scris:

Mie mi se pare absurd sa sustii ca daca un barbat nu vrea sa i-o traga unei anumite femei inseamna ca e gay

si mie smile

(ca veni voirba, daca tot dadeam exempul personal... tipul despre care va spun e maaare gagicar, schimba femeile ca pe sosete si are aventuri de o noapte la greu. AR TB SA MA SIMT O NASPARLIE? lol chiar nu, imi pare rau... pur si simplu fiecare cauta altceva de la relatia noastra DE PRIETENIE decat sex.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#54 2010-05-30 11:40:54

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

imi pare rau pentru cei care chiar nu vad posibilitatea unei prietenii intre o fata si un baiat fara sa fie inclus si sex la mijloc ... fara suparare, dar creierul uman poate mai mult decat rezumarea la instictele primare

#55 2010-05-30 11:46:41

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

sincera sa fiu..exact cum zice si summer,am si eu f multi amici baieti,vorbim despre toate tampeniile,ne intelegem f bine,daaaaar..sunt amici..nu prieteni f buni..exact cum suna intrebarea,,prietenie sincera intre un b si o f,,...si ei au fost sinceri,fiecare la momentul potrivit a sperat sa fie cu mine,nu s-a putut au ramas la stadiul de amici,insa daca as zice da...ar sari imediat si ar uita amicitia...
eu sustin in continuare ca nu cred in asa ceva..
si sa va dau un exemplu...sa nu se simta nimeni lezat,va rog...
fimiu a avut o invitata intr-o seara,o tipa,buna prietena cu el..(el are prietena),tipa a ramas sa doarma la fimiu peste noapte...
l-am intrebat ce are de gand...raspunsul:,,suntem buni prieteni mama,eu dorm intr-un pat ea in altul...dar daca e sa fie ceva....sunt pregatit''     ce e in mintea baietilor...deci nu imi spuneti mie ca cei cu care ati fost sau sunteti amice sau prietene bune..nu au avut vreodata sau nu au,o alta intentie...si numai ptr ca ati fost voi directe si hotarate s-au oprit...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#56 2010-05-30 12:02:23

Monica999
Hero member
Site

Mai, eu nu cred un prietenie sincera nici intre fete, decat foarte foarte foarte rar, asa ca intr o fata si un baiat chiar mi se pare basm.

#57 2010-05-30 12:17:58

SoareleMeu
Hero member

imi pare rau dar creierul baietilor e in pantaloni lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.