|
Nu esti logat.
CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???-3
#39 2010-05-29 12:01:03
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???eu nu cred....decat daca baiatul e gay (parerea mea) Ultima oara a fost editat de puffball (2010-05-29 12:01:19) Offline #40 2010-05-29 15:45:37
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???sa dorm in pat cu un amic? pai daca n-ar sari el pe mine, sigur m-as baga eu in el si daca n-ar face nimic, as zice ca nu e normal ....ar trebui ca un tip sa nu ma atraga cu absolut nimic ca sa ajung in pat cu el si sa nu fac nimic, si cum un prieten intotdeauna te atrage cu ceva, ca altfel nu ti-ar fi prieten, mi se pare cam imposibil doar sa dorm cu un prieten.....adica daca vreau neaparat sa-mi fie doar prieten si atat, mai bine evit sa dorm cu el "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #41 2010-05-29 20:00:36
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???
Din punctul meu de vedere nu se poate, adica din experientele traite. O atractie tot exista acolo undeva, si daca este sau nu recunoscuta. Regula asta e valabila strict pt mine. Am avut un prieten bun pt cativa ani si intr-un final am zis sa ne dam o sansa, si am esuat pe plan sentimental. Asa ca de acum, am prieteni, amici, cunostinte de gen masculin de care intr-un fel sau altul, mai mult sau mai putin ma simt atrasa, dar prefer sa raman la stadiul de amicitie pt binele meu si al lor Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #42 2010-05-29 20:10:33
ce bine ai spus...nici eu nu puteam sa imi exprim gandurile mele mai bine decat ai facut-o tu Offline #43 2010-05-29 22:18:54
subscriu Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#44 2010-05-29 22:22:23
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???pai nu daca nu se culca...e gay daca nu ar dori s-o faca Offline #45 2010-05-29 22:34:07
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???oarecum Offline #46 2010-05-29 22:57:28
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???nu putem compara barbatul cu femeia .... din punctul asta de vedere .... Offline #47 2010-05-29 23:03:51Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???Mie mi se pare absurd sa sustii ca daca un barbat nu vrea sa i-o traga unei anumite femei inseamna ca e gay Offline #48 2010-05-29 23:06:24
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???daca nu te simti atras de ea din cauza aspectului fizic sau poate altceva ... altfel nu stiu ce intelegi prin selectiv.. Offline #49 2010-05-29 23:09:58
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???Asa imi selectez si eu amicele sau cele mai bune prietene dar nu ma vad nici macar vorbind cu un geek dapai sa am o prietenie cu el .. cred ca genul asta de persoane ( un tocilar mai timid )nu ar sari pe mine ( sau eu pe el ) daca m-ar avea aproape ... deci ce sa vorbesc cu un baiat asa ... de moda? par? vestimentatie? iubire ? viata ? copii ? Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2010-05-29 23:10:33) Offline #50 2010-05-29 23:32:35Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???Eu nu cunosc multi baieti, care sa nu fie rude cu mine si care daca am dormi in acelasi pat si-ar tine mainile acasa Nu e chestia ca nu se poate, dar de ce ar face asta? Offline #51 2010-05-29 23:37:50
corect Offline #53 2010-05-30 11:17:56
si mie Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #54 2010-05-30 11:40:54
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???imi pare rau pentru cei care chiar nu vad posibilitatea unei prietenii intre o fata si un baiat fara sa fie inclus si sex la mijloc ... fara suparare, dar creierul uman poate mai mult decat rezumarea la instictele primare Offline #55 2010-05-30 11:46:41
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???sincera sa fiu..exact cum zice si summer,am si eu f multi amici baieti,vorbim despre toate tampeniile,ne intelegem f bine,daaaaar..sunt amici..nu prieteni f buni..exact cum suna intrebarea,,prietenie sincera intre un b si o f,,...si ei au fost sinceri,fiecare la momentul potrivit a sperat sa fie cu mine,nu s-a putut au ramas la stadiul de amici,insa daca as zice da...ar sari imediat si ar uita amicitia... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #57 2010-05-30 12:17:58
Re: CREDETI IN PRIETENIA SINCERA DINTRE UN BAIAT SI O FATA???imi pare rau dar creierul baietilor e in pantaloni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|