|
Nu esti logat.
O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hiv#1 2010-06-05 15:08:42
O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivDoamna doctor in urma cu 7 saptamani am facut sex cu un cuplu,eu am avut prezervativ la mine,l-am folosit o perioada scurta si dupa aceia mai in gluma mai in serios in ideia lor de a merge pe incredere mi la scos(ea),la 4 zile mi-au aparut niste usturimi pe uretra,mai ales la urinare,ejaculare si urinam foarte des,am fost la urolog,mi-a dat un tratament scurt pt diagnosticul de uretrita,a fost ok mi-a trecut ,apoi a revenit o usoara mancarime pe uretra,bun,asta nu ar fi o problema asa grava,dar a inceput sa obsedeze problema cu hiv,la 4 saptamani mi-am facut primul test la centru particular renumit din oras,test screening cu recoltare de sange,mi-a iesit negativ,din cauza nerabdarii l-am repetat la 2 saptamani,tot negativ,acum dupa inca 2 saptamani o sa-l repet din nou,in total ar fi 2 luni de la expunere,vreau sa va intreb,acele teste de laborator sunt bune?scrie pe fisa,test screening hiv1/hiv2,astept un raspuns,va multumesc. Offline #2 2010-06-05 15:18:20
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivbuna uite eu nu sunt doctor, dar daca dai o cautare pe net o sa afli ca rezultatul unui test hiv este relevant dupa 3 luni de la posibila infectare, si se mai repeta si dupa inca 3 luni, pt siguranta! cred ca l-ai facut prea devreme... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2010-06-05 16:24:20
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivBuna,da da stiu..,iti dai seama ca am citit pe google,dar..,dar...ma gandesc asa ca aparatura totusi a mai evoluat si poate tehnica folosita de acum este mai avansata,totusi pe net scrie de 3-6 luni pe siteurile care contin subiecte de 5 ani vechime,totusi ma gandesc asa in acest timp daca era aveam niste reactii in corp cum ar fi fost febra,diaree,dureri oase,musculatura,stare de voma,dureri de cap,tuse,ma simt ok acum dupa 2 luni de la contactul cu pricina si o sa mai fac un test,este cam usturator la buzunar dar macar scap de obsesie,nu prea am rabdare,nu e asa usor sa spui''sti asteapta 3 luni'',cuplu asta parea curat,aveau niste functii bune la un job,dar...uite ca....sa intamplat sa iau tricomonas si de aici si obsesia cu hiv,daca voi scapa din chestia asta o sa ma jur ca nu o sa mai pomenesc in viata mea de swing si de sex neprotejat decat cand ma voi casatorii,dar important este sa trec peste treaba asta care ma macina....,sa trec cu bine asta imi doresc. Offline #4 2010-06-05 19:48:43
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivEu cred totusi ca la 6 saptamani si ceva cand am facut ultimul test de la contactul cu pricina daca era se vedeau anticorpii in sange,bun,o sa-mi mai fac un test,daca al fac si pe acesta o sa fie in jur de 8 saptamani si ceva de la contactul cu pricina,daca iese negativ cred ca ar trebuii sa incep sa stau linistit,nu pot sa astept 3 luni....e ceva care ma streseaza zilnic. Offline #5 2010-06-05 20:06:04
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivzici ca au trecut 2 luni de la experienta asta, daca ai avea rabdare inca o luna si ti-ai face atunci test si ar iesi negativ, atunci chiar ai putea sta linistit in privinta asta....oricum, multa sanatate! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#6 2010-06-05 20:10:44
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivnici eu nu sunt doctor dar hai sa-mi dau si eu cu parerea, eu din cate stiam un test hiv se face la 1 luna, 3 si 6 luni de la risc. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #7 2010-06-06 00:09:18
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hiv
in primul rand nu trebuie sa stai nelinistit. e foarte bine ca esti constient si ca faci aceste analize, dar nu trebuie sa pleci de la o premiza negativa. Offline #8 2010-06-06 02:05:38
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivDaca as putea sa mai dau de acel cuplu cu siguranta ar face testul hiv,fie siliti pana la urma,dar dupa ce am avut acele simptome de uretrita la 3-4 zile dupa contact am inceput sa-mi pun semne de intrebari,ei dupa contactul cu pricina m-au sunat dupa 5 zile sa ne revedem din nou,eu le-am spus despre ce este vorba,ei au zis ca doar in mintea mea este sau cine stie de la ce alte partenere am luat acel tricomonas,dar ei erau suspectii nr 1,am inceput din ce in ce cu mai multe amenintari si ei au inchis telefonul atunci,le las mesaje in continuare de amenintari dar eu nu sunt un tip care cauta raca,as vrea sa se termine cu bine treaba asta,la mine sa nu se mai repete si sa uitam de aceasta experienta,dar eu tot sunt nelinistit,obsesia asta cu hiv este din ce in ce mai mare pana nu am certitudinea ca totul e ok,tot ma intreb asa,daca la atatea cercetari nu sa gasit un medicament pt acest virus,nici macar o tehnica evoluata sa descopere chiar virusul in sange?trebuie sa stai sa te macini,sa te consumi si tot asa,pe mine ma costa analiza la centru medical 48 de ron,test screening hiv1/2,macar sa stiu ca sunt bune aceste teste,am vb si cu laboranta de acolo,mi-a spus ca sunt teste asemanatoare elisa si sunt bune,nu pot sa mai astept inca o luna de acum in colo,o sa-mi mai fac testul o sa fie 8 saptamani si ceva,totusi zic eu,daca iese negativ se poate sa incep sa stau linistit.....,sau mai linistit,paa acum nu am avut raceala,dureri de cap,musculare,de oase,etc in astea 6 saptamani,nu stiu ce sa mai zic.....dar este o experienta nasoala rau de tot. Offline #9 2010-06-06 12:53:54
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivApropo,daca am avut o usoara inflamatie in gat si un pic de febra din cauza ca ma tras curentul dupa dus,ud fiind,am stat pe balcon la vorba,si am luat un ospen si paracetamol,mi-a trecut inflamatia,dar ar putea influenta analizele? Offline #10 2010-06-06 14:56:29
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivpoti sa faci ce vrei, dar degeaba iti faci testul la 8 saptamani, nu are relevanta 100% si eu zic sa il faci la 3 luni minim. asta e raspunsul meu si stiu despre ce vorbesc. Offline #11 2010-06-06 20:57:06
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivMoksha,merci de raspuns,referitor la raceala,asta a fost aseara,adica dupa 2 luni de la contact,dar mi-am facut dush,mi-a dat prietena cu o crema din aceia gen ben gay pe spate si eu am stat cu geamurile deschise ud in pat,iar spre dimineata nu mai putem inghitii de durere si am avut febra,dar mi-a trecut rapid luand niste antibiotic,referitor la ce spui tu,cel mai tare imi este frica de hiv,nu imi este teama de hepatita c sau b,dar o sa-mi fac testul si o sa-l mai repet peste o luna atunci,ma gandeam asa la aparatura acestora de la clinica,sper sa fie buna si de calitate,cred ca este acelasi test ca elisa,tot pe aceiasi baza este,am mai fost la un centru Sinevo,ei fac testul Eclia,dar parca la tot cei la care am fost o sa ma duc,acum sincer daca au trecut 2 luni macar 70% pot sta linistit daca iese negativ?totusi hivul nu este o boala asa raspandita cum este hepatrita c,b,tricomonas,gonoreea,etc,ma refer la boli din asta care se transmit sexual,ma gandesc si al acel cuplu,el era casatorit,elegant,atletic,ea era colega de servici si au avut aceste fantezii si au profitat ca au un serviciu care merg in deplasare,si ma gandesc si la acel tricomonas,cine la avut ea sau el?ea daca avea acel tricomonas ar fi deranjat-o,pt ca la femei reactneaza altfel acest parazit si deci a stiut,la barbati am citit la unii da semne la altii nu si ei la 5 zile m-au sunat din ou sa ne vedem,daca se fereau de ceva nu ar mai fi mai dat nici un semn..,ma gandesc si eu acum..,imi fac tot felul de idei..,sper sa fie bine si nu voi mai repeta asemenea experienta in viata mea. Offline #12 2010-06-07 00:52:27
Sa le luam pe rand: Ultima oara a fost editat de moksha (2010-06-07 00:53:42) Offline #13 2010-06-07 09:47:22
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivMersy mult de ajutor moskha,apropo eu sunt din Pitesti,sti centrul medical privat dr.Luca?e un centru foarte cunoscut in oras,si asa este dupa cum spui tu referitor la acel cuplu,daca eu eram un strain,ne cunoscusem prima data la o cafea si a doua oara sa intamplat ce sa intamplat si crede-ma din tot sufletul am fost cat se poate de preventiv pt. ca primisem niste invitatii din partea altor cupluri la un party swing eu si prietena,si eu eram impotriva acestor party din simplu motiv ca aici se merge pe incredere si nu se foloseste prezervativul intre 10-12 cupluri,ar fi fost o nebunie curata si un mare risc,pt. mine da,pt. unii care nu realizeaza nu pun acest risc,bun asta pt. mine ar fi de domeniul trecutului,Moskha pe cuvantul meu ca daca scap din asa ceva curat o sa-mi vad de viata mea si nu mai fac aceste tampenii,sper ca m-am oprit la timp,acum trebuie sa trec peste stresul asta,o sa-mi fac si de hepatita b si c dar povara prioritara este hivul si sunt destul de scumpe la pret,la dr. Luca costa test hepatita c 60 ron,ce mai dau si pe testul hiv,ce mai dau si pe test hepatita b...,dar o sa-mi amanetez un lant la casa de amanet si o sa le fac. Offline #14 2010-06-07 09:52:08
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivbuna, am si eu o problema sunt racita de ceva timp (3-4 saptamani) de fapt medicul mi-a zis ca deja nu mai e raceala ca este gatul inca iritat pana se refac celulele. iau sirop de tuse dar totusi cateodata tusesc pana vomit putin. (nu cat vomita un om abisnuit) . problema mea este ca iau acc iar aseara mi s-a intamplat sa vars la o ora dupa administrare. ce fac ? help urgent Offline #15 2010-06-07 10:07:35
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivtrebuia sa iei imediat alta pastila in loc Offline #16 2010-06-07 10:10:15
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivmentionez k eram in saptamana a 3a ..... eu joi termin blisterul ieri a fost duminica deci acum iau pastila de luni si diseara pe cea de marti ? Offline #17 2010-06-07 10:26:37
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivdaca n-au trecut 12 ore iei pastila de luni, dar tot va trebui sa completezi cu o pastila de pe o folie de rezerva ca sa termini folia tot joi Offline #18 2010-06-07 11:49:06
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivMoskha gata am fost,mi-a recoltat sange,astept raspunsul,m-am enervat un pic ca in cabinet a intrat si un mos pe celalat scaun la recoltat sange ,o tipa era la calculator nota datele si alta recolta si am vrut sa le atrag atentia sa aibe grija la eprubete,sa noteze bine ca sa nu le schimbe intre ele,sunt nervos,ca o bomba cu ceas sunt,orice mi se pare suspect acum,Dumnezeule...ce momente,ce momente din viata mea..... Offline #19 2010-06-07 11:55:54
toate astea ti se intampla din cauza anxietatii, plus ca ai devenit un pic paranoic. o sa treaca atunci cand vei afla rezultatul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|