homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 6-123

#2319 2010-07-17 19:37:20

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 6

Anabella ,asta da asemanare cool Si imi place nespus de mult numele ce l-ati ales pt printesa din burtika hjarta
Si eu vreau ca puiul meu sa ia mai multe de la mine big_smile Nu m-ar deranja sa ia nici de la sot, dar in nici un caz de la neamurile lui...nooo way visslar

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#2320 2010-07-17 20:10:41

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

mă simt mai bine știind că nu sunt singura "ciudată" care nu vrea ca puiul ei să aibe ceva ?n comun cu neamurile prin alianță lol
mă bucur că-ți place numele, printre cunoștințe a st?rnit reacții cam ciudate, se pare că nu mai e considerat un nume modern și pt ei sună aiurea big_smile

#2321 2010-07-17 20:27:49

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

anabella_n a scris:

mă simt mai bine știind că nu sunt singura "ciudată" care nu vrea ca puiul ei să aibe ceva ?n comun cu neamurile prin alianță lol
mă bucur că-ți place numele, printre cunoștințe a st?rnit reacții cam ciudate, se pare că nu mai e considerat un nume modern și pt ei sună aiurea big_smile

Anabella, cine cunoaste putina istorie ... Ecaterina chiar e un nume pretios, cu prestanta ,iar ca alint Cati e dulce rau hjarta

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#2322 2010-07-17 21:22:32

anabella_n
Hero member

exact așa am g?ndit și noi, cu toate că...necunoscătorii l-au asociat cu ecaterina teodoroiu lol
și iarăși, cine știe puțină istorie, știe și că aceasta numai eroină n-a fost big_smile

#2323 2010-07-17 21:25:16

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

mirik,da,2 sapt!o noua dezamagire legata de polisano...
plus ca inainte de o eco,ajung la ei,dupa un drum de 3 ore si-mi spun ca nu crede ca poate sa mai stea dr,ca ei m-au sunat sa-mi zica ,dar n-am raspuns...de unde sa ma sune?era o scuza de-a lor
pana la urma m-a primit,pt ca i-au zis dr ca vin de la c-lung si ea a fost draguta(dr klein)...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

Publicitate

loading...

#2324 2010-07-17 21:35:52

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

si eu mi-am luat tzeapa... am facut triplul test la ei si dureaza 2 saptamani  yikes  la synevo a fost gata in 3 zile si era si mai ieftin. sa-mi fie invatatura de minte.

#2325 2010-07-18 00:12:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

sanca, nici eu nu pot sa sufar numele "comemorative"  la copii. fie ca e al mamei/tatalui... nu-mi plac. de ex, cred ca in top nume de baieti la mine ar fi fost mihai... dar mihaela is si eu... si taica-meu... motiv pt care ne-am reorientat chicot sa aiba copilu' numele lui, nu al parintilor, bunicilor si strabunicilor.... (parerea mea, nu dati cu rosii)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2326 2010-07-18 07:01:11

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata smile

Ana, chiar ca seamana micuta cu tine.
Si eu mi-am dorit cu ardoare sa semene cu mine si asa este applause

#2327 2010-07-18 08:00:43

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Garga si triplul tot 2 sapt  wow .Frate astia sunt retarzi rau de tot.Offf asa suparata sunt in privinta asa tare imi este teama sa nu ma ia asistenta pe sus la recoltare si sa se supere dr daca refuz  supa
Poate ca triplul o sa-l fac acolo dar ureapasma inebunesc daca astept 2 sapt

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-07-18 08:56:40)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2328 2010-07-18 08:52:33

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

neatza fetele! off aseara eram un pachet de nervi ca pusese stapanire sotul pe stick-ul de net. noi locuim.. intr-un bloc nou construit si nu e cablat inca la net.. si asa ca folosim net mobil.. merge uneori cam greu.. dar merge.. si ieri si-a luat copilul din el ceva telefon la fidelitate si ii trebuia lui netu si eu fierbeam!  big_smile

kata da ai fff mare dreptate in leg cu numele. consider lipsa totala de imaginatie din partea parintilor sa isi boteze copilul dupa numele nu stiu carui neam.. pana la urma din cate am citit chiar si numele influenteaza cumva acolo personalitatea celui nimic. eu chiar cunosc o familie in care pe tata in cheama gheorghe.. si a avut 2 baieti.. pe care i-au botezat .... gheorghe si gheorghe!  rotfl2 credeti-ma e chiar pe bune!!! unul singur are si al doilea nume insa... na.. tot super aiurea mi s-a parut

Daria Ioana - 06.08.2010

#2329 2010-07-18 08:57:38

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Neta dragelor.  Hop si noi la "dat cu parerea". lol

Ana, asemanarea e...izbitoare. Puiuca va fi leit maica-sa! wink Iar Ecaterina e un nume perfect!

Lili, nu esti singura in situatia asta, din pacate. Nu stiu, poate suntem si noi mai sensibiloase in sarcina, avem nevoie de mai multa atentie si afectiune. Si ei, asa cum ii stim...rezervati, distanti, calculati...Sper sa-mi pot educa baiatul sa fie altfel...

Fetelor, imi doresc si eu atat de tare ca puiul meu sa-mi semene de nici n-aveti idee si cu asta cred ca am spus tot. wink Desi sotul meu nu seamana deloc cu fam. lui, vorba lui Sanca, parca ar fi infiat tot n-as vrea nici o asemanare cu "alianta". Sunt persoane reci, lipsite de caldura...si eu urasc asta.

P.S. inca nu am gasit nume bebelusului sad

Ultima oara a fost editat de lucky777 (2010-07-18 09:12:43)

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2330 2010-07-18 09:05:55

sanca
Hero member

fetele am uitat ce era mai important.. aseara m-am speriat pputin. stateam intinsa in pat pe stg.. ma uitam linistita la tv... cand deodata am simtit cum se aduna burta parca in partea dreapta.. ma deranja.. se vedea clar gululoi pe dreapta si tare ca piatra.. m-am ridicat si nimic.. am luat un no-spa ca n-am stiu efectiv ce sa fac.. si abia dupa vreo 10 min s-a relaxat la loc.. oare ce-a fost?!

lucky daca ai papa miel as fi asigurata pt pasti!  kram insa ai scapat ca nu mananc miel  chicot  ma tot botezi! smile legat de numele bebelusului si mie mi-a fost greu.. insa sunt sigura ca ceva variante aveti probabil nu va puteti hotara dar mai aveti putin timp!

Daria Ioana - 06.08.2010

#2331 2010-07-18 09:15:49

lucky777
Insomniac member

Sanca, iarta-ma     puss
Sa stii ca si eu ieri am fost asaltata de contractii de genul asta, stand in pat. sad M-am speriat si eu la un moment dat pentru ca luasem un no-spa si ele continuau sa apara. Unele au tinut asa cum spui si tu destul de mult, minute in sir. O fi de la caldura?
Clar sunt contractii, dar nu stiu de ce tin atat de mult si apar atat de des.

#2332 2010-07-18 09:19:50

sanca
Hero member

lucky e ok!  puss  nu m-am suparat deloc!
poate e si de la caldura si acum mai citeam pe net.. cica pot sa apara si de la foame sau sete si mie aseara imi era cam foame ca mancasem de pranz si seara vreo 3 piersici. acum ce sa zic.. nu prea imi vine mie sa cred.. dar cine mai stie.. offf hai mai ca mai avem si noi putin!  par

Daria Ioana - 06.08.2010

#2333 2010-07-18 09:24:35

anabella_n
Hero member

neața  wave

fetelor, alea n-or fi contracții, s-o mai mișca bebele și se adună tot ?ntr-o parte. eu mai pățesc așa din c?nd ?n c?nd, că mi se ?mpinge cu fundulețul ?n dreapta și stă acolo, lăs?nd gol ?n st?nga. acum zic și eu, poate n-o fi așa, dar eu astfel percep lucrurile cu guguloaiele astea din burtică

lucky, măcar sunt sigură de acum că am o fetiță care-mi seamănă și pot sta liniștită p?nă la naștere smile. eu cred că și al tău va semăna cu tine, dacă ne dorim ceva prea mult legat de copiii noștri, se ?mplinește, așa am observat eu de-a lungul timpului și am mai auzit și pe aici. n-aveți nici un nume ?n minte?

#2334 2010-07-18 09:31:25

sanca
Hero member

anabella o simt de multe ori cum parca se inghesuie intr-o parte a burticii si intr-adevar are o pasiune cu partea dreapta.. insa aseara a fost altceva.. a fost mult prea tare si o senzatie deranjanta fata de cum e de obicei... nu stiu ce sa zic.. bine ca a trecut si ma rog la doamne doamne sa ne ajute sa trecem astea 2 sapt cat mai avem  rugaciune ... marti facem 36 de sapt!  smile joi o sa merg la dr si o sa mai aflu detalii despre marele eveniment!

Daria Ioana - 06.08.2010

#2335 2010-07-18 09:38:34

anabella_n
Hero member

hai că mai e puțin de tot, nu te ?ngrijora. stai c?t mai cuminte! oricum, presupun?nd prin absurd că vine acum, tot e destul de mare și de dezvoltată și nu veți avea probleme

#2336 2010-07-18 09:59:03

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

neata!  puss

apropo de adunat guguloi, va zic eu cum este ca din pacate stiu sad :
daca simtiti cum va strange burta acolo unde s-a adunat, si daca simtiti in interior ca e tare ( nu stiu cum sa explic mai "tehnic" ) este contractie. insa daca nu simtiti deloc si doar vedeti ca se aduna asa, e bebe care se misca pe acolo.  smile

pe al meu pui mic il cheama andrei sebastian ( eu i-am zis andrei pt ca am vrut si un nume de sfant... ce conteaza ca pe tata-su il cheama si andrei ?  lol  )
eu mi-am dorit mult ca in caz ca e fetita, sa ii pun numele mamei mele, elena. imi place mult numele si imi ador mama. mie mi se pare un lucru frumos. bine, nu ca in exemplul sancai cu Trio Balamuc Gheorghe   rotfl  dar nu mi se pare lipsa de inspiratie sa dai numele parintelui sau al unui bunic. imi plac atat de multe nume ( si Otilia imi place nespus  hjarta  , insa clar as fi ales numele mamei mele ) , nu sunt deloc neinspirata, slava Domnului, insa daca numele unei dintre bunici imi place mai mult si, in plus, ma simt f legata sentimental de bunica aia si vreau ca puiu' meu sa il poarte.. ce are?   smile
a, mai imi place pt fete numele iulia, insa eu sunt iulia, soacra e tot iulia, clar nu as fi pus numele asta. deci nu sunt nici absurda. big_smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-07-18 09:59:47)

#2337 2010-07-18 10:06:33

lucky777
Insomniac member

Ana, nu am gast nici un nume care sa simt ca i s-ar potrivi. Stiu/simt doar ca trebuie sa fie ceva special. La fel cum am simtit ca va fi baiat (spre disperarea soacrei, care-si doreste nepoata) de cand am vazut testul pozitiv.

Fetelor, eu simt contractiile in felul urmator: se intareste toata burtica, se aduna toata in fata ca un guguloi. Uneori e chiar dureros si dureaza mai multe minute. Daca ma prind in mers, trebuie sa incetinesc imediat, de abia pasesc. sad Ieri stateam in pat, cu no-spa in gusa si tot le aveam. Si nu-mi era foame, nici sete, dimpotriva. Mancasem destul de multicel toata ziua, o groaza de fructe. Oare asta sa fie cauza, stomac prea plin?!     neutral

Doamne, sa mai stea bebe in burtica pana dupa 9 august cand se intoarce dr din concediu. rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.