homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 6-146

#2756 2010-07-22 22:39:17

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 6

salutare!

am intrat sa va pup si sa felicit fetele care au mers la eco azi!  puss   storstark

nu am apucat sa citesc nimic din ce ati scris, azi nu am avut net apoi am plecat la gineco. si intr-o vizita, abia am ajuns acasa de putin timp.

#2757 2010-07-23 07:19:14

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

neatza coffestudiu
fetele multumim de urarile bune puss
faza cu pozele...ce sa zic...eu nu prea aveam "incredere" de mai demult...si de aia nici nu am mai postat ca am zis ca nu stiu cine vede si ce-o sa faca cu ele mai tarziu...oricum aiurea ca exista si altfel de persoane neutral SI eu la conturile mele de hi sau facebook am restrictie la prieteni...si nu dau accept numai dc ii stiu...k am mai auzit faza cu persoanele naspa care cine sti ce fac cu pozele...sau mai rau cauta adresa ca sa faca rau neutral  cat e de adevarat nu stiu nustiu  dar stiti cum se zice "better safe than sorry"

#2758 2010-07-23 07:59:56

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

neata fetelor ! si noi , pe aici la cafeuta ...  coffestudiu

fata mea n-a vrut sa iasa racusor ... de apa ca noi (io sunt pesti si ta'su scorpion) vrea leoaica sa o manance pe ma-sa ... acuma asta e  , sa fim noi sanatosi , ca mi-or creste si mie colti , la o adica .. lol

despre poze .. eu am pus doar cu burtica la un mom dat si apoi le-am scos .. este adevarat ca netu' e plin de nebuni si maniaci , dar din pacate si lumea reala e la fel . Tot ce putem face este sa avem grija ...

pupici pentru mamici, pitici si burtici !  kram

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2759 2010-07-23 08:01:36

dana82
Hero member

Geo  storstark cu o cafea  coffestudiu
haideti fetelor la cafelutza wink)smile

#2760 2010-07-23 08:27:22

passenger
Addicted member

neata!!  puss

m-am indragostit de asta!  drool
.... as lua si eu pt bebe al meu, dar din pacate ni s-a spus sa nu cumparam nimic pt ca vom primi. nu zic, ma bucur mult ca ma scapa de cheltuieli mari, dar eu mi-as fi dorit sa cumpar macar un cos pt puiul meu, insa si cosulet primim. si m-am cam certat cu al meu, ca de la rudele lui primim tot, iar ei sunt de conceptie ca nu-mi trebe acum nimic, ci cu putin timp inainte sa nasc, atunci cand voi fi in luna 9. ei asa au facut, nu au cumparat nimic ( probabil din superstitie ) pana li s-au nascut copiii. si sunt obligata sa astept pana in luna 9 sa pot sa aranjez si eu patutul si tot ce trebuie. mi se pare absurd. frate, daca ai deja toate lucrurile astea si vrei sa ni le dai, pai da-ni-le cand putem noi sa le luam si sa le punem in ordine, nu cand ai tu chef si cand crezi tu ca e mai bine pt copil dpdv al superstitiilor.
asa ca nu cumpar nimic pana in luna 9, ca asa imi dicteaza familia alui meu. au spus sa stau pana atunci inainte sa nasc sa primesc de la ei, si apoi ce nu imi dau ei sa plec sa cumpar.
frumos, nu?  sad

Publicitate

loading...

#2761 2010-07-23 08:31:42

dana82
Hero member

ooo pass puss  si mie mi se par aiurea ideile astea...cu superstitii...apai ce sa zic atunci dc ar fi sa ne luam dupa superstitii nici n-as mai fi ramas gravi ca eu am luat hainutze dinainte sa raman gravida
Si mie mi-ar fi placut cosulet...ma uitam si eu la ele...dar acum ca avem si landoul inclus la carut nu o sa mai luam si cosulet...
Aaaa vi-am zis ca iubirea mea mica s-a pozitionat cu capul spre iesire? big_smile  a zis d-l dr. ca e foarte cuminte chicot

#2762 2010-07-23 08:35:43

passenger
Addicted member

dana, si bebele meu e pozitionat cranian, nu pelvian, am aflat acum 2 zile la morfo. cred ca ei se tot sucesc pana la nastere.  smile

da, e f urat, eu nu pot sa iau nimic pana nu primesc de la ei, care au ideile astea si ma obliga si pe mine sa stau cu mainile in san asteptand pana aproape de nastere. eu daca dau cuiva ceva, intreb cand vrea sau are nevoie de lucrul ala, nu dictez eu cand sa-l primeasca... si de asta m-am tot certat cu al meu ieri  skitarg  e atat de enervant!!

cred ca va fi asa cum e la ei in familie dintotdeauna: femeia naste si cat e in spital merg neamurile, sotul, sa cumpere tot. asta ma paste si pe mine.... exact ce nu as fi vrut!

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-07-23 08:37:02)

#2763 2010-07-23 08:47:53

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

neatza!
pass,si la mine ar fi vrut ai mei sa cumpere cat sunt eu in spital,dar eu chiar nu ma pot abtine...e de-ajuns sa intru intr-un magazin de hainute si tb sa cumpar ceva;ieri am gasit niste scutece de finet asa moi si o paturica frumoasa,desi mai aveam...

felicitari burticilor care au mers la eco si au scapat de emotii!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2764 2010-07-23 08:51:20

passenger
Addicted member

asa cate un body mai iau si eu, sau o pereche de botosei.. dar ma sperie rau ideea de a astepta asa pana nasc fara lucrurile de baza in casa. nu asa as fi vrut eu sa fie!
deschid lista aia pus de o'hara si ce bifez pe ea? 3 body-uri si 2 caciuli?  bang

v-am pupat, plec, azi merg si la doc.  puss
intru diseara

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-07-23 08:57:52)

#2765 2010-07-23 09:01:07

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

pass eu zic sa te bagi la cumparaturi ... macar din astea mai mititele big_smile
nici eu n-am treaba cu superstitiile , adica cum frate , unu duce greul si unu se distreaza la cump ? poti sa intrebi , sa iti zica exact ce iti dau - ma refer la astea mai scumpe, sa nu ai dubluri unde nu trebuie si sa te apuci de cumparaturi big_smile daca nu iti zic ... ghinion , doar nu  sa poftesti la hainuteze de bebe cat esti gravi nu ? big_smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2766 2010-07-23 09:01:19

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

neatza!
dana  kram pupici pt tine si ingerasul tau cuminte!  hjarta
geo.. la faza cu zodia.. bucura-te ca nu e rac... eu zic ca e o zodie prea sensibila.. eu sunt si nu-mi place! smile si a mea tot leu va fi.. acum asta e.. ne vor manca urechile!  big_smile sanatoase sa fie!  hjarta
fetele voi luati scutece de finet? ajuta la ceva?

Daria Ioana - 06.08.2010

#2767 2010-07-23 09:08:45

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata burtici

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2768 2010-07-23 09:23:01

xenona
Full member
Inregistrat: 2008-07-17

Neata burtici smile

Felicitari mamicilor care si-au vazut puiutii ieri la eco, sanatosi, cuminti si grasuni:)

Eu cand ma gandesc ca joi am marea intalnire am inceput sa intru in panica smile)))

Nici acum nu am bagajul facut.....si mai lucrez si in domeniul organizarii (de evenimente).....e clar cand e vorba de mine....sunt de pe Marte.

Sunt stresata si cu nasterea ca nu stiu cum sa fac cu banii, cand ii dau, cum stiu care cum e....

Va pup.

Victor Stefan a dat binete la toata lumea 29 iulie 2010

#2769 2010-07-23 09:23:15

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Neata

DDunia, La multi ani!Tot ce-ti doresti sa se indeplineasca, sa ai un bebe sanatos!

Vai ce cosulete frumoase! si scumpe!

off Pass, ce gandire... eu o sa merg luna viitoare la cumnata-mea sa selectez ce-mi place... ok, sa nu ti le dea din luna 1 de sarcina, dar in luna 7 eu zic ca trebuie sa le ai, trebuie spalate, etc... ma rog ...

Xenona  puss , fara stres, o sa vezi tu la fata locului cui dai banii... stai linistita ca o sa se faca coada, o sa ai cui da  chicot

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-07-23 09:24:28)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2770 2010-07-23 09:28:12

xenona
Full member

aliy a scris:

Neata

DDunia, La multi ani!Tot ce-ti doresti sa se indeplineasca, sa ai un bebe sanatos!

Vai ce cosulete frumoase! si scumpe!

off Pass, ce gandire... eu o sa merg luna viitoare la cumnata-mea sa selectez ce-mi place... ok, sa nu ti le dea din luna 1 de sarcina, dar in luna 7 eu zic ca trebuie sa le ai, trebuie spalate, etc... ma rog ...

Xenona  puss , fara stres, o sa vezi tu la fata locului cui dai banii... stai linistita ca o sa se faca coada, o sa ai cui da  chicot

Aliy puss
sper smile. Ma gandeam sa pun intr-un bol hartii de 5 si 10 lei sa se serveasca fiecare cat considera ( macar pt asistente )

#2771 2010-07-23 09:31:43

aliy
Hero member

Hei Xenona... nici chiar asa, s-ar putea sa ia mai mult decat poti oferi tu smile
Scrisese Adina, pana sa nasca cum a distribuit banii, poate te ajuta ca ea tot la polizu a nascut ... daca gasesc timp caut eu in urma si iti dau link  puss

#2772 2010-07-23 09:33:56

xenona
Full member

aliy a scris:

Hei Xenona... nici chiar asa, s-ar putea sa ia mai mult decat poti oferi tu smile
Scrisese Adina, pana sa nasca cum a distribuit banii, poate te ajuta ca ea tot la polizu a nascut ... daca gasesc timp caut eu in urma si iti dau link  puss

Sar'na. Am vrb cu Adina....dar tot stresata sunt disperat

O sa-mi treaca cand ajung acolo  tongue

#2773 2010-07-23 09:39:10

aliy
Hero member

Ei, pana la urma e normal un pic de stres... nu poti fi insensibila, se apropie un moment tare important  hjarta
Abia astept sa ajung si eu la 38+ smile

Ah, tocmai am aflat , se intoarce sefa mea din concediu  bang si are o idee stralucita: sa vina direct la birou; chiar vorbeam cu colegii: tocmai azi, vineri cand toti suntem morcoviti sad

#2774 2010-07-23 09:41:24

xenona
Full member

pune-i niste pioneze pe scaun=)))

sau dati alarma de incendiu......glumesc....

off, hai ca mai ai un pic si scapi de ea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.