|
Nu esti logat.
Sunt singura si a nimanui :(#1 2010-06-09 22:17:28
sunt singura si a nimanui :(Buna ziua tuturor, stiu ca sunt noua pe aici dar am urmarit mai multe postari ale voastre pana m-am decis sa scriu si eu ceva Din pacate incep cu ceva mai trist, simt nevoia sa ma eliberez putin. Cum zice si titlul..sunt singura. Logodnicul meu cu care am stat 6 ani a decis ca trebuie sa facem o pauza, ca ne-am plafonat. Si-a gasit pe alta si ma tot baraia spunandu-mi ca nu stie ce sa faca, sa ramana cu mine, cea cu care a impartit si bune si rele, sau sa isi vada de viata, sa facem o pauza sa vada cum e sa fie si fara mine. Asta a fost acum o luna. Si acum ma cauta, ca vrea sa ramanem prieteni, ca dupa 6 ani cum sa nu mentinem legaturile, macar sa stie ca traiesc. Ca tine la mine mult dar ca ... eram prea plafonati. Va jur o saptamana in fiecare zi aveam aceeasi discutie: ce sa faca? sa se intoarca la mine sau sa vada cum e si viata fara..? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2 2010-06-09 22:25:48
Re: sunt singura si a nimanui :(Coraline, nu ma pricep la sfaturi. Probabil le voi lasa pe fete sa faca asta. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #3 2010-06-09 22:29:36
Re: sunt singura si a nimanui :(HMM .... Eu una te inteleg perfect aceeasi situatie o am si eu ... tot 6 ani au fost la mijloc in ult 2 ani numai certuri impacari de care m-am saturat . Prieteni am avut multi dar falsi , gasca am avut una mare care usor usor sa destramat si intr-un final n-a mai ramas nimic . De cateva luni m-am mutat si singura crezand ca e mai bine , mai multa intimitate etc ... dar n-a fost asa , m-am mutat singura si singura am ramas , si exact cand aveam mai multa nevoie de cineva in preajma mea la fel daca sun pe cineva hai la un suc ..mai incolo sau nu pot sunt cu "IUBIII" sau maine , hai la un gratar ... n-am chef , n-am bani , chiar si in parc la fel aceleasi rasp ... este adevarata vorba : Prietenul la nevoie se cunoaste !!! Ultima oara a fost editat de zana_zanelor_trista (2010-06-09 22:30:42) Dacă aveam atunci mintea de acum Nu te-as fi ales din suflet ti-o spun Dacă as fi stiut ce se poate întampla Nu te mai primeam in viata mea. E mai bine fară tine,e mai bine pentru mine Las că trec si peste asta,te uit si cu asta basta... Offline #4 2010-06-09 22:29:45
Re: sunt singura si a nimanui :(Esti sigura ca vrei sa incepi o noua relatie, fie ea si pasagera, atat de repede? Eu as sta pe margine o vreme... e super si viata de "burlaca" daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2010-06-09 22:38:09
Re: sunt singura si a nimanui :(Sunt din maretia de Bucuresti! Ultima oara a fost editat de coraline (2010-06-09 22:40:10) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2010-06-09 22:39:12
Re: sunt singura si a nimanui :(de unde esti ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #7 2010-06-09 22:47:21
Re: sunt singura si a nimanui :(Oh, te inteleg, coraline, cred ca ti se rupe sufletul de durere .. dupa ani petrecuti cu un om care .. inevitabil e in sangele tau .. pe care il stii in cele mai mici detalii, pentru care ESTI, pentru tot ce esti tu prin el. Si stiu cat trebuie sa suferi, dar poate .. tot raul spre bine. Poate dupa pauza asta o sa te vrea mai mult, poate e bine o pauza din cand in cand, si poate mai bine acum, decat dupa ce eventual va casatoriti, si ar fi si mai dureros ( de parca ar mai putea fi vorba de mai multa durere, nu-i asa ? ). Poate mai bine acum, decat sa se fi plictisit peste inca alti ani ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #8 2010-06-09 22:47:59
Re: sunt singura si a nimanui :(Ani de zile am fost blocata in casa... ma rog, din cauza personalitatii mele, sunt o introvertita tipica. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2010-06-09 22:49:50
Re: sunt singura si a nimanui :(nu esti condamnta la stat in casa toat ziua.am o vecina, care intamplator imi este si buna prietena. la fel ca tine, prietenii nu are prea multi, iubit nu deci cam aceeasi situatie. sa-ti spun o chestie.ea sta acasa cam numai cand doarme.este tot timpul implicata intr-o activitate sau face ceva ce ii place. e vara, aici e sansa ta. in primul rand, vara exista n festivaluri. baga-te la un voluntariat care automat te va introduce intr-un nou grup si vei cunoaste alti oameni alaturi de care ai preocupari comune si mai si iei parte la niste spectacole super.fata de care iti vorbesc e voluntara la crucea rosie si face cam 2 proiecte pe saptamana. absolut orice aude: politica, ecologie, arte absolut orice. in felul asta a descoperit lucruri la care nu stia ca are talent si a cunoscut multi oameni. doar ca ea a ales sa ramana cu prietenii pe care ii cam avea tocmai fiindca e destul de introvertita. apuca-te de un curs intensiv la tine acasa. personal, daca as avea timp, as devasta bucataria incercand 50 de retete noi. la fel, mi-as dori sa am timpul si imaginatia sa-mi rearanjez macar camera mea cu noi decoratii sau mobila altfel sau ceva de genu. acum stiu ca asta e o solutie mai ciudata, dar ia-ti un animalut. o pisica, un papagal dar mai ales un catelus iti va fi prieten mult mai bun decat orice alt om si el nu cere decat putina atentie si ceva de mancare si iti va fi alaturi. el cu siguranta va fi fericit sa se joace cu tine sau sa iasa in parc la o plimbare. cu el poti sa vorbesti si te asigur eu ca nu te judeca. sunt multe lucruri pe care le poti face doar deschide ochii si fi atenta. poate asa si gasesti pe cineva.succes!sper sa te ajute Ultima oara a fost editat de kei (2010-06-09 22:51:13) Offline #10 2010-06-09 22:49:54
Re: sunt singura si a nimanui :(
iti zic eu de ce iti jura ca tine la tn ... asta pt k , ati stat atat timp impreuna si apoi si-a gasit pe alta . e recenta treaba inca nu e sigur de ceva cu ea si logic ca mai trebuie sa fie inca o usa deschisa pt el in caz k ramane fara noua achizitie . Asa fac majoritatea ... lasa loc de "Buna ziua " pt k , niciodata nu se stie cand va fi nevoit sa revina ca sa nu ramana singuri ! as vb mai multe dar sa nu deviem de la subiect . daca vrei lasa un id de mess si mai vb ... poate iesim la un suc ceva Dacă aveam atunci mintea de acum Nu te-as fi ales din suflet ti-o spun Dacă as fi stiut ce se poate întampla Nu te mai primeam in viata mea. E mai bine fară tine,e mai bine pentru mine Las că trec si peste asta,te uit si cu asta basta... Offline #11 2010-06-09 22:54:06Re: sunt singura si a nimanui :(coraline, imi pare rau de situatia ta, dar ma bucur sa aud cat de hotarata esti sa nu il primesti inapoi. Offline #12 2010-06-09 23:05:42
Re: sunt singura si a nimanui :(Nu vreau sa il primesc inapoi, dar mor de dorul lui!! In fiecare zi ma intreaba daca nu vreau sa ne impacam ca atunci renunta la cea noua desi ii este greu pentru ca ar fi vrut o pauza, sa vada daca se poate revigora relatia noastra. Aveam prieteni impreuna, avea o casuta a lui pe care o numea "casuta noastra". Ultima oara a fost editat de coraline (2010-06-09 23:07:20) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #13 2010-06-09 23:09:06
Re: sunt singura si a nimanui :(coraline, nu iti mai pune atatea intrebari pentru ca nu vei gasi un raspuns care sa te multumeasca sau sa puna capat indoielilor tale. Daca relatia voastra s-a terminat, v-ati plafonat, cum spui tu, e vina amandurora. O relatie implica doua persoane si aproape intotdeauna ambele persoane sunt responsabile de situatia in care se ajunge. Sfatul meu e sa te resemnezi, sa accepti situatia pentru ca asa iti av fi mult mai usor sa depasesti momentul. De ce iese cu ea in club ? Pentru ca voi probabil nu ati mai facut asta, ati uitat sa va distrati, ati uitat sa aveti grija de relatie, sa o "hraniti" cu toate "ingredientele" necesare. Probabil tine la tine dar nu te mai iubeste. E imposibil sa nu-i mai pese de tine dupa atatia ani dar nu te amagi, probabil tine la tine si te priveste ca pe o amica dar nu ca pe o iubita. Asta e, se intampla :-?/ Trebuie sa inveti sa iei lucrurile ca atare, sa nu dramatizezi prea mult, sa fii pozitiva si sa privesti relatia asta ac pe o experienta lunga si frumoasa din care sunt sigura ca o s ainveti multe pe care o sa le aplici pe urmatoarele relatii Offline #14 2010-06-09 23:24:49
Wow cand vad totul pus pe "hartie" pare asa de limpede... ai nimerit-o asa de bine. Nu mai ma iubeste dar tine la mine enorm, vrea sa stie ca exist acolo, sunt parte din viata lui..dar nu din cea amoroasa. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #15 2010-06-09 23:28:52
Re: sunt singura si a nimanui :(Nu am nimerit-o e povestea tipica si mai mult am trecut/ trec prin ceva de genu doar ca din pozitia fostului tau De asta cred ca asa simte, pentru ca la fel simt si eu. E o chestie de genu: nu e nimeni de vina si suntem amandoi in acelasi timp. Eh, oricum asta e partea care conteaza cel mai putin. Chiar daca va veti impaca lucrurile nu vor mai fi la fel niciodata si decat sa tot trageti de relatie mai bine asa. Si nu te speria la ideea venirii verii, e foarte tare o sa te distrezi, o sa iesi si tu prin cluburi, terase, mergi la mare si poate-ti gasesti si pe cineva care sa te scoata din starea asta Offline #16 2010-06-09 23:35:34
Daca am cu cine merge..prietene 0, munca 0 sa zic ca am anturaj.. e trist daca ma pot duce cu catelul peste tot, e ok il am pe el ca partener, e singurul Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #17 2010-06-09 23:37:33Re: sunt singura si a nimanui :(eu zic ca esti inca vulnerabila. e bine o pauza... singura. Offline #18 2010-06-09 23:38:25
Re: sunt singura si a nimanui :(cora , dar foste colege de scoala??? vecine?? verisoare?? nimic?? Offline #19 2010-06-09 23:50:30
Re: sunt singura si a nimanui :(hmmm, pai daca zici ca esti de la 16 ani cu el, inseamna ca tu chiar nu prea stii cum e sa fii singura si atunci poate ca totusi e mai bine ca s-a intamplat asa, pentru ca acum ai ocazia sa inveti cum e sa fii singura...e bine ca in viata sa cunosti si starea asta, te ajuta sa te cunosti mai bine pe tine insati si sa-ti dai seama cu adevarat ce vrei de la viata....eu te sfatuiesc sa o lasi mai moale cu obsesia asta de a avea o relatie, mai bine incearca sa iti faci cativa prieteni cu care sa mai iesi din cand in cand, nu e chiar atat de greu...si nu iti mai pune problema daca sunt prieteni adevarati sau falsi, oricum vor fi tot timpul oameni care vor veni si vor pleca din viata ta....pur si simplu bucura-te de momentele frumoase pe care ai ocazia sa le traiesti si o sa fie bine! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|