homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt singura si a nimanui :(-2

#20 2010-06-09 23:53:55

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: sunt singura si a nimanui :(

akisandra a scris:

cora , dar foste colege de scoala??? vecine?? verisoare?? nimic??

cele 2 sunt colege de liceu, in rest nu am nimic. fac la fost la FR am terminat de ceva vreme, serviciu nu am si pe unde am fost eram doar cu baieti. (mari, casatoriti, copii, nimic important). nu sunt chiar persoana sociabila, neavand anturaj niciodata nu cautam inafara. acum nici sa merg pe strada cu fluturasi "vrei sa fii prietena mea?"
daca ma angajez luna asta (doamne ajuta) poate am noroc de oameni

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#21 2010-06-10 00:09:59

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

kei a scris:

nu esti condamnta la stat in casa toat ziua.am o vecina, care intamplator imi este si buna prietena. la fel ca tine, prietenii nu are prea multi, iubit nu deci cam aceeasi situatie. sa-ti spun o chestie.ea sta acasa cam numai cand doarme.este tot timpul implicata intr-o activitate sau face ceva ce ii place. e vara, aici e sansa ta. in primul rand, vara exista n festivaluri. baga-te la un voluntariat care automat te va introduce intr-un nou grup si vei cunoaste alti oameni alaturi de care ai preocupari comune si mai si iei parte la niste spectacole super.fata de care iti vorbesc e voluntara la crucea rosie si face cam 2 proiecte pe saptamana. absolut orice aude: politica, ecologie, arte absolut orice. in felul asta a descoperit lucruri la care nu stia ca are talent si a cunoscut multi oameni. doar ca ea a ales sa ramana cu prietenii pe care ii cam avea tocmai fiindca e destul de introvertita. apuca-te de un curs intensiv la tine acasa. personal, daca as avea timp, as devasta bucataria incercand 50 de retete noi. la fel, mi-as dori sa am timpul si imaginatia sa-mi rearanjez macar camera mea cu noi decoratii sau mobila altfel sau ceva de genu. acum stiu ca asta e o solutie mai ciudata, dar ia-ti un animalut. o pisica, un papagal dar mai ales un catelus iti va fi prieten mult mai bun decat orice alt om si el nu cere decat putina atentie si ceva de mancare si iti va fi alaturi. el cu siguranta va fi fericit sa se joace cu tine sau sa iasa in parc la o plimbare. cu el poti sa vorbesti si te asigur eu ca nu te judeca. sunt multe lucruri pe care le poti face doar deschide ochii si fi atenta. poate asa si gasesti pe cineva.succes!sper sa te ajute

Mie mi se par idei foarte bune astea: as mai adauga un curs  de dans. Si daca nu vorbesti cu nimeni acolo, macar iesi din casa. Sau orice fel de alt curs.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#22 2010-06-10 00:34:08

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

eu-s de parere ca viata e asa cum ti-o faci...deci, gandeste-te ce ti-ar placea sa faci si nu ai facut niciodata,mergi la cursuri diferite cum te invata fetele,socializeaza cu oameni noi.
usor,usor iti vei reveni si nu vei mai vedea in statutul de fata singura un dezavantaj atat de mare.
incepe o carte buna,profita de timpul in care esti singura si pune-ti in ordine gandurile,linisteste-te.
good luck!

My Tears Dry On Their Own

#23 2010-06-10 00:47:43

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

coraline, kram
nu stiu daca vorbele noastre te incalzesc cu ceva, dar e bine sa stii ca pe forum vei gasi intotdeauna un sprijin  smile
nu dispera ca esti singura, lucurile bune vor veni automat, dar e inca devreme
doar timpul le vindeca pe toate

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#24 2010-06-10 08:20:05

coraline
Addicted member

Neatza fetelor, m-am trezit sover

As vrea sa ma bag la cursuri, ma gandeam la limba germana si la dansuri, dar nu am bani de ele. Sunt somera din ianuarie.
Stiti partea proasta? El niciodata nu mi-a pus oprelisti la nimic, nu am zis niciodata "asta nu fac ca nu ma lasa", ce mi-a bubuit am facut asa ca... acum nu am de ce sa ma bucur  lol totul e la  fel dar..fara el.

O sa iau niste carti sa citesc, voiam sa termin coletia lui Dostoievski (mare stiu dar...am timp nu lol ), de mult ma chinuiam, poate niste sport, dar nu e fun sa il faci singura. Tae bo dupa Billy Blanks k nu ai timp sa te gandesti ca esti singura clar lol

Animalute am 4 pisici si 2 catei big_smilebig_smile sunt fericirea si lumina ochilor mei, nu trece zi sa nu ma iubeasca macar 4 ore lol
Buna ideea si cu gatitul, desi la dulciuri sunt buna, n-am nici cea mai vaga idee sa fac ciorba  rotfl2  rotfl2

La Crucea Rosie chiar nu m-am gandit, suna chiar interesant. Poate saptamana viitoare am vesti si de la locul de munca unde tot ma chinui sa ma angajez de peste o luna, ne tot cheama la interviuri.

Tocmai ca nu stiu cum e sa fiu singura, am iesit de pe bancile scolii cu el, am facut acelasi liceu, aceeasi facultate si urma sa ne inscriem la acelasi master. Mereu am fost un suport reciproc in orice. E greu sa te trezesti brusc fara sprijin, fara prietenul cel mai bun..
Eeamenajare...camera mea de abia am modernizat-o dar am un acvariu smile pe care il bibilesc zilnic, poate cine stie, il duc la alte nivele tongue

Poate sunt nebuna dar... sunt stresata rau de ideea ca nu voi merge la mare lol Neavand cu cine (cele 2 ale mele n-au o treaba cu marea sau ... cu mersul cu mine) poate doar sa am marele noroc sa imi gasesc prietene acum. Altfel...singura nu ma duc, ce naiba... Cluburi, terase, aceeasi problema. Nu ma pot duce singura. Cred ca daca nu eram asa limitata la capitolul "cunostinte" nu resimteam faza aceasta asa de greu dar asa.. ies pe strada toti sunt in grup, in cuplu, eu sunt singura.
Ador sa merg in club doar ca nu ieseam niciodata cu el, Summer ai mare dreptate doamne... la noi in relatie primau lucrurile serioase, asta mi-a si spus de fapt, ca o persoana serioasa ca mine nu mai gaseste, dar ca.. nu sunt "de viata", distractia intre noi doi nu mai exista, ne stiam asa de bine ca ne plictiseam cand eram numai noi doi.

Imi pare rau Summer sa aud ca treci prin asta, chiar daca esti pe baricada "mai usoara", tot greu cred ca iti este.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#25 2010-06-10 08:47:56

coraline
Addicted member

carmen_21 a scris:

coraline, kram
nu stiu daca vorbele noastre te incalzesc cu ceva, dar e bine sa stii ca pe forum vei gasi intotdeauna un sprijin  smile
nu dispera ca esti singura, lucurile bune vor veni automat, dar e inca devreme
doar timpul le vindeca pe toate

O vorba buna este mereu bine primita, recunosc ca am dormit mai bine aseara, nu m-am mai zvarcolit, m-am simtit mult mai bine cand am vazut ca...mai exista oameni buni acolo undeva smile Am gasit intr-adevar un sprijin la care nu ma asteptam  kram  kram

#26 2010-06-10 09:34:08

emylya
Full member
Inregistrat: 2010-01-02

coraline a scris:

Buna ziua tuturor, stiu ca sunt noua pe aici dar am urmarit mai multe postari ale voastre pana m-am decis sa scriu si eu ceva  tongue Din pacate incep cu ceva mai trist, simt nevoia sa ma eliberez putin. Cum zice si titlul..sunt singura. Logodnicul meu cu care am stat 6 ani a decis ca trebuie sa facem o pauza, ca ne-am plafonat. Si-a gasit pe alta si ma tot baraia spunandu-mi ca nu stie ce sa faca, sa ramana cu mine, cea cu care a impartit si bune si rele, sau sa isi vada de viata, sa facem o pauza sa vada cum e sa fie si fara mine. Asta a fost acum o luna. Si acum ma cauta, ca vrea sa ramanem prieteni, ca dupa 6 ani cum sa nu mentinem legaturile, macar sa stie ca traiesc. Ca tine la mine mult dar ca ... eram prea plafonati. Va jur o saptamana in fiecare zi aveam aceeasi discutie: ce sa faca? sa se intoarca la  mine sau sa vada cum e si viata fara..?
El spera ca dupa perioada de vagabondaj sa ne reimprietenim.
Genial nu?
De atunci am incercat sa imi revin dar nu am reusit in mod grozav.
Am putine prietene, in numar de 2 mai precis, fiecare cu viata si problemele lor. Daca le intreb azi daca vor sa iasa afara, ma trimit  pe saptamana viitoare (exemplu clar ieri am sunat-o pe una din ele sa iesim cica .. hai vinerea viitoare !)
Prieten nu mai am .. imi caut sincer, nu suport sa fiu singura, mai ales acum vara, e frumos afara, e cald, ador marea. Dar nu am cu cine merge. prietenele mele ori nu au bani ori nu le place statiunea. Eu vreau Costinesti, ele vor Vama, nu exista cale de mijloc.
Daca nu as fi asa disperata as renunta la ele imediat, nu imi sunt prietene.
As vrea si eu pe cineva aproape de sufletul meu, nu am viata sociala, nu am bani sa ma bag in diverse cluburi sau cursuri, unde as putea sa gasesc pe cineva?

buna caroline.am citit povestea ta,eu nu cred in pauzele astea minune,intr-o relatie nu trebuie sa existe pauze,de ce sa faceti pauza daca voi va iubiti,de ce nu v-ati intrebat ce nu mai merge intre voi,de ce nu faceti lucruri noi,de ce nu o luati de la cap?daca el te iubeste nu inteleg de ce s-a dus la alta?baietii intotdeauna cauta ceva nou.caroline parea mea e sa incerci sa vorbesti cu el si sa luati relatia de la cap,bineinteles sa se desparta de acea fata,eu am o relatie de 8 ani si la un momendat la fel am patit si noi nu ne mai impacam deloc,eu veneam nervoasa de la munca,el la fel ,nu ne mai convenea nimic,si eu am fost cu ideea ca sa luam o pauza,el s-a uitat la mine si a inceput sa rada,mi-a spus ca pauza nu ne rezolva problemele si ca ne vom reprosa toata viata ca in pauza aceea el a stat cu alta sau eu am stat cu altul,si de atunci am schimbat totul,iar acum ne impacam super.iar in privinta prietenelor,e greu sa ai o prietena care sa-ti fie alaturi si la bine si la rau,eu am o singura prietena ffff buna

#27 2010-06-10 09:48:39

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

coraline, nu te-ai gandit sa mergi la mare sa lucrezi?
asa o sa ai si bani,si plaja si probabil si prieteni big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#28 2010-06-10 10:26:45

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ce aveai tu cu prietenul tau nu mai era iubire (cel putin nu din partea lui), era obisnuinta. asta reiese clar din ce ai spus mai sus ca ar sta cu alta, dar daca asta inseamna sa te piarda definitiv, mai bine se intoarce la rutina dintotdeauna cu tine. chiar daca v-ati impaca si o perioada ar merge bine treaba, mai tarziu tot la despartire se va ajunge.
incearca, asa cum au spus si fetele, sa te implici in cateva activitati. imi dau seama ca nu e prea usor (si eu sunt mai introvertita si greu imi fac prieteni, deci inteleg situatia ta), dar e singura cale de a-ti face noi cunostinte si a uita ca esti "singura si a numanui". ca sa nu mai spun ca asta cu "a numanui" suna groaznic! te ai pe tine, nu te obisnui sa depinzi de altii pt a fi fericita pt ca nu vei ajunge nicaieri. profita de noul statut si fa tot ce ai spus ca ai vrut, dar n-ai apucat (de ex, sa citesti cartile lui dostoievski).
sunt atatea lucruri pe care le poti face!

eu, de exemplu, de mult vreau sa sa citesc despre cele 100 de personalitati care au schimbat destinul lumii sau despre marii pictori ai lumii, dar n-am timp. am un nenorocit de bac ce ma obliga sa retin niste ani la istorie si niste termeni minunati la filosofie bang as vrea sa studiez despre toate religiile, sa vad pe ce se bazeaza fiecare, sa fac teste de cultura generala, sa citesc carti de psihologie si multe altele. sunt atatea domenii de studiat si e pacat sa ai timpul necesar si sa nu profiti.

tu acum faci ce ai facut si in relatie, te plafonezi! si, asa cum ai observat, asta nu duce la nimic bun. totul depinde de tine! vrei sa fii fericita? fii! nimeni nu te poate impiedica sa faci asta smile

bebe V., soarele si luna

#29 2010-06-10 10:54:39

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

"nu ne retragem , avansam in alta directie " tu alegi ce o sa faci de acum incolo.Numai bine

ente....

#30 2010-06-10 11:29:13

coraline
Addicted member

Offff tare mai e greu sad Si eu cred ca nu mai ma iubeste, dar tine la mine, povestea lui Summer e cea mai relevanta. Poate ca si pauzele ajuta, fiecare isi vede de viata lui, poate iesim si cu altii si ne dam seama ca.. ne e dor unul de altul si ne potrivim numai impreuna tongue
este tanar, si eu la fel, am crescut impreuna mai ceva ca doi frati de la 16 ani. Nu cred ca vom inceta vreodata sa vorbim, indiferent daca iesim sau nu cu altii sau daca ne mai iubim sau nu.  Doar ca am impresia ca sunt egoista, il santajez emotional spunandu-i ca nu mai va vorbi cu mine in veci daca ne despartim, sunt doar ofticata ca el ca baiat si-a gasit imediat pe alta iar eu ca fata...tre sa stau sa caut in multimea de netoti (sa vorbim serios acum, e greu sa gasesti un baiat bun, un baiat oarecare gasesti peste tot, dar sa fie si de treaba..mai greu) in general dai peste toti necioplitii sau obsedatii. Pentru baieti e usor sa gaseasca o fata "normala".

#31 2010-06-10 11:37:11

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

buna caroline,

ma bag si eu ca musca big_smile pentru ca am depasit de mult varsta ...dar o parere in plus zic eu nu strica, nu trebuie sa o consideri adevarul absolut.
erati impreuna de la 16 ani ... nu ati fortat un pic maturizarea ? adica na, aia nu e tocmai varsta marilor decizii ....
este greu pentru tine ca nu ai prietene / prieteni de varsta ta , dar incerca sa re-innozi niste amicitii din trecut, poate merge .. nu iti trebuie neaparat prieteni de suflet ( astia oricum raman si se verifica in timp ) , doar niste amici cu care sa iesi la un suc , la o distractie .. nu mai  fii asa serioasa tongue ca nu o sa ai toata viata 22 de ani ..
stiu ( de pe pielea mea) ca e greu sa fii tanar, fara bani si fara amici , dar cu siguranta iti vei face  unii noi, si o sa te si angajezi .. ai sa vezi smile si atunci, cand o sa fii vesela, optimista si stapana pe viata ta ai sa intalnesti si persoana care sa te completeze .. altcineva, ar fi de dorit dupa mine -  cineva cu totul nou care sa te cunoasca abea atunci
numai ca asta este planul doi al actiunii ... eu zic sa te bucuri mai mult de varsta ta ... ca trece big_smile
parerea mea !

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#32 2010-06-10 12:06:58

coraline
Addicted member

Doamne ajuta !
Cine credea atunci cand ne-am intalnit ca vom ramane atata lol eram mici, la o zi de nastere si na, picaram cu tronc. Si acum dupa 6 ani, ne aducem aminte razand de zilele acelea.
Sper zilele astea sa mai vorbesc cu vechi prietene, daca voi da de ele si vor vrea... nici nu vreau prieteni de suflet, aia nu exista, esti norocos daca ai unul intr-o viata.
Asa sunt eu, serioasa tongue nu sunt genul sa petrec pana dimineata si atunci sa zbor la mare (nush o idee  chicot ) sunt genul care la 3 dimineata deja lesina de somn, la 10 e in picioare si nu face nimic necalculat. Sunt pro productivitate, contra pierderii timpului cu prostii ca noapte pierduta  lol bine imi place nu zic nu, dar am nevoie de 2 zile sa imi revin, fostul era cel care adora sa iasa sa petreaca, tot ce vrea e sa se distreze si acum..cu cealalta...exact asta face.  Va dati seama ca asta e suferinta mea, o alta suplineste ceea ce eu nu putea oferi, ma macina!!

Om trai si om vedea, rabdarea nu este una din virtutile mele.. sper sa gasesc repede ce caut si sa nu devina toata vara un mare fiasco.

#33 2010-06-10 13:36:01

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

coraline, parerea mea e ca abordezi un pic gresit problema. Totusi, un barbat alaturi de tine e un partener, nu o jucarie care sa te ajute sa-ti petreci timpul liber intr-un mod cat mai placut cu putinta.  Adica ar trebui sa fie mai mult decat un remediu anti-plictiseala...
In ceea ce priveste faptul ca suferi din cauza ca alta ii ofera ceea ce tu nu i-ai oferit as zice ca din nou gandesti un pic gresit. Asta e o problema de compatibilitate a partenerilor pana la urma, iar daca cei doi sunt foarte diferiti, relatia n-are cum sa dureze in timp. O relatie durabila e constituita si din interese si preocupari comune; degeaba exista dragoste daca fiecare din cei doi se simte incatusat de preocuparile total diferite ale celuilalt.
A, si mai am impresia (gresita, poate, desi nu cred) ca mai mult decat dorul de el te roade faptul ca are pe altcineva. Cu alte cuvinte, daca va desparteati si ramanea si el singur suportai mult mai bine toata situatia, in ideea ca a murit si capra vecinului, in ideea ca n-are nici el cu cine sa iasa/sa se distreze... In fond insa ai putea merge la mare cu o vecina, cu o verisoara, cu o fosta colega, cu parintii....
Priveste treaba asta ca pe un pas necesar spre maturitate. Poate a sosit momentul sa constientizezi unde si cum ai gresit, asta ca sa nu repeti greselile astea si pe viitor. Fetele ti-au dat multe idei bune, concentreaza-te asupra dezvoltarii tale ca om si o sa apara si relatia dupa care tanjesti.

Ultima oara a fost editat de alinda (2010-06-10 13:47:24)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#34 2010-06-10 14:27:24

coraline
Addicted member

Alinda ai nimerit-o. daca stiam ca nu are pe nimeni, eram mai fericita. Asa... ma macina. Continui sa fiu geloasa si posesiva ce pot sa fac? Asa am fost mereu.
Sper ca de saptamana asta sa se schimbe ceva in viata mea, sa imi fac mai multe prietene si sa las depresia asta in urma.

#35 2010-06-10 14:38:35

coraline
Addicted member

Jessica_M a scris:

Pauzele nu sunt bune. Pauza asta reprezintă pierdere de timp. De ce? Pentru că unul dintre cei 2 ?l aşteaptă pe celălalt să se ?ntoarcă. Probabil se ?ntoarce, dar c?t mai durează acea relaţia? 1 zi? 1 săptăm?nă? Mai devreme sau mai t?rziu o să se ajungă din nou la despărţire, dar definitivă.

Tu nu te ?ntori la el, doar că a venit vara şi bla bla bla. Ţie ?ţi este greu să renunţi la el şi te doare că oarecum te-a dat la o parte o altă femeie. E normal, dar de ce să ?ţi strici zile bune din viaţă şi să te ?ntorci la el? Poţi să pleci la mare sau să ieşi ?ntr-o seară undeva şi agăţi sau te agaţă un alt tip. Măcar e un tip nou, necunoscut şi nu el.

In cazul meu, eu il astept pe el sa se lamureasca ce vrea caci eu stiu ce vreau (poate..?) Sa ies.. daca imi gasesc pe cineva cu care sa ies no problem lol am inceput cruciada oricum, poate vinerea, sambata asta gasesc pe cineva sa iesim la un club sau terasa, n-am mai facut asta de mult si mi-e dor

#36 2010-06-10 14:48:16

coraline
Addicted member

Pai gata, de azi nu il mai bag in seama. I-am dat offline pe mess, la tel nu ii raspund. Doar ca..are aparatul meu foto grater si tre sa il iau. poate maine..
o sa stau cat mai departe de el posibil, poate ma trezesc intr-o saptamana ca ma cauta iar sa fim impreuna lol desi..la cate am auzit despre "cealalata"... (bine nu de la el) nu cred. E varianta mea, doar ca mai fun. Grozav nu?

#37 2010-06-10 14:57:41

coraline
Addicted member

Jessica_M a scris:

Poţi şi tu să ?i mai laşi aparatul ăla o săptăm?nă, timp ?n care ?l ignori. Altfel, o să mergi m?ine la el, el o să se "pregătească" pentru această ?nt?lnire...o să te ducă de nas şi tot la actuala fuge, iar asta doar pentru un aparat foto. Mai lasă c?teva zile să treacă şi apoi mergi să ?l iei.

Asa o sa fac big_smile da-l incolo ca nu mor fara aparat. Urmeaza sa vad daca mai face el vreo miscare, e randul lui. Intre timp, vreau strand big_smile mult strand big_smile

#38 2010-06-10 15:00:48

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

coraline a scris:

Alinda ai nimerit-o. daca stiam ca nu are pe nimeni, eram mai fericita. Asa... ma macina. Continui sa fiu geloasa si posesiva ce pot sa fac? Asa am fost mereu.

Pia da... si dragostea unde e in ecuatia asta?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.