homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakariki-4

#58 2010-06-16 22:20:30

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakariki

saru'mana de urari april! si saru'mana mult lui Naf ca mi l-a dat! e superb si tare scump;pana acum ne-am jucat cu el...acum doarme...sper sa fie mai blandutz pe viitor...acum e cam sperios

sunt putin indoita ca e colivia cam micuta...am pus si eu mana pe ce am gasit intai...sper din tot sufletul pana saptamana viitoare sa rezolv si cu asta...

Naf ce parere ai?ar fi mai bine sa stea in asta pana rezolv? sau e colivia mai buna?

http://i48.tinypic.com/seop47.jpg

uitati scumpelul hjarta  http://i46.tinypic.com/35k3bye.jpg

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-16 22:22:12)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#59 2010-06-16 23:06:14

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

x_ynna a scris:

saru'mana de urari april! si saru'mana mult lui Naf ca mi l-a dat! e superb si tare scump;pana acum ne-am jucat cu el...acum doarme...sper sa fie mai blandutz pe viitor...acum e cam sperios

sunt putin indoita ca e colivia cam micuta...am pus si eu mana pe ce am gasit intai...sper din tot sufletul pana saptamana viitoare sa rezolv si cu asta...

Naf ce parere ai?ar fi mai bine sa stea in asta pana rezolv? sau e colivia mai buna?

http://i48.tinypic.com/seop47.jpg

uitati scumpelul hjarta  http://i46.tinypic.com/35k3bye.jpg

hihi ... ce dragutz eee  angel

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#60 2010-06-16 23:09:45

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

eu zic ca e buna colivia. asa o am si eu smile
intrebare: ajunge sa bea apa? mie la pet-shop mi-au spus sa pun suportul pt apa sus, in dreptul barei (sau barii lol )
acum vazui ca e doar o bara, ideal ar fi sa aibe 2 smile

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-06-16 23:13:49)

bebe V., soarele si luna

#61 2010-06-16 23:19:59

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

doamneeee...ajungela apa...nu va mai stresati atat ca el se invata...de unde sa bea si cum...

sunt foarte inteligenti si se descurca o sa vezi...al lui iubi daca nu ii schimbi apa dimineata face o galagieeeeeee lol si niste drumuri prin colivie....si nu ii place sa iasa afara...daca ii deschizi usa de la colivie scoate capul sa vada peisajul fara zabrele si apoi intra la loc

Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-06-16 23:20:14)

#62 2010-06-16 23:21:40

x_ynna
Addicted member

april n-am fost chiar foarte atenta la asta...acum am ridicat putin aia de apa...sa vedem de acum tongue... nu prea a avut timp sa caute apa...de cand l-am adus a stat aici: http://i46.tinypic.com/35lw6cl.jpg lol

Publicitate

loading...

#63 2010-06-17 08:54:01

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Salut smile

Da-i timp sa se obisnuiasca cu voi si la noi in prima zi a fost mai timid dar dupa nu mai contenea din croncanit daca nu ma vedea prin casa
Colivia este clar micuta, dar pt o perioada pana vei putea sa ii cumperi ceva mai bun va astepta si el

Ynna este mai buna colivia in cosuletul ala nu prea vad cum poti sa ii pui mancarea si apa,

Ma bucur ca ai scris asa de repede despe el, chiar ma intrebam cum v-ati acomodat, sa ne tii la curent cum va impacati.

Vad ca esti o curajoasa de i-ai dat deja drumul prin casa,  smile

Sper sa nu gresesc dar in colivie e bine sa ii pui si un os de sepie, nu e scumpa, pt a-si toci cioculetul

hjarta M&M=S

#64 2010-06-17 11:56:00

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

hjarta Ce frumos fetelor big_smile
Dar totusi.. mi-e mila si de stapanul lui care l-a pierdut sad Stiu cum e sa pierzi un animal sad
Asta e... trebuia sa aiba mai multa grija de el!

Sa-ti traiasca x_ynna, sa te bucuri de el smile

#65 2010-06-17 12:07:17

x_ynna
Addicted member

Naf eu ma gandeam la niste chestii de alea de calciu...stiu ca erau cand avea var-mea perusii...mersi ca mi-ai spus...se rezolva imediat si asta...

L-am lasat in sufragerie si a fost f scump.A zburat sus pe dulap si juca ascunsa cu una dintre colegele mele...el mergea la un colt de dulap si se uita dupa ea...ea venea incet si-i zicea: "bau"...la care el fuga, fuga in partea aialalta si iar se uita intr-o parte si in alta dupa ea...am ras de am murit...

Apoi cand a aterizat o data pe jos am aruncat cu cearceaf pe el si l-am bagat in cusca. Azi dimineata a vorbit putin cu mine, desi eu nu eram chiar vorbareata ca imi era somn lol , dar cand spunea el ceva eu ii spuneam numele poate il invata. E sperios, in sensul ca daca vin in camera si deschid usa el tresare, sau daca ma misc dintr-o parte in alta a camerei se cam fereste. Eu il las asa ca nu vreau sa il sperii mai tare dar sper pe viitor sa fie mai blandut.

Alexia si eu ma gandesc cateodata la stapanii lui...ca e asa de scump si ne e asa de drag...ma gandesc ca cine l-a avut ceva timp trebuie sa fie foarte afectat...

Saru'mana de urari!
Va pupam! puss

#66 2010-06-17 12:56:32

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

abia acum am citit... si offline=ul la fel, naf. ma bucur fff mult ca s-a rezolvat asa fain smile eu chiar nu cunosteam pe nimeni... si cu matzoaca zurlie si bebe zurliu si experienta zero la pasarici chicot nu il puteam lua noi.

x_ynna, sa va traiasca jivinutul si sa va bucure!!

si fetele... ganditi-va ca sunt cazuri de animale pierdute care mor sau care raman pe strazi (eu si acum ma gandsc la motanul birmanez aciuat la noi la bloc cand eram gravida pe care l-am gasit mort a doua zi... cateva ore si isi gasea stapan neutral ). astea cazuri triste. riki si-a gasit stapana ideala smile asa ca sa nu va para rau dupa fostii stapani, cu siguranta l-au iubit, dar, totusi, povestea asta e cu "happy end fericit" smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#67 2010-06-17 12:57:15

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

e mica colivia care o ai...trebuie una mai inalta ca sa aiba cum sa se catere pe ea, sa se mai miste si el
eu am o nimfa si o rozela, is tot cam asa de mari, cred, si au cusca inalta

#68 2010-06-17 13:26:41

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Jeniffer a scris:

al lui iubi daca nu ii schimbi apa dimineata face o galagieeeeeee lol si niste drumuri prin colivie

asa face si al meu cand nu mai are mancare lol scoate niste zgomote de trezeste tot blocul si cand ma vede, incepe sa se agite, sare de pe bara in castron, apoi iar pe bara si tot asa pana vede ca deschid usita. apoi se calmeaza si asteapta lol

bebe V., soarele si luna

#69 2010-06-17 13:51:39

x_ynna
Addicted member

ionela ideea de a-l lasa cu colivia asta nici nu intra in discutie...intr-o saptamana, maxim doua trebuie sa ma invart cumva si sa il mut in casa noua tongue ...asta a fost cea mai rapida solutie pe care am gasit-o...

acum ma gandesc sa fie ceva de genul nu?

http://i47.tinypic.com/xcol6e.jpg
33x48
sau

http://i46.tinypic.com/2e3z8xu.jpg
45x27x43

tocmai ce am venit de la o farmacie veterinara...am vrut sa ii iau os de sepie cu am zis Naf si niste calciu, dar astia aici in Nicolina n-au decat mancare de caini si pisici... si am lasat pe diseara cand ii aduce prietenul colegei mele...

Kata saru'mana de urari! va asteptam pe la noi in vizita tongue

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-17 13:52:23)

#70 2010-06-17 14:04:33

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

prima e foarte buna

#71 2010-06-17 14:26:35

NafNaf
Sr. member

Kata multumim puss
pai si eu l-as fi pastrat, dar cu bb care vine nu m-as fi putut ocupa cum ar fi trebuit de el, te inteleg

Si eu ma bucur f mult ca Riki si-a gasit o stapana atat de buna stiu ca o sa il iubeasca ,..deja se vede, e copilul ei smile
Prima colivie este foarte ok dar sigur este mai scumpa
eu zic ca si a 2-a este buna si sigur o vei gasi la un pret mai accesibil, dupa mine amandoua sant bune dar sigur cu preturi foarte diferite, in functie de asta tu hotarasti ce si cum ii cumperi, de acum tu raspunzi de el big_smile

Ce nume i-ai pus Ynna?

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2010-06-17 14:27:10)

hjarta M&M=S

#72 2010-06-17 14:27:52

x_ynna
Addicted member

sa nu radeti de mine ca intreb...dar voi cum l-ati facut sa fie mai blandutz?la mine e sperios si musca ingrozitor...i-am facut acum curat si mi-a nenorocit 3 degete...

#73 2010-06-17 16:30:02

x_ynna
Addicted member

Naf eu am zis ca daca tu i-ai pus Riki sa ramana Riki...acum se mai discuta si de numele Sunny ca e galben ca un soare tongue ...voi cum ziceti?

Coliviile am impresia ca amandoua is in jur de un milion...asta pe net...cand o sa am banii efectiv in mana o sa merg pe la mai multe pet shop.uri, dar v-am intrebat intai ca sa vad cam dupa ce ar trebui sa ma uit...

Jes nici micutzul meu nu a mancat cine stie ce ieri...astazi a rontzait toata ziua morcov si a facut ravagii in mancarica lui speciala ptr papagali...lua cateva seminte si le manca si apoi dadea cu ciocul sa caute de astea mai mari...asta pana a descoperit ca daca le da pe jos se aude foarte mijto pe birou lol ...si isi baga capul in mancare si il scutura iar cand ajungeau toate pe birou si pe jos isi inalta capusorul si croncanea fericit...spre bucuria lu' maica-sa rotfl2)

eu zic ca faza cu mancarea nu e o problema...o sa o gaseasca ei cand li se face foame...

eu imi fac cateva griji mai mult pentru faptul ca e cam salbaticut...si as vrea sa ii fac curat linistita fara sa ma gandesc ca raman fara degete si nici sa nu imi fie teama sa ii dau drumul, gandindu-ma ca o sa il obosesc prea tare cand o sa incerc sa il bag inapoi...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-17 16:31:51)

#74 2010-06-17 16:51:54

NafNaf
Sr. member

Ynna imi pare rau pt degetele compostate big_smile

Acum eu nu stiu cum faci tu curat la el ca pe mine nu a reusit sa ma muste deloc,.... nici nu stiam ca ii sta in caracter

Pana se mai obisnuieste cu mamica lui poti sa faci in felul urmator si sper sa te ajute :

Cand vrei sa ii faci curat pur si simplu scoti grilajul de tot de pe tavita, si fii atenta ca el cand tu faci manevra asta sa stea in partea de sus a coliviei, eventual la inceput sa te ajute cineva tu tii de grilaj si altcineva sa traga repejor de tavita grilajul il lasi jos cu tot cu Riki si astfel in timp ce tu cureti tavita nici pe el nu il stresezi prea tare, sper ca ai inteles ce am vrut sa spun smile

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2010-06-17 16:52:56)

hjarta M&M=S

#75 2010-06-17 17:00:46

x_ynna
Addicted member

eu i-am pus ieri prosopel de ala de hartie...si azi am bagat mana in colivie si l-am luat p-ala murdar si am pus altul curat...doar ca era sa ies cu tot cu el prins de degetul meu rotfl

#76 2010-06-17 17:32:37

NafNaf
Sr. member

Mi-am inchipuit ca asa ai facut, lol 
prosopel de hartie este foarte ok ca ii pui te ajuta si pe tine sa iti fie mai usor dar incearca sa scoti tavita cum ti-am scris mai sus si vei vedea ca va fi cu mult mai bine si este si mai simplu

La tavita jos ar trebui sa mai ai un gratar care se scoate cu tot cu tavita hartiuta se pune sub gratar,..acum daca nu mai ai gratarul nu-i bai dar cand vei avea colivie noua asa e bine sa faci

Sper ca nu am devenit prea pisaloaga rotfl2

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2010-06-17 17:34:56)

hjarta M&M=S

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.