homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakariki-5

#77 2010-06-17 21:02:54

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakariki

eiii pisaloaga...nici pe departe Naf...vreau sa ii fie cat mai bine...mai ales ca e asa de scump...azi manca seminte...si isi lua cate una in cioc...urca pe bara lui, apoi o scotea din cioc cu labuta, se uita la ea si o baga inapoi...am ras de ne-am stricat pe aici lol

in privinta tavitei am vazut ca e prinsa cu ceva alb si nu am reusit sa o scot...

inca o intrebare...daca nu sunt eu prea pisaloaga...a mancat azi cam mult morcov...oare el manaca atat cat ii dai sau se opreste singurel? ar trebui sa il iau?

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#78 2010-06-18 09:28:40

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Ynna nici chiar un morcov pe zi nu cred ca e bine,
poti sa ii lasi in colivie 4-5 feliute si cred ca e de ajuns,
poti sa mai si diversifici azi morcov, maine o feliuta de mar,
pupici dragilor smile

Vezi ca pe net gasesti tot felul de info cum sa il cresti, ce are nevoie, s.a.m.d.
Gasesti si forumuri cu impatimiti care au papagali si se sfatuiesc
si discuta intre ei, si cred ca ai putea afla f multe lucruri interesante de acolo

http://www.latifa.ro/pasari/papagali/hr … r-kakariki
http://www.animale-iubite.ro/papagalul_ … -i263.html

hjarta M&M=S

#79 2010-06-18 10:14:47

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

x_ynna, eu cand ii fac curat, scot colivia din cracisorii aia (ca nu stiu cum sa le zic altfel lol ) de la baza ei. apoi, grilajul il pun in cada cu tot cu perus chicot , iar eu spal linistita tavita. in felul asta nu are cum sa te muste. si al meu e dracu' impielitat, e foarte salbatic, iar eu il am de ani buni. dar e si vina mea, recunosc, pt ca nu-l las afara din colivie pt ca mi-e frica. de vreo 3 ori a iesit singur si am stat 2 ore dupa fundul lui sa intre inapoi. bineinteles ca nu a vrut, asa ca am inceput operatiunea de capturare. s-a speriat si el, s-a lovit, mi-a nenorocit mainile si mi-a umplut terasa de pene lol deci, n-a iesit deloc bine.

daca vrei sa nu-ti mai faca mizerie, ii poti pune in jurul coliviei o plasa. maica-mea asa i-a pus alui meu si n-avem treaba. l-am studiat la inceput si am vazut ca nu-l deranjeaza, asa ca am lasat-o.

bebe V., soarele si luna

#80 2010-06-18 11:05:04

meemee
Full member
Inregistrat: 2010-06-14

x_ynna, intr adevar e cam micuta colivia actuala.Cat despre nume, mai asteapta putin pentru ca  daca e obisnuit sa vorbeasca, o sa ti l spuna la un moment dat! lol Papagalul meu vorbea tare mult!

#81 2010-06-18 11:06:41

meemee
Full member

Morcov e bine daca i pui o bucata.Mai mult o sa l faramiteze si o sa l imprastie pe jos decat sa manance.Eu ii potriveam bucata intre gratii,in dreptul stinghiei pe care statea de obicei wink

Publicitate

loading...

#82 2010-06-18 11:11:36

x_ynna
Addicted member

Naf n-a mancat chiar un morcov...am luat unul l-am taiat in jumatate, apoi cu un cutit l-am "sculptat"incat sa intre intre gratii...jumatatea aia am bagat-o cam pe jumatate in colivie...si ieri a rontait-o cam pe toata...azi a dat-o afara din colivie, nu ii mai placea...semn ca era veche rotfl ...uitati ce elevat mancam...ducem la gura cu labutza http://i46.tinypic.com/2hx0t4p.jpg

april eu tare l-as vrea mai blandutz...ca ne e asa de drag...manichiurista colegei mele are tot asa si a spus ca a vorbit mult cu el si l-a lasat prin casa iar acum vine dupa ea oriunde ar merge...o sa incerc sa fac si eu la fel, sa vedem ce-o iesi tongue

#83 2010-06-18 11:13:45

meemee
Full member

rotfl Ce tare e!Zici ca face cu "mana" par

#84 2010-06-18 11:20:24

x_ynna
Addicted member

nu se observa chiar bine...dar are ceva in labuta si tot duce la gura...nu ii convenea pozitia in care ajungea in cioc in fina si tot o schimba lol

mee pe 24 e ziua mea si sper sa imi scape neamurile niste bani si sa ii iau vila cu piscina rotfl

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-18 11:21:07)

#85 2010-06-18 11:26:37

meemee
Full member

rotfl2 Ce papagal rasfatat va fi! hjarta

#86 2010-06-18 12:26:48

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Tare dulce mai e smecherul rotfl2

hjarta M&M=S

#87 2010-06-18 14:07:33

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

treaba cu lasatul afara lol sta in felul urmator: daca il lasi zi de zi la un moment dat o sa se obisnuiasca singur sa intre inapoi...dar asa, cand stie ca aia e singura data de libertate...coco al meu intra singur...intra sa manance, sa bea apa, si cand e motzait ramane acolo si canta in oglinda...daca mai are chef de facut pe smecherul mai iese si da 2 ture, dupa care se impopotoneaza pe colivie...dar daca stie ca il lasi si il obisnuiesti ca iese zilnic n-o sa mai fie o problema intrarea inapoi in colivie

#88 2010-06-18 16:11:10

x_ynna
Addicted member

saru'mana de sfaturi cinthya! eu zilele astea nu l-am lasat decat o data de teama ca nu e inca obisnuit cu noi si o sa ma chinui o vesnicie sa il prind, o sa il obosesc si pe el si o sa raman si eu fara degete lol ...

am zis sa fac cum a spus Naf...il las cateva zile sa se obisnuiasca cu prezenta noastra si apoi incep sa ii dau drumul... tare, tare mult imi doresc sa fie blandutz si sa ne iubeasca pentru ca si noi suntem moarte dupa el hjarta ...tu de pus mana pe el poti?...sau sa te apropii de el fara sa il sperii sau sa te muste?

pana la urma cred ca o sa il cheme Cipy...parca e mai usor sa il invat si pe el numele asta si apoi cand il duc acasa daca ii spun Sunny sigur strabunica mea de 83 de ani nu o sa stie de la ce vine numele si o sa imi spuna ca nu ii place lol...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-18 16:25:57)

#89 2010-06-19 12:52:49

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

da, mi se pare foarte bine sa-i dai un timp sa va cunoasca si sa se acomodeze....depinde foarte mult de si firea lui...eu am o nimfa...adica un nimf big_smile si nu suporta mana...deci nici vorba de luat in mana sau mangaiat cu degetul...in schimb sta toata ziua in capul meu si pleaca motzul ca sa-l scarpin cu nasul..daca vede un deget a tulit-o urgent lol

dupa ce se acomodeaza poti sa-l inveti cu mana in felul urmator: bagi mana in colivie sa-i pui mancarea...al meu la inceput cand faceam treaba asta se suia pe toti peretii...acum se limiteaza la suitul pe batul de sus si rastit la mine.....incearca sa lasi mana cat mai mult in colivie...la un moment dat o sa se obisnuiasca cu prezenta mainii si n-o s-o mai considere amenintatoare...mai poti sa-l 'santajezi'....vezi care e mancarea lui preferata, de ex morcovul sau marul, si dupa ce e cat de cat obisnuit cu mana pune mancarea in mana si da-i-o....s-ar putea sa fie reticent dar cu timpul o sa vina sa manance...coco de exemplu oricat de ingrozit ar fi de mana vine imediat daca vede ca am coala de hartie lol.....dupa ce e complet obisnuit cu mana si nu se mai streseaza deloc, incearca sa te duci cu degetul foarte aproape de el, vezi cum reactioneaza si pui degetul pe burtica lui, inspre picioare...o sa aiba tendinta sa se suie pe deget si asa il inveti usor usor sa fie bland si sociabil....daca se suie pe deget o sa fie mai usor si sa-l bagi in colivie daca domnul n-are chef, il sui pe deget si il duci tu...daca sta lol

#90 2010-06-21 17:20:31

x_ynna
Addicted member

fetelor ce parere aveti de colivia asta? sa o iau?

http://i46.tinypic.com/2yw8qi9.jpg

http://i46.tinypic.com/huilqx.jpg

#91 2010-06-21 17:21:56

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

cam asa are si al meu la canar numai ca e aurie

#92 2010-06-21 17:26:29

x_ynna
Addicted member

e suficient de mare oare? nu l-am intrebat pe nenea ala de la pet shop dimensiunile ca sigur nu stia sa mi le spuna dar in comparatie cu ce colivii erau pe margine asta pare mai mare...

#93 2010-06-21 17:28:11

Madalina85
Addicted member

eu zic ca e suficienta...acum na...doar nu poti sa ii faci tarc nustiu

#94 2010-06-21 17:34:06

x_ynna
Addicted member

adevarat si asta lol ...dar n-as vrea sa dau banii degeaba...desi mie si colegei mele ni s-a parut mare... nustiu

saru'mana de parere!!

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-21 17:34:55)

#95 2010-06-21 17:43:45

Madalina85
Addicted member

cu pla puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.