|
Nu esti logat.
Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakariki-5#77 2010-06-17 21:02:54
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikieiii pisaloaga...nici pe departe Naf...vreau sa ii fie cat mai bine...mai ales ca e asa de scump...azi manca seminte...si isi lua cate una in cioc...urca pe bara lui, apoi o scotea din cioc cu labuta, se uita la ea si o baga inapoi...am ras de ne-am stricat pe aici O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #78 2010-06-18 09:28:40
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiYnna nici chiar un morcov pe zi nu cred ca e bine, M&M=S Offline #79 2010-06-18 10:14:47
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikix_ynna, eu cand ii fac curat, scot colivia din cracisorii aia (ca nu stiu cum sa le zic altfel ) de la baza ei. apoi, grilajul il pun in cada cu tot cu perus , iar eu spal linistita tavita. in felul asta nu are cum sa te muste. si al meu e dracu' impielitat, e foarte salbatic, iar eu il am de ani buni. dar e si vina mea, recunosc, pt ca nu-l las afara din colivie pt ca mi-e frica. de vreo 3 ori a iesit singur si am stat 2 ore dupa fundul lui sa intre inapoi. bineinteles ca nu a vrut, asa ca am inceput operatiunea de capturare. s-a speriat si el, s-a lovit, mi-a nenorocit mainile si mi-a umplut terasa de pene deci, n-a iesit deloc bine. V., soarele si luna Offline #80 2010-06-18 11:05:04
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikix_ynna, intr adevar e cam micuta colivia actuala.Cat despre nume, mai asteapta putin pentru ca daca e obisnuit sa vorbeasca, o sa ti l spuna la un moment dat! Papagalul meu vorbea tare mult! Offline #81 2010-06-18 11:06:41
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiMorcov e bine daca i pui o bucata.Mai mult o sa l faramiteze si o sa l imprastie pe jos decat sa manance.Eu ii potriveam bucata intre gratii,in dreptul stinghiei pe care statea de obicei Offline Publicitateloading...
#82 2010-06-18 11:11:36
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiNaf n-a mancat chiar un morcov...am luat unul l-am taiat in jumatate, apoi cu un cutit l-am "sculptat"incat sa intre intre gratii...jumatatea aia am bagat-o cam pe jumatate in colivie...si ieri a rontait-o cam pe toata...azi a dat-o afara din colivie, nu ii mai placea...semn ca era veche ...uitati ce elevat mancam...ducem la gura cu labutza O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #83 2010-06-18 11:13:45
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiCe tare e!Zici ca face cu "mana" Offline #84 2010-06-18 11:20:24
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikinu se observa chiar bine...dar are ceva in labuta si tot duce la gura...nu ii convenea pozitia in care ajungea in cioc in fina si tot o schimba Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-18 11:21:07) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #85 2010-06-18 11:26:37
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiCe papagal rasfatat va fi! Offline #86 2010-06-18 12:26:48
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiTare dulce mai e smecherul M&M=S Offline #87 2010-06-18 14:07:33
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikitreaba cu lasatul afara sta in felul urmator: daca il lasi zi de zi la un moment dat o sa se obisnuiasca singur sa intre inapoi...dar asa, cand stie ca aia e singura data de libertate...coco al meu intra singur...intra sa manance, sa bea apa, si cand e motzait ramane acolo si canta in oglinda...daca mai are chef de facut pe smecherul mai iese si da 2 ture, dupa care se impopotoneaza pe colivie...dar daca stie ca il lasi si il obisnuiesti ca iese zilnic n-o sa mai fie o problema intrarea inapoi in colivie Offline #88 2010-06-18 16:11:10
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikisaru'mana de sfaturi cinthya! eu zilele astea nu l-am lasat decat o data de teama ca nu e inca obisnuit cu noi si o sa ma chinui o vesnicie sa il prind, o sa il obosesc si pe el si o sa raman si eu fara degete ... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-18 16:25:57) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #89 2010-06-19 12:52:49
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikida, mi se pare foarte bine sa-i dai un timp sa va cunoasca si sa se acomodeze....depinde foarte mult de si firea lui...eu am o nimfa...adica un nimf si nu suporta mana...deci nici vorba de luat in mana sau mangaiat cu degetul...in schimb sta toata ziua in capul meu si pleaca motzul ca sa-l scarpin cu nasul..daca vede un deget a tulit-o urgent Offline #90 2010-06-21 17:20:31
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikifetelor ce parere aveti de colivia asta? sa o iau? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #91 2010-06-21 17:21:56
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikicam asa are si al meu la canar numai ca e aurie Offline #92 2010-06-21 17:26:29
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikie suficient de mare oare? nu l-am intrebat pe nenea ala de la pet shop dimensiunile ca sigur nu stia sa mi le spuna dar in comparatie cu ce colivii erau pe margine asta pare mai mare... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #93 2010-06-21 17:28:11
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikieu zic ca e suficienta...acum na...doar nu poti sa ii faci tarc Offline #94 2010-06-21 17:34:06
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikiadevarat si asta ...dar n-as vrea sa dau banii degeaba...desi mie si colegei mele ni s-a parut mare... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-21 17:34:55) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #95 2010-06-21 17:43:45
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikicu pla Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|