|
Nu esti logat.
Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakariki-7#115 2010-06-23 09:54:46
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikix_ynna, poate intr adevar papagalul acesta e trimis sa ti aline durerea.M a impresionat tare ce ai scris Offline #116 2010-06-23 12:02:49
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiSaru'mana mee! Sincer de asta n-am mai scris...ca pe de o parte imi e greu sa povestesc, dar pe de alta parte nu puteam sa va spun de toate si totusi sa trec peste asta. Voi m-ati ajutat cu sfaturi inca de la inceput..mi se parea ca daca nu va spun v-as ascunde ceva..dar imiera greu... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #117 2010-06-23 13:16:58
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiOffline #118 2010-06-23 14:29:21
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiBuna dragilor M&M=S Offline #119 2010-06-23 14:39:56
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiSaru'mana Naf! Il iubesc! cum as putea sa nu daca e asa de scump?...va mai tinem noi la curent...aveti grija de voi si de bebe! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#120 2010-06-23 19:27:22
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiEu i am dat ani de zile morcov crud si n a patit nimic!In mediul lui natural cu siguranta nu i gatea nimeni, asa ca zic sa continui sa i dai tot crud Offline #121 2010-06-23 20:32:21
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiDa si eu am zis ca n-are rost...dar daca era mai bine ii dadeam si fiert nu era problema... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #122 2010-06-25 20:58:50
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiLa plimbare prin camera... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #123 2010-06-25 21:11:02
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiJess eu n-am alergat dupa el decat o data - de doua ori...si nici atunci n-am alergat...am aruncat un prosop pe el si asta a fost. Eu ii iau toata mancarea de la indemana iar lui cand ii e foame vine la colivie sa manance si eu ii inchid usita. Dar ii dau drumul aproape in fiecare zi si probabil nici nu e foarte dorit de libertate. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #124 2010-06-25 21:24:14
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiOk Jess! o sa merg la farmacie sa ii iau ce mi-ai spus...eu pana acum ii dadeam seminte speciale pentru ei, mar si morcov...si cateodata ma mai joc cu cate o bucatica de capsuna, sau zmeura, sau piersica (desi piersica nu ii place) ...tot pe un site am citit ca hrana lor cu seminte ar trebui sa fie doar 10-15 %...restul fructe si legume... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #125 2010-06-25 21:30:05
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiN-am intrebat la farmacie...tot pe un site dat de Naf...daca mai prind ceva informatii te mai anunt O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #126 2010-06-25 22:17:12
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiCe smecheros e papagalul Offline #127 2010-06-25 22:25:26
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikiblue nici mie nu imi vine greu sa il inchid...mai greu imi e sa il mai imblanzesc...vorbeste cu mine...stam la barfa cate o ora...bine...fiecare pe limba lui dar ne intelegem ...daca ma ridic brusc de la birou si il sperii ma cearta...cand ii dau mar si ii place gustul ciripeste asa dragutz in semn de multumire...sta pe usa de la balcon si imi scuipa seminte in cap daca is pe aproape...daca il iau dimineata in bucatarie cu noi, la cafea, e cel mai fericit...totul pana la a pune mana pe el...se sperie si face tare urat...nu stiu cum sa fac sa il imblanzesc dar sper cu timpul sa se schimbe... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-25 22:28:05) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #128 2010-06-25 22:30:30
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiSe schimba cu timpul, eu ai am de aproape 1 an... Baietelul chiar de mai mult timp - el si vorbeste, si ma pupa, si imi da seminte regurgitate (am citit ca e semn de 'indragosteala' la ei ) Inainte era cam fricos si el... Offline #129 2010-06-25 22:45:38
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikimie mi-a fost asa mila de el azi ca i-am drumul si am uitat sa intorc oglinda...si el a venit incet la ea si-a vorbit si-a pupat-o vreo ora...daca as sti ca se mai imblanzeste si ca il primeste i-as lua un perus, dar ma tem sa nu se certe si n-am cum sa tin 2 colivii... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #130 2010-06-26 01:42:47
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal Kakarikijessica tu si ynna nu aveti acelasi tip de pasare asa ca este foarte posibil ca ceea ce ii este recomandat unuia sa nu ii prinda bine celuilat Offline #131 2010-06-26 12:17:29
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiSaru'mana Jen! si eu mor dupa el O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #132 2010-06-27 11:03:19
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiCe dulce e! Offline #133 2010-06-27 11:48:04
Re: Caut un stapan iubitor din Iasi pentru un papagal KakarikiThx mee!! Il las si eu in legea lui...poate o data si o data o sa imi dea si mie seminte regurgitate ...desi cred ca o sa mai treaca 1000 de ani pana atunci ...nisipul unde il pui?pe jos sau in unul din suporturile pentru mancare? de albastru de metil nu stiu ce sa zic pentru ca nu imi dau seama pt ce e...probabil o sa ma rezum doar la vitamine in apa primavara si toamna... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|