homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce salarii se mai dau in ziua de azi?-24

#438 2011-01-15 15:11:22

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: Ce salarii se mai dau in ziua de azi?

kreed a scris:

Vai,sa nu mai aud de call center cat traiesc eu, ca mi-a ajuns in an de munca cu ei....bataie de joc, mai ales daca dai de italieni.....poate in Bucuresti e mai bine....eu part time luam 6 milioane si de 1 milion bonuri plus luam bani daca depaseam target-ul!era bine din punctul asta de vedere, dar oameni neutral

tummenupp exact parerea mea! fugiti de italieni oameni buni mancand pamanatul, in orice domeniu ar fi ei.

si eu am lucrat intr-un call center 2 ani de zile, este greu sa te reangajezi dupa ce pleci de la ei pentru ca ... nu stii efectiv sa faci nimic, decat sa vorbesti la telefon. si cine aude de call-center zice direct "oh..." mai bine spui ca ai fost secretara lol

aveti grija cu linkurile de calculat salarii ca nu toate sunt up-datate cu noile procente/cerinte, impozitele s-au modificat de cateva ori si nu toti si-au modificat site-urile.

nu prea ai ce face, nici macar in cultura generala" cu notiuni despre aceste impozite decat daca esti contabil. altfel ca le stii ca nu le stii e egal cu 0. se modifica des, tu nu stai sa iti calculezi lunar si nici nu te prea intereseaza... eventual sa stii cat ai net si cat ai brut (oricum vei afla din contract/carte de munca).

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#439 2011-01-15 17:24:46

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

si eu lucrez pt/la/cu italieni cesafac

#440 2011-01-15 17:34:55

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

coraline a scris:

kreed a scris:

Vai,sa nu mai aud de call center cat traiesc eu, ca mi-a ajuns in an de munca cu ei....bataie de joc, mai ales daca dai de italieni.....poate in Bucuresti e mai bine....eu part time luam 6 milioane si de 1 milion bonuri plus luam bani daca depaseam target-ul!era bine din punctul asta de vedere, dar oameni neutral

tummenupp exact parerea mea! fugiti de italieni oameni buni mancand pamanatul, in orice domeniu ar fi ei.

si eu am lucrat intr-un call center 2 ani de zile, este greu sa te reangajezi dupa ce pleci de la ei pentru ca ... nu stii efectiv sa faci nimic, decat sa vorbesti la telefon. si cine aude de call-center zice direct "oh..." mai bine spui ca ai fost secretara lol

.

exact de asta spuneam si eu ca e greu sa pleci din call center..pt ca stii sa faci..fix nimic

Sa nu te astepti sa te salut!

#441 2011-01-15 17:41:36

coraline
Addicted member

nashpa tanto cesafac imi pare rau pentru tine sincer... cesafac

myku  tummenupp nu e ceva de pus in CV, doar de facut ceva banuti pentru tine

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#442 2011-01-15 17:45:12

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

hai mah cora lol
mi'ai dat de m'ai julit cu replica asta, dupa cum zice intelepciunea din popor chicot

Publicitate

loading...

#443 2011-01-15 17:49:37

coraline
Addicted member

tanto rotfl rotfl
eu de 5 ani numai cu ei lucrez, de la call center la firme de manageriat si consultanta, stiu eu ce zic lol puss

#444 2011-01-15 17:51:01

mykutza
Moderator

da cora, dar cand pierzi 5 ani cu chestia asta smile
eu pot sa trec acum in cv experienta in middle management..mai mult de atat..

#445 2011-01-15 17:52:43

coraline
Addicted member

oho... eh treci si tu acolo negociere cu clientii, participare la realizarea si negocierea contractelor, prezentarea ofertelor companiei, managerierea unei echipe de x oameni pentru realizarea target-ului firmei... chestii d-astea de suna bine big_smile

#446 2011-01-15 18:00:33

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

sophie a scris:

deea, eu vreau sa stiu niste detalii, ca m-au chemat si pe mine la un interviu smile daca vrei sa zici aici, daca nu, trimite-mi un mail smile merci

Program: 4 sau 6 ore (se poate si 8 daca vrei neaparat dar ei spun ca tre sa fii "Duracell" indiferent de program. de aia au standard de 4 sau 6...)

Daca lucrezi pe inbound: L-V 6:30-21:00, S+D 6:30-18:00. Pe outbound: L-V 9:00-20:00, S+D 10:00-16:30. Degeaba spui ca vrei pe unul din ele, ca ei te baga in final pe care considera EI ca te potrivesti cel mai bine.

Se lucreaza 2 weekenduri pe luna, avand 2 zile libere pe saptamana ce urmeaza.

Programul se face joia (de fapt se afiseaza joia, iar tie daca nu`ti convine ceva, cauti printre colegi sa faci schimb).

Salariu la 4 ore este 420 net, 6 ore 607, iar la 8 800 si ceva cred + bonuri de masa incepand cu a 3-a luna + bonus din vanzari + bonus loialitate incepand cu luna a 6-a. Banii intra pe card pe 10 in fiecare luna. Card de la unicredit. daca vrei pe alt card, plata intarzie 2-3 zile lucratoare.

Initial se face contract individual de munca pe 6 luni. Apoi fiecare dintre cele 2 parti discuta daca vor sau nu sa mai continue.

Trainingul este de o saptamana.

Reducere la produsele lor (ei sunt cei de la Top Shop - teleshopping cu hotpan, etc.)

Daca dupa asta te mai hotarasti sa mergi la interviu, sa`mi zici ca sa`ti povestesc interviul.

#447 2011-01-16 00:59:09

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

deea, iti multumesc pentru detalii smile eu cand am vorbit cu ei le-am zis ca imi caut ceva part-time, ca deja am unul si parca nu as sta degeaba inca jumatate de zi ... acum, ca vad programul, e clar ca se lucreaza in ture, ceea ce eu nu imi permit ... si sa nu iti zic ca salariul e groaznic de mic neutral [interviul a durat vreo 3-4 ore, nu? lol ]

#448 2011-01-16 10:07:46

RoxanaMaria
Membru
Inregistrat: 2011-01-16

buna deea vreau si eu cv k promoter part time in targoviste sau ploiesti dak stii.ms mult smile

#449 2011-01-16 12:09:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

roxana e suficient sa scrii o data..., in plus aici se discuta despre salarii

#450 2011-01-16 17:47:06

deealexx
Hero member
Site

sophie a scris:

deea, iti multumesc pentru detalii smile eu cand am vorbit cu ei le-am zis ca imi caut ceva part-time, ca deja am unul si parca nu as sta degeaba inca jumatate de zi ... acum, ca vad programul, e clar ca se lucreaza in ture, ceea ce eu nu imi permit ... si sa nu iti zic ca salariul e groaznic de mic neutral [interviul a durat vreo 3-4 ore, nu? lol ]

dap. am inceput la 10 si am teminat pe la 1 si ceva. mie nu mi`a convenit din start salariul..si dupa o ora si putin de stat si prezentat firma lor si tot ce ti-am zis eu, aia intreaba ca daca vrea cineva sa plece. vreau sa zic ca a plecat trei sferturi de sala neutral eu am ramas ca sa vad pana la capat cum sta treaba daca tot am venit. sincer, mai bine nu stateam lol dar na, eram curioasa cum sta treaba intr`un call center...

eu tot i`am intrebat pe aia care mai erau la interviu "bhai, voua chiar nu vi se pare extrem de mic salariul?!" si ei faceau niste ochi mari la mine ca nuuu, ca e super bun cat dau, etc. am ramas neutral si nu i`am intrebat doar o data.

roxana, nush nimic. sry

#451 2011-01-16 18:08:29

mykutza
Moderator

pai dea astea sunt salariile in majoritatea call centerurilor..

#452 2011-01-16 18:21:26

deealexx
Hero member
Site

nu chiar. depinde de companie. stiu cazuri sigure. oricum, nu ma asteptam sa fie mai putin de 500 lei.

#453 2011-01-16 18:23:09

mykutza
Moderator

si eu stiu cazuri smile
peste 2500..dar am zis..majoritatea atat ofera

#454 2011-01-16 18:56:17

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

haha, am fost si eu la interviu la linea. ai uitat sa spui ca daca nu te potrivesti, nu le plac lor de tine, nu esti bun, pe langa faptul ca te da afara, trebuie sa le platesti cateva sute de euro, parca 300. echivalentul trainingului pe care il fac cu tine.

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#455 2011-01-16 19:15:49

coraline
Addicted member

blackberry a scris:

haha, am fost si eu la interviu la linea. ai uitat sa spui ca daca nu te potrivesti, nu le plac lor de tine, nu esti bun, pe langa faptul ca te da afara, trebuie sa le platesti cateva sute de euro, parca 300. echivalentul trainingului pe care il fac cu tine.

astia sunt italieni? rotfl2 daca da, se intelege lol

#456 2011-01-16 19:21:46

mykutza
Moderator

lucreaza si cu italienii lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.