|
Nu esti logat.
Vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????#1 2010-06-17 13:03:52
vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????El este foarte atras de mare, acolo este in largul lui, cunoaste foarte multa lume , anul trecut a mers in fiecare weekend acolo, plus cateva saptamani in medical la sfarsitul verii petrecute tot acolo. Anul trecut era singur. Offline #2 2010-06-17 13:09:57Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????Lasa-l cat mai repede...am avut langa mine un specimen de genul asta si crede-ma ca e mai bine sa te retragi cat inca e timp... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2010-06-17 13:10:25
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????ciudata situatia...u cati ani ai? dak nu te superi k te intreb... ai incercat sa vorbesti cu el? sa ii explici k te deranjeaza k pleaca fara tine? sau sa gasiti o solutie astfel incat sa te poti duce cu el? Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #4 2010-06-17 13:12:14Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????mrn atata timp cat i-a zis de la inceput k el la mare va pleca SINGUR orice ar avea ea de spus mi se pare evident care e implicarea lui in aceasta relatie Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2010-06-17 13:13:26
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????tu il iubesti? cu toata parerea de rau, dar consider ca el pe tine nu prea, din cauza comportamentului lui, un om care iubeste sincer nu ar face lucruri din astea, de oricata libertate ar avea el nevoie... totusi pt el e greu ca pana la varsta asta sa fii fost liber, si sa vina cineva care sa-i ingradeasca "normalul" recomandarea mea, lasa-l liber...da de tot, o sa-ti fie mult mai bine bafta Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline Publicitateloading...
#6 2010-06-17 13:15:53
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????Care-i faza ? Omu ti-a zis de la inceput ca va pleca ( desi nu inteleg exact ce face el la mare) e fix problema ta ca nu ai vrut sa-l crezi si ai sperat. Intr-adevar, cel mai simplu ar fi sa renunbti daca nu te poti impaca cu situatia ori sa stai si sa-l accepti asa cum e. Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-06-17 13:16:22) Offline #7 2010-06-17 13:15:56
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????omul ti-a spus de la inceput ca are de gand in vara sa plece in mod repetat la mare fara tine, nu e vina lui ca tu ti-ai facut alte iluzii! ai doua variante: ori il accepti asa si in timp ce el e la mare iti vezi si tu de viata ta, ori il lasi si iti gasesti altul care sa iti convina! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #8 2010-06-17 13:16:33
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????
ai dreptate...nu zic nu. dar dak tot o vrea si pe ea si vrea si marea, si dak el tine cat de cat la ea, va incerca sa le imbine pe amandoua. dak nu o vrea pe ea cu el, cu siguranta ar trebui sa inceteze relatia, pt k nu duce la nimic. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #9 2010-06-17 13:17:06
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????daca la 33 de ani e obisnuit asa...n-o sa-l schimbi tu nici daca te rupi in figuri... poti sa iti mananci 1,2, etc ani sa incerci sa faci asta si sa nu reusesti, sau poti sa renunti de acum si sa iti indrepti energia si atentia asupra unui lucru constructiv in viata ta Offline #10 2010-06-17 13:17:37
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????Eu am 26... Offline #11 2010-06-17 13:20:56
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????poti spune ca ai fost "avertizata" pt ca el ti-a zis de la bun inceput de planurile sale, deci sa-i faci reprosuri nu prea poti. V., soarele si luna Offline #12 2010-06-17 13:23:11Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????cand un om vine si iti spune "Eu fac lucrul X indiferent daca iti convine sau nu" nu asta inseamna, ca pentru el parerea ta e 0? Ca nu respecta ceea ce tu crezi? Ca opinia ta pentru el nu conteaza? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #13 2010-06-17 13:24:33Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????chiar daca ea se impaca cu ideea ce viitor are relatia asta in care fiecare e cu treaba lui? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #14 2010-06-17 13:29:22
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????Ar fi culmea sa ma sune de acolo sa-mi spuna ca totul este ok....nu , nu vorbim cand e plecat, nici nu as vrea lucrul asta Offline #15 2010-06-17 13:29:34
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????am o denumire pentru dansul: fuckbudie Offline #16 2010-06-17 13:30:29
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????mony dar i-ai zis vreodata ca vrei sa mergi si tu?Sau macar sa bati un apropo? •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #17 2010-06-17 13:31:08
Nu , nu vreau sa faca ce vreau eu, atata tot ca nu e normal sa raman in fiecare weekend singura. Offline #18 2010-06-17 13:35:21
am discutat asta inainte de 1 mai, si a zis ca el nu vrea sa aiba grija nimanui acolo, nu vrea sa se uite nimeni la el ca a baut un pahar in plus, sau ceva de genul asta....apoi a urmat o saptamana in care nu i-am vorbit absolut deloc. La sfarsitul lunii mai am fost in concediu , unde s-a purtat ca un indragostit, tocmai d-asta m-am gandit ca nu se va mai repeta...Apoi nu i-am mai zis nimic, am preferat sa nu mai fiu cu el....In incercarile lui de a ma impaca, a batut cateva apropouri de mers la mare... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|