|
Nu esti logat.
Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?-10#172 2011-07-03 21:13:52
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?nimenialtu - Te sustin ... si eu sunt de parere ca trebuie sa fim compatibili cu persoana de langa noi..fara sa ne gandim la lucruri de genu...sau altele...pt ca atata timp cat esti cu o persoana...si o iubesti...trebuie sa o accepti asa cum e...ca doar tu ti`o alegi sa`ti fie alaturi..[mai mult sau mai putin]..In esenta important e prezentul..si ceea ce simtim..indiferent de unele aspecte Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #173 2011-07-03 22:54:04
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?la mine el (actualul) a fost al 7-lea, eu am fost prima lui...si mereu l-am intrebat daca are vreo remuscare sau daca ii pare rau ca nu a fost primul meu, insa mi-a spus ca nu are, ca nu e asa important aspectul acesta, conteaza cine e ultimul, nu neaparat primul When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #174 2011-07-05 15:32:18
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Deja stii ca ea a avut relatii sexuale. Si te ghindesti oare chiti parteneri a avut ea, poate a avut mai multsi dechit perii capului, si iti faci parere anumita despre ea. Offline #175 2011-07-05 16:22:24
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?da, o fi avut vreo 3 milioane de parteneri si e cat galeata cu care scoti apa din fantana... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #176 2011-07-05 19:33:51
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?
daca tot ai o viata atat de plictisitoare (nu ma refer la tine, vorbesc in general despre oamenii care isi fac scenarii cu privire la fostii parteneri ai partenerului/partenerei), atunci e bine sa te apuci sa numeri acei peri, astfel incat parerea sa fie cat mai fundamentata "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#177 2011-07-05 20:09:18
Offline #178 2011-07-05 20:11:28
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?alta chestie funny zic eu si aici invit barbatii sa isi dea cu parerea Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #179 2011-07-05 20:16:48
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?of cora, trebuie sa iti explic tot! pai cum sa mai accepte mai cand nenorocita si-a permis sa-l traga pe altul de p***, trebuia sa cada lata in fata p**ii lui si in cazul in care este privata de aceasta, sa isi puna centura de castitate, visand cu ochii deschisi ca poate zburatorul cu p*** magica se va intoarce, intr-o zi, in scorbura ei pustiita "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #180 2011-07-05 20:19:40
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?si pe mine ma depaseste. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #181 2011-07-05 20:20:19
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?dea, ti-am zis ca am ciudati ca prieteni de ce crezi ca ma vait mereu ? si culmea, are 29 de ani, o fosta gagica cu care a stat vreo 6 ani si a zis ca in veci nu s-ar mai impaca cu ea pentru ca s-a culcat cu altul. culmea, verisoara lui ii da dreptate si considera ca trebuie sa fii om matura ca sa intelegi aceasta mentalitate Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #182 2011-07-05 21:22:07
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?suntem in 2011, nu in 1800 toamna. "Oamenii cunosc preţul fiecărui lucru, dar valoarea nici unuia." Offline #183 2011-07-05 21:40:34
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?cora, nu a contat pt ca nu te-ai simtit bine...in fond asta e problema lor, sa nu existe unu` mai bun ca ei Offline #184 2011-07-05 21:52:36
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Bai, acum o iau din punctul meu de vedere... din 6, cati am avut, 4 au fost virgini. Da, m-a gadilat in orgoliu sa stiu ca sunt prima dar...cam aici se oprea farmecul. In rest, nu ma incalzea cu nimic ca am fost prima. Iar despre mine... da, cand m-am daruit celui dintai, speram (repet, speram; nu eram nicidecum convinsa de asta) sa raman cu el toata viata. Nu a mers. Un an mai tarziu ne-am despartit. Cu al doilea din nou...relatie serioasa, sentimente, nu stiu ce... un an si ceva mai tarziu s-au stricat lucrurile. Nu poti sa prevezi asa ceva. Si cu primul si cu al doilea era asa dragoste mare si amor focos incat niciunul din noi nu se gandea ca poate sa se strice. Si totusi, lucrurile se strica uneori, fara ca noi sa vrem asta. Atunci ce facem? Ne incuiem la fofo si aruncam cheita? Absurd. Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2011-07-05 21:53:45) Offline #185 2011-07-06 00:10:27
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?sleep, ma refeream pentru el nu a contat dupa ce am patit ce am patit, nu a zis "gata nu ai fost doar a mea, gata pa si la revedere" la asta ma refeream Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #186 2011-07-08 19:14:50
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Hai ca m-a amuzat enorm subiectul. Am citit doar ce a fost scris in OP si .. doamne. In afara de pirande si piranzi si persoane care nu stiu sa foloseasca calculatorul mai exista cineva caruia sa-i pese daca femeia a fost dezvirginata de altcineva? Ma rog, la o adica multora le convine sa nu fie virgina, mai putina bataie de cap la inceput Offline #187 2011-07-08 19:34:02
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?cred ca cel mai mult consteaza cum te simti cu partenerul/partenara,ce faceti impreuna,cum va intelegeti...intr-un final cineva tot va fi primul...si de multe ori nu primul conteaza Ne dorim si noi Offline #188 2011-07-09 01:18:15
E mentalitatea aia de Tarzan din jungla tipica oamenilor care sunt ferm convinsi ca ea e 'murdara' si ca ii scade net valoarea ca persoana daca si-a permis sa si-o traga cu altii. Trebuia sa vezi in ce hal m-am abtinut eu intr-o conjunctura creata pe tema asta... La radio se dadea o stire cum ca o adolescenta asiatica isi vindea pe net virginitatea pentru un Iphone, ca ta-su nu vroia sa i-l ia. Eu instant m-am revoltat ca ea facea asta pentru un nenorocit de telefon. Tata s-a revoltat ca ea isi da, citez, "mandria cu care fiecare femeie se marita". A fost una dintre putinele dati cand am simtit nevoia sa-l plesnesc pe tata (in afara certurilor grave si alte asemenea incidente). Deci, daca ma iau dupa gandirea barbatilor printre care, din pacate, se numara si tata... singura virtute, singura calitate si singura mandrie a unei femei cand isi alege partenerul de viata este membrana de la intersectia cracilor. Sunt profund dezamagita. Daca barbatii au ajuns sa considere cantitate neglijabila toate calitatile morale ale unei persoane, toate trasaturile ei de caracter si toate elementele care alcatuiesc persoana pe care cica ei o iubesc, si sa rezume totul la acea piele nenorocita care in stadiu incipient este neperforata... e tragic. Offline #189 2011-07-09 13:36:50
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?WildChild11009 Scuza-ma te rog ca ma bag in seama cu tine, desi din cate am citit suntem 2 oameni total diferiti , nici macar cea mai mica parere / opinie comuna nu o avem ... ( asta ca o mica paranteza) ; nu o spun cu iz de cearta sau rautate ... Permite-mi te rog sa-mi rezerv dreptul de a crede ca tatal tau nu are aceasta mentalitate pe care tu incerci sa ne-o prezinti ...! Stiu , o sa spui ca nu am stat eu in casa cu el si ca nu ar trebui sa-mi dau cu parerea . Dar daca era autoritar si-ti dadea o educatie stricta / severa pe ramura aceasta a sexualitatii , atunci da-mi voie sa cred ca daca aveai o educatie mai severa din acest punct de vedere , poate ca erai una din fetele care au facut-o zic eu dupa pararea mea la o varsta onorabila de 17-18 ani . Offline #190 2011-07-09 13:42:22
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?ingerul..am si eu o intrebare.. ce are onorabil varsta de 17-18 ani fata de..sa zicem 16? astept niste argumente pentru care e bine sa incepi la 17 si e rau sa incepi la 16. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|