|
Nu esti logat.
Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?-11
#191 2011-07-09 13:44:04
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?eu n-am inteles ce a zis wild de e asa revoltator pentru tine. adica si tu esti pe principiul ca daca nu e virgina nu e bine? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #192 2011-07-09 14:04:55
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?doamne sunt o stricata am 2 barbati la activ si culmea... primul s-a intors la mine dupa ce m-am culcat cu al 2lea... ce prost a fost ... sa-mi fie rusine... trebuia sa stau virgina pana la 40 de ani, cand poate m-oi marita vai doamne... ce mentalitate au unii. nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar mai fratilor suntem in anul 2011, nu pe vremea strabunicilor (pana si atunci fetele si-o trageau fara sa fie maritate sau isi inselau barbatii ) Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #193 2011-07-09 14:52:45
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Ingeras, pentru cultura ta generala, tatal meu are 59 de ani (de fapt, hai sa zicem 60, ca pe astia ii face in mai putin de doua luni), a fost educat astfel incat sa aiba mentalitatea asta, pentru ca la vremea cand era el tanar fecior, era pe trend sa te mariti virgina, uite asa cum a fost mama, odihneasca-se in pace. Faptul ca tu esti ferm convins ca lucrurile nu stau asa, e problema ta... Pana una-alta, un om cu o personalitate puternica asculta tot ce i se spune - inclusiv de parinti - si ia deciziile pe care le considera potrivite. Da, si mie mi s-au tinut prelegerile de rigoare si am fost tinuta din scurt...cel putin cat timp a putut tata sa faca asta. Pot sa spun despre mine ca sunt temperamentala - si chiar si asta ar fi o subestimare grava - si ca atunci cand vreau sa fac ceva, fac, netinand cont de oricine si orice altceva. Deci... tata si-a tinut si o sa isi tina prelegerile moraliste cat vrea el, mai ales ca e ferm convins de puritatea fiica-sii. Eu fac cum ma taie capul, ca nu sunt cretina sa nu pot gandi pentru mine. Ca am vrut eu sa mi-o trag, cand si cu cine si cu cati - asta ma priveste. Copiii nu sunt oglinda parintilor. Faptul ca parintii mei m-au facut la 43 de ani, faptul ca ei aveau o gandire 'clasica' (ca sa nu ii spun invechita), nu ma influenteaza pe mine ca om. Un om puternic isi va face mereu personalitatea independent de influenta celor din jur. Imi pare rau pentru tine daca tu chiar crezi ca un copil trebuie sa fie bucatica rupta din parinte, cu gandire cu tot. Ma face sa inteleg de ce gandesti in maniera in care o faci la momentul actual. Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2011-07-09 14:57:28) Offline #194 2011-07-09 15:03:55
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Mai fetelor , din punct de vedere emdical este recomandat sa se faca acest pas la 17-18 ani , cand organismul s-a dezvoltat suficient , cand acele organe au ajuns la maturitate adica atunci cand se stagneaza cresterea ... Offline #195 2011-07-09 15:04:46
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?si ce treaba are asta cu virginitatea si barbatii care vor femei virgine ca tot nu ma prind Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#196 2011-07-09 15:06:14
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?
Nu zice nimeni sa va maritati virgine , dar nu este sanatos sa se inceapa viata sexuala aatt de devreme ... Cititi si voi si veti afla , ca nu voerbesc doar asa ca sa ma aflu in treaba , stintific s-a dovedit ca la aceste varste fragede nu este buna inceperea vietii sexuale Offline #197 2011-07-09 15:06:34
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Deja imi fac o impresie mai proasta despre tine decat ar fi cazul Papusel, organismul unei fete este pregatit pentru sex si pentru o sarcina in momentul in care ei ii vine ciclul, ca tocmai de aia ii vine, for f*ck's sake! Body wants baby, body shows you that it can produce baby. Simplu ca buna ziua. Ca o copila de 10 ani nu e pregatita PSIHIC sa si-o traga sau sa aiba un copil , asta e altceva, dar anatomic vorbind ea poate sa faca asta! Offline #198 2011-07-09 15:07:41
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Eu dupa cum am spus nu fac parte din categoria celor care vor virgine ... dar nici una care si-a traso cu tot orasu , ca dupaia sa o iau eu de buna si de fata cuminte Offline #199 2011-07-09 15:10:49
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?In cazul asta, iti enunt o teorie: sa zicem ca tu iubesti o tipa care a insirat mai multi decat ti-ai fi dorit tu. Acum, exista doua variante: fie ti-ai bagat si tu jucaria in toate gaurile gasite, fie esti neexperimentat. Acum spune-mi, de ce te-ar vrea ea pe tine? Poate i-ar fi scarba de tine ca ai insirat tot orasul, poate nu te-ar vrea daca ai fi neexperimentat pentru ca ai fi bun de nimic. Mi-ar placea sa fiti voi, barbatii cu mentalitatea asta, pusi in situatii de genul asta... sa fiti voi cei nedoriti, cei persecutati, cei judecati aiurea, cei care sa provoace comentarii scarboase si josnice... si atunci ati gandi putin altfel, cand ati realiza ca si voi puteti fi vazuti ca o halca de carne uzata. Offline #200 2011-07-09 15:14:11
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Crezi ca noi barbatii nu suntem dati la oparte din varii motive de catre o tipa pe care o dorim , doar asa ca s-a plictisit ea / vrea ceva nou / doreste unul potent financiar .... Ehe sunt N cazuri de baieti care se afc presuri pentru ale lor iubiri , iar femeia profita de el cand il vede topit dupa ea si se joaca cu sentyimentele lui ... Offline #201 2011-07-09 15:18:37
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Dar eu nu despre asta vorbesc. Vorbesc despre o tipa careia sa-i spui ca ai avut x parteneri sexuali pana la ea, iar apoi ea sa se uite la tine ca la ultimul sifilitic si sa comenteze cu prietenele ei, cum comentati voi intre baieti, ce curv este cutare tip. Sau sa tina o prelegere despre cum p*tza aia blaga a intrat in toate scorburile si acum nu poate sa intre si in a ei, ca ar insemna sa fie dick-sister cu juma de oras. Offline #202 2011-07-09 15:22:48
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?WildChild11009 Mda ... hai sa o lasam balta , e ca tine . Eu mi-am spus parerea , tu ti-ai spus parerea . Hai sa punem punct pe cale amiabila acestei discutii , lasand totodata loc de ,,Buna ziua " ... Offline #203 2011-07-09 15:27:38
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?
arata-mi si mie dovezile astea de care spui tu..ca nu e sanatos/bine sau cum vrei tu sa-i spui sa incepi la 16 ani.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #204 2011-07-09 15:34:22
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Ingeras, eu continuam discutia pentru ca asteptam o replica decenta, inteligenta, pertinenta care sa-ti sustina afirmatiile. In afara de a face comentarii evazive, tu n-ai facut altceva decat sa postezi niste afirmatii absurde pe care nu le poti sprijini cu argumente. Sa-mi fie cu iertare, dar la cei doar 17 ani ai mei, ma simt deja mai bine prin simplul fapt ca atunci cand afirm ceva, sunt in stare sa sustin cu argumente. Offline #205 2011-07-09 15:37:24
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Dpdv fizic, jeanine, erai in stare cand ti-a venit ciclul. Repet, asa e la toata lumea, ca de aia vine ciclul atunci cand vine, si asta inseamna la varste diferite, nu la una universala pentru toata lumea. Offline #206 2011-07-09 15:38:58
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-15 15:58:04) Offline #207 2011-07-09 15:39:39
Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?Pai, da, dar asta tine de psihic. Dpdv psihic, maturizarea difera. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|