|
Nu esti logat.
Sexul... o necesitate?-2#20 2010-06-22 16:02:50
Re: sexul... o necesitate?deci in concluzie... (mai ales baietii) puteti sta 2 saptamani fara sex, nu? Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #21 2010-06-22 16:03:51
Re: sexul... o necesitate?
deci da (daca chiar situatia o impune) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #22 2010-06-22 16:05:44
Re: sexul... o necesitate?scz ca te intreb... dar tu pt ce iti faci griji de fapt? ca timp de 2 saptamani n`o sa poti faci sex cu iubitul tau [ai cv, sau esti plecata...etc] si ti`e teama ca n`o sa reziste? If you take it personal, that's ok! Offline #23 2010-06-22 16:07:28
Re: sexul... o necesitate?E o necesitate, chiar daca nu una zilnica. Poti avea nevoie de anumite lucruri once a day, once a week, once a month sau once a year, dar tot se poate spune ca ai nevoie de ele. Eu am nevoie de sex. Pentru ca imi place. Am nevoie de lucrurile care imi plac in order to be happy. Nu e greu de inteles, nu-i asa? Toti avem nevoie de lucrurile care ne fac fericiti. Fara lucrurile care ne fac fericiti, viata ar fi f*tuta all the time, deci la nivelul asta lucrurile care ne fac fericiti intra la categoria 'necesitate', inclusiv sexul. Offline #24 2010-06-22 16:18:43
nu. ideea este urmatoarea... am inceput sa ne intalnim foarte rar...are un servici nou, si ii ocupa foarte mult timp, si knd ne intalnim, lui ii sta capul numai la asta...si dak nu o facem ( pt k nu ma simt eu bine, pt k pur si simplu nu am chef) incep certurile si tot asa... si eram curioasa dak a face sex, pt barbati este o necesitate. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline Publicitateloading...
#25 2010-06-22 16:22:01
Re: sexul... o necesitate?Mai, tu cum te-ai simti? Sa nu-ti vezi capul de treaba, sa iti iubesti partenerul foarte mult, sa-l vezi rar, atunci sa vrei sa sari pe el si el sa-ti taie macaroana? Pai eu cred ca l-as da cu capul de pereti pe al meu daca ar face asta. Eu sa nu pot de chef, sa il doresc cu fiecare fibra din corpul meu, sa stiu ca si asa apucam rar, si el sa-mi bage scuze tampite. Scuze dar eu nu inteleg cum poti sa il vezi atat de rar si atunci cand aveti ocazia sa faceti ceva, tu sa-ti cam bagi picioarele. Mie imi da de inteles ca nu te simti atrasa de el, ca altfel ai muri de pofta/chef/apetit. Probabil ca si el tot asta intelege. Offline #26 2010-06-22 16:33:33
Re: sexul... o necesitate?wild, poate si ea il doreste la fel de mult, dar se intampla uneori sa nu vrea pur si simplu.. din diverse motive.. nu mi se pare ok sa se ajunga la cearta pt asta, atata timp cat se intampla doar uneori..are si ea starile ei, nu e programata sa aiba chef in functie de timpul lui liber... If you take it personal, that's ok! Offline #27 2010-06-22 16:38:49
Re: sexul... o necesitate?Sa zicem ca se vad o singura data pe luna Cum crezi ca se simte un om cand stie ca poate fix in ziua aia ea nu are chef? Si daca nu se intampla doar o data, crezi ca lui i se mai pare o coincidenta? Si ei cum naiba i se intampla fix atunci? Eu una imi iubesc partenerul... tot eu am chef de el in orice zi, la orice ora din zi si din noapte. Tocmai pentru ca il iubesc. Iubirea mea implica si dorinta, ca atunci cand iubesti un om n-ai cum sa nu-l doresti. Iti dai seama cat de prost se simte el cand ea nu doar o data ii serveste scuze... ca el nu pentru scuze a luat-o, scuzati-mi expresia. Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-06-22 16:40:35) Offline #28 2010-06-22 17:33:21
masina de spalat rufe!!!! ce tare.....!!!! fucking perfect... Offline #29 2010-06-22 17:47:26
Re: sexul... o necesitate?wild ms de comparatie si dak tie nu ti s-a intamplat sa nu poti sa faci nu stiu ce sa zic... norocul tau ! mie mi se mai intampla..robot nu sunt kt sa-mi pot controla starile. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #30 2010-06-22 17:51:59
Re: sexul... o necesitate?Cu placere. Ca tot ziceam de masina de spalat... cand masina de spalat care-ti place foarte mult face figuri taman cand vrei sa speli rufe, nu dureaza mult pana sa te gandesti sa-ti cumperi alta. Eu as lua ceva mai in serios ceea ce am spus, ca si el e barbat, nu robotel (ca sa folosesc expresia ta). El n-o sa-si reprime frustrarile la comanda chefului tau si la un moment dat s-ar putea sa te trezesti intr-o situatie foarte aiurea pe care sa ti-o fi cladit cu manutele tale. Eu doar trageam un semnal de alarma ca sa nu vii plangand pe aici peste ceva timp. Offline #31 2010-06-22 18:37:32
Re: sexul... o necesitate?Pt mine, una, e o necesitate. Un lucru necesar care ma face sa ma simt bine. Cand ne certam, mai ales, e necesara o partida din aia murdara ca sa ne impacam. La noi sexul in relatie e la fel de important (daca nu mai important) ca dragostea. Am stat despartiti (sufleteste), dar n-am putut sta fara sa facem sex unul cu altul. Atunci eram in postura de amanti si era al dracu' de sexy chiar daca ne iubeam, dar eram prea orgoliosi sa recunoastem. Si in mai bine de un an de cand facem sex, nu s-a intamplat vreodata sa nu aiba unul din noi chef. Nu avem parte in fiecare zi, pt ca nu stam impreuna. Dar la 2, maxim 3 zile, cand ajungem la mine sau la el, avem amandoi nevoie de 2 partide zdravene ca sa ne linistim si sa ne treaca pofta..pana a doua zi.. da, stiu, obsedati Offline #32 2010-06-22 18:39:30
Re: sexul... o necesitate?Din contra... nu obsedati, ci oameni normali. Asa suntem si noi. E ceva sanatos, cred eu. Nu vom ajunge niciodata oameni frustrati despre care sa se spuna ca sunt nef*tuti Offline #33 2010-06-22 18:46:45
Re: sexul... o necesitate?Da, Wild, corect eram odata obosita raaau (cand sunt obosita fac mai urat decat cand sunt nervoasa) si imi zicea o prietena "Ce dracu' ai azi? Esti prea nefu**ta"...si eu "Din contra, sunt PREA fu**ta" Offline #34 2010-06-22 18:51:04
D-alea cu scantei a? Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #35 2010-06-22 18:53:45
Re: sexul... o necesitate?Da, d-alea cu par smuls din cap, cu carcei la cel putin o grupa de muschi, cu febra.. Offline #36 2010-06-22 19:11:14
Re: sexul... o necesitate?evident ca e o necesitate "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #37 2010-06-22 19:17:05
taci, ca-mi faci pofta!!!....mai am putin pana sa plec de la job si nu rezist asa usor.... fucking perfect... Offline #38 2010-06-22 19:21:15
Re: sexul... o necesitate?Pai...zi-i sa te astepte acasa, naked, pe pozitie. D Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|