homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul... o necesitate?-6

#96 2010-06-24 17:21:23

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Re: sexul... o necesitate?

WildChild11009 a scris:

You have no problems with sharing...? Si ce discutii o sa ai dup-aia cu prietenul? "Bai, ce faci...?" "P*la mea... ma gandeam la aia a ta si ce mi-a facut ea aseara" "Ah pai ce ti-a facut?" "Pai uite asta si aia si ailalta" "Fir-ar sa fie... cu mine nu-i place asta... cand i-o mai tragi? Ca sa stiu sa nu ne suprapunem programarile"... Da, da, indeed... cred ca este apogeul unei prietenii sa porti astfel de discutii. smile

Nu mi-a refuzat nimic pana acum.... si nici nu cred ca mi-ar refuza mie si altuia nu. Cel mult sa aiba ala o imaginatie mai bogata (sau dorinte diferite) si sa fie el primul, either way... I still have no problems with sharing. Si nu cred ca as avea probleme nici cu "sincronizarea" programului. Besides.... cine zice ca nu poate fii un mmf threesome?

@anca... chiar daca e un obiect... tot are vointa proprie... he can say no if he chooses so. Deci poti sa vezi tu barbatul cum oi vrea. (On a sidenote nu m-ar deranja sa am o prietena ca tine... ahh ce conteaza ca el a ales sa si-o traga cu aia... aia e nenorocita care l-a impins sa faca fapta, daca aia nu isi desfacea picioarele el ramanea sfantul meu).

Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-06-24 17:23:09)

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#97 2010-06-24 17:48:11

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ei, de unde! amandoi sunt vinovati daca faca asta pe ascuns tongue

#98 2010-06-24 17:59:51

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

my good ce discutie rotfl        eu(cred ca si jeniffer)ma refeream ca prietenul prietenei s-ar baga in seama "pt o partida"daca pot sa zic asa daca ea ar fi singura. ca nu se stie niciodata. nu ziceam ca ea s-ar da la prietenul vreunei prietene. dar vad ca sa inteles gresit.

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#99 2010-06-24 18:24:38

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

oanaflori a scris:

my good ce discutie rotfl        eu(cred ca si jeniffer)ma refeream ca prietenul prietenei s-ar baga in seama "pt o partida"daca pot sa zic asa daca ea ar fi singura. ca nu se stie niciodata. nu ziceam ca ea s-ar da la prietenul vreunei prietene. dar vad ca sa inteles gresit.

Adevarul se poate spune si in gluma

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#100 2010-06-24 18:38:17

oanaflori
Full member

scuza-ma dar nu am inteles la ce te-ai referit. big_smile

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

Publicitate

loading...

#101 2010-06-24 18:38:39

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

nimenialtu a scris:

Adevarul se poate spune si in gluma

adevarul se spune de cele mai multe ori in gluma smile

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 17:02:36)

#102 2010-06-25 19:46:18

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

oanaflori a scris:

Te refereai la intrebearea mea aici? Ca daca da, eu nu m-as da la prietenul unei prietene never ever, oricat de disperata as fi. daca nu era referitor la mine, scuze.

offtopic S-ar putea sa pun o intrebare ... aiurea, ca sa nu zic mai rau, dar zicea Luminitza intr-un post anterior

Stim cu totii ca virusul hpv il iei si cu prezervativ

Mai exact cum ... ?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#103 2010-06-25 20:12:54

oanaflori
Full member

kathrynn a scris:

oanaflori a scris:

Te refereai la intrebearea mea aici? Ca daca da, eu nu m-as da la prietenul unei prietene never ever, oricat de disperata as fi. daca nu era referitor la mine, scuze.

pai si eu tot asta am zis, ca  nu te-ai da tu la el ci el la tine wink

#104 2010-06-25 20:30:52

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

kathrynn a scris:

[

offtopic S-ar putea sa pun o intrebare ... aiurea, ca sa nu zic mai rau, dar zicea Luminitza intr-un post anterior

Stim cu totii ca virusul hpv il iei si cu prezervativ

Mai exact cum ... ?

este suficient simplul contact intre partile intime

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 17:02:53)

#105 2010-06-25 20:42:08

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Sau contactul mainii cu zona genitala a unei persoane infectate, mana cu care apoi sa fie atinse propriile organe genitale. De asemenea, te poti infecta folosind acelasi prosop sau aceeasi toaleta cu o persoana banuita de HPV. smile Lamuriri destule?

#106 2010-06-25 21:39:00

kathrynn
Hero member

WildChild11009 a scris:

Sau contactul mainii cu zona genitala a unei persoane infectate, mana cu care apoi sa fie atinse propriile organe genitale. De asemenea, te poti infecta folosind acelasi prosop sau aceeasi toaleta cu o persoana banuita de HPV. smile Lamuriri destule?

Pfffuuuu ... nasol ....  supa

#107 2010-06-25 21:42:26

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Toata viata e nasoala... HPV-ul e favorizat de fumat, de relatii sexuale la varste timpurii, de anticonceptionale si de multe alte lucruri... acum un an si putin ma vedeam direct cu cancer de col, nu doar cu HPV smile Stii care e faza nasoala? Toate avem tulpini de HPV in organism... tot ce tre' sa se intample e sa se intalneasca tulpinile noastre cu tulpinile-pereche de la o alta persoana, ca sa iasa un "copilas", respectiv celulele maligne aducatoare de cancer. Tine de norocul fiecaruia si e trist sa te gandesti ca vietile noastre sunt in mainile norocului, care uneori poate fi si subred...dar hai sa nu devenim toti paranoici si deprimati din cauza asta. Un Pap anual sau de doua ori pe an ne tine departe de probleme, sau macar ne anunta din timp de probleme existente, si toata lumea e fericita. smile

#108 2010-06-25 21:59:53

kathrynn
Hero member

Da, stiu, la fel cum toti avem un oarecare potential de a face un tip sau altul de cancer pe parcursul vietii. Dar unii fac, unii nu. Asta e. Stiu o persoana care a murit de cancer la plamani, desi n-a fumat nicio zi in viata ei. Si alte cazuri.
Ziceam ca-i nasol ca se transmite asa usor. Dar bine ca se poate descoperi la timp. Si oricum, asta nu-i motiv sa nu mai fac  sexinpat

#109 2010-06-25 22:27:34

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

kathrynn a scris:

Mai fetelor, da cum ii gasiti?

e si greu sa gasesti barbati dispusi sa faca sex lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#110 2010-12-10 10:50:04

Constantza
New member
Inregistrat: 2010-12-08
Site

M-a făcut curioasă acest topic.
Eu sunt de părere că da, sexul este o necesitate pentru o persoană... care ?l consideră o necesitate (punem la socoteală, aici, informaţia de care dispune, educaţia, cultura de care dispune, nu ?n ultimul r?nd propria energie sexuală şi abilităţile de a şi-o gestiona) şi nu este necesar pentru o persoană care are motive să considere că nu-i este necesar.
Iată, sunt femei singure care (?n lipsa unui partener şi indiferente ori contra practicilor autoerotice) trăiesc foarte ?mpăcate cu situaţia, dar şi altele pentru care absenţa vieţii sexuale este aproape traumatizantă. De asemenea, ajunse la menopauză, unele femei se bucură că "scapă" de sex, ca şi cum pentru ele ar fi fost o corvoadă (şi poate chiar a fost!), ?n vreme ce altele privesc cu emoţie către anii ce urmează, tem?ndu-se că nu vor mai avea viaţă sexuală multă vreme..
(Nota bene: e bine ca atunci c?nd vorbim despre "sex" să nu avem ?n vedere doar coitul, ci toate expresiile - latente sau active - ale sexualităţii unei persoane!)

Sexualitatea: despre minte, trup şi suflet, cu inteligenţă!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.